Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Με  την Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους, το διήμερο αυτό αποκτά δράση. Προτείνεις δηλαδή στο ταίρι σου να φύγετε μακριά ή να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, από την ρουτίνα, ακόμη και αν είστε πολλά χρόνια μαζί το φλερτ μέσα στο Σαββατοκύριακο  είναι διάχυτο. Σαφέστατα μιλάμε για ένα πολύ όμορφο και με πολλές εναλλαγές διήμερο.

Για εσένα Κριέ μου που είσαι μόνος-η να θυμάσαι πως αυτό το διήμερο είναι άκρως σημαντικό για εσένα, με την Σελήνη να περνά στον κοινωνικό Δίδυμο σου φέρνει νέες γνωριμίες αλλά και δυνατές ευκαιρίες στην ερwτική σου ζωή. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις τις όμορφες στιγμές και όταν έρθει η ώρα της μεγάλης απόφασης, στο ποιο άτομο ταιριάζει να είναι πλάι σου, τότε άκου μόνο την καρδιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Αυτό το διήμερο Ταύρε μου, θα ευνοηθείς στο κομμάτι της χαλάρωσης, θα ζήσεις πολύ γαλήνιες και αρμονικές στιγμές. Με την Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη, απλώνεται ένα Σαββατοκύριακο στο οποίο μπορείς να συναντήσεις πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα είτε από το οικογενειακό σου περιβάλλον είτε από το φιλικό. Είναι ένα τρυφερό διήμερο και σε κάθε σου επιλογή ή απόφαση φυσικά και έχεις την ανάγκη να περάσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου.

Με την Σελήνη να είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη το διήμερο αυτό για εσένα είναι πραγματικά μια όαση. Γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο ένα μέρος να ηρεμίσεις και να συναντηθείς με φιλικά σου άτομα. Στην ερώτηση σου, αν βλέπω για εσένα μια νέα γνωριμία  ή κάτι να συμβεί στα ερwτικά σου, δεν θα στο αποκλείσω. Θα σου πω όμως πως πιο πιθανή βλέπω την επανασύνδεση ή το σμίξιμο με ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις και σου άρεσε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου Δίδυμε μου αυτό το διήμερο, οπότε μιλάμε για πολύ κοινωνικό, ευχάριστο, χαρούμενο και γεμάτο χιούμορ Σαββατοκύριακο. Να μην ξεχάσουμε φυσικά και την νέα Σελήνη την Δευτέρα στο ζώδιό σου, που από αυτό το διήμερο θα αρχίσεις να βλέπεις πολύ μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Θα αρχίσεις να βλέπεις μεγάλη αλλαγή στη διάθεση σου αλλά και δεν αποκλείεται να θες να μιλήσεις με το ταίρι σου για ένα νέο, κοινό και πιο σοβαρό βήμα της σχέσης σου.

Advertisements

Τα νέα για εσένα Δίδυμε μου (που είσαι καιρό μόνος-η) είναι πραγματικά πολύ ευχάριστα. Το διήμερο αυτό είναι πολύ σημαντικό στο να γνωρίσεις νέο κόσμο, αλλά και να δημιουργήσεις μια νέα και πολύ δυνατή σχέση στη ζωή σου. Με πρόσωπο που θα ταιριάζει πολύ στην ιδιοσυγκρασία και στα γούστα σου, θα έρθετε αυτό το διήμερο πολύ κοντά και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια νέα δυνατή σχέση με μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένοι μου φίλοι Καρκίνοι, το διήμερο αυτό σας βρίσκει κατά κάποιο τρόπο εξαντλημένους, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και με πολύ τρέξιμο και υποχρεώσεις, επιδιώκεται να μείνετε μόνοι με το ταίρι σας και να χαλαρώσετε όσο πιο πολύ μπορείτε. Θα αποφύγεις Καρκίνε μου κουραστικές εξόδους ή μετακινήσεις σε μέρη που έχουν πολύ κόσμο. Η χαλαρή σου στάση θα σε φέρει πολύ κοντά στο ταίρι σου και θα σε κάνει να εξομολογηθείς με μεγάλη άνεση το πώς νιώθεις για εκείνο.

Για εσένα Καρκίνε μου που είσαι μόνος-η, το διήμερο αυτό θα περιοριστεί σε μια χαλαρή βόλτα και όχι με πολλά νταβαντούρια. Η καλή παρέα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, θα αποδειχθεί ως μια πολύ καλή επιλογή για να αποφορτιστείς. Μια κουβέντα με φιλικά σου άτομα θα μπορούσε να σου χαρίσει αισιοδοξία και γιατί όχι να βάλεις σε μια σειρά την αισθηματική σου ζωή. Να είσαι ξεκάθαρος-η απέναντι στα θέλω και στις επιθυμίες σου για να γνωρίζεις και πώς θα κινηθείς ανάλογα.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Με την Σελήνη να βρίσκεται αυτό το διήμερο στους Διδύμους, η σχέση σου (όσο καιρό και αν υφίσταται αυτή), θα δεις μια μεγάλη ανανέωση αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ψυχολογία και η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και αυτό συμπαρασύρει και το ταίρι σου με κάθε τρόπο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνετε μέσα στο σπίτι αυτό το διήμερο, βόλτες, αστεία και εξομολογήσεις δημιουργούν ένα απίστευτα όμορφο σκηνικό.

Για εσένα Λέοντα μου που είσαι μόνος-η, η Σελήνη θα βρίσκεται στον άκρως κοινωνικό Δίδυμο, αυτό σημαίνει πως σε καλούν σε ένα ξέφρενο πάρτυ,  ετοιμάζεσαι για απόδραση με κόσμο πολύ ή με μεγάλη παρέα θα πάτε για μπάνιο. Όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν στο να κάνεις μια νέα και αξιόλογη γνωριμία και μάλιστα όχι μια οποιοδήποτε, αλλά η γνωριμία αυτή μπορεί να σε οδηγήσει σε σχέση ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την νέα Σελήνη στους Διδύμους ξεκινά αυτό το διήμερο μια νέα εποχή για εσένα και που φυσικά έχει άμεσο αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου. Έχεις την ανάγκη να δεις την ερwτική σου ζωή πιο μακροπρόθεσμα, να κάνεις όνειρα και σχέδια για κοινό μέλλον. Το διήμερο αυτό γεμίζεις με αισιοδοξία και κάνεις μια πολύ ανοιχτή και ξεκάθαρη κουβέντα με το ταίρι σου για το πώς θα προχωρήσει ο δεσμός σας. Δεν αποκλείεται αυτό το διήμερο να υπάρξει πρόταση σοβαρή γάμου, αρραβώνα ή συμβίωσης.

Για εσένα Παρθένε μου που είσαι μόνος-η με την σύνοδο Σελήνης – Αφροδίτης αλλά και την νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Διδύμους την Δευτέρα ΠΟΛΛΑ μπορούν να αλλάξουν στα αισθηματικά σου. Μια νέα πολύ σημαντική γνωριμία ή ένα απρόσμενο γεγονός μπορεί να σε ενώσει ερwτικά με πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη. Ένα θα σου πω μετά από αυτό το διήμερο ίσως και να πάψεις να αισθάνεσαι μόνος-η.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη αγαπημένε μου Ζυγέ θα περάσει το διήμερο αυτό στον Δίδυμο, έρχεται λοιπόν ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο για εσένα και το ταίρι σου. Χαλαρωτικό μεν αλλά και πολύ ανανεωτικό ενδέχεται να πάτε για ψώνια, να αλλάξετε κάτι στην εμφάνιση σας ή να ξεκινήσετε από κοινού μια νέα ασχολία, πχ γυμναστήριο. Επίσης το διήμερο αυτό θα βρεθείτε με πολύ κόσμο, με φιλικά άτομα με τα οποία έχετε πολλά να πείτε.

Ζυγέ μου, για εσένα που είσαι μόνος-η το διήμερο αυτό αναμένετε άκρως κοινωνικό, παιχνιδιάρικο και γεμάτο ξεκάθαρο φλερτ. Αν επιθυμείς να επιβεβαιωθείς  ή να αισθανθείς κολακευμένος-η, ακόμη και αν θες αυτό το διήμερο να αποκτήσεις μια νέα σχέση όλα μπορείς να τα πραγματοποιήσεις. Το σίγουρο είναι πώς θα γνωρίσεις πολύ νέο κόσμο και μάλιστα πολύ διαφορετικό σε σχέση με εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι αρκετά ερwτικό το διήμερο αυτό, είναι καυτό θα τολμούσα να πω, για εσένα λοιπόν Σκορπιέ μου που διαθέτεις μια σχέση εδώ και καιρό μιλάμε για ένα απρόσμενο Σαββατοκύριακο. Με διάθεση πολύ ανεβασμένη και έντονη την ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου, δεν αφήνεις λεπτό να περάσει χωρίς να εκδηλώνεις το πώς νιώθεις για εκείνο. Θα τολμήσω να πω πως το διήμερο αυτό σας κάνει να ερωτεύεστε ξανά από την αρχή.

Για εσένα που είσαι μόνος-η Σκορπιέ μου, το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να σταθεί ως μια καλή αφορμή να σου αλλάξει ρότα την ερwτική σου ζωή. Κάτι πολύ περίεργο και ερwτικό θα έλεγα έχει η ατμόσφαιρα, εκπέμπεις ένα μυστήριο και  ένα πάθος που δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς εύκολα. Ακολούθησε το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις αυτό το διήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το διήμερο αυτό για εσένα είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο, με την νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Δίδυμο σου φέρνει ένα νέο αέρα στο δεσμό σου. Παρά το ότι είσαι ένα ιδιαίτερα φιλελεύθερο άτομο σου δημιουργείτε η ανάγκη για σοβαρή δέσμευση. Επιθυμείς λοιπόν να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου. Είτε λοιπόν σκοπεύεις να πεις στο πρόσωπο που αγαπάς ότι θες να πάτε ένα βήμα παραπέρα ή θα δεχθείς σοβαρή πρόταση και φυσικά δεν θα αρνηθείς.

Για εσένα που είσαι ελεύθερος-η Τοξότη μου, το διήμερο αυτό μπορεί να σου φέρει με τον πιο απρόσμενο τρόπο ένα νέο ερwτικό ξεκίνημα στη ζωή σου. Τώρα με την νέα Σελήνη στον Δίδυμο έρχονται πολλές νέες γνωριμίες και γίνεσαι πολύ δημοφιλή άτομο. Αν λοιπόν είσαι σίγουρος-η ότι θες να αποχωριστείς την εργένικη ζωή δεν έχεις παρά να αποδεχθείς την καλύτερη πρόταση για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σύνοδο με την Αφροδίτη, σου φέρνει αυτό το διήμερο αγαπημένους φίλους και πρόσωπα από την οικογένεια σου να έχουν ενεργό ρόλο στην αποφόρτιση σου. Οι μικρές απολαύσεις και οι αυθεντικές στιγμές με το ταίρι σου, θα είναι αξία ανεκτίμητη αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές σε σημείο να αισθανθείς πόσο πολύ ευτυχισμένος-η είσαι με την ερwτική επιλογή που έχεις κάνει.

Αιγόκερε μου, για εσένα που είσαι μόνος-η αυτό το διήμερο θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο οι καλοί και αληθινοί φίλοι. Θα προτιμήσεις κάτι ήρεμο και χαλαρό, όπως να πάτε για φαγητό, η επαφή σου αυτή θα σε κάνει να μην νιώθεις τόσο έντονα το φορτίο της καθημερινότητας και επίσης αν κάτι σε βασάνιζε το τελευταίο διάστημα θα σε βοηθήσει η παρέα να το ξεπεράσεις. Προσοχή μόνο, μην μπερδέψεις τη φιλία με τον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε αυτό το διήμερο έχει πολλά πάρε δώθε, πολύ κόσμο και έντονη έλξη με το ταίρι σου. Η Σελήνη θα περάσει στον Δίδυμο και φέρνει δράση , γέλια και καλή παρέα, είτε επιθυμήσεις να περάσεις πιο προσωπικές στιγμές με το ταίρι σου είτε θελήσεις να βρεθείτε με κόσμο, το σίγουρο είναι πως θα περάσετε υπέροχα. Σκέψου μόνο τι ακριβώς θες να κάνεις και πώς να περάσεις το διήμερο σου, γιατί ενδέχεται να κανονίσεις με πολλά άτομα και να μην μπορείς να είσαι σε δυο μεριές ταυτόχρονα.

Για εσένα Υδροχόε μου που είσαι μόνος-η εδώ και πολύ καιρό, έρχεται ένα κοινωνικότατο διήμερο. Η Σελήνη από το Δίδυμο φέρνει γύρω σου πολύ κόσμο, φέρνει όμως και πολλές ερwτικές επιλογές και η αλήθεια είναι πως θα διχαστείς. Θα σου πρότεινα να ζήσεις όλη αυτή την μαγική στιγμή, να δεχθείς το φλερτ αλλά και να επιτρέψεις να κολακευτείς με κάθε τρόπο όσο για την απόφαση σου, άσε τον χρόνο να σου φέρει το πρόσωπο που σου αξίζει.

ΙΧΘΥΣ

Με την νέα Σελήνη στους Διδύμους το διήμερο αυτό κάτι πολύ όμορφο ξεκινά, μια νέα περίοδος αρχίζει για εσένα, η οποία σου φέρνει πολύ μεγάλη αισιοδοξία. Ένα νέο ξεκίνημα ή μια πιο ώριμη απόφαση για την πορεία του δεσμού σου, φέρνει πολύ μεγάλη χαρά αυτό το Σαββατοκύριακο. Τείνει να είναι ένα από τα πιο αναζωογονητικά και ανανεωτικά διήμερα, καλείσαι να το απολαύσεις και να το χαρείς με κάθε τρόπο.

Για εσένα που είσαι μόνος-η Ιχθύ μου το διήμερο αυτό είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστό και διαφορετικό. Με την νέα Σελήνη στους Διδύμους, έχεις πολλούς λόγους να πετάς από χαρά και ευτυχία, φέρνει απρόσμενες γνωριμίες. Μπορείς αυτό το διήμερο να δεις την ερwτική σου ζωή να αλλάζει εντελώς, καρμικός έρωτας έρχεται να μπει στη ζωή σου.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα