Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (5-8-2021)

Κριός

Εκφραστικότητα και πειθώ θα έχει ο λόγο σας, άνεση θα υπάρχει στην στάση σας, σε τυχόν διαπραγματεύσεις το αποτέλεσμα θα φτάσει το προσδοκώμενο. Γεμάτη θα είναι η μέρα σας με ευχάριστες συναντήσεις,  η αισιοδοξία που θα σας διακατέχει θα ανοίξει νέες προοπτικές. Στον αισθηματικό σας τομέα για εσάς τους ελεύθερους πολύ καλά θα κάνετε και θα αρπάξετε την ευκαιρία της νέας γνωριμίας που θα σας δοθεί. Ανοίγεται νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να βρείτε το ταίρι που θα γίνει το λιμάνι σας.

 

Ταύρος

Ίσως να υπάρξουν κάποιες αναβολές στα σχέδια σας, καλό θα είναι να διατηρήσετε την υπομονή σας, θα είναι λάθος αν οπισθοχωρήσετε με την πρώτη δυσκολία. Ένα συμβάν ενδεχομένως να κλονίσει κάπως την αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο οι προτάσεις που θα ακολουθήσουν θα αλλάξουν τα δεδομένα, αποφύγετε ανυπομονησίες και τάσεις ηττοπάθειας. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που θέλετε να δώσετε νέα πνοή στην προσωπική σας ζωή δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο αντίθετου φύλου, θα σας βγει σε καλό, ανοιχτή θα είναι η δυνατότητα σταθερής σχέσης.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να δοκιμαστεί τόσο η αντοχή σας όσο και η εμπιστοσύνη σας στους ανθρώπους του στενού σας κύκλου. Μια τυχαία συνάντηση θα καταλήξει σε αποκαλυπτική κουβέντα, δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει συναισθηματικό δίλλημα. Προσπαθήστε να εμπιστευτείτε ανθρώπους που αποδεδειγμένα σας έδειξαν την αγάπη τους, μην πιστέψετε παχιά λόγια κάποιων άλλων που εμπράκτως δεν σας έχουν προφέρει κάτι το ουσιαστικό.

Advertisements

 

Καρκίνος

Απρόοπτο οικονομικό άνοιγμα θα τονώσει την αισιοδοξία σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύση σε πρόβλημα που από καιρό σας βαραίνει ψυχολογικά. Στον αισθηματικό σας τομέα καταφθάνουν άμεσες και θετικές εξελίξεις, σε περίπτωση που αναμένετε πρόταση επανασύνδεσης θα την λάβετε, θερμό τηλεφώνημα θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας. Εσείς οι πολυάσχολοι και αγχωμένοι, αφήστε στην άκρη τις βαριές υποχρεώσεις και επικεντρωθείτε σε θέματα καρδιάς, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον που θα του δείξετε.

Λέων

Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις συναδελφικές ή προσωπικές, να ξέρετε πως θα λυθούν, αν αναμένετε έκβαση υπόθεσης, τότε σας φανερώνω πως καταφθάνουν θετικά μαντάτα. Βγαίνετε από μια οικονομική δυσκολία ένα συγκεκριμένο άτομο θα μεσολαβήσει, ίσως και ερήμην σας, για να μπορέσει να δοθεί λύση υπέρ σας. Εκτιμήστε τη θερμή στάση φιλικών σας ατόμων, θα βρείτε την υποστήριξη που αναζητάτε. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι φανείτε δεχτικοί στην πρόταση γνωριμίας που θα σας κάνουν.

Παρθένος

Σε περίπτωση που χρειαστεί να ακυρώσετε μια συνάντηση σας, προσοχή να μην το εκλάβετε ως αρνητικό γεγονός και πέσετε σε απογοήτευση, αν κάνετε λίγη υπομονή θα πειστείτε πως τελικά κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Τα γεγονότα που θα προκύψουν άμεσα ή έμμεσα να ξέρετε πως θα δουλέψουν υπέρ σας αρκεί να μην κάνετε το λάθος και απογοητευτείτε εγκαταλείποντας τις προσπάθειες και τις επιθυμίες σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι επαφές που θα προκύψουν θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Θα βρεθείτε απρόοπτα σε χώρο που η ξαφνική συνάντηση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα φέρει ανέλπιστες εκπλήξεις.

Advertisements

 

Ζυγός

Η παρέμβαση σας σε ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα αποδειχθεί ευεργετική, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα επαναφέρει την συνεννόηση και την ηρεμία. Σταθερό και θερμό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, με δική σας πρωτοβουλία θα τακτοποιηθεί ένα δύσκολο ζήτημα, δε θα αφήσετε το ταίρι σας να κινηθεί ανεύθυνα ή επιπόλαια. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι προσοχή στις θεωρίες και τις εικασίες σχετικά με το πρώην ταίρι σας.

Σκορπιός

Η κοινωνική σας διάθεση θα σας κάνει δεχτικούς σε προτάσεις για εξόδους, η συνομιλία σας με πρόσωπο αντίθετου φύλου θα καταφέρει να ανεβάσει για τα καλά τη διάθεση σας. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δεν θα υπάρχει κανένα ψέμα, στις κουβέντες που θα ακούσετε θα υπάρχει ειλικρίνεια. Για εσάς τους ελεύθερους που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση, μια απρόοπτη συνάντηση με άτομο που ήδη γνωρίζετε ναι μεν θα ξεκινήσει τυπικά,  στο τέλος όμως θα τερματίσει με θερμές εξομολογήσεις που θα ανοίξουν δίοδο σταθερής σχέσης.

Τοξότης

Ένα τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τυχερό άνοιγμα επαγγελματικό και οικονομικό, φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, σε περίπτωση που εσείς οι ίδιοι σκοπεύετε να κάνετε κάποια πρόταση, τότε σπεύστε να την εκφράσετε, θα υπάρξει επιτυχημένο αποτέλεσμα με κερδοφόρες μελλοντικές διαστάσεις. Φιλικές προτάσεις θα ενισχύσουν την κοινωνικότητα σας, θα βρεθείτε σε παρέες και συζητήσεις, η υπόσχεση που θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο άτομο, θα μετατρέψει την τυπική σας σχέση σε σταθερό δεσμό. Αποφύγετε συζητήσεις με πρόσωπο που δεν κέρδισε ποτέ την συμπάθεια σας, υπάρχει ο κίνδυνος μια κουβέντα που θα ακούσετε να δημιουργήσει αιτία ρήξης.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι αισιοδοξία και συγκέντρωση στον στόχο σας, κινηθείτε με συνετή αισιοδοξία. Η τύχη σας δεν πρόκειται να σας προδώσει, σας δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Όσο θα παραμένετε σταθεροί στα θέλω σας, τόσο θα δημιουργούνται συμβάντα που αν δεν τα αφήσετε να σας ξεφύγουν, θα φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Αναταραχές θα σημειωθούν στη καρδιά σας, πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του. Θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα σας δημιουργήσουν ανάμεικτα συναισθήματα.

Υδροχόος

Προσγειωμένη θα είναι η στάση σας, στις επαφές και στις συνομιλίες σας επαγγελματικές ή αισθηματικές, θα υπάρξει σοβαρότητα και διάθεση διαλλακτικότητας. Ίσως να υπάρξουν κάποιες μικρό ατυχίες, ωστόσο η δυναμικότητα σας θα σας βγάλει τελικά ασπροπρόσωπους. Θα σας δοθεί ευκαιρία να κλείσετε ανοιχτά θέματα που σας ταλαιπωρούν. Στον αισθηματικό σας τομέα, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, συνειδητά θα αποφύγετε ακρότητες και υπερβολές. Ένα τυχαίο συμβάν θα δημιουργήσει δυνατότητα νέας γνωριμίας.

Ιχθύς

Δεν αποκλείεται να προκύψει οικονομικό άνοιγμα, έρχονται κέρδη. Ανοιχτόκαρδη θα είναι η στάση σας, προσιτοί θα είστε στα καινούργια πρόσωπα. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και ευχάριστες παρέες, θα ανανεωθεί η ψυχολογία σας, ένα γεγονός θα έχει ως κατάληξη ένα θερμό ραντεβού. Δείξτε εμπιστοσύνη στις συμπτώσεις, ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα