Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-8-2021)

Κριός

Η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες που θα καθορίσουν την επαγγελματική σας πορεία και εξέλιξη γι αυτό θα πρέπει να φανείτε οξυδερκείς, θα είναι λάθος αν η στάση σας είναι αδιάφορη ή επιφανειακή. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο οικονομικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για κάποια αγοροπωλησία, προσπαθήστε να κινηθείτε ώριμα και συνετά, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Στον αισθηματικό σας τομέα, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας ένα πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει. Σήμερα κάποιοι από εσάς ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε την σχέση που έχετε, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις ακρότητες.

Advertisements

 

Ταύρος

Προσοχή στους διαλόγους που θα έχετε με συναδελφικά σας πρόσωπα. Για σήμερα τουλάχιστον το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, μην παρασυρθείτε από θυμούς, χαλιναγωγείστε τον εκνευρισμό που θα σας προκαλέσει συγκεκριμένο άτομο. Ενδέχεται να εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας προτείνει καινούργια επαγγελματική συνεργασία, η ευκαιρία που θα σας δοθεί θα είναι θετική, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. Στον αισθηματικό σας τομέα θέρμες συναπαντήσεις θα τονώσουν τις διαθέσεις σας, ευχάριστη κουβέντα θα ανοίξετε με πρόσωπο που οι επαφές σας δε θα μείνουν στο τυπικό στάδιο. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξης νέας σχέσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Ταύροι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να κυνηγήσετε την περιπέτεια, να ερωτευτείτε και να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες  από αυτές που ανανεώνουν και αναζωογονούν. Αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, θα φλερτάρετε θα προσεγγίσετε, δεν θα λείψουν οι  πράξεις εντυπωσιασμού, δεν αποκλείεται να υιοθετήσετε νέο στυλ εμφάνισης. Ευνοϊκά ανοίγματα θα υπάρξουν για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο. Ευχάριστα λόγια θα ανοίξουν πορεία νέας σχέσης, θα καταφέρετε να δώσετε καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, θα βρεθείτε σε ευχάριστες παρέες. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, σήμερα δε θα ανεχτείτε περιορισμούς, προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις.

 

Καρκίνος

Η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα έχετε την ανάγκη να αναζητήσετε νέες διεξόδους τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον αισθηματικό. Η μέρα ανησυχία θα φέρει στη σκέψη σας κατ επέκταση και στις επιθυμίες σας, ο αυθορμητισμός και η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας οδηγήσουν σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από συνεργασίες ή οικονομικές επιλογές που αποδείχτηκαν ανούσιες, τα βήματα καθώς και τα ρίσκα που θα αναλάβετε σας δίνω τη συμβουλή να είναι πολύ καλά μελετημένα. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις και συνθήκες που είναι αιτία στασιμότητας.

Λέων

Ανάγκη σας θα είναι να κυριαρχήσετε, να πείσετε και να εισακουστείτε, ωστόσο το επιτυχημένο αποτέλεσμα θα απαιτεί επιχειρηματολογία και μέθοδο, η απαιτητικότητα και οι εκνευρισμοί θα σας στοιχίσουν. Το πάθος θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε την πώρωση, φανείτε συγκαταβατικοί και όχι απόλυτοι. Στον αισθηματικό σας τομέα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του στην εμφάνιση σας, αυθόρμητος και εκδηλωτικός θα είναι ο τρόπος που θα σας προσεγγίσει. Ανοίγεται προοπτική νέα γνωριμίας, στο χέρι σας θα είναι η περεταίρω εξέλιξη.

Παρθένος

Επιθυμία σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από πιέσεις, προσοχή σε εκνευρισμούς, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας. Σε οικονομικά θέματα προσπαθήστε να αποφύγετε παρορμητισμούς και επιπολαιότητες, σκεφτείτε πολύ καλά που θα εναποθέσετε τα χρηματικά σας ποσά. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που είστε σε σχέση, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, αν η στάση σας είναι απότομη ή αδιάφορη τότε θα αναγακσταστειτε να αντιμετωπίσετε την ανάλογη αντίδραση. Για τους ελεύθερους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

 

Advertisements

Ζυγός

Θα έχετε ισχυρή δύναμη θέλησης, θα είστε αποφασισμένοι να επιχειρήσετε και να κερδίσετε. Γενναιόδωρη θα είναι η στάση σας, κάποιες ενέργειες σας ενδεχομένως να στοχεύουν στον εντυπωσιασμό, σήμερα θα καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή ατόμων που σας ενδιαφέρει η κριτική τους. Διαφόρων ειδών ιδέες θα αναστατώσουν το σκεπτικό σας, ίσως να μην καταφέρετε να επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή στόχο. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα και νέες ευκαιρίες. Το ανέμελο στυλ και η διάθεση σας για φλερτ θα σας ωθήσουν σε τολμηρές προσεγγίσεις που θα έχουν ενθαρρυντικό αποτέλεσμα. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που θα πάρει ιδιαιτέρως θερμές διαστάσεις.

Σκορπιός

Θα έχετε ισχυρή δύναμη θέλησης, θα είστε αποφασισμένοι να επιχειρήσετε και να κερδίσετε. Γενναιόδωρη θα είναι η στάση σας, κάποιες ενέργειες σας ενδεχομένως να στοχεύουν στον εντυπωσιασμό, σήμερα θα καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή ατόμων που σας ενδιαφέρει η κριτική τους. Διαφόρων ειδών ιδέες θα αναστατώσουν το σκεπτικό σας, ίσως να μην καταφέρετε να επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή στόχο. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα και νέες ευκαιρίες. Το ανέμελο στυλ και η διάθεση σας για φλερτ θα σας ωθήσουν σε τολμηρές προσεγγίσεις που θα έχουν ενθαρρυντικό αποτέλεσμα. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που θα πάρει ιδιαιτέρως θερμές διαστάσεις.

Τοξότης

Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα, δυναμικότητα πείσμα και πάθος θα έχουν οι ενέργειες σας. Σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, μετριάστε τον ενθουσιασμός σας, ελλοχεύει κίνδυνος η αισιοδοξία σας να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες ή βιαστικές επιλογές. Χαλιναγωγείστε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, καλό θα είναι να μην υπάρξει έπαρση στις εκφράσεις σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που δεν αποκλείεται να αφορά πρώην σχέση. Η πρόταση που θα ακούσετε θα ανοίξει καινούργια δίοδο στις επαφές σας, ουσιαστικά θα δοθεί ευκαιρία επανένωσης. Αν έχετε αισθήματα για αυτό το άτομο τότε φανερώστε τα χωρίς ενδοιασμούς, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρατήσετε εγωιστική στάση.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα εμφανιστείτε παρορμητικοί, αντιδραστικοί, ίσως και αρκετά απόλυτοι στις απόψεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε συνέδρια και τελεσίδικες συμφωνίες. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στις σκέψεις σας και στις επιθυμίες σας, από την μια θα θελήσετε να εξουσιάσετε, από την άλλη πλευρά όμως, πρακτικά ίσως να πέσετε σε αδράνεια. Για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε οικονομικά ρίσκα. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εκδηλώστε αυθόρμητα τον αισθησιασμό σας.

Υδροχόος

Σήμερα με στόμφο θα μιλήσετε, με επιμονή θα διεκδικήσετε. Θα εμφανίσετε πείσμα, σας συμβουλεύω να αποφύγετε να μπλεχτείτε σε λεκτικές διαφωνίες ή συγκρούσεις, στον εργασιακό σας χώρο η διπλωματία θα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Σήμερα θα αναζητήσετε κυριαρχία τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε αισθηματικά, μέσα στη σχέση σας στόχο θα βάλετε να διατηρήσετε πάση θυσία το πάνω χέρι. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και διαφόρων ειδών επαφές, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας κάνει πρόταση που θα σας ενθουσιάσει. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε.

Ιχθύς

Σήμερα ανέμελη θα είναι η στάση σας, περιορισμένη θα είναι η διάθεση σας θα εργασία, μάλλον θα προσπαθήσετε να ξεγλιστρήσετε από τις φορτωμένες υποχρεώσεις. Το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει γύρω από θέματα και πρόσωπα κυρίως του φιλικού και οικογενειακού σας κύκλου. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, βασική σας ανάγκη θα είναι η ξεκούραση και η χαλάρωση. Στον αισθηματικό σας τομέα, με το ταίρι σας θα υπάρξουν θερμές στιγμές, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, οι προτάσεις σας θα στοχεύουν στην αναζωογόνηση των μεταξύ σας επαφών. Εσείς οι ελεύθεροι σε κόσμο θα βρεθείτε, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά σας, η κουβέντα σας θα οδηγήσει σε έναρξη νέας σχέσης.

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα