Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-6-2021)

Κριός

Ξέγνοιαστους, ενθουσιώδεις ίσως και ελαφρώς ονειροπόλους θα σας κάνει η σημερινή αστρολογική όψη. Διορατικότητα και διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, διανοητικά θα είστε προικισμένοι με χαρακτηριστικά ικανά να σας οδηγήσουν στις επιτυχίες που αναμένετε. Δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθείτε από παλιές αποτυχημένες ενέργειες, σήμερα θα κινηθείτε άνευ προκαταλήψεων. Η απόφαση σας να ξεφύγετε από τα παλιά, θα είναι το όπλο που θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε μια νέα αρχή, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε συναισθηματικό.

Advertisements

Ταύρος

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει κοινωνικούς, συναισθηματικά ευαίσθητους, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάση ονειροπόλησης. Σήμερα ίσως να δυσκολευτείτε λίγο να τακτοποιήσετε τις εργασίες σας, ωστόσο θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε ανοιχτές υποθέσεις. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, στις εργασιακές σας δοσοληψίες θα αποφύγετε τις εντάσεις, ίσως να υπάρξουν κάποιες αναστολές. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα σας φανερώσει την έλξη που νιώθει για εσάς.

Δίδυμοι

Σαφήνεια και δυναμικότητα θα έχει ο λόγος σας και οι πράξεις σας, σταθεροί και αμετακίνητοι θα φανείτε ως προς τους στόχους σας. Αποτελεσματικοί θα είστε σε θέματα που απαιτούν ριζικές λύσεις, θα έχετε τη διάθεση να εμπλακείτε σε σοβαρά ζητήματα, είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικού ενδιαφέροντος. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές συνευρέσεις και φιλικές παρέες, θα φανείτε οικείοι σε φιλικά σας πρόσωπα, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και εκδηλωτική.

 

Καρκίνος

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, θα ενισχύσει τις αντιστάσεις σας, αυτή τη φορά οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας θα έχουν δυναμισμό, τερματίζουν τάσεις ηττοπάθειας. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί, με έντονο συναίσθημα στις εκδηλώσεις σας, εσείς οι ερωτευμένοι θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συνομιλήσετε με καινούργιο πρόσωπο.

Λέων

Σήμερα θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα και διάθεση για έντονη δράση. Δυναμική στάση θα κρατήσετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, ολοκληρώνετε τυχόν διαπραγματεύσεις, κερδίζετε τις εντυπώσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα, σε περίπτωση που προτείνετε ραντεβού σε συγκεκριμένο πρόσωπο, θα λάβετε θετική απάντηση. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε ανάγκη για τελεσίδικα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και για οριστικές δεσμεύσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, θα λάβετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε.

Παρθένος

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να βρεθείτε και να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που να μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας προσφέρουν ένα είδος συναισθηματικής ασφάλειας ή αγαλλίασης. Ουσιαστικά θα μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό. Σε κοντινό φιλικό σας άτομο θα βρείτε την ψυχική κατανόηση που χρειάζεστε, ενισχύονται οι μεταξύ σας συναισθηματικοί δεσμοί. Στον αισθηματικό σας τομέα, σήμερα με το ταίρι σας θα υπάρξει ισορροπία, θα εκδηλώσετε την έλξη σας.

Ζυγός

Ίσως να είναι ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις σας, θα εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας επαγγελματικές ή συναισθηματικές, ωστόσο σας συμβουλεύω να προχωρήσετε πατώντας γερά στο έδαφος, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, αποφύγετε τις πιέσεις. Μια πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος.

Σκορπιός

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα δώσουν έκταση στις πνευματικές σας ικανότητες, θα απελευθερώσουν τον οραματισμό σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, κάποιος θα σας δώσει το έναυσμα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Σήμερα θα εκδηλώσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας, θα φανερώσετε σκέψεις, απόψεις και επιθυμίες χωρίς αναστολές. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στον αισθηματικό σας τομέα, ένα γοητευτικό άτομο θα σας εντυπωσιάσει.

Advertisements

Τοξότης

Σήμερα θα σας ανοίξουν την καρδιά τους άτομα φιλικά, αλλά και αισθηματικού ενδιαφέροντος, σήμερα θα κατανοήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Σε περίπτωση που νιώσετε ανασφάλεια σχετικά με μελλοντικά θέματα εργασιακά ή οικονομικά, καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από έντονους προβληματισμούς. Η σημερινή αστρολογική όψη θα αναπτερώσει το ηθικό σας, η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσει σε τολμηρές ενέργειες θετικής κατάληξης.

Αιγόκερως

Η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει γεγονότα που δε θα σας αφήσουν περιθώρια αδράνειας, θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα στη διάθεση σας και αποτελεσματικότητα στις πράξεις σας. Εργατική και υπεύθυνη θα χαρακτηριστεί η συμπεριφορά σας, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις, έρχονται νέες προτάσεις και καινούργια ανοίγματα. Στον αισθηματικό σας τομέα θα δημιουργηθεί ευκαιρία νέας γνωριμίας με πρόσωπο μελλοντικών προδιαγραφών, κινηθείτε άμεσα και αποφασιστικά.

Υδροχόος

Σήμερα εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας, διεισδυτική θα είναι η αντίληψη σας, η παρορμητικότητα σας θα σας βγάλει σε καλό. Η σκέψη σας κατά συνέπεια και η αύρα σας θα είναι θετική, αισιόδοξοι θα φανείτε στα καινούργια επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά ενδεχόμενα που θα υπάρξουν. Δεν θα απορρίψετε επιχειρηματικές ή εργασιακές προτάσεις ούτε και προκλήσεις. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ, γεγονός που θα φέρει ανοίγματα νέων γνωριμιών.

Ιχθύς

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες σκοτεινές σας σκέψεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους ενδόμυχες φοβίες και υποσυνείδητες ανασφάλειες. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας δημιουργεί αναστολές, τι φταίει και δεν μπορείτε να δράσετε άμεσα και αποτελεσματικά. Η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη του νήματος, θα σας οδηγήσει σε δυναμικές αποφάσεις που θα είναι σωστές. Κλείνει ένα αρνητικό κεφαλαίο στη ζωή σας και ξεκινά ένα ολοκαίνουργιο.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα