Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (26 με 27/1/2019)

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι!! Ιδιαίτερα δραστήριο αστρολογικά είναι αυτό το διήμερο και μπορεί να δώσει έντονο πάθος αλλά και αντιδικίες με το ταίρι ή νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν, γι’ αυτό καλό είναι να περιορίσουμε πιθανή νευρικότητα και να αφεθούμε με καλή διάθεση στον έρwτα και τη θετικότητα που μας γεμίζει.

Advertisements

 

 

Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και στο επίκεντρο είναι η προσωπική μας ζωή και το πώς να περάσουμε όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη στον Κριό εντείνει τον εκνευρισμό και δεν θα είναι δύσκολο να περάσουμε σε εγωιστικά μοτίβα που θα δημιουργήσουν συνθήκες σύγκρουσης. Είναι προτιμότερο να αφήσουμε κόντρες και προστριβές στην άκρη και να στρέψουμε την ενέργειά μας στο ερwτικό παιχνίδι και στο πάθος.

 

Αργότερα, το εξάγωνό της με την Αφροδίτη στο Ζυγό ενισχύει την όμορφη ατμόσφαιρα στις ερwτικές σχέσεις και την διάθεση για διασκέδαση που θα λειτουργήσει καταλυτικά στο να απογειωθεί η αισιοδοξία και ο αισθησιασμός. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στο να μην εκδηλώσουμε ανασφάλειες και απωθημένα, θέλοντας έτσι να επιβληθούμε στο ταίρι ή να χειριστούμε πιθανή νέα γνωριμία, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να είναι δυσάρεστο και οι αντιπαραθέσεις έντονες.

 

Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό ανεβάζοντας κατακόρυφα το ερwτικό πάθος, παράλληλα όμως εκτοξεύονται φόβοι, καχυποψία και ζήλια που θα λειτουργήσουν σαν τροχοπέδη στις σχέσεις μας. Το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο το βράδυ δεν βοηθά στην καλή επικοινωνία, δημιουργεί συνθήκες έντονης αντιπαράθεσης και νευρικότητας και δεν ενδείκνυται να συζητήσουμε σοβαρά ζητήματα, αντίθετα είναι καλύτερο να αντιληφθούμε και να χαλιναγωγήσουμε τον εκνευρισμό που πιθανά έχουμε χωρίς λόγο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγουμε προστριβές και αντιπαραθέσεις που μπορεί να χαλάσουν το τέλος αυτού του διημέρου. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 26 με 27 Ιανουαρίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

Advertisements

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη το Σάββατο στον Ζυγό και την αντίθεση με τον Άρη στο ζώδιό σου ο εγωισμός σου πιθανά να ενταθεί σημαντικά και να προκαλέσεις κόντρες με το ταίρι σου, λόγω δικής σου νευρικότητας. Αφέσου στην αισιοδοξία, στο πάθος και την ανάγκη για διασκέδαση και έλεγξε πιθανές ανασφάλειες που θα σε κάνουν εριστικό. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο σε προδιαθέτει για λεκτικές αντιπαραθέσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Εσύ που είσαι μόνος/η,  με τη Σελήνη στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Άρη στο ζώδιό σου το πάθος εκτοξεύεται και πιθανή είναι η νέα γνωριμία, πρόσεξε μόνο μην μπεις σε κόντρες που θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις. Η θετική σου διάθεση και το φλερτ μπορούν να σου χαρίσουν υπέροχες στιγμές διασκέδασης και κατακτήσεις, αρκεί να ελέγξεις πιθανή εριστική διάθεση το βράδυ. Την Κυριακή η Σελήνη στο Σκορπιό και το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο δεν αφήνει περιθώρια για καλή επικοινωνία, πρόσεχε πιθανό εκνευρισμό.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Με τη Σελήνη στο Ζυγό το Σάββατο είναι πιθανό να ασχοληθείς με καθημερινές υποχρεώσεις που θα σε βάλουν σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου. Μην επιτρέψεις σε τίποτα να χαλάσει το κλίμα στη σχέση σου και έχε στο νου σου ότι προς το βράδυ μπορείς να περάσεις όμορφα, αρκεί να χαλιναγωγήσεις πιθανές ανασφάλειες. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο εκτοξεύει τον εκνευρισμό που μπορεί να σε οδηγήσει να πεις πράγματα που θα στενοχωρήσουν το σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσεις στην άκρη ότι σε προβληματίζει καθημερινά, να αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις με πρόσωπο που μπορεί να δείξει ενδιαφέρον ιδιαίτερα το Σάββατο, καθώς μπορεί να επικεντρωθείς σε τετριμμένα που θα ενοχλήσουν. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό και εντείνει την ερwτική σου διάθεση, όμως το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο μπορεί να φέρει κόντρες λόγω νευρικότητα και κακή συνεννόηση με πιθανή νέα γνωριμία χαλώντας το όμορφο κλίμα, πρόσεξε!

 

Επικεντρώνεσαι στον έρwτα το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου απογειώνοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σας, μόνο που το βράδυ καλό είναι να είσαι συγκρατημένος στις αντιδράσεις σου λόγω του τετραγώνου της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο σου προκαλεί ένταση για ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να φέρουν λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ιδανικά μπορεί να είναι το Σάββατο για εσένα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Ζυγό και να έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις έντονα, να περάσεις όμορφα και να υπάρξουν πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους, πρόσεχε μόνο τις προσωπικές σου ανασφάλειες που θα λειτουργήσουν ανασταλτικά στην όποια εξέλιξη. Την Κυριακή με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό και το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο να αυξάνει τον εκνευρισμό και το άγχος πιθανά να μην δείξεις διάθεση για ερwτικά παιχνίδια.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ρομαντικές στιγμές για δύο μπορείς να σχεδιάσεις για εσένα και το ταίρι σου το Σάββατο με τη Σελήνη στο Ζυγό να δημιουργεί ιδανικό κλίμα για στιγμές γεμάτες τρυφερότητα και ερwτισμό, πρόσεξε μόνο γιατί το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να ανατρέψει τα πάντα. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο μπορεί να σε βάλει σε σύγκρουση με το ταίρι σου, αφού προκαλεί ζητήματα στην επικοινωνία και νευρικότητα, γι’ αυτό δείξε σύνεση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να σε ωθήσει στο οικείο φιλικό σου περιβάλλον και να προκύψουν γνωριμίες, όμως είναι ανάγκη να περιορίσεις φόβους και χειριστικές τάσεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση και την όποια πορεία μπορεί να υπάρξει με το νέο πρόσωπο. Μην χάνεις το κέφι και την αισιοδοξία σου και δεν θα χάσεις. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και μπορεί να φέρει ενδιαφέροντες νέες γνωριμίες, πρόσεξε όμως γιατί ο απότομος τρόπος έκφρασης θα χαλάσει το όποιο θετικό κλίμα υπάρχει.

 

 

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία και η διασκέδαση είναι το παν για εσένα το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε γεμίζει θετική ενέργεια, πάθος, έντονος ερwτισμό που μπορεί να μεταδώσεις στο ταίρι σου, αρκεί να μην επιτρέψεις στους προσωπικούς σου φόβους να δυναμιτίσουν το κλίμα. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου λόγω νευρικότητας, γι’ αυτό προσπάθησε να ρήξεις τους τόνους.

Εσύ που είσαι μόνος/η,  πολλές μπορεί να είναι οι ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες το Σάββατο με τη Σελήνη στο Ζυγό να ανεβάζει το κέφι σου και την διάθεση για επικοινωνία, είναι όμως ανάγκη να διαχειριστείς με ψυχραιμία τυχόν φοβίες που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και αν σε κάνουν εριστικό, με το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό σε τετράγωνο με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει ένταση και ασυνεννοησία με πιθανές νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο Ζυγό το Σάββατο είναι ξεκάθαρο ότι δεν επιδιώκεις ιδιαίτερες κοινωνικότητες παρά έντονες ερwτικές στιγμές με το ταίρι σου όπου θα περάσετε όμορφα, αρκεί να μην μπεις στη διαδικασία να επιβληθείς προκαλώντας συγκρούσεις. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο εντείνει τον εκνευρισμό, προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου και να αφεθείς στη διασκέδαση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στο Ζυγό το Σάββατο σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς κοντινά σου πρόσωπα και να υπάρχουν πιθανές νέες γνωριμίες, αρκεί να επιδιώξεις να περάσεις καλά χωρίς να πείσεις τους φόβους σου να σε καταβάλλουν. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό και το τετράγωνο με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο σε ωθεί σε αντιδραστικές και σπασμωδικές συμπεριφορές που θα επηρεάσουν τον τρόπο επικοινωνίας σου με πιθανό νέο πρόσωπο που ενδιαφέρεται, προσπάθησε να περιορίσεις τη νευρικότητα.

 

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία  να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς το πάθος μπορεί να εκτοξευθεί παράλληλα με την αισιοδοξία και την καλή διάθεση. Πρόσεξε μόνο τυχόν εντάσεις και διάθεση επιβολής που θα προκαλέσουν συγκρουσιακές καταστάσεις. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό σε τετράγωνο με Ερμή και Ήλιο στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα επικοινωνίας και αντιθέσεις αναγκών με σένα και τον σύντροφό σου, άφησε στην άκρη τα νεύρα και μείνε στη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να είσαι το επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς και να μαγνητίσεις τα βλέμματα, αρκεί να περιορίσεις πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να προβληματίσουν νέο πρόσωπο που μπορεί να υπάρξει. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο σου προκαλεί νευρικότητα που εκδηλώνεται έντονα στη συμπεριφορά σου απομακρύνοντας έτσι πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν.

 

Advertisements

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στον Ζυγό και είναι προτιμότερο για εσένα να μείνεις με το ταίρι σου και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές για δύο, μακριά από την έντονη κοινωνικότητα,  πρόσεξε μόνο γιατί πιθανές ανασφάλειες και ευαισθησία θα δημιουργήσουν προβλήματα. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και τετράγωνο της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο εντείνει ζητήματα επικοινωνίας και διαφορετικών αναγκών με το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά και να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό πρόσεξε.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στο Ζυγό δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για επιστροφές από το παρελθόν που μπορεί να εκτοξεύσουν το πάθος, παράλληλα όμως εντείνουν και πιθανούς φόβους που μπορεί να έχεις και οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται. Την Κυριακή με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να πρωταγωνιστήσεις, αρκεί μόνο να είσαι προσεκτικός σε πιθανό εκνευρισμό που μπορεί να δείξεις και θα δημιουργήσει προβλήματα με νέα γνωριμία που μπορεί να έχεις, καθώς το τετράγωνο της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο αυξάνει την ένταση.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στο Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να βγεις με το σύντροφό σου και με φιλικές σας παρέες και να περάσετε πολύ όμορφα απολαμβάνοντας την ημέρα σας, μόνο που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί είναι πιθανό να εκδηλώσεις απωθημένα προκαλώντας προβλήματα. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο εντείνουν την ευαισθησία και πιθανούς φόβους, κάτι που θα φέρει αντιπαραθέσεις γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι ήρεμος.

Εσύ που είσαι μόνος/η,  η Σελήνη στο Ζυγό το Σάββατο σου δίνει την ευκαιρία μέσα από φιλικές σου παρέες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα άκρως ενδιαφέροντα για εσένα που θα σε μαγνητίσουν, αρκεί να προσέχεις τη συμπεριφορά σου και να αφήσεις στην άκρη πιθανή επιβλητική διάθεση. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με πρόσωπα του παρελθόντος που κάνουν την εμφάνισή τους, κάτι που θα σε γεμίσει ανασφάλειες. Μην αφήνεις την έντονη ευαισθησία και τη νευρικότητα να κυριαρχήσουν.

Advertisements

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό το Σάββατο και το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα, κάτι που θα ενοχλήσει το ταίρι σου γι’ αυτό άδραξε την ημέρα να περάσεις όμορφα και να αφήσεις  άγχος και υποχρεώσεις στην άκρη  προστατεύοντας τη σχέση σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Ήλιο φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα επικοινωνίας και διαφορετικής αντίληψης στόχων με το σύντροφο που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις, μην το επιτρέψεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η,  το Σάββατο με τη Σελήνη στο Ζυγό επικεντρώνεσαι σε ζητήματα καριέρας ή υποχρεώσεις κοινωνικές που μπορεί να έχεις. Είναι πιθανόν μέσα από το επαγγελματικό ή κοινωνικό σου περιβάλλον να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν σημαντικά πράγματα για σένα, αρκεί να χαλιναγωγήσεις τους φόβους σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο πιθανά να φέρει στο προσκήνιο νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, όμως τα προβλήματα στην επικοινωνία μπορεί να φέρουν αποστάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Ζυγό το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές έρwτα, διασκέδασης και έντονα ενδιαφέρουσες συζητήσεις με το ταίρι σου και παρέες που μπορεί να έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις πιθανό φανατισμό ή χειριστική διάθεση που θα δημιουργήσει συγκρούσεις. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σου που εκτοξεύουν τη νευρικότητα σου δημιουργώντας πιθανά ζητήματα με τον σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στο Ζυγό το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στο ερwτικό παιχνίδι, μόνο που καλό είναι να θυμάσαι ότι πρέπει να κρατήσεις την αισιόδοξη στάση σου και να μην μπεις σε ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Την Κυριακή με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου, προσπάθησε όμως να περιορίσεις πιθανό εκνευρισμό θα δημιουργήσει προβλήματα.

Advertisements

 

ΙΧΘΥΣ

Η ένταση, το πάθος, η καχυποψία μπορεί να κυριαρχήσει το Σάββατο καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το πιθανότερο είναι να σε βάλει σε υπερβολές εντάσεις και συγκρουσιακή διάθεση που θα κοστίσουν στη σχέση σου,   οι έντονες ερwτικές στιγμές είναι το καλύτερο μέσο εκτόνωσης. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό ανεβάζοντας το κέφι σου, πρόσεξε μόνο γιατί το τετράγωνο της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που να προβληματίσουν τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η,  προετοιμάσου για πιθανές νέες γνωριμίες που θα κόψουν την ανάσα σου, όμως θυμήσου επίσης να θέσεις υπό έλεγχο ανασφάλειες, φοβίες και απωθημένα που θα σου κοστίσουν και θα δημιουργήσουν δυσάρεστες συνέπειες. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο εκτοξεύει τη νευρικότητα, προκαλεί ζητήματα στην επικοινωνία και οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση με πιθανό νέο πρόσωπο άκρως ενδιαφέρον που μπορεί να προκύψει στη ζωή σου.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα