Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (9-7-2021)

Κριός

Aπελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα θελήσετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε εμποδίζει την επαγγελματική και οικονομική σας βελτίωση. Ίσως να υπάρξουν εντάσεις και κόντρες με πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν, προσοχή στις πράξεις κυριαρχίας. Στον αισθηματικό σας τομέα παίρνετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας.

Ταύρος

Πάθος και εγωκεντρισμός θα υπάρξουν στις ενέργειες σας. Σε επαγγελματικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις πολλές διαφωνίες, θα υπάρξει κίνδυνος ρήξεων. Πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να σας δημιουργήσει ένα είδος ψυχικής πίεσης, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε συζητήσεις βάθους. Θετικοί θα είστε σε προτάσεις φίλων, η στάση σας θα είναι προσιτή στα καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε.

Δίδυμοι

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει μεταστροφή στις επιθυμίες και στις ανάγκες σας. Τώρα θα κάνετε το βήμα να ανοιχτείτε σε επαγγελματικό ίσως και οικονομικό επίπεδο, ωστόσο στις επιλογές σας καλό θα είναι να είναι ρυθμισμένη η ανταγωνιστική σας διάθεση. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ναι μεν θα ξεκινήσει φιλικά, δεν αποκλείεται όμως να πάρει αισθηματικές διαστάσεις. Ανοίγεται ευκαιρία νέας σχέσης.

 

Advertisements

Καρκίνος

Αελευθερωμένη, αισιόδοξη και δυναμική θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στη στασιμότητα και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και βελτιώσεις, οι καινούργιες σας ιδέες θα βρουν υλοποίηση. Στα αισθηματικά σας, συμφιλιωτικές και ειρηνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σε συνδυασμό με τη δυνατή σας διαίσθηση θα καταφέρετε να κλείσετε με θετική κατάληξη τυχόν αρνητικά ζητήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Λέων

Ανοιχτοί θα είστε σε κοινωνικές επαφές και διαφόρων ειδών συζητήσεις, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, ενδέχεται να φανείτε απόλυτοι ίσως και κάθετοι. Ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε το αντίθετο φύλο, φλερτάρετε, εκδηλωθείτε, θα βρεθεί το πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

Παρθένος

Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει ανατροπές στο σκεπτικό σας, τώρα θα νιώσετε ελεύθεροι και αισιόδοξοι. Αποκτάτε έναν πιο αποφασιστικό τρόπο δράσης, προσοχή στο πως θα χειριστείτε πρόσωπα και καταστάσεις που φράζουν την προσωπική σας εξέλιξη. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε κάποιες βασικές επιθυμίες σας και ταυτόχρονα να βάλετε σε τάξη τη συναισθηματική σας κατάσταση. Σήμερα θα συναναστραφείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός

Δε θα είναι αρμονικές οι διαθέσεις σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τους προβληματισμούς, από την δουλειά σας πάρτε ένα ρεπό, κάντε μια παύση από τις έγνοιες. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην προσωπική σας ζωή. Ενδεχομένως να πρόκειται για άτομο απ το παρελθόν σας, ανοίγεται προοπτική επανένωσης.

Advertisements

Σκορπιός

Αποφύγετε πράξεις ξεκαθαρίσματος ή τελικών αποτελεσμάτων. Ορμητική θα είναι η στάση σας, καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί, θα είναι λάθος αν παγιδευτείτε σε εμμονές. Στα αισθηματικά σας για εσάς τους ελεύθερους ανοίγεται νέα προοπτική, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει. Αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, η εξέλιξη θα είναι θετική και μάλιστα με μελλοντική διάσταση.

Τοξότης

Θα σας απασχολήσει πολύ έντονα μια υπόθεση πάνω σε εργασιακό ζήτημα, για να αποφύγετε καθυστερήσεις ή διαφωνίες, καλό θα είναι να χειριστείτε την κατάσταση με διπλωματία. Ίσως να υπάρξουν αντιπαλότητες, σας συμβουλεύω οι αποφάσεις σας να μην παρθούν υπό συνθήκες πίεσης ή εκνευρισμού. Στα αισθηματικά σας, εκτιμήστε την προσοχή που θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον θα υπάρξει προοπτική σχέσης.

Αιγόκερως

Η κρίση σας θα είναι επηρεασμένη από τα συναισθήματα σας, σήμερα η στάση σας δε θα χαρακτηρίζεται από ισορροπία και εγκράτεια. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, γα την ώρα τουλάχιστον μη αναλάβετε ρίσκα, φανείτε επιφυλακτικοί στα νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις καθυστερήστε όσο μπορείτε τις τελεσίδικες συζητήσεις. Λύση θα δοθεί σε ένα προσωπικό σας θέμα.

Υδροχόος

Θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε κάποια δεδομένα της καθημερινότητα σας, είτε αυτά αφορούν θέματα επαγγελματικά είτε αισθηματικά. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να θέσετε διαφορετικούς στόχους, προσοχή σε τάσεις ανταγωνιστικότητας, ίσως να σας ωθήσουν σε ιδιοτελείς ενέργειες. Σε προσωπική συζήτηση με το ταίρι σας θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για σημαντικές αλλαγές.

Ιχθύς

Σήμερα δε θα είναι ισορροπημένος ο τρόπος που θα εκφράσετε τις απόψεις σας ή τις θέσεις σας. Προσοχή στην επικοινωνία σας με τους τρίτους, ίσως από πλευράς σας να είναι υπερβολική η αυτοπεποίθηση σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα χαλαρώσει τις αντιδράσεις σας, κοινωνικές, απελευθερωμένες και θερμές θα είναι οι διαθέσεις σας. Περάσετε σε προτάσεις θα γίνουν αποδεκτές, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο ραντεβού.

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα