Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-5-2021)

Κριός

Αποβάλετε τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις, στηριχτείτε στις ικανότητες σας, αφήστε στην άκρη παλιές αποτυχίες και απογοητεύσεις. Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές τόσο σε προσωπικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικές υποθέσεις γι αυτό μην αφήσετε τάσεις ηττοπάθειας να σας ακινητοποιήσουν. Για εσάς τους στρεσαρισμένους θα χαλαρώσουν στην πορεία οι συνθήκες που σας δημιουργούν άγχος,  για την ώρα αποφύγετε την συναισθηματική φόρτιση. Θα ανέβει  η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι σχέσεις και οι επαφές σας, στην πορεία δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους καινούργιες προτάσεις. Εσείς οι κοινωνικοί χαρακτήρες βγείτε έξω μιλήστε με αγαπημένα σας πρόσωπα, η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, απολαύστε τις ευχάριστες στιγμές που θα προκύψουν.

 

Ταύρος

Με αφορμή ένα συγκεκριμένο συμβάν είναι πολύ πιθανόν να εστιάσετε σε παρελθοντικά γεγονότα  ωστόσο καλό θα είναι να μην μείνετε μόνο στην αρνητική τους πλευρά. Σκεφτείτε με αντικειμενικότητα, κάντε την προσπάθεια να διαφοροποιήσετε την κατάληξη,  αν σκεφτείτε με θετικό τρόπο θα βρείτε δίοδο επαναπροσδιορισμών. Σε θέματα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά είναι πολύ πιθανόν να απορρίψετε ή να διακόψετε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν, δε θα καταφέρετε να δείξετε εμπιστοσύνη, με συνειδητό τρόπο θα κρατήσετε απόσταση από πρόσωπα που σας μπερδεύουν οι βλέψεις και οι σκοποί τους. Μια απρόοπτη συνάντηση θα έχει ευχάριστο αποτέλεσμα, μια τυχαία πληροφορία που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες απόψεις ή εντυπώσεις σας, διατηρήστε θετική τη διάθεση σας.

Δίδυμοι 

Ενδεχομένως να παρεκκλίνει κάπως η αντίληψη σας, προσπαθήστε να κυμανθείτε εντός πραγματικότητας. Προσοχή στις υπερβολές και στις καχύποπτες σκέψεις, κρατήστε σε ισορροπία τις εσωτερικές σας τάσεις. Κάπως μειωμένη θα είναι η υπομονή σας, η στάση σας ενδεχομένως να μην είναι μεθοδική αλλά παρορμητική, σε ζητήματα ρίσκου μη στηριχτείτε μόνο στη δική σας κρίση. Όπου χρειαστεί να δώσετε δεσμευτικές υποσχέσεις ή απαντήσεις  θα πρέπει να σκεφτείτε πάρα πολύ καλά τη στάση σας, οι επιπολαιότητες ενδεχομένως να μην μπορούν μετά να διορθωθούν. Σήμερα θα υπάρξουν φιλικές συναναστροφές και οικογενειακές συγκεντρώσεις,  συζητήστε ελεύθερα χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι ανάγκη θα έχετε για αποδράσεις, προσοχή να μην αφήσετε στην άκρη υποθέσεις που η τακτοποίηση τους δεν έχει άλλο περιθώριο αναβολής.

Advertisements

 

Καρκίνος

Συναισθηματικά θα είστε κάπως φορτισμένοι, ίσως οι σκέψεις σας και οι επιθυμίες σας να είναι μπερδεμένες, δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε να κινηθείτε ή να αποφασίσετε. Αποφύγετε τις παράτολμες ενέργειες τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και σε προσωπικά,  η εσωτερική σας αστάθεια ενδέχεται να σας οδηγήσει σε επιλογές για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε. Κάντε την προσπάθεια να κρατήσετε υπό τον έλεγχο σας ορμές και αντιδράσεις, αν σκεφτείτε με ορθολογισμό θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να γλυτώσετε από παρορμητικά λάθη. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα ανοιχτείτε και επικοινωνήστε, σας συμβουλεύω να μην κρατήσετε κλειστή στάση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συζητήστε το με ωριμότητα και θετική διάθεση.  Μην αφήσετε καχύποπτες σκέψεις να βγάλουν τις εικασίες σας εκτός πραγματικότητας.

Λέων

Περιορίστε τις πράξεις ή τις επιλογές αβέβαιης κατάληξης, αναζητήστε σταθερότητα επαγγελματική και οικονομική. Θα σας κουράσουν τα σκαμπανεβάσματα, καλό θα είναι να μην δώσετε τροφή στις ανασφάλειες και στο άγχος σας.  Σας συμβουλεύω για την ώρα να αφήσετε στην άκρη τις ριψοκίνδυνες κινήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά, στην προκειμένη φάση ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό αποφεύγοντας τα επικίνδυνα άλματα. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν εσωτερική πίεση και στρες. Διατηρήστε επικοινωνιακή την στάση σας,  καλό θα είναι να μην αρνηθείτε να συζητήσετε και ξεκαθαρίσετε. Εσείς που νιώθετε κουρασμένοι ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας αποφορτίζουν από τις καθημερινές έγνοιες.

Παρθένος

Αποφύγετε τις αόριστες σκέψεις μη μπερδέψετε το μυαλό σας και στο τέλος αδρανήσετε. Αξιοποιήστε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητας σας, βγάλτε στην επιφάνεια τον δυναμισμό σας και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις. Τα γεγονότα θα δώσουν ώθηση στα επαγγελματικά σας ζητήματα, έρχονται συμβάντα που θα ανοίξουν δίοδο νέων συνεργασιών. Θα λάβετε πρόταση που θα αποτελέσει για εσάς μεγάλη πρόκληση, καλό θα είναι να αρπάξετε την ευκαιρία και να μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη, βάλτε φρένο στις ανασταλτικές θεωρίες. Σας συμβουλεύω να μην δώσετε έκταση σε αρνητικές αμφιταλαντεύσεις, προμηνύονται θετικές εξελίξεις. Θα έχετε επαφές και συναντήσεις, η διάθεση σας θα είναι κοινωνική, σε επαφή θα ‘ρθείτε με καινούργια πρόσωπα, εκφράστε σκέψεις και ιδέες.

Advertisements

 

Ζυγός

Σήμερα δύσκολα θα κρατήσετε συγκροτημένη τη σκέψη σας, σε θέματα οικονομικά καλό θα είναι να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό, σας συμβουλεύω να μην ρισκάρετε. Μπερδεμένοι θα είναι η αντίληψη σας, ενδεχομένως να δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε, να αποδεχτείτε και να εμπιστευτείτε. Προσπαθήστε στις αντιδράσεις σας να μην υπάρχει η υπερβολή, αποφύγετε τις ακρότητες. Το μυαλό σας θα είναι στις αποδράσεις ίσως να εμφανιστούν τάσεις φυγής είναι πολύ πιθανόν να πέσετε στην παγίδα σπασμωδικών ενεργειών.  Η ανάγκη σας  να απεγκλωβιστείτε και να ξεφύγετε θα σας κάνει ανυπόμονους, καλό θα είναι να μη βιαστείτε, δώστε χρόνο στα γεγονότα.  Σας δίνω τη συμβουλή να μην αγχωθείτε, να μην αφήσετε τις απαισιόδοξες σκέψεις να κατευθύνουν τις κινήσεις σας.  Βγείτε έξω με φίλους, χαλαρώστε, αποφύγετε τους εσωτερικούς προβληματισμούς.

Σκορπιός

Οι ίδιες σας οι σκέψεις θα σας δημιουργήσουν ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης, οι εξηγήσεις που θα προσπαθήσετε να δώσετε είτε για αυτά που νιώθετε, είτε γι αυτά που συνέβηκαν, ενδεχομένως να είναι κάπως παρατραβηγμένες. Ο εκνευρισμός, ο αρνητισμός, και η αμφισβήτηση, θα κάνουν αδύναμη την κρίση σας.  Καλό θα είναι να μην βγάλετε πεισματική στάση, χαλιναγωγήστε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, μη μείνετε προσκολλημένοι μόνο στις δικές σας εκδοχές. Αφήστε ανοιχτό ένα παράθυρο συνεννόησης, κινηθείτε συγκαταβατικά και διπλωματικά.  Σας δίνω τη συμβουλή να διατηρήσετε την ανάγκη σας για φιλικές συναντήσεις και συναναστροφές, οι συνομιλίες με φίλους θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ορθή και αισιόδοξη σκέψη. Για προβλήματα ή για θέματα που σας βαραίνουν ψυχολογικά ακούστε και τις συμβουλές ή τις απόψεις τρίτων.

Τοξότης

Εσείς που αναζητάτε νέα εργασία μην απογοητεύεστε και μην καταθέτετε τα όπλα, διατηρήστε ακμαίο το ηθικό σας. Μη περιορίσετε τις βλέψεις σας, οραματιστείτε, οργανώστε τις προσπάθειες σας, κάντε το βήμα να  δοκιμαστείτε και σε αντικείμενα ή δραστηριότητες περά των συνηθισμένων σας επιλογών. Στις συζητήσεις σας  προσπαθείτε να είστε ξεκάθαροι, αποφύγετε τις μπερδεμένες και διφορούμενες απόψεις. Τις προτάσεις σας φροντίστε να τις διατυπώστε με σαφήνεια, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε διπλωματικά, κρατήστε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σας. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, μην κλειστείτε στο σπίτι σας, μιλήστε αυθόρμητα  συναναστραφείτε με θετική διάθεση.  Επαφές με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα θα συμβάλουν στην εσωτερική σας ισορροπία, δεχτείτε τις προτάσεις που θα ακουστούν.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Σήμερα ίσως να εμφανιστούν προβληματισμοί ή ανασφάλειες, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, σας συμβουλεύω να αποφύγετε το άγχος. Καλό θα είναι να μην αδρανήσετε σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, μην αφήσετε για αύριο δουλειές που πρέπει να γίνουν σήμερα. Αν έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς προσπαθήστε να τους κλείσετε ή έστω να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ή μια τακτική σταδιακής εξόφλησης. Στις κουβέντες που θα ανταλλάξετε καλό θα είναι να υπάρχει ειλικρίνεια και σαφήνεια, αποφύγετε τα αόριστα λόγια για να μην δημιουργηθούν μπερδέματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε,  ωστόσο προσοχή στα ποσά που θα καταναλώσετε. Στις οικονομικές σας ενέργειες φανείτε συνετοί με προσγειωμένες επιθυμίες.

Υδροχόος

Διφορούμενες διαθέσεις ίσως να σας κάνουν αναποφάσιστους,  άτοποι δισταγμοί ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους,  σήμερα δεν αποκλείεται να  αναβάλετε και να ακυρώσετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε την αδράνεια, δραστηριοποιηθείτε και προχωρήσετε στη διευθέτηση των καθημερινών σας ζητημάτων. Λειτουργήστε πρακτικά και άμεσα, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, αποβάλετε το άγχος, κινηθείτε οργανωμένα.  Δείξτε μεγάλη προσοχή στις  οικονομικές σας κινήσεις, δεν θα πρέπει να υποκύψετε σε παραπλανητικές αγορές ή σε περιττά έξοδα.  Προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπατάλες, καλό θα είναι το ενδιαφέρον σας να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις και τους λογαριασμούς που πρέπει να εξοφληθούν. Διαθέστε χρόνο στις οικογενειακές σας υποθέσεις και σχέσεις, μη βγάλετε συμπεράσματα αν πρώτα δεν βεβαιωθείτε, περιορίστε την καχυποψία σας.

Ιχθύς

Σήμερα προσοχή να μην σας αγχώσουν ή καταβάλουν οι αρνητικές σκέψεις. Απαισιοδοξία θα κάνει την εμφάνιση της, είναι πολύ πιθανόν να αναβάλετε ή να τρενάρετε καταστάσεις που σας δυσκολεύουν ή σας προβληματίζουν. Επιθυμία σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από πιέσεις, προσοχή σε εκνευρισμούς, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας. Σε οικονομικά θέματα προσπαθήστε να αποφύγετε βιασύνες και επιπολαιότητες, σκεφτείτε πολύ καλά που θα εναποθέσετε τα χρηματικά σας ποσά.  Σε οικογενειακά θέματα και γενικότερα σε υποθέσεις που απαιτούν ξεκαθάρισμα, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ηρεμία θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, αν η στάση σας είναι μπερδεμένη ή αδιάφορη τότε δύσκολα θα βρεθεί η άκρη του νήματος. Προσπαθήστε να κινηθείτε με ωριμότητα, κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις καλό θα είναι να μην εξακολουθείτε να τις τρενάρετε.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα