Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (05-03-2020)

Κριός

Φίλοι μου, σήμερα θα θελήσετε να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, να εντοπίσετε ποιες είναι οι πραγματικές αλήθειες και κατά πόσο οι μέχρι τώρα ∈ρωτικές σας επιλογές μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Σήμερα θα αποφασίσετε ποια άτομα θα κρατήσετε δίπλα σας και ποια θα βγάλετε οριστικά από την ζωή σας. Θα επανέλθουν στο προσκήνιο παλιά ζητήματα που δημιουργούν ένταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Ταύροι

Φίλοι μου, σήμερα από μόνοι σας θα ξεκινήσετε διαδικασία ενδοσκοπήσεων, ίσως να μην λείψουν τα διλλήματα. Θα υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα που θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ζητάτε από το ταίρι σας. Εκδηλώστε άφοβα τα αισθήματα σας στα πρόσωπα που αγαπάτε, σας δίνω την συμβουλή να απομακρυνθείτε από καταστάσεις, που το μόνο που κάνουν είναι απλά να σας δημιουργούν άγχος και πίεση.

Advertisements

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, συναισθηματική ποικιλία θα βιώσει η καρδιά σας, δεν επρόκειτο να γλυτώσετε από στιγμές έντασης, ίσως να υπάρξουν αρνητισμοί ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σας, προσοχή να μην μπερδέψετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Αποφύγετε τάσεις εσωστρέφειας, καλό θα είναι να μην αποδείξετε πως κρατάτε την καρδιά σας κλειστή, δώστε το άνοιγμα να σας κατανοήσουν, σήμερα η συνεννόηση θα χρειαστεί προσπάθεια.

Καρκίνος

Φίλοι μου, ίσως να νιώσετε ένα μικρό άγχος πάνω σε συνομιλία με πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, ωστόσο σας φανερώνω πως τίποτα δεν επρόκειτο να πάει στραβά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να φανείτε ξεκάθαροι και ειλικρινείς, αποφύγετε την πεισματική στάση, η πίεση θα φέρει λάθος αποτελέσματα. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι καλό θα είναι να περιορίσετε τάσεις ηττοπάθειας και απαισιοδοξίας, όλα θα ‘ρθουν στο σωστό χρόνο την κατάλληλη στιγμή.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου, σήμερα δεν θα το αποφύγετε το μια ζέστη μια κρύο τόσο στις διαθέσεις σας όσο και στις πράξεις σας. Ενδέχεται να μπερδέψετε τόσο πολύ ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που τελικά δεν θα τολμήσει να σας δείξει αυτό που αισθάνεται. Μέσα στην σχέση σας ίσως να ξεφύγουν λίγο οι αντιδράσεις σας, καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος, μακριά από τελεσίδικες κουβέντες. Σας συμβουλεύω στην παρούσα φάση φροντίστε για τη διασκέδαση σας, ασχοληθείτε με θέματα που σας χαλαρώνουν.

Παρθένος

Φίλοι μου, δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσει ο τρόπος σκέψης σας. Θα έχετε την ανάγκη να αναζητήσετε νέους διεξόδους γεγονός που θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από πρόσωπα που δεν κατανοούν ούτε τον χαρακτήρα σας ούτε τις επιθυμίες σας, σήμερα θα πάρετε την απόφαση να κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις και σχέσεις που σας φέρνουν στασιμότητα ή εκνευρισμό.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου, σήμερα θα αλλάξετε τακτική συμπεριφοράς και θα σας βγει σε καλό. Η όψη της ημέρας ναι μεν θα φέρει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με το ταίρι σας, ίσως να εμφανιστούν παλιές ανασφάλειες, ωστόσο θα βρείτε τον τρόπο να κρατήσετε την κατάσταση ισορροπημένη. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που δεν θα θελήσετε μαζί του περεταίρω επαφές καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσετε από το αρχικό στάδιο.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, σήμερα θα παρατηρηθεί ένα είδος αρνητικότητας από πλευρά σας. Θα περάσετε σε αναζητήσεις με στόχο να απαλλαγείτε από λάθος συμπεράσματα ή λάθος άτομα. Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια παλιές αμφισβητήσεις ή κάποια σκοτεινά συναισθήματα. Τολμηρή συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο της καρδιάς σας, θα σας ωθήσει στο να προσπαθήσετε να εξουδετερώσετε τάσεις ζήλειας και κτητικότητας.

Τοξότης

Φίλοι μου, σήμερα θα καταβάλετε προσπάθειες και θα βγείτε κερδισμένοι. Η σημερινή όψη ενδέχεται να φέρει εντάσεις μέσα στη σχέση σας, ωστόσο αν αναλάβετε την καθοδήγηση των συζητήσεων σας τότε θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ισορροπημένο κλίμα. Δείξτε κατανόηση στο ταίρι σας, θα δείτε πως όσο πιο ειρηνικοί και συγκαταβατικοί είστε, τόσο η συνεννόηση σας θα είναι δημιουργική. Σήμερα με την στάση σας θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη προσώπου που από καιρό σας βλέπει με μάτι ∈ρωτικό.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, σήμερα θα προβείτε σε συναισθηματικές αναζητήσεις, θα επιδιώξετε ξεκαθαρίσματα και τελικά θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεση σας και η παρορμητικότητα που θα την συνοδεύει θα δημιουργήσει αστάθεια στις επιθυμίες σας. Με το ταίρι σας θα υπάρξουν διαφωνίες, επειδή θα δημιουργηθεί κλίμα κόντρας, καλό θα είναι να μην ηλεκτρίσετε παραπάνω την ατμόσφαιρα.

Υδροχόος

Φίλοι μου, σήμερα μάλλον θα υπάρξουν κάποια συννεφάκια μέσα στη σχέση σας. Για να μην βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα οριοθετήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, τοποθετήστε τις επιθυμίες σας σε συνετά πλαίσια. Ναι μεν θα υπάρξει πείσμα και αρνητισμός στην στάση σας, ωστόσο η συναισθηματική σας κυκλοθυμία θα κάνει τον κύκλο της και θα φέρει τελικά την απαιτούμενη ισορροπία.

Ιχθύς

Φίλοι μου, σήμερα σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις στηριχτείτε στο ένστικτο σας και δεν επρόκειτο να βγείτε χαμένοι. Θα υπάρξει συνάντηση και συνομιλία που η κατάληξη της ενδέχεται να μην είναι ιδιαιτέρως ξεκάθαρη, κάτι θα σας μπερδέψει ή θα σας προβληματίσει. Η μέρα σας θα έχει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, σας δίνω την συμβουλή να αποφύγετε να αγχωθείτε, μην προκαθορίσετε και κυρίως μην προδικάσετε.

πηγη

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα