Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (18-6-2021)

Κριός

Η σημερινή μέρα δημιουργεί μια ευνοϊκή και ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σας αγαπητοί Κριοί, για αυτό καλό θα είναι να φρεσκάρετε τα σχέδια και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, να ανανεωθείτε εμφανισιακά και ψυχικά, διαθέτοντας αρμονικότητα και ισορροπία στις επιλογές και τις σοβαρές αποφάσεις που αφορούν στο αύριο της συναισθηματικής σας ζωής. Οι αδέσμευτοι γοητέψτε μια τρυφερή, καινούρια γνωριμία, οι ζευγαρωμένοι αποφύγετε τις έκρυθμες και έντονες στιγμές στον δεσμό σας.

Advertisements

Ταύρος

Η σημερινή μέρα ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο αγαπητοί Ταύροι την τάση σας για να ονειρευτείτε τις καθημερινές σας απολαύσεις, να απελευθερωθείτε από τα δεσμά της επαγγελματικής σας καθημερινότητας και να αφεθείτε με ανεμελιά και ζωντάνια στην αγκαλιά της φύσης. Αναζητήστε την παρέα των αγαπημένων σας φίλων και του eρωτικού σας συντρόφου, εξωτερικεύστε τις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας, επενδύστε στην τρυφερότητα και την ρομαντική διάθεση του άλλου σας μισού.

Δίδυμοι

Μην απογοητεύεστε σήμερα φίλοι Δίδυμοι γιατί δεν εκπληρώνονται όλες οι επιδιώξεις και οι φιλοδοξίες που έχετε θέσει στην δουλειά σας, μην σας πτοούν οι όποιες καθυστερήσεις και οι τυχόν αναβολές που ταλαιπωρούν την συναισθηματική σας ζωή, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ουσιαστικές σας επιθυμίες, αξιολογήστε οι αδέσμευτοι τους eρωτικούς σας στόχους, λειτουργείστε οι ζευγαρωμένοι με ωριμότητα σκέψης, μην ζητάτε μια υπόσχεση από το ταίρι σας, που δεν μπορεί να κάνει πράξη.

 

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα βγάζει στην επιφάνεια αγαπητοί Καρκίνοι τις αδυναμίες και τις ανασφάλειές σας, αισθάνεστε δυσφορία και απέχθεια με τις ευθύνες της δουλειάς σας, πιέζεστε από την στάση και την συμπεριφορά των αγαπημένων προσώπων και του eρωτικού συντρόφου και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις εκρήξεις και τις εντάσεις. Δείξτε αδιαφορία και απάθεια για τα σοβαρά που συμβαίνουν γύρω σας, χαλαρώστε με τα πράγματα που σας ευχαριστούν και κατευνάζουν το θυμό σας.

Λέων

Ο τομέας της δουλειάς και των εποικοδομητικών συνεργασιών σας είναι στο φόρτε του σήμερα φίλοι Λέοντες, ενισχύεται ακόμα περισσότερο η υπομονή, η ανοχή και η δημιουργικότητά σας, έτσι ώστε να μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα προσωπικά σχέδια και τους eρωτικούς σας στόχους. Μοιραστείτε οι ζευγαρωμένοι με το ταίρι σας μοναδικές, ιδιαίτερες, αισθησιακές στιγμές, ξεσηκώστε οι αδέσμευτοι με την φλογερή σας λίμπιντο το φλερτ μιας τρυφερής, νέας γνωριμίας.

Παρθένος

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται σήμερα αγαπητοί Παρθένοι στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους συναδέλφους και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεδομένου ότι η μέρα ίσως φέρει στην καθημερινότητά σας αρκετή ασυνεννοησία και διαφωνίες για μικροπράγματα και λεπτομέρειες στις σχέσεις σας με τους άλλους που δεν υπολογίζατε. Αποφύγετε να δίνετε καυστικές απαντήσεις στο ταίρι σας, είναι πιθανό να πονάει περισσότερο από ότι δείχνει, ηρεμήστε την έκρυθμη κατάσταση στον δεσμό σας.

Ζυγός

Καλότυχη, γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις είναι η μέρα φίλοι Ζυγοί, ενώ στην αντίπερα όχθη των πλανητικών όψεων παραμονεύει μια κατάσταση που γεμίζει την ημέρα σας με αντικρουόμενες εξελίξεις και γεγονότα και χρειάζεται απαραίτητα να είσαστε προσεκτικοί και ετοιμόλογοι με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, πολύ δε περισσότερο με τον δεσμό σας, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια επικίνδυνη ρωγμή στην σχέση σας.

Σκορπιός

Ρυθμίστε σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί τα θέματα και τις καταστάσεις που αφορούν κυρίως στην δουλειά σας, έχοντας αυτοσυγκράτηση στην ενεργητικότητα και την ορμητικότητά σας, παράλληλα ενισχύστε την σταθερότητα και την ακεραιότητα στους στόχους και τα σχέδια που κάνετε με τον eρωτικό σας σύντροφο, για να αποκτήσει η σχέση σας την σπιρτάδα και την ζωντάνια που χρειάζεται και να ξεχαστούν η ισχυρογνωμοσύνη και ο υπέρμετρος εγωισμός που έχει βλάψει τις τελευταίες μέρες την συναισθηματική σας ζωή.

Advertisements

Τοξότης

Δείξτε απλόχερα την εσωτερική σας γενναιοδωρία και τα πλουσιοπάροχα ταλέντα σας στους συναδέλφους και τις διαπροσωπικές σας επαφές φίλοι Τοξότες, αποφύγετε τις εντάσεις και τις διαφωνίες με τους οικείους σας, επωφεληθείτε από την σημερινή μέρα και οργανώστε με τον άνθρωπο που αγαπάτε μια κοντινή φυγή που θα βγάλει τον δεσμό σας από την στασιμότητα και την μουντάδα. Οι αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε το τρυφερό φλερτ μιας νέας γνωριμίας από το φιλικό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως

Φροντίστε σήμερα περισσότερο το «εμείς» και λιγότερο το «εγώ» αγαπητοί Αιγόκεροι, συμμεριστείτε τις δυσκολίες των συναδέλφων και των οικείων σας, μην απογοητεύεστε με κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις στα άμεσα συναισθηματικά σας σχέδια, αποφύγετε την ενασχόληση με την τεχνολογία, προτιμήστε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας, δίχως πείσμα και ανταγωνισμό, πάρτε πρωτοβουλίες για να λυθούν οι αμφιβολίες και τα διλήμματα στον δεσμό σας.

Υδροχόος

Το κλίμα στο επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον που κινείστε είναι πιθανό να γίνει περισσότερο θολό και μπερδεμένο σήμερα φίλοι Υδροχόοι, είτε από πρόσκαιρες αψιμαχίες και μπερδέματα, είτε από κάποια αναπάντητα ερωτηματικά που σας βασανίζουν στην συναισθηματική σας καθημερινότητα με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Οι αδέσμευτοι μην χάσετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με μια ανέλπιστη, νέα γνωριμία που μπορεί να είναι η ιδανική σχέση, οι ζευγαρωμένοι αγκαλιάστε με στοργή το ταίρι σας.

Ιχθύς

Μπορείτε με άνεση σήμερα αγαπητοί Ιχθύες να εκπληρώστε τις φιλοδοξίες και τους προσωπικούς σας στόχους, να βελτιώσετε τους οικονομικούς όρους στην δουλειά σας γιατί έχετε την εύνοια την τύχης με το μέρος σας, να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση στα καλλιτεχνικά και eρωτικά ταλέντα, καθώς και την καλοπροαίρετη διάθεσή σας, για να συντροφέψετε το ταίρι σας με αφοσίωση και αισθησιακή παράδοση, αποδεσμεύοντας την eρωτική σας ζωή από το πείσμα και τις επιπόλαιες αποφάσεις.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα