Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Σίγουρα μιλάμε για ένα διήμερο άκρως κοινωνικό και γεμάτο παρόρμηση. Τι να σε κάνω, Κριέ μου, που είσαι άσσος στο φλερτ και δε δειλιάζεις απέναντι σε μια δύσκολη ερwτική πρόκληση; Αυτό και μόνο υπόσχεται ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο σε μια παραλία, με ένα δροσερό κοκτέιλ στο χέρι και ένα σημαντικό ερwτικό ενδιαφέρον. Σου έχω και άλλο ένα ευχάριστο γεγονός όμως: Το διήμερο αυτό σε κάνει να θες να ανατρέψεις τη ζωή σου, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να ζήσεις νέες εμπειρίες. Είναι ένα τυχερό διήμερο για όσους είναι ακόμη μόνοι/ες, αφού βρίσκουν πολύ δυνατό ερwτικό ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι το κατάλληλο διήμερο να εισπράξεις, αλλά και να προσφέρεις τρυφερότητα, να εκδηλώσεις το αληθινό σου ενδιαφέρον στον άνθρωπο που αγαπάς ή έστω συμπαθείς λίγο παραπάνω. Είναι ένα άκρως εκδηλωτικό σαββατοκύριακο, που έχει μεγάλη εξωστρέφεια και ιδιαίτερες συγκινήσεις. Έχεις μια ελκυστική εμφάνιση, βγάζεις προς τα έξω μια ακαταμάχητη γοητεία και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί πολύ απλά παύεις έστω για ένα σαββατοκύριακο να είσαι επιφυλακτικός/ή με τα αισθήματά σου. Εξωτερικεύεις ακόμη και το παραμικρό συναίσθημά σου, ό,τι και αν είναι αυτό που νιώθεις, ακόμη και αν δεν είσαι ερωτευμένος-η αυτό το διάστημα, αρκεί μια βόλτα για να αποκτήσεις μια δυνατή ερwτική συγκίνηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το σαββατοκύριακο σε ωθεί και να σε παροτρύνει να ζήσεις νέες εμπειρίες ή και ακόμη να γυρίσεις σελίδα στην αισθηματική σου ζωή. Και από την άλλη, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σου περιορίζει τα σχέδια. Τι από τα δυο θα υπερισχύσει όμως αυτό το διήμερο; Η θέλησή σου θα κρίνει το αποτέλεσμα, πόσο βαθιά είναι η επιθυμία σου να ερωτευθείς, να αγαπήσεις, να αποκτήσεις μια σχέση ή και ακόμη να προχωρήσει ο δεσμός σου σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο. Θεωρώ πως αυτό το διάστημα που είναι και μήνας γενεθλίων σου, έχεις περάσει στο στάδιο της μεταμόρφωσης και των ριζικών αλλαγών. Ξεκινώντας από αυτό το διήμερο, όπου και θα δεις πολλές επιθυμίες σου να γίνονται πραγματικότητα, γιατί πολύ απλά το θέλησες με όλη σου την καρδιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καταφτάνει σαββατοκύριακο και χωρίς να το επιδιώξεις, καλείσαι να μάθεις με διάλογο και με μια άκρως ανοιχτή συζήτηση, αν υπάρχουν αισθήματα αληθινά προς το πρόσωπό σου. Αν δηλαδή σε αγαπά το άτομο που κυριαρχεί στην καρδιά και στο μυαλό σου, αν έχει σοβαρές βλέψεις για το δεσμό σας ή αν επιθυμεί να αποκτήσει μια σχέση μαζί σου. Η ανοιχτή και ξεκάθαρη αυτή κουβέντα θα έρθει από μόνη της, αλλά επιβάλλεται να γίνει, διότι μέσα σου ενδεχομένως να σε κάνει να νιώθεις ότι ζεις μια μετέωρη κατάσταση. Είναι το πιο κατάλληλο σαββατοκύριακο για να μάθεις αλήθειες, αλλά και εσύ μέσα σου να ξεκαθαρίσεις για το τι είναι αυτό που ουσιαστικά που θες να έχεις στην ερwτική σου ζωή. Το τοπίο ξεκαθαρίζει και νιώθεις πολύ μεγάλη σιγουριά ότι είσαι στο σωστό δρόμο.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Αγαπημένε μου Λέοντα, έχεις πάρα πολλούς λόγους να πετάς από χαρά και ευτυχία προσμένοντας αυτό το σαββατοκύριακο, έχει δράση, πολύ όρεξη για φλερτ και αυξημένη την ανάγκη να αλλάξεις τα πάντα στην προσωπική σου ζωή. Θα συμβούν πάρα πολλά γεγονότα μέσα στο διήμερο αυτό, πρωταγωνιστούν πολλά πρόσωπα και με διαφορετικούς ρόλους στη ζωή σου. Το οικογενειακό, φιλικό, αλλά και ερwτικό περιβάλλον, παίζει καταλυτικό ρόλο στην αισθηματική σου ζωή αυτό το διήμερο, ανατρέποντας πολλά δεδομένα αλλά και «θέλω» σου. Την Δευτέρα, η αλήθεια είναι πως τίποτε δε θα θυμίζει με την ερwτική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλάζει άρδην η ψυχολογία σου αυτό το διήμερο. Παρά το ότι πρόκειται για ένα πιεστικό σαββατοκύριακο, εσύ είσαι πολύ τυχερός/ή που έχεις τα σωστά άτομα στο πλάι σου, που όχι απλά σε αποφορτίζουν και σε κάνουν να νιώθεις πανέμορφα και ήρεμα, αλλά μέσα σε όλη αυτή την εύνοια της τύχης, υπάρχει και μια μεγάλη, θετική ερwτική εξέλιξη, που απογειώνει τη διάθεσή σου στα ύψη. Μια δήλωση, μια εξομολόγηση ή μια πρόταση ανατρεπτική, έρχεται να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα ύδατα αυτό το διήμερο και να σε οδηγήσει σε μια μόνιμη, αλλά και πιο ουσιαστική ερwτική σχέση. Μπορεί να είναι μια πρόταση σοβαρή, όπως συμβίωση.

ΖΥΓΟΣ

Μια θερμή ερwτική επαφή μέσα από μια αναπάντεχη και ξαφνική νέα γνωριμία, είναι στα σενάρια του διημέρου αυτού. Σίγουρα μιλάμε για ένα απρόβλεπτο σαββατοκύριακο, που τίποτε δε θα προδιαθέτει για κοσμοϊστορικές αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Αναφέρομαι σε εσένα, αγαπημένε μου Ζυγέ, που ήσουν τόσο καιρό μόνος-η και όμως εσύ ακόμη δεν έχεις δει τίποτε και λογικό είναι να έχεις απογοητευτεί. Κι όμως, ένα πρώτο δώρο-ευκαιρία σού έρχεται μέσα στο διήμερο αυτό, η τύχη σού χαμογελά, συμπαρασύροντας και το δικό σου χειλάκι να χαμογελάσει. Αφέσου στις εξελίξεις, άσε τη μοίρα να σε πάει εκεί που πραγματικά αξίζει να είσαι, δηλαδή «στα καλύτερα».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανάλαφρο και ερwτικό διήμερο καταφτάνει, θα δεχθείς μια περίεργη εξομολόγηση από άτομο που δεν περίμενες ποτέ να νιώθει έτσι για εσένα. Χείμαρρος γίνεται και σου αποκαλύπτει ότι σε παρατηρούσε εδώ και πολύ καιρό από απόσταση, έχοντας καμουφλαριστεί πίσω από την ταμπέλα της φιλίας. Μπορεί δηλαδή μέσα στο διήμερο να σε πλησιάσει ένα άτομο και να σε εξυμνεί για ώρες, να σου φανερώσει πόσο σημαντικός άνθρωπος είσαι για εκείνο, πόσο τυχερό αισθάνεται που σε γνώρισε κτλ. Εκτός του ότι θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου, σίγουρα μιλάμε για μια πολύ καλή και αξιόλογη ερwτική περίπτωση, όχι μόνο γιατί σε θαυμάζει τόσο, αλλά γιατί πολύ απλά σε ερωτεύτηκε ενώ δεν είχατε δεσμό. Καλά να περάσεις λοιπόν, αγαπημένε μου Σκορπιέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Αυτό το σαββατοκύριακο φέρνει μεγάλες ανατροπές και ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή. Υπάρχει μια ερwτική υπόθεση ανοιχτή, που δεν εξελίχθηκε, δεν προχώρησε και σίγουρα σε είχε αφήσει με πολλά ερωτηματικά. Πρόκειται για άτομο που δεν μπόρεσες να μάθεις ποτέ τι νιώθει για εσένα ευθέως, μια ημιτελής υπόθεση, όμως αυτό το σαββατοκύριακο θα πάρεις απαντήσεις. Έρχεται μια ελπίδα να αναζωπυρώσει το πάθος και την έλξη που υπήρχε μεταξύ σας. Θα έχεις εξελίξεις και μάλιστα πολύ ανατρεπτικές, όχι μόνο θα προχωρήσει η επαφή σας, αλλά περνάτε και σε δεσμό, και μάλιστα σοβαρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάμε σε ένα σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, που έχει λίγο από όλα. Έχει πάθος, έχει και ηρεμία, έχει ένταση, μα έχει και τρυφερότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξεις και να βαρεθείς. Ο ερwτισμός και η γοητεία σου δεν περνούν απαρατήρητα, σε οδηγούν σε πολύ δυνατές και συναρπαστικές γνωριμίες. Έχεις μια ανάλαφρη διάθεση αυτό το διήμερο και σου πάει απίστευτα. Στην περίπτωση που έχεις έναν δεσμό, να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό είναι αποφορτισμένο από εντάσεις, πίεση και υποχρεώσεις, καλό είναι λοιπόν να απομονωθείς με το ταίρι σου και να κάνετε… αγαπούλες. Θα σας ανανεώσει πολύ και μην ξεχάσεις να πεις και ένα «σ’ αγαπώ», γιατί τίποτε δεν είναι αυτονόητο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο σε οδηγεί σε ένα πολύ δραστήριο διήμερο, με πολύ πάθος και πολλές νέες εμπειρίες. Θα ζήσεις σίγουρα κάτι εντελώς διαφορετικό, ίσως να είναι μια νέα γνωριμία με ένα εντελώς ξεχωριστό άτομο, που δε σου μοιάζει καθόλου στο χαρακτήρα. Είναι ένα σαββατοκύριακο που ξεφεύγεις με κάθε τρόπο από τη ρουτίνα, ξεφεύγεις από τη συνήθεια και ζεις κάτι παράτολμο ερwτικά. Αν διαθέτεις δεσμό, θα επιχειρήσεις να ρίξεις στο τραπέζι μια νέα ιδέα, που θα ανανεώσει την αγάπη και θα αναθερμάνει το πάθος σας. Προσοχή στη νέα γνωριμία που θα κάνεις εσύ που είσαι μόνος/η, γιατί μιλάμε για ένα πολύ διαφορετικό από εσένα άτομο, μην προσπαθήσεις να το κάνεις να σου μοιάσει, σε γοήτευσε γιατί δε σου έμοιαζε, μην το ξεχνάς αυτό.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο σού προκαλεί αρνητικές σκέψεις, ενώ πραγματικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Σε κυριεύουν διάφορες φοβίες χωρίς λόγο (σου το τονίζω αυτό), που σε κάνουν να μην μπορείς να χαλαρώσεις και να περάσεις ένα όμορφο διήμερο. Αν διαθέτεις ταίρι, καλό είναι να εξομολογηθείς όλη σου την αλήθεια για το πώς αισθάνεσαι, ώστε να μπορέσει ο/η σύντροφός σου να σε βοηθήσει και να σου πάρει από το μυαλό τις όποιες αρνητικές σκέψεις. Μην βασανιστείς άδικα, είναι κρίμα να χαλάσεις το σαββατοκύριακο σου για πράγματα και καταστάσεις που απλά δεν ισχύουν. Αν είσαι μόνος/η, οι φίλοι μπορούν με την καλή παρέα και την αγάπη που σου έχουν, να ανατρέψουν το σκηνικό μέσα στο μυαλό σου.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα