Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (4-6-2021)

Κριός

Σήμερα,  θα εμφανιστείτε πρόσχαροι και εκδηλωτικοί, θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε σκέψεις και αισθήματα, με τον ανανεωμένο τρόπο δράσης σας θα καταφέρετε να ανοίξετε νέες πόρτες και διόδους, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό. Η συζήτηση σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχει ενθαρρυντική εξέλιξη, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα είναι σοβαρές και θα τηρηθούν. Εσείς οι κουρασμένοι ή αγχωμένοι θα εμφανίσετε έντονη την ανάγκη να ξεσκάσετε και να απελευθερωθείτε από πιεστικά δεσμά, θα βρείτε τρόπο να αποδράσετε.

Advertisements

 

Σε οικογενειακά θέματα κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και συγκαταβατικότητα, προσπαθήστε να λύσετε αρνητικά ζητήματα που φθείρουν την ψυχολογία σας.

 

Ταύρος

Σήμερα, θα αναζητήσετε ηρεμία, ξεκούραση και συναισθηματική σταθερότητα. Σήμερα θα προσπαθήσετε να ψυχαγωγείτε και να περάσετε όμορφα χωρίς προβληματισμούς. Έρχονται χρηματικά ανοίγματα, βγαίνετε από καταστάσεις άγχους, θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη και πρόγραμμα λογαριασμούς, οφειλές, και αγορές. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε εκδηλωτικοί, ειλικρινείς και άμεσοι, στοιχεία που θα φέρουν ισορροπία στις προσωπικές σας επαφές και συνομιλίες.

Για όσους από εσάς προσμένετε κάποιο άνοιγμα ή είστε σε αναμονή για απαντήσεις οι ειδήσεις θα είναι ευχάριστες θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα. Σε οικογενειακά θέματα συγκαταβατική και προστατευτική θα είναι η στάση σας, σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις ή άλυτα θέματα θα πάρετε πρωτοβουλίες, θα είστε σε θέση να λύσετε και να ξεκαθαρίσετε.

 

Δίδυμοι

Σήμερα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να ηρεμήσετε και να χαλαρώστε. Θετική θα είναι διάθεση σας και η σκέψη σας, θα βρείτε τρόπο να απεγκλωβιστείτε συναισθηματικά από παρελθοντικές απογοητεύσεις ή αποτυχίες. Αν είχατε προσφάτως παρεξηγηθεί ή διαφωνήσει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο θα μιλήσετε και θα συζητήσετε μέσα σε κλίμα συμφιλίωσης, θα δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις που θα φέρουν κατανόηση.

Στον οικογενειακό σας τομέα ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει κοντά με άτομο που συχνά πυκνά οι απόψεις σας αντικρούονται, αυτή τη φορά θα είστε σε θέση να βρείτε δίοδο συνεννόησης. Σήμερα οι επαφές σας θα είναι ευχάριστες και εποικοδομητικές, θα κυλήσουν ομαλά.

Advertisements

 

Καρκίνος

Σήμερα, η ισορροπημένη σας διάθεση θα σας βοηθήσει να γίνετε δεχτικοί, κοινωνικοί και συγκαταβατικοί. Σήμερα θα εστιάσετε στις προσωπικές σας σχέσεις, θα αφιερώσετε χρόνο στα οικογενειακά σας πρόσωπα. Η θετική σας σκέψη και η δεκτικότητα σας θα σας ωθήσουν στο να βοηθήσετε, να υποστηρίξετε, και να συμπαρασταθείτε. Στόχος σας θα είναι οι ενέργειες με δημιουργική και αλληλέγγυα κατάληξη, τόσο σε προσωπικά ζητήματα όσο και σε κοινωνικά.

Η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σχετικά με ένα οικονομικό σας ζήτημα. Θα είστε σε θέση να κινηθείτε με πρακτικότητα, τακτοποιείστε ζητήματα και εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος. Βασική σας επιθυμία θα είναι να σταθεροποιηθείτε και να δώσετε τέλος στα σκαμπανεβάσματα, παίρνετε αποφάσεις που στόχο θα έχουν την προσωπική σας ηρεμία.

 

Λέων

Σήμερα, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές θα σας δώσουν άνοιγμα για αλλαγές, θα καταφέρετε να ανανεώσετε τη διάθεση σας. Αξιοποιήστε τα συμβάντα, ωστόσο τα βήματα σας θα πρέπει να είναι προσεκτικά. Αποφύγετε τις έντονες εξάρσεις και τις κτητικές ενέργειες, προσοχή να μην χειροτερέψετε καταστάσεις έκρυθμες και ανισόρροπες. Θα γίνουν συζητήσεις σε σοβαρό επίπεδο, το αποτέλεσμα θα σας ωθήσει στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις σχετικά με θέματα που σας απασχολούν από καιρό.

Κοινωνική θα είναι η μέρα σας, ανάγκη σας θα είναι να χαλαρώσετε. Μια ευχάριστη πρόταση θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε από τις βαριές σκέψεις. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας με φανερή διάθεση για συναισθηματικές πράξεις, ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα.

 

Παρθένος

Σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές γι αυτό καλό θα είναι να αποβάλλετε τον αρνητισμό ή την εσωτερική ένταση που ενδεχομένως να νιώθετε. Σταθεροποιείστε τη διάθεση και την ψυχολογία σας τίποτα το δυσάρεστο δεν θα προκύψει. Με συγκεκριμένο πρόσωπο θα ενισχυθούν οι μεταξύ σας συναισθηματικοί σας δεσμοί, ίσως να αφόρα οικογενειακό άτομο, οι εκμυστηρεύσεις που θα ανταλλάξετε θα δυναμώσουν τα αισθήματα αγάπης και εμπιστοσύνης.

Advertisements

Αν διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε επίμαχα θέματα, τερματίζουν διαφωνίες, διαλύονται αρνητικές εντυπώσεις. Σε προσωπικά θέματα σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, μην προχωρήσετε σε άμεσες κινήσεις αν πρώτα δε νιώθετε σιγουριά για την κατάληξη. Ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα κλειστείτε στον εαυτό σας.

 

Ζυγός

Σήμερα θα συναναστραφείτε, θα συναντηθείτε και θα διασκεδάσετε. Θα έχετε την ανάγκη να προβείτε σε απελευθερωμένες ενέργειες απ αυτές που τονώνουν τις διαθέσεις και τις σχέσεις.  Σε κάποια συγκεκριμένα θέματα προσέγγισης αυτή τη φορά δε θα αναστείλουν τη δράση σας εσωτερικές φοβίες ή αναστολές. Σωστή θα είναι η αντίληψη σας, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, με έξυπνο τρόπο θα περάσετε σε άμεσες ενέργειες.

Εσείς που θέλετε να βγείτε από τα προκαθορισμένα, δεν θα φανείτε διστακτικοί στο καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει, θα είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σήμερα δε θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει συμπάθεια και διάθεση για επικοινωνία, θα δοθεί έκταση στις προσωπικές σας επαφές.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα θελήσετε να ξεφύγετε από τις αγχωτικές υποχρεώσεις, θα προτιμήσετε τις δραστηριότητες που σας τονώνουν και όχι αυτές που σας αποδυναμώνουν. Επιθυμία σας θα είναι να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, θα αναζητήσετε αναζωογονητικές και ψυχαγωγικές επαφές. Σε δύσκολα θέματα που απαιτείτε διευθέτηση προσοχή στην παθητική αδράνεια ή στην αδιάφορη στάση, κάποιες υποθέσεις ενδεχομένως να μην παίρνουν επιπλέον καθυστέρηση.

Ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, κατά πάσα πιθανότητα θα αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις, ανάγκη σας θα είναι να αδειάσετε το μυαλό σας από σκοτούρες και προβληματισμούς. Οι ενέργειες σας θα είναι αυθόρμητες ίσως και κάπως απρόβλεπτες ή αντιδραστικές γι αυτό προσοχή στις επιπολαιότητες. Σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε και να εξακριβώσετε.

 

Τοξότης

Σήμερα, η ανάγκη σας για χαλάρωση και αναζωογόνηση θα σας ωθήσει στο να διαφοροποιήσετε κάπως τα άμεσα καθημερινά σας ενδιαφέροντα. Αυτή τη φορά θα δώσετε σημασία κυρίως στις εσωτερικές σας ανάγκες, θα εστιάσετε σε θέματα σχετικά με την υγεία σας, την ψυχολογία σας, και τη φυσική σας κατάσταση. Με λίγα λόγια τώρα θα στοχεύσετε στην ποιότητα της ζωής σας, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή ευθύνες που σας στρεσάρουν.

Τα μελλοντικά θέματα δε θα τα αφήσετε στην άκρη θα δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, ωστόσο βασική σας επιδίωξη θα είναι να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε από τις βαριές έγνοιες.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, ξεκαθαρίστε προθέσεις και βλέψεις, βάλτε στόχους και προχωρήστε σε μεθοδικές πράξεις. Ανασυγκροτήστε την αυτοπεποίθηση σας, αφήστε στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες, σας συμβουλεύω να περάσετε σε άμεσες ενέργειες. Σας παροτρύνω να προχωρήσετε ελεύθερα σε ουσιαστικές συζητήσεις που απαιτούν ριζικές αποφάσεις, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για τελεσίδικες πράξεις. Οι συνομιλίες σας θα πάνε ιδιαιτέρως καλά, θα είστε πολύ κοντά σε συμφωνίες, σε οριστικό κλείσιμο παρεξηγήσεων ή διαφωνιών.

Ένα γεγονός θα συμβάλει στο να ανοιχτεί μια δυνατή προοπτική που θα σας δώσει τη δυνατότητα να επεκταθείτε και να βελτιωθείτε οικονομικά. Καταφθάνει απρόσμενη πρόταση που θα δημιουργήσει νέες βάσεις κυρίως για εσάς που θέλετε να αλλάξετε ή να δώσετε έκταση στις υπάρχουσες προοπτικές.

 

Υδροχόος

Θα βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες, οι σκέψεις που θα κάνετε θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, αυτή τη φορά δε θα παγιδευτείτε σε ηττοπάθειας και πεσιμιστικές εικασίες. Έρχονται ευκαιρίες και ανοίγματα βελτίωσης, μελετήστε τα ενδεχόμενα, καταφθάνουν θετικές αλλαγές. Τα χρήματα σας θα τα χειριστείτε με οξυδέρκεια, θα είστε σε θέση να συγκρατηθείτε και να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, θα αποδειχτεί σωστή απόφαση η αποταμίευση.

Θετική θα είναι η διάθεση σας, οι απαντήσεις σας δεν θα είναι αρνητικές. Συζητήσεις θα έχετε με οικογενειακά σας πρόσωπα, σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στη ψυχολογική και συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων.

 

Ιχθύς

Σήμερα, θετική και ευχάριστη θα είναι η διάθεση σας, θα είστε διορατικοί και επικοινωνιακοί συνομιλητές. Δε θα βγάλετε ιδιαίτερο άγχος, θα είστε σε θέση να κινηθείτε χαλαρά ακολουθώντας το πρόγραμμα σας, αυτοσυγκράτηση θα υπάρχει στα λόγια σας. Ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις αποφασιστικές, με θετικό μάτι θα δείτε την προοπτική κάποιων αλλαγών, δεν θα φρενάρετε ενέργειες που πιστεύετε πως θα μπορέσουν να σας βελτιώσουν.

Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων, αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, σας συμβουλεύω να μιλήσετε με ειλικρίνεια, ξεκαθαρίστε και θέστε με σαφήνεια όρους και επιθυμίες.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα