Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (16-17/2/2019)

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε αγαπημένα μου ζωδιάκια, αστρολογικά αυτό το διήμερο είναι κάπως περίεργο θα έλεγα και μάλλον θα σας χωρίσω σε ομάδες. Αυτό σημαίνει πως μερικά ζώδια θα περάσουν πολύ όμορφα και κάποια άλλα όχι και τόσο.

Advertisements

 

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 16 με 17/2/2019

 

Ο Άρης πέρασε στον Ταύρο και αυτό εξομαλύνει τα πράγματα τόσο στην επικοινωνία μας με το άλλο φύλο όσο και στις προθέσεις που έχουμε από την σχέση μας. Μπορεί αυτό το διήμερο να πάρει μια πιο ουσιαστική και σοβαρή μορφή ή και ακόμη μια γνωριμία μας να προχωρήσει επιτέλους σε κάτι πιο ώριμο. Μπορεί να μην είναι και το πιο ερwτικό διάστημα με την μετακίνηση του Άρη σε ένα ήρεμο ζώδιο αλλά μπορεί να φέρει τη ζητούμενη ισορροπία.

Είναι ένα ρομαντικό και ευαίσθητο διήμερο με την Αφροδίτη να κάνει ένα πάρα πολύ όμορφο εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και την Κυριακή επίσης όπου θεωρώ πως είναι μια πάρα πολύ όμορφη μέρα για βόλτες και κοινωνικές επαφές. Η Σελήνη περνά στον Λέοντα και μας δημιουργεί την ανάγκη να γίνουμε εξωστρεφής και πολύ μεγάλη επιθυμία για διασκέδαση και χαλάρωση. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 16 με 17 Φεβρουαρίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ αν μου ζητούσες να σου πω ποια μέρα από τις δυο του Σαββατοκύριακου είναι πιο ευνοϊκή για εσένα θα σου απαντούσα με απόλυτη σιγουριά η Κυριακή. Η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα την Κυριακή και ενδείκνυται να πάρεις το ταίρι σου από το χέρι και να βγείτε να περάσετε μια πολύ – πολύ όμορφη και διασκεδαστική ημέρα. Είτε διαθέτεις Κριέ μου μια σχέση, είτε όχι η Κυριακή για εσένα είναι μια πολύ εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου.

Να σε ενημερώσω επίσης, πως και το Σάββατο δεν θα είναι μια αρνητική ημέρα για εσένα, αλλά αυτό το κάτι που γυρεύεις και επιθυμείς για τα ερwτικά σου κρύβεται στην Κυριακή. Αυτή η νέα θέση της Σελήνης στο αγέρωχο ζώδιο του Λέοντα σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδικός-ή και να κοιτάζεις να καλύψεις τα θέλω και τις επιθυμίες σου με κάθε τρόπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου γλυκέ, τώρα με τον Άρη που πέρασε στο ζώδιό σου και το όμορφο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί απίστευτες ευκαιρίες και συνθήκες να κάνεις τη σχέση σου δυνατή και ισχυρή. Από αυτό το διήμερο και έπειτα είναι όλα πρίμα για να πάρεις την σχέση σου σοβαρά ή να ζητήσεις διαβεβαιώσεις για το που πάει. Είναι ένα άκρως ρομαντικό, ευαίσθητο και γεμάτο αγκαλιές Σαββατοκύριακο. Σε περίπτωση που δεν διαθέτεις μια σχέση αλλά σε ελκύει ιδιαίτερα κάποιο πρόσωπο το τελευταίο διάστημα το διήμερο αυτό είναι πολύ όμορφο στο να δείξεις τι αισθάνεσαι με έναν διακριτικό μεν αλλά βρίσκοντας τον στόχο σου, τρόπο.

Οι δύο αυτές ημέρες είναι κατάλληλες για συναντήσεις και λόγια που έχουν να κάνουν με το ερwτικό σου μέλλον και μιλάμε για διάρκεια και σταθερότητα. Δεν αποκλείεται να ανταλλάξεις ιδέες για κοινή συμβίωση με το πρόσωπο που ποθείς, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Advertisements

Δίδυμε μου, αυτό το Σαββατοκύριακο για εσένα είναι πραγματικά ένα ξεκούραστο και με πολύ διασκεδαστικό διήμερο. Πως γίνεται να τα συνδυάσεις αυτά τα δύο; Φυσικά και γίνεται το Σάββατο μπορείς να ηρεμίσεις, να χαλαρώσεις και να αναζωογονηθείς και την Κυριακή να διασκεδάσεις και να είσαι από το πρωί έως το βράδυ έξω. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα πράγμα που σημαίνει πως για εσένα αγαπημένε μου Δίδυμε που είσαι από τα πιο κοινωνικά ζώδια είναι ένα καλό διήμερο να κάνεις νέες γνωριμίες και μέσα από το χιούμορ σου να προσεγγίσεις όποιο άτομο επιθυμήσεις.

Ειδικά για εσένα που είσαι μόνος-η η Κυριακή είναι μια υπέροχη μέρα για εσένα που ανοίγει το δρόμο για μια νέα και αξιόλογη γνωριμία, δώσε βάση στην επικοινωνία και στον τρόπο που προσεγγίζεις ένα άτομο. Το μυστικό σου όπλο είναι το πανέξυπνο χιούμορ σου, οπότε ένα άτομο μπορεί να περάσει υπέροχα κοντά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα αυτό το διήμερο δημιουργεί το τέλειο κλίμα για τα αισθηματικά σου. Είναι μια καλή αστρολογική όψη σε συνδυασμό με τον Άρη που πέρασε στον Ταύρο, να μπορέσεις να κάνεις τη σχέση σου πιο σοβαρή. Επίσης το Σαββατοκύριακο μπορείς να επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία χωρίς να σημαίνει πως από την αρχή θα υπάρξει ερwτική εξέλιξη αλλά θα υπάρχει μια έντονη έλξη με πολύ καλές προοπτικές.

Είτε διαθέτεις μια σχέση, είτε όχι βγάζεις μια χαλαρή και ζεστή διάθεση, που μπορεί να σε κάνει επίκεντρο στη σχέση σου ή σε μια παρέα γενικότερα. Εκφράζεις με κάθε τρόπο τα συναισθήματά σου, τον ρομαντισμό σου, είσαι με λίγα λόγια μέσα στη γλύκα. Είναι επίσης ένα καλό Σαββατοκύριακο για βρεθείς με το ταίρι σου σε μια εκδήλωση που έχει να κάνει με διασκέδαση, μουσική ή τέχνες.

 

ΛΕΩΝ

Για εσένα αγαπημένε μου Λέοντα το Σαββατοκύριακο προμηνύετε ευχάριστο, ερwτικό, κοινωνικό, διασκεδαστικό και πολύ αισιόδοξο για τον ερwτικό τομέα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου οπότε μπορείς να επενδύσεις πολλά στο διήμερο αυτό, πρώτα από όλα να εκφράσεις τον έρωτα και την αγάπη σου στον άνθρωπο που ποθείς. Μπορείς να προσελκύσεις το άτομο που σου αρέσει με έναν πολύ γοητευτικό τρόπο, ακαταμάχητο και που σίγουρα δεν μπορεί παρά να αποδεχθεί την πρόταση σου.

Ειδικά η Κυριακή είναι μια υπέροχη για εσένα ημέρα, που ακόμη και μόνος-η σου να είσαι αυτό τα διάστημα δεν θα αισθανθείς τη μοναξιά αυτή, προτίμησε να βγεις έξω με καλή παρέα και θα αντιληφθείς πως πολλά άτομα θα ήθελαν να βρίσκονταν στο πλάι σου. Αξιοποίησε τις γνωριμίες ή τις φιλίες σου για να κάνεις μια πολύ σημαντική νέα γνωριμία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε μου Παρθένε το διήμερο αυτό για εσένα είναι ουδέτερο θα έλεγα. Δεν θα μπορούσα να το πω αρνητικό μα ούτε και θετικό. Τα γεγονότα που θα συμβούν μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν σου δημιουργούν ακραία συναισθήματα και αν μου ζητάς τη γνώμη μου, ναι θα πρέπει να σε χαροποιεί. Το θέμα είναι να μην συμβεί κάτι αρνητικό, από εκεί και πέρα μπορείς να οργανώσεις την αισθηματική σου ζωή αυτό το διήμερο και να μπορέσεις να επιλύσεις θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα σας.

Αν είσαι μόνος-η Παρθένε μου όσο και αν δεν σου κάνει κέφι να βγεις έξω το Σαββατοκύριακο αυτό, όσο και αν νιώθεις πως έχεις τις κλειστές σου, πήγαινε κόντρα σε όλο αυτό διότι θα περάσεις δυο αρκετά ήρεμες και ευχάριστες ημέρες. Μπορεί ο έρωτας να μην σου χτυπά την πόρτα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γνωρίσεις και κόσμο.

 

ΖΥΓΟΣ

Γεια σου πολυαγαπημένε μου Ζυγέ, αυτό το διήμερο για εσένα κρύβει πολύ ευχάριστες στιγμές κυρίως στην αισθηματική σου ζωή. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και σε κάνει κοινωνικό και συνάμα τρυφερό με το ταίρι σου. Διακρίνεσαι για την εξωστρέφεια σου και μπορείς να προσελκύσεις με μεγάλη ευκολία θα έλεγα ένα άτομο που να σου κινεί το ενδιαφέρον.

Ειδικά η Κυριακή είναι μια πάρα πολύ αισιόδοξη ημέρα για τα αισθηματικά σου, μπορείς να επενδύσεις πολλά σε αυτή τη μέρα, κυρίως αυτό που θα εισπράξεις είναι την αποδοχή, τον θαυμασμό και θα εμπεδώσεις με κάθε τρόπο πως όχι απλά αρέσεις, μα αρέσεις πάρα πολύ, τόσο σαν παρουσία όσα και σαν χαρακτήρας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλτατε Σκορπιέ μου, αυτό το Σαββατοκύριακο για εσένα αναμένεται να είναι υπέροχο και άκρως συναισθηματικό. Μπορεί να μην είναι από τα πιο ερwτικά και καυτά αλλά υπόσχεται πολλά. Καταρχάς σε κάνει να εξωτερικεύεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι νιώθεις για το άτομο που έχεις απέναντι σου, είτε σας ενώνει με αυτό μια απλή γνωριμία, είτε υπάρχει δεσμός ισχυρός. Για όλο αυτό που σου συμβαίνει, ευθύνεται η Αφροδίτη σε εξάγωνο Ποσειδώνα, θες να βγάλεις από μέσα σου και την παραμικρή σκέψη (και πολύ καλά πράττεις).

Αν το τελευταίο διάστημα, υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά σου κάποιο πρόσωπο αλλά δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελες, το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση σας. Δείξε, εκφράσου και εξωτερίκευσε αυτό που νιώθεις, μην αφήνεις υπονοούμενα, άσε το μυστήριο στην άκρη και σου υπόσχομαι πως κάτι πολύ όμορφο θα ξεκινήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου γλυκέ, αυτό το διήμερο για εσένα είναι απρόσμενο και ευχάριστο στα αισθηματικά σου. Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Λέοντα, μιλάμε σίγουρα για ένα πολύ κοινωνικό Σαββατοκύριακο, υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια ακατανίκητη δύναμη για πάθος και στενές επαφές. Ακόμη και αν δεν διαθέτες μια σχέση, αυτό δεν σημαίνει πως εξαιρείσαι από την ερwτική εύνοια.

Advertisements

Προσπάθησε όσο είναι εφικτό για εσένα και τον χαρακτήρα σου να εξωτερικεύσεις τι νιώθεις για ένα πρόσωπο και όχι να αφήνεις με έναν τρόπο υπονοούμενα, όσο πιο ξεκάθαρα δείξεις τις επιθυμίες σου, τόσο πιο εύκολα θα πάρεις όλα εκείνα που ζητάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διήμερο αγαπημένε μου Αιγόκερε γίνεσαι το πιο τρυφερό και ρομαντικό ζώδιό του Σαββατοκύριακου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σε ωθεί να εκφράσεις τι νιώθεις στο ταίρι σου και να δείξεις τις προθέσεις σου για το μέλλον. Δεν αποκλείεται αυτό το διήμερο να εξομολογηθείς στον-στη σύντροφό σου ότι θες να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

Είναι επίσης ένα πολύ καλό χρονικό διάστημα για εσένα που είσαι μόνος-η να φλερτάρεις με έναν πιο ανοιχτό και ξεκάθαρο τρόπο. Είναι μια πολύ θετική όψη αυτής του εξαγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, είναι κρίμα να περιμένεις να καταλάβει κάποιος-α ότι πίσω από το χαμόγελο σου ότι υπάρχει κάτι ερwτικό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσένα Υδροχόε μου το διήμερο αυτό είναι μια πρόκληση θα έλεγα και αυτό γιατί από την μια είσαι από τα πιο κοινωνικά άτομα που υπάρχουν και από την άλλη το διήμερο αυτό επιθυμείς κατά κάποιο τρόπο την απομόνωση. Δεν το λες σε καμία περίπτωση ξέφρενο Σαββατοκύριακο, ούτε να σου υπόσχεται πολλά στον ερwτικό τομέα. Διακρίνεται όμως για την αληθινή του επαφή. Ότι κι αν ζήσεις, με όποιο άτομο και αν βρεθείς θα υπάρξει μια κατάθεση ψυχής, μια εξομολογητική διάθεση που θα έχει ενωτικό χαρακτήρα.

Advertisements

Αν επιθυμείς ή έχεις κανονίσει να βγεις έξω το Σαββατοκύριακο, θα περάσεις ωραία, παρά το ότι δεν είναι και το πιο διασκεδαστικό διήμερο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν οι ευκαιρίες να έρθεις πολύ κοντά με έναν άνθρωπο, να νιώσεις πολύ οικεία και ζεστά.

 

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί το διήμερο αυτό μια πολύ όμορφη και ονειρεμένη κατάσταση για τα αισθηματικά σου. Έχουν κάτι απρόσμενο και τρυφερό ταυτόχρονα, υπόσχεται πολλά και αυτό που έχεις να κάνεις εσύ από την μεριά σου είναι να αφεθείς χωρίς να έχεις κάποιο φόβο. Όποια λόγια και αν ακούσεις από το ταίρι σου, ότι και αν σου τάξει ή σου προσπαθήσει να σου εγγυηθεί για το μέλλον να θυμάσαι πως είναι πέρα για πέρα αληθινά.

Η ερwτική σου ζωή από αυτό το διήμερο αλλάζει σε πολλά σημεία ακόμη και αν δεν διαθέτεις μια σχέση το τελευταίο διάστημα, να θυμάσαι πως αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να γίνει μια καλή αφορμή να σου φέρει ότι ζητάς στην αγκαλιά σου. Να θυμάσαι πως ο έρωτας είναι εκεί έξω και σε περιμένει να τον ζήσεις.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα