Μην χασετε

Διάβασε τις προβλέψεις Σαββατοκύριακου για το ζώδιο σου (14-15/12/2019)

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις θα είναι προάγγελος κάποιων θετικών ευρύτερων εξελίξεων. Κάντε μια αποτίμηση των πεπραγμένων και επαναπροσδιορίστε τα πλαίσια μέσα στα οποία θα κινηθείτε στην πορεία.

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια καινούρια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Θα εστιαστεί το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά θέματα και σε ότι επηρεάζει άμεσα τον οικονομικό σας τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αναγνώρισή σας έρχεται με θεαματικό τρόπο και αλλάζει το σκηνικό στην ζωή σας.  Ο δυναμισμός σας θα βρει διεξόδους εφαρμογής και οι άλλοι θα μείνουν έκθαμβοι με την πρόοδό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείτε σωστά τις σχέσεις σας. Για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας, κινηθείτε με αποφασιστικότητα και ορθή κρίση.

ΛΕΩΝ: Χρηματοοικονομικά θέματα θα είναι στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντός σας. Θα αποκτήσετε πολύ χρήσιμα νέα δεδομένα και παρατηρήσεις, τα οποία θα σας είναι απαραίτητα για την συνέχεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιτυχημένη αντιμετώπιση θα ανοίξει νέους δρόμους στην ζωή σας. Σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική ζωή, θα αλλάξουν τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα δίνει τέλος σε μια ιδιαίτερα αγχωτική περίοδος και όλα δείχνουν ότι θα μπορέσετε να προωθήσετε πιο δυναμικά και θετικά τις υποθέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα αισθανθείτε ότι ελέγχετε καλύτερα τα πράγματα και θα αποκτήσετε γρήγορους ρυθμούς και αποτελεσματικότητα στις κινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες σε επικοινωνιακά θέματα ή κάποιες τρέχουσες υποχρεώσεις να φέρουν κάποια εμπόδια, όμως, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε.

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η βοήθεια και η υποστήριξη που θα έχετε από το φιλικό περιβάλλον θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας σπρώξει σε δυναμικές κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λύστε εκκρεμότητες ή να αποκαταστήσετε ζημιές του τελευταίου διαστήματος. Παράλληλα ο συναισθηματικός τομέας, θα σας χαρίσει πολύ ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΥΣ: Καινούριες σχέσεις διαφαίνονται στο προσκήνιο, αλλά και αρκετές διαπραγματεύσεις στις συνεργασίες σας. Θυμηθείτε τα λάθη που κάνετε στο παρελθόν, μάθετε από αυτά και μην τα επαναλάβετε.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα