Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (30-5-2021)

Κριός

Επικοινωνιακή θα είναι η μέρα σας, έρχονται ευχάριστες και ελπιδοφόρες προτάσεις που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να περάσετε σε έναν πιο πρακτικό τρόπο δράσης. Απαλλάσσεστε από αναστολές και ενδοιασμούς, τώρα παίρνατε σε διεκδικήσεις, ωστόσο προσοχή στο τρόπο που θα χειριστείτε τα άτομα του εργασιακού σας χώρου ή τα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν. Καλό θα είναι να λείψουν οι απαιτητικές ή εξουσιαστικές διαθέσεις, η αυτοσυγκράτηση θα είναι απαραίτητη σε θέματα διαφωνιών. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, ελεύθερα θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, προσπαθήστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας  να τις ολοκληρώσετε και να μην τις αφήσετε στην μέση.

Advertisements

Ταύρος

Μελετήστε με ρεαλισμό και ορθολογισμό τα ανοίγματα στις οικονομικές σας συνεργασίες σας και γενικότερα στην επαγγελματική σας επικοινωνία. Θα είστε εφοδιασμένοι με αποφασιστικότητα γεγονός που θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που από καιρό εκκρεμούν, ωστόσο μην κινηθείτε αγχωμένα.  Φανείτε διαλλακτικοί, θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, θα δοθεί λύση σε θέμα που δημιουργούσε εντάσεις. Ευαισθησία και κατανόηση θα έχει η στάση σας, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και ζεστούς στο περιβάλλον που κινείστε. Θα έχετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε ψυχικά σας θέματα σε κοντινά σας πρόσωπα, περάστε σε ουσιαστικές συζητήσεις, μιλήστε με ειλικρίνεια, εσείς οι μπερδεμένοι θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος.

Δίδυμοι

Ομιλητική θα είναι η στάση σας, συγκαταβατικότητα θα δείξετε, θα δοθεί το έναυσμα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Οργανωμένες θα είναι οι πράξεις και οι επιδιώξεις σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες νέες σας ιδέες, θα είστε σε θέση να τα βγάλετε πέρα σε τυχόν δυσκολίες ή  εμπόδια. Η μεθοδική σας τακτική και η δυναμικότητα στην έκφραση σας θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας, θα πείσετε, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των συνομιλητών σας. Προχωρήσετε εκφραστείτε και προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό, ανοίγονται δρόμοι υλοποίησης.

 

Καρκίνος

Αισιόδοξος θα είναι τρόπος σκέψης σας, συγκρατημένες οι αντιδράσεις σας, έρχονται ξεκαθαρίσματα και δημιουργικές συμφωνίες. Σήμερα θα εστιάσετε στην έκφραση και στον τρόπο ομιλίας σας, θα προσέξετε την κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα την προσωπικότητα που βγάζετε προς τα έξω. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας με δημιουργικό τρόπο, θα καταφέρετε να κερδίσετε εμπιστοσύνη και εκτίμηση.

Λέων

Απελευθερωμένα και τολμηρά θα είναι τα λόγια σας, δε θα υπάρξει δισταγμός στον τρόπο έκφρασης σας. Στις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις και συζητήσεις αν θέλετε να ασκήσετε επιρροή θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αιχμηρές κουβέντες. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε, διαύγεια, αισιοδοξία και δημιουργικό πείσμα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία σας, στις τρέχουσες υποθέσεις σας  θα υπάρξει δίοδος διεκπεραίωσης. Για εσάς που αντιμετωπίζετε οικονομική στενότητα έρχονται προτάσεις και συνεργασίες, στρώνεται πρόσφορο έδαφος για κερδοφόρες επιλογές. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις, ωστόσο αποφύγετε τις υπερβολές. Στον οικογενειακό σας τομέα, αναλυτική συζήτηση θα λύσει πρόβλημα ή παρεξήγηση που σας είχε στεναχωρήσει.

Παρθένος

Αναλυτική θα είναι η σκέψη σας, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια και θετική διάθεση. Ομαλά θα εξελιχτούν οι επαφές σας, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική. Θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να αναδιοργανωθείτε, να αναιρέσετε αρνητικές κουβέντες των προηγούμενων ήμερων, ουσιαστικά θα επανεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Μέσα από έναν αποκαλυπτικό και ειλικρινή διάλογο θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις βλέψεις σας, τόσο τις παροντικές όσο και τις μελλοντικές. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε πρακτικά και συναισθηματικά από τον αρνητικό ή καχύποπτο τρόπο σκέψης. Σε επαγγελματικά ζητήματα ή σε θέματα μελλοντικής εξέλιξης μιλήστε ανοιχτά, διατυπώστε με σαφήνεια τις προτάσεις και τις ιδέες σας.

Ζυγός

Απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, φεύγουν οι ανασταλτικές σκέψεις θα υπάρξει ένα είδος πνευματικής διέγερσης. Η συναισθηματική σας αντίληψη θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να διαισθανθείτε, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Σε προσωπικά θέματα καταφθάνουν θετικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε, να διαφοροποιήσετε και να δώσετε ώθηση στις στάσιμες υποθέσεις. Σε οικογενειακές καταστάσεις θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας, ένα αρνητικό ζήτημα μπαίνει σε πορεία λύσης, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε με συγγενικά άτομα που οι απόψεις σας είναι διαφορετικές. Αισιοδοξία και ψυχική τόνωση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα βγείτε έξω διασκεδάστε, αν προσπαθήσετε να περάσετε ανέμελα και αναζωογονητικά θα τα καταφέρετε.

Σκορπιός

Καλό θα είναι να μην φανείτε ισχυρογνώμονες και προσκολλημένοι στις απόψεις και στα στερεοτυπικά σας πρότυπα, αφήστε περιθώριο για χαλαρούς διαλόγους χωρίς εντάσεις. Ίσως να θελήσετε να επιβληθείτε, είτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, είτε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο και τη συμπεριφορά σας. Σας συμβουλεύω να τηρήσετε μεθοδική τακτική, καλό θα είναι να μην βγάλετε απαιτητικό ύφος. Αποφύγετε την ανυπομονησία ή την εκκεντρικότητα, θα υπάρξει ο κίνδυνος να πέσετε σε επιπολαιότητες. Στην παρούσα φάση θα πρέπει κινηθείτε με χαλαρότητα, περιορίστε τάσεις άγχους, μη γίνετε υποχείριο συναισθηματικών εξάρσεων.

Advertisements

Τοξότης

Έρχονται απαντήσεις και αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στον εαυτό σας, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας και να αναλάβετε δυναμικά ρίσκα. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας ανοίξει καινούργια δίοδο, σας δίνω τη συμβουλή να την αξιοποιήσετε. Θα εμφανιστεί πρόταση που θα διευρύνει τον επαγγελματικό και οικονομικό σας ορίζοντα, θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε, πολύ καλά θα κάνετε και θα πράξετε με ανανεωμένο και διαφορετικό τρόπο σκέψης. Η δυναμικότητα που θα εμφανίσετε σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα σας θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων ή των ανωτέρων σας, σήμερα δεν αποκλείεται να βάλετε μπρος κάποιες νέες επαγγελματικές σας ιδέες.

Αιγόκερως

Εσείς που τον τελευταίο καιρό είσαστε κάπως απόμακροι και συναισθηματικά κλειστοί τώρα θα ανοιχτείτε και θα συζητήσετε, θα νιώσετε την ανάγκη να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε. Η σκέψη σας  θα είναι αναλυτική, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε σε συγκεκριμένους στόχους.  Σε συνθήκες πίεσης ή αντιλογίας προσοχή στα ξεσπάσματα, καλό θα είναι να μην υπάρξει συσσώρευση απωθημένων, κινηθείτε με εγκράτεια και αυτοσυγκράτηση αποφεύγοντας τις λεκτικές κόντρες. Προτιμήστε τα λόγια σας να είναι ουσιαστικά και άμεσα, αν θέλετε να περάσετε σε προτάσεις θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να τις εκφράσετε. Θα υπάρξει ευκαιρία νέας επαγγελματικής συνεργασίας, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις θα σας βγει σε καλό. Σε θέματα προσωπικά και οικογενειακά εστιάστε στον τρόπο επίλυσης, καλό θα είναι να είστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς.

Υδροχόος

Οι διπλωματικές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε ισορροπημένο το κλίμα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Θα έχετε τη διάθεση και την υπομονή να συνεργαστείτε με συναδελφικά σας άτομα, αποτελεσματικές θα είναι οι κινήσεις σας. Στο υπόλοιπο της καθημερινότητας σας θα υπάρξουν ευχάριστες καταστάσεις, φιλικές και κοινωνικές επαφές θα γεμίσουν τη μέρα σας. Εσείς οι προβληματισμένοι θα βρείτε τρόπο να ανανεωθείτε, θα σας βοηθήσουν οι φιλικοί και ανέμελοι διάλογοι. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να κάνετε διαφορών ειδών μικρό αγορές και ψώνια, σύνεση θα δείξετε στα έξοδα σας. Προσοχή σε οικογενειακό ζήτημα που σας φθείρει ψυχολογικά, σε περίπτωση που σας ασκήσουν πίεση καλό θα είναι να αποφύγετε τις βαριές κουβέντες, χειριστείτε την κατάσταση με αυτοσυγκράτηση.

Ιχθύς

Σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να στηρίξετε και να ανεβάσετε την ψυχολογία σας, θα νιώσετε έτοιμοι να κινηθείτε απελευθερωμένα. Πολύ καλά θα κάνετε και θα πάρετε την απόφαση να αφήσετε στην άκρη εσωτερικές φοβίες και υποσυνείδητες ανασφάλειες, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις αδυναμίες σας. Σε οικονομικά ζητήματα σωστός και μεθοδικός θα είναι ο χειρισμός σας, η σκέψη σας θα είναι οργανωτική.  Οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα θελήσετε να διευρύνετε τις γνωριμίες σας,  κάντε το βήμα να προσεγγίσετε με αυθορμητισμό και αμεσότητα. Σε επαγγελματικά θέματα θα αναλάβετε ρίσκα, ίσως να επιχειρήσετε να αλλάξετε την κατεύθυνση της πορεία σας, η συνεργασία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στο μέλλον σας.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα