Μην χασετε

Διάβασε τις Καλοκαιρινές αισθηματικές προβλέψεις 2019 για το ζώδιο σου

Το καλοκαίρι αποτελεί την περίοδο που όλοι δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στα αισθηματικά μας ζητήματα και την προσωπική μας ζωή καθώς λίγο οι καιρικές συνθήκες, λίγο οι διακοπές, λίγο η διάθεση να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για φλερτ.

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 3/6 στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει ακριβώς αυτό, την ανάγκη να ζήσουμε ένα παραμύθι και να παραδοθούμε άνευ όρων σε μία σχέση. Αυτό καλό θα ήταν να μη γίνει καθώς η εμπλοκή του Δία και του Ποσειδώνα στη νέα Σελήνη δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να πάρουμε λάθος δρόμο και να μετρήσουμε τελείως λάθος τις καταστάσεις καθώς θα έχουμε την τάση να εθελοτυφλούμε. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από τις 9/6 θα δώσει ευκαιρίες για επικοινωνία, φλερτ και νέες σχέσεις που θα συνάδουν με το πνεύμα του καλοκαιριού δηλαδή θα είναι ανάλαφρες και ενδεχομένως επιφανειακές.

Τον Ιούλιο θα λάβουν χώρα δύο εκλείψεις η έκλειψη Ηλίου στις 2/7 στον Καρκίνο και η έκλειψη Σελήνης στις 16/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου οι οποίες θα φέρουν αλλαγές σε προσωπικά ζητήματα, μοίρες συναντήσεις, καρμικά γεγονότα αλλά και μία γενικότερη ασυνεννοησία η οποία θα τεστάρει τις αντοχές μας.

Ο Αύγουστος προμηνύεται πολύ καλύτερος και η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τα μέσα του μήνα, δείχνουν πως οι φλόγες του έρωτα καλά κρατούν! Από τις 20/8 και έπειτα η μετακίνηση του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει την ανάγκη μας να εξορθολογήσουμε τα συναισθήματα -και τα δικά μας και των άλλων- προκειμένου να αποφύγουμε λάθη του παρελθόντος!

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το καλοκαίρι θα έχει από όλα και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείς ακόμα και αν το επιδιώξεις. Ο Ιούνιος ξεκινά με φιλικές διαθέσεις για εσένα καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται στις 3/6 στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως η επικοινωνία, οι νέες γνωριμίες και οι δημόσιες σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους. Προσοχή καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως όλα τα παραμύθια έχουν και ένα δράκο, στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να είναι η επιλογή ενός ακατάλληλου ανθρώπου για εσένα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων από στις 9/6 και αυτό δείχνει πως θα έχεις νέες προσθήκες ατόμων στο περιβάλλον σου, κάτι πολύ θετικό αν είσαι ελεύθερος.

Ο Ιούλιος θα είναι λίγο πιο «ζόρικος» καθώς οι δύο εκλείψεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του -Ηλίου στον Καρκίνο στις 2/7 και Σελήνης στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 16/7- δείχνουν πως θα υπάρξει μία πιεστική κατάσταση και στα προσωπικά σου ζητήματα. Πρόσεξε καθώς μπορεί να προκύψουν θέματα από την εμπλοκή προσωπικών επαγγελματικών και οικογενειακών ζητημάτων.

Ο Αύγουστος προμηνύεται πολύ καλύτερος για αυτό επέλεξε τον για να ποντάρεις στην προσωπική σου ζωή. Η παρουσία του Άρη αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα έως τις 17 και 20/8 αντίστοιχα δείχνει νέους έρωτες αλλά και παρορμητικά συναισθήματα τα οποία μπορεί να μην είναι διαρκείας, είναι όμως ικανά για να σε κάνουν να περάσεις καλά!

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ

Το καλοκαίρι ξεκινά με μία νέα Σελήνη η οποία γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6 η οποία σε καλεί να ποντάρεις σε κάποιο πρόσωπο με το οποίο νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια και ξέρεις πως μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες σου. Η εμπλοκή του Δία και του Ποσειδώνα με αυτή τη νέα Σελήνη δεν θα είναι βοηθητική για να ξεκαθαρίσεις ποιος έχει τα στοιχεία που θέλεις, για αυτό αξίζει να είσαι προσεκτικός στην επιλογή σου. Η Αφροδίτη θα σε βοηθά για λίγες ημέρες ακόμα καθώς μέχρι τις 8/6 θα βρίσκετε στο ζώδιό σου και ύστερα θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων τονίζοντας ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου για συναισθηματική και υλική ασφάλεια.

Ο Ιούλιος έρχεται με δύο εκλείψεις οι οποίες μπορεί να αλλάξουν την κατάσταση στα αισθηματικά σου ζητήματα όμως να θυμάσαι πως από τις αλλαγές θα βγει κάτι πολύ καλό. Η πρώτη έκλειψη πραγματοποιείται στις 2/7 στον Καρκίνο και δείχνει πως μία νέα γνωριμία θα έρθει για να σου μάθει κάτι. Η δεύτερη γίνεται στις 16/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και μπορεί να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να γίνεις ζευγάρι με κάποιον που δεν ταυτίζονται οι απόψεις σας, όμως αυτό θα έχει τη γοητεία του.

Τον Αύγουστο θα πρέπει να προσέχεις λίγο τα νεύρα σου καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης που θα βρίσκονται στο Λέοντα δυναμιτίζουν το κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Από τις 18/8 ο Άρης που θα περάσει στην Παρθένο και λίγες ημέρες μετά στις 21/8 που θα περάσει και η Αφροδίτη, θα φροντίσουν να σου δώσουν ευχάριστες στιγμές μέσα από την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή μέσα από μία νέα σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Advertisements

Το καλοκαίρι ξεκινά με την παρουσία αρκετών πλανητών αλλά και μιας νέας Σελήνης που γίνεται στο ζώδιό σου στις 3/6. Αυτό δείχνει πως θα είσαι σε εγρήγορση όσον αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει και αυτό ισχύει και για τις επιλογές που θα κάνεις σε προσωπικό επίπεδο. Η «περίεργη» ανάμειξη του Δία και του Ποσειδώνα στη νέα Σελήνη μπορεί να δημιουργήσει «φρούδες ελπίδες» αλλά και λάθος εντυπώσεις σχετικά με κάποιο πρόσωπο το οποίο έχεις γνωρίσει ή θα γνωρίσεις εκείνες τις ημέρες.

Κράτησε λοιπόν μικρό καλάθι και «άκουσε» τις πράξεις και όχι τα όμορφα λόγια που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν. Να θυμάσαι πως θα έχεις ευκαιρίες για να κερδίσεις αυτόν που επιθυμείς ή για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 9/6 αυξάνοντας τη γοητεία σου. Οι εκλείψεις του Ιουλίου στις 2 και 16/7 στον Καρκίνο και στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου αντίστοιχα, θα φέρουν στο προσκήνιο μία σχέση του παρελθόντος η οποία μπορεί να σε παρασύρει πίσω σε αυτό. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται αν έχεις βρει το ταίρι σου καθώς μπορεί να παρασυρθείς από μεγάλα λόγια.

Ο Αύγουστος προμηνύεται πολύ καλύτερος και η παρουσία του Άρη αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα αισθηματικά σου ζητήματα και να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο το οποίο θα έχει αυτά που ζητάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι ξεκινά για εσένα που θα έχει αισθηματικές περιπέτειες, αναθεωρήσεις σχέσεων αλλά και αλλαγή πλεύσης στα προσωπικά σου ζητήματα είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε είσαι ελεύθερος. Ο Ιούνιος ξεκινά με μία νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 3/6 η οποία μπορεί να σε μπερδέψει και να σε κάνει να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε κάποιο πρόσωπο το οποίο φαίνεται «χρυσός» αλλά είναι «άνθρακας». Ο Άρης θα βρίσκεται για όλο το μήνα στο ζώδιό σου και αυτό δείχνει πως συχνά πυκνά θα έχεις την ανάγκη να διοχετεύεις τον εκνευρισμό και την ενέργεια που νιώθεις στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να το διοχετεύσεις προς όφελος της σχέσης σας, κάνοντας πράγματα για εκείνη και μην αφήσεις τη νευρικότητα να αποτελέσει το σήμα κατατεθέν σου.

Ο Ιούλιος προμηνύεται θερμός καθώς η πρώτη έκλειψη (Ηλίου) γίνεται στις 2/7 στη 10η μοίρα του ζωδίου σου και δείχνει πως οι κρυμμένες σου επιθυμίες και τα έντονα συναισθήματά σου θα δημιουργήσουν χιονοστιβάδα εξελίξεων. Προσπάθησε να διευθετήσεις τα προσωπικά σου ζητήματα χωρίς νεύρα καθώς αυτό είναι το κλειδί για να θα βγεις αλώβητος. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) γίνεται στις 16/7 στην 24η μοίρα του άξονα του Καρκίνου-Αιγόκερου και η παρουσία του ανάδρομου Ερμή κατά τη διάρκεια της έκλειψης δείχνει για άλλη μία φορά πως ζητήματα του παρελθόντος, επιστροφές σχέσεων από το παρελθόν αλλά και η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων θα σε απασχολήσει πολύ.

Ο Αύγουστος θα έχει μεγαλύτερη ευκολία όσον αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα ιδιαίτερα από τα μέσα Αυγούστου και έπειτα, καθώς το πέρασμα της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα βοηθήσουν νέες γνωριμίες και σχέσεις οι οποίες θα ξεκινήσουν με τη βοήθεια των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος μπορεί να ξεκινήσει υποτονικά για εσένα όσον αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς η παραμονή της Αφροδίτης στον Ταύρο έως και τις 8/6 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στη δουλειά. Από τις 9/6 που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων θα παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου θα αλλάξει και το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στην προσωπική σου ζωή. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου είναι ένα καλό διάστημα για να του αφιερώσεις χρόνο, καθώς είναι σίγουρο πως μαζί του θα περνάς ευχάριστα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι πολύ καλό σε προσωπικό επίπεδο μέσω των ανθρώπων του φιλικού του περιβάλλοντος. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου δεν είναι βοηθητική για να δράσεις με τον τρόπο που θα ήθελες, καθώς μπορεί να δημιουργεί μικρά εμπόδια και αρκετό παρασκήνιο.

Ο Ιούλιος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας καθώς η δυναμική των εκλείψεων δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Η πρώτη που γίνεται στις 2/7 στη 10η μοίρα του Καρκίνου θα φέρει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή ως απόρροια των εξελίξεων στην επαγγελματική σου. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα νεύρα από τη δουλειά στο σπίτι και στο ταίρι σου, για να αποφύγεις όσο γίνεται δυσάρεστες εκπλήξεις. Η δεύτερη που γίνεται στις 16/7 στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα δημιουργήσει για άλλη μία φορά συνθήκες κόντρας ανάμεσα σε επαγγελματική και αισθηματική ζωή. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή κατά τη διάρκεια της έκλειψης δείχνει πως μπορεί να υπάρξει και μία επιστροφή ενός ανθρώπου από το παρελθόν η οποία θα σε αναστατώσει.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας σου καθώς η παρουσία του Άρη αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου έως τις 17 και 20/8 αντίστοιχα, δείχνουν πως θα βρεις τον τρόπο να κάνεις τις επιθυμίες σου πράξη και να κερδίσεις κάτι πολύ σημαντικό στον αισθηματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και φέρνει μαζί του ευκαιρίες για να αλλάξεις την προσωπική σου ζωή προς το καλύτερο, να ξεκινήσεις μία νέα σχέση ή να επενδύσεις σε αυτή που ήδη έχεις. Αυτό δεν θα είναι εμφανές από τις αρχές Ιουνίου καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται στις 3/6 στο ζώδιο των Διδύμων σε δυσαρμονική όψη με τον Δία και τον Ποσειδώνα, δείχνει πως η δουλειά θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Όμως είναι πάρα πολύ πιθανό να συνδυάσεις την προσωπική και την επαγγελματική ζωή ξεκινώντας μία σχέση με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τέτοιου είδους εμπλοκές καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς. Από τις 9/6 θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων και θα παρατηρήσεις πως τα κομπλιμέντα στη δουλειά θα διαδέχονται το ένα το άλλο, το ίδιο και το φλερτ!

Ο Ιούλιος κάνει «ποδαρικό» με μία έκλειψη Ηλίου η οποία γίνεται στις 2/7 στη 10η μοίρα του Καρκίνου δημιουργώντας καρμικά γεγονότα στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον που είναι μοιραίο να είστε μαζί σε ένα ταξίδι ή σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή πολύ απλά να είναι κάποιος ο οποίος έρχεται από μακριά. Η δεύτερη έκλειψη που θα γίνει κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα στις 16/7 στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου μιλάει για επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν και γεγονότα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν ένα μπέρδεμα, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχάσεις πως κατά τη διάρκεια της έκλειψης θα έχει έντονη παρουσία και ο ανάδρομος Ερμής. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται και να μην αφήνεις υπονοούμενα είτε στο σύντροφό σου σου είτε σε αυτόν που θα ήθελες να γίνει σύντροφός σου, καθώς είναι πολύ πιθανό τα λόγια που δεν θα ειπωθούν να δημιουργήσουν αποστάσεις.

Από τα μέσα Αυγούστου και έπειτα η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση, ενέργεια, ζωντάνια και θα σημάνει την έναρξη μιας πολύς καλής περιόδου για να βρεις έναν σύντροφο ή να ανανεώσεις τη σχέση με αυτόν που ήδη έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Ένα απρόβλεπτο καλοκαίρι ετοιμάζεται να ξεκινήσει και ο Ιούνιος θα δώσει το έναυσμα με τη νέα Σελήνη που θα γίνει στις 3/6 στο ζώδιο των Διδύμων. Νέοι έρωτες, νέες γνωριμίες αλλά και αρκετές δόσεις φλερτ θα είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τη νέα Σελήνη. Κάποια άλλα στοιχεία είναι η ωραιοποίηση προσώπων και η παραμονή σε καταστάσεις πού δεν σου αρέσουν, ελπίζοντας πως κάτι θα αλλάξει. Η Αφροδίτη θα περάσει από τις 9/6 στο ζώδιο των Διδύμων και θα σε βοηθήσει να κάνεις την αλλαγή που επιθυμείς εδώ και τώρα, μάλιστα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και κάποιο πρόσωπο το οποίο θα σου πάρει το μυαλό. Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου δεν είναι βοηθητικός παράγοντας για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς τα νεύρα σου συχνά πυκνά θα κλέβουν την παράσταση.

Ο Ιούλιος έχει ιδιαίτερη δυναμική καθώς η πρώτη έκλειψη (Ηλίου) που θα γίνει στις 2/7 στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να φέρει επαγγελματικές εξελίξεις οι οποίες θα σε απομακρύνουν έστω και προσωρινά από τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) που θα γίνει στις 16/7 στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου μπορεί να δημιουργήσει μία πιεστική καθημερινότητα η οποία θα επηρεάσει την διάθεσή σου αλλά μπορεί να δημιουργήσει και παράπονα από το σύντροφό σου. Προσπάθησε να μην μπεις στη διαδικασία μαζί με τα θέματα του παρόντος να αρχίσεις να αναμοχλεύεις και θέματα του παρελθόντος, καθώς αυτά μπορούν να δημιουργήσουν ρήξη.

Ο Αύγουστος θα σε βοηθήσει να κάνεις δημόσιες σχέσεις οι οποίες θα ανοίξουν το δρόμο για νέες γνωριμίες και πιθανόν μία από αυτές τις γνωριμίες να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα έως τα μέσα Αυγούστου δείχνοντας πως είναι μία πολύ καλή περίοδος για ταξίδια, διακοπές και νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το καλοκαίρι θα νιώσεις έτοιμος να κάνεις κομβικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις από μία σχέση που έχεις ήδη. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Ταύρο έως τις 8/6 θα σου δώσει ευκαιρίες για λίγο ακόμα, προκειμένου να ασχοληθείς με ένα αισθηματικό σου ζήτημα, να ξεκινήσεις μία νέα σχέση ή να ασχοληθείς με αυτήν που έχεις ήδη. Από τις 9/6 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων θα δημιουργήσει μία ερwτική ατμόσφαιρα η οποία θα είναι υπεύθυνη για μία ερwτική περιπέτεια που μπορεί να έχεις κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Αν θέλεις κάτι παραπάνω από αυτό, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μην επενδύσεις σε ένα λάθος πρόσωπο.

Τον Ιούλιο τα πράγματα θα είναι πιο απαιτητικά καθώς η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 2/7 στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει γεγονότα τα οποία θα σου αλλάξουν τελείως τον τρόπο που βλέπεις τη σχέση με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε τα νεύρα σου καθώς θα είναι η παγίδα αυτής της έκλειψης και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) θα πραγματοποιηθεί στις 16/7 στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου σου λέει πως καλό θα ήταν να κρατήσεις τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου μακριά από τα προσωπικά σου ζητήματα, καθώς είναι πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα. Η γνώμη τους θα είναι εύκολο να σε παρασύρει και τελικά να πάρεις αποφάσεις με βάση τους άλλους και όχι με βάση αυτά που θέλεις εσύ.

Έως τα μέσα Αυγούστου ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο Λέοντα και θα σου χαρίζουν ερwτικές στιγμές αλλά και καυγάδες για αυτό χρειάζεται να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αν είσαι ελεύθερος από τις 20/8 και έπειτα το πέρασμα της Αφροδίτης αλλά και του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα δημιουργήσει πολύ πιο ευνοϊκό κλίμα για να αναπτυχθεί μία γνωριμία που έκανες το προηγούμενο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το καλοκαίρι υπόσχεται να μην είναι βαρετό και θα καταλάβεις τις προθέσεις του από τις 3/6 με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Η εμπλοκή του Δία και του Ποσειδώνα θα σε ωθήσει να μη «μετρήσεις» σωστά ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερwτικά ή να μη συνειδητοποιήσεις τη σημασία που παίζει το ταίρι σου στη ζωή σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να φερθείς επιπόλαια σε ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τελικά το αποτέλεσμα να μην είναι το αναμενόμενο. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 9/6 δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος που είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείς και να ξεκινήσεις μία νέα σχέση με κάποιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις.

Ο Ιούλιος ξεκινά με μία έκλειψη Ηλίου στις 2/7 στο ζώδιο του Καρκίνου που θα δημιουργήσει ένα ερwτικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, όμως την ίδια στιγμή θα δημιουργήσει το υπόβαθρο για συναισθήματα ζήλειας τα οποία θα επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και τη διάθεση του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έχεις μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος όμως θα πρέπει να το σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις να το φέρεις ξανά στο παρόν σου. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) που θα πραγματοποιηθεί στις 16/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου δεν αποκλείεται να ξαναφέρει στη ζωή σου άτομα από το παρελθόν συνεχίζοντας στο μοτίβο της πρώτης έκλειψης. Μην κάνεις μία επιλογή απλά και μόνο για να μην είσαι μόνος σου καθώς είναι σίγουρο πως δεν θα είναι η σωστή.

Ο Αύγουστος είναι πολύ καλύτερος για να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα και να βγεις κερδισμένος μέσα από αυτά καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα σου χαρίζουν εύνοια και αυτοπεποίθηση. Αν έχεις κανονίσει να πας διακοπές με τους φίλους σου δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών ένα πρόσωπο που θα γίνει ο νέος σου έρωτας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα κομβικό καλοκαίρι ξεκινά για εσένα καθώς κατά τη διάρκειά του θα έχεις ευκαιρίες, προκλήσεις αλλά και προσκλήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον σκηνικό στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο έως και τις 8/6 δίνοντας κι άλλες ευκαιρίες για να προκύψει ένας νέος έρωτας. Από τις 9/6 και έπειτα που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων είναι μία καλή ευκαιρία για να αλλάξεις την καθημερινότητα με το σύντροφό σου προκειμένου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου για όλη τη διάρκεια του μήνα, που μπορεί να φέρνει αντιπαραθέσεις και διαφωνίες είτε με το σύντροφό σου είτε με κάποιον που έχεις γνωρίσει και έχεις προσδοκίες να γίνει ο σύντροφός σου.

Ο Ιούλιος ξεκινά με ένταση καθώς στις 2/7 γίνεται η πρώτη έκλειψη (Ηλίου) στον Καρκίνο. Αυτή η έκλειψη έρχεται να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν τρωτά σημεία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που χρειάζονται δουλειά, υπομονή και επιμονή προκειμένου να ξεπεραστούν. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) γίνεται στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου) στις 16/7 επαναλαμβάνοντας το μοτίβο της πρώτης που είναι «δούλεψε για τις σχέσεις που θέλεις να παραμείνουν στη ζωή σου». Η ασυνεννοησία που θα επικρατεί εκείνο το διάστημα θα είναι ανασταλτικός παράγοντας, για αυτό προτίμησε να μιλάς περισσότερο με τις πράξεις και λιγότερο με τα λόγια.

Ο Αύγουστος είναι ένας πιο χαλαρός μήνας που μπορεί να σε οδηγήσει σε καλοκαιρινές ερwτικές ιστορίες. Από τις 20/8 και έπειτα το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, δείχνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα θα ξεκινήσουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και υπόσχεται νέες γνωριμίες για εσένα που είσαι ελεύθερος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το καλοκαίρι ξεκινά με καλούς αστρολογικούς οιωνούς για εσένα καθώς η παρουσία του Ήλιου, του Ερμή και από τις 9/6 και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως τα προσωπικά σου ζητήματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο και η εξελίξεις σε αυτά θα είναι θετικές. Η μόνη προσοχή που χρειάζεται να δώσεις είναι στη νέα Σελήνη που θα γίνει στις 3/6 στο ζώδιο των Διδύμων καθώς η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει με το Δία και τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα και να μην υπολογίσεις τους κινδύνους και τις συνέπειες που θα προκύψουν από αυτό. Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανόν να παραστρατήσεις. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δείχνει πως οι δουλειές και υποχρεώσεις δεν θα σε εγκαταλείψουν -τουλάχιστον για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού- όμως η προσωπική σου ζωή θα αποτελεί διέξοδο από αυτές.

Τον Ιούλιο θα πρέπει να είσαι πιο συνειδητοποιημένος σχετικά με τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής καθώς η πρώτη έκλειψη που θα γίνει στις 2/7 στον Καρκίνο θα φέρει δουλειές, υποχρεώσεις και ζητήματα καθημερινότητας τα οποία θα σε αποδιοργανώσουν και μπορεί να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Η δεύτερη έκλειψη που θα γίνει στις 16/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να μπερδευτεί το παρόν με το παρελθόν και στα προσωπικά σου ζητήματα. Καλό θα ήταν να μην ξεκινήσεις κάτι παράλληλο σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου και να μη δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε κάποιο πρόσωπο το οποίο έρχεται από το παρελθόν, καθώς θα είναι δύσκολο να βγεις αλώβητος από αυτό.

Ο Αύγουστος προμηνύεται πολύ καλύτερος καθώς η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν στιγμές έντασης στην προσωπική σου ζωή, όμως σίγουρα θα υπάρξουν και πολύ καλές στιγμές με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να δεις πιο σοβαρά ένα πρόσωπο που γνώρισες το καλοκαίρι.

ΙΧΘΥΣ

Ένα ερwτικό καλοκαίρι ξεκινά για εσένα γεμάτο με ευκαιρίες για να γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα αλλά και για να ερωτευτείς, αρκεί να προσέξεις κάποιες παγίδες που μπορεί να υπάρξουν κατά τη διάρκεια του. Ο Ιούνιος θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για μία λάθος απόφαση στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται στις 3/6 ζώδιο των Διδύμων μπορεί να σε κάνει να παρασυρθείς από όμορφα λόγια και μεγάλες υποσχέσεις οι οποίες θα είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Χρειάζεται να κρατάς τα πόδια σου γερά στη γη προκειμένου να μην κάνεις κάποια λάθος κίνηση σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

Ο Ιούλιος έρχεται με παρέα δύο εκλείψεις οι οποίες είναι πιθανόν να φέρουν ένα καρμικό έρωτα, αλλάζοντας εντελώς τα μέχρι τώρα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής. Η πρώτη έκλειψη (Ηλίου) γίνεται στις 2/7 στον Καρκίνο και δείχνει αλλαγές στον αισθηματικό τομέα τις οποίες μπορεί να μην περιμένεις όμως να θυμάσαι πως θα γίνουν για καλό. Μία καρμική γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει με έναν ανορθόδοξο τρόπο κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) γίνεται στις 16/7 στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος. Αυτά μπορεί να μην γίνει τόσο εύκολα καθώς ο ανάδρομος Ερμής κατά τη διάρκεια της έκλειψης, θα προκαλεί ασυνεννοησία, θα μπερδεύει τις αποφάσεις σου και είναι πιθανόν να φέρει πίσω και κάποια πρόσωπα του παρελθόντος κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το να αποφασίσεις.

Ο Αύγουστος ξεκινά με τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα δείχνοντας πως θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή, παρά με τα αισθηματικά σου ζητήματα. Παρόλα αυτά από τις 20/8 και έπειτα που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση με τον σύντροφό σου κάνοντας το επόμενο βήμα μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος τα δεδομένα που θα υπάρξουν στην προσωπική σου ζωή θα δημιουργήσουν ένα αίσθημα σταθερότητας που έχεις ανάγκη, ώστε να αποφασίσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα