Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-5-2021)

Κριός

Καλό θα είναι να αποφύγετε τις κόντρες και τις συγχύσεις, προκλήσεις θα υπάρξουν σήμερα, ίσως να γίνουν κάπως ανταγωνιστικές διαθέσεις. Δε θα είστε συγκαταβατικοί και ανεκτικοί με τα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας προκαλέσουν, ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις, καλό θα είναι να μην δημιουργηθεί εχθρική ατμόσφαιρα. Η τάση που θα έχετε να αντιδράσετε ή να εναντιωθείτε σε κάποια  περιοριστικά για εσάς όρια, θα σας οδηγήσει σε πεισματικές πράξεις που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ρήξεις ή αντιπάθειες. Θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση αρκεί να έχετε την ανάλογη διάθεση, επιτακτική ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Ασχοληθείτε με θέματα και δραστηριότητες που σας  χαλαρώνουν, στο κλείσιμο της μέρας θα βρεθείτε με φίλους και παρέες που θα καταφέρουν να σας αποφορτίσουν και να σας ανανεώσουν.

Advertisements

 

Ταύρος

Σκεφτείτε ορθολογικά, σας δίνω τη συμβουλή να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί σε αβάσιμα αρνητικά προαισθήματα. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε την ροή των γεγονότων αποφεύγοντας τις βιαστικές παρεμβάσεις. Δείξτε αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές και ενστικτώδεις σας τάσεις. Σε περίπτωση που υπάρξουν αντικρουόμενες απόψεις ή ακουστούν ιδέες που για τον δικό σας τρόπο αντίληψης είναι συντηρητικές, καλό θα είναι να αντιταχτείτε με αυτοσυγκράτηση και όχι με αιχμηρά ή επιθετικά λόγια. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις εντάσεις και τις κατά μέτωπο συγκρούσεις, έχετε διπλωματικές ικανότητες πάρτε την απόφαση να τις βάλετε σε λειτουργία. Ασχοληθείτε με την διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε νεες δραστηριότητες.

Δίδυμοι 

Σήμερα αποφύγετε να δώσετε έκταση σε διαφωνίες και γενικότερα σε καταστάσεις που θα ελλοχεύουν κίνδυνο παρεξηγήσεων. Οι συνθήκες μάλλον δε θα είναι κατάλληλες για ξεκαθαρίσματα, ενδεχομένως να υπάρχει έλλειψη κατανόησης. Σε θέματα εντάσεων θα είναι λάθος αν παρατραβήξετε το σκοινί, καλό θα είναι να περιορίσετε τις παρορμητικές αντιδράσεις και ενέργειες. Ίσως να είστε αρνητικοί σε ανοίγματα επαγγελματικά ή οικονομικά, δε θα είστε σε θέση να αποφασίσετε, θα αδυνατείτε να καταλάβετε σκοπούς και βλέψεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας ανοιχτεί συναισθηματικά, ίσως να πρόκειται για οικογενειακό άτομο που ουσιαστικά θα θελήσει από εσάς υποστήριξη και συμπαράσταση.  Δείξτε την συγκαταβατική και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, μιλήστε με ειλικρίνεια, φανερώστε ανοιχτά αυτό που σκέπτεστε.

 

Καρκίνος

Ίσως να μην είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα, σε έξαρση θα βρίσκονται οι αντιδράσεις σας, αρνητική θα είναι η διάθεση σας. Σε περίπτωση που βρείτε δυσκολίες ή εμπόδια καλό θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και όχι με πεισματική επιμονή. Αν μιλήσετε τεκμηριωμένα θα καταφέρετε να επηρεάσετε με τις απόψεις και τις ιδέες σας. Όσοι από εσάς περιμένετε απάντηση για ένα συγκεκριμένο προσωπικό σας θέμα δε θα απογοητευτείτε, η κατάληξη θα είναι θετική ωστόσο οι εξελίξεις θα απαιτούν υπομονή.  Βελτιώνονται  ζητήματα που έχουν να κάνουν με την μελλοντική σας εξέλιξη, αποφύγετε τις πεσιμιστικές εικασίες. Σε περίπτωση που  αναζητάτε δεσμεύσεις ή περιμένετε να σας δοθούν υποσχέσεις σας συμβουλεύω να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση, όλα θα γίνουν την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Λέων

Σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε να φανείτε ισχυρογνώμονες, οι υποθέσεις σας θα περάσουν από σκαμπανεβάσματα, προσοχή στον τρόπο που θα υποστηρίξετε τη θέση σας, η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάθετη. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Σας δίνω τη συμβουλή να φροντίσετε να ηρεμήσετε και να σταθεροποιήσετε την ψυχολογία σας, η κοινωνική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, αλλάξτε εικόνες και παραστάσεις. Βγείτε έξω με φίλους, φανείτε δεκτικοί σε προτάσεις για φιλικές συναναστροφές. Έλατε κοντά με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, μη κρατάτε συναισθηματικές αποστάσεις.

Παρθένος

Εσείς που έχετε σε αμφιβολίες προσοχή στην έκταση των εικασιών σας, καλό θα είναι να μην εστιάσετε σε σκοτεινές ή καχύποπτες σκέψεις.  Σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε τον αρνητισμό, θετική εξέλιξη θα δοθεί τόσο στα προσωπικά σας ζητήματα όσο και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις αρκεί να θέλετε να συνεννοηθείτε και να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Έρχονται εξηγήσεις και εξακριβώσεις, λύνονται προβλήματα, οι αλήθειες που θα ειπωθούν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτικό πεδίο. Για όσους αναζητάτε νέα εργασία αξιοποιήστε τα καινούργια ενδεχόμενα μην απορρίψετε με ευκολία. Στις οικογενειακές σας συναντήσεις προσπαθήστε να μην βαρύνετε το κλίμα, αν υπάρχουν εντάσεις και διαφορές δεν θα πρέπει να μεγαλοποιήσετε τις καταστάσεις. Φροντίστε για την ψυχαγωγία σας, ασχοληθείτε με χόμπι και κοινωνικές δραστηριότητες.

 

Advertisements

Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις επικοινωνιακές σας επαφές και κυρίως στον τρόπο ομιλίας και έκφρασης σας.  Η σκέψη σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένη και ισορροπημένη, καλό θα είναι να μην υπάρξουν εσωτερικές αντιθέσεις ή διχογνωμίες, προσπαθήστε οι βλέψεις σας να είναι κατασταλαγμένες και όχι αιωρούμενες.  Θα είστε σε θέση να συζητήσετε με τεκμηριωμένες απόψεις, στις επαγγελματικές σας επαφές αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις. Θα φανείτε ομιλητικοί και αναλυτικοί στοχεύοντας στο να  περάσετε ιδέες και επιθυμίες. Αν έχετε διαφορές ή αντιπαλότητες με κάποιο συγκεκριμένο άτομο φιλικό ή οικογενειακό, καλυτέρα σήμερα να αποφύγετε τη μεταξύ σας προσωπική ρήξη, προσπαθήσετε να κινηθείτε διπλωματικά, αν νιώθετε πως σας λείπει η υπομονή τότε κρατήστε απόσταση ασφαλείας.

Σκορπιός

Προσοχή στις ευέξαπτες αντιδράσεις, κάποια άτομα ίσως να σας προκαλέσουν με τις πεισματικές τους διαθέσεις, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε και χάσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Στοχεύστε στις εποικοδομητικές συμφωνίες, στη συνεννόηση και στην ομαλή συνεργασία. Σε οικογενειακά θέματα καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε, να εξηγήσετε, και να βρείτε δίοδο συνεννόησης.  Θα γίνουν  συζητήσεις  που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να λύσετε τις διαφωνίες σας ή να τερματίσετε τις δυσκολίες που ενδεχομένως να υπάρχουν. Κοινωνικοποιηθείτε και διεισδύστε σε χώρους ή παρέες που σας προσφέρουν ηρεμία και χαλάρωση. Συζητήστε για ανέμελα θέματα, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ψυχαγωγούν και σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές. Εσείς οι προβληματισμένοι κάντε την προσπάθεια να αποφύγετε τις αγχωτικές σκέψεις.

Τοξότης

Αποφύγετε τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης, οι επιθυμίες σας θα πρέπει να είναι συνετές, σας συμβουλεύω να μην εμφανιστείτε ασυγκράτητοι ή αντιδραστικοί.  Προσοχή στις βλέψεις και στους στόχους που θα βάλετε, ενδεχομένως να μην είναι προσγειωμένες οι επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις. Θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, μελετήσετε πολύ καλά τους παράγοντες και τις  προοπτικές, οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν. Κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα μιλήσετε και θα συζητήσετε με στόχο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που χρειάζεστε την υποστήριξη τους. Σε οικογενειακά θέματα που απαιτούνται λύσεις άμεση θα είναι η παρέμβαση σας, δεν θα έχει σκοπό να μείνετε με σταυρωμένα χέρια, οι ενέργειες σας θα είναι αποφασιστικές, ωστόσο αποφύγετε την επιμονή.

 

Αιγόκερως

Για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα θα πρέπει οι επιθυμίες σας να σταθεροποιηθούν,  οι νεες ευκαιρίες αν σας βρουν μπερδεμένους η στάση σας θα είναι αναποφάσιστη δεν θα είστε σε θέση να κινηθείτε με αμεσότητα. Κρατήστε προσγειωμένη τη στάση σας, στις επαφές και στις συνομιλίες σας επαγγελματικές ή οικονομικές δείξτε σοβαρότητα και διάθεση διαλλακτικότητας. Σε περίπτωση που στην επίτευξη των στόχων σας υπάρχουν εμπόδια, κινηθείτε με μεθοδικότητα και δυναμισμό, ωστόσο αποφύγετε την υπερβολική αυτοεκτίμηση. Στον οικογενειακό σας τομέα διατηρήστε ισορροπημένο το κλίμα στις επαφές και στις συζητήσεις σας, για να μην υπάρξουν συγκρούσεις θα πρέπει να λείψουν οι ακρότητες.  Με πρόσωπα που ξέρετε πως χρειάζεστε την βοήθεια τους καλό θα είναι να μην φανείτε αντιδραστικοί.

Υδροχόος

Βγαίνει στην επιφάνεια η αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα θα διαφωνήσετε και θα αντιταχτείτε σε τυχόν πεισματικές διαθέσεις τρίτων, δώστε προσοχή στον τρόπο χειρισμού σας ελλοχεύει κίνδυνος ρήξεων και εντάσεων. Με δυναμισμό θα αναλάβετε την καθοδήγηση των καταστάσεων και των υποθέσεων που χρήζουν άμεση διεκπεραίωση, με επίμονο τρόπο θα περάσετε σε ξεκαθαρίσματα. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κυνηγήσετε τη βελτίωση, με αποφασιστικότητα βάζετε φρένο σε αρνητικές καταστάσεις, ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα είστε σε θέση να κινηθείτε συγκρατημένα και μεθοδικά. Οι ιδέες σας θα είναι πρωτότυπες, ο τρόπος που θα μιλήσετε θα είναι αυθόρμητος και απελευθερωμένος, όμως αναγκαίο θα είναι να οριοθετήσετε την ορμητικότητα σας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκδικήσεις, σε οικονομικά θέματα μη φανείτε πεισματικά αδιάλλακτοι.

Ιχθύς

Προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες, τα ξεσπάσματα και τις νευρικές αντιδράσεις,  χειριστείτε τις καταστάσεις με αισιόδοξη διάθεση με ψυχραιμία και με θετική σκέψη. Έντονες θα είναι οι συζητήσεις σας καλό θα είναι να αποφύγετε να  φανείτε πνεύμα αντιλογίας. Βασική σας ανάγκη θα είναι να αποδράσετε από τις πιεστικές υποχρεώσεις και τις ασφυκτικές ή αρνητικές συνθήκες. Απελευθερωμένη θα είναι η  στάση σας, σήμερα δε θα θελήσετε περιορισμούς, είναι πολύ πιθανόν να βρείτε διέξοδο σε συναναστροφές και παρέες.  Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας δε θα απορρίψετε προτάσεις, θα υπάρξουν αναζωογονητικές συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεδώσετε και να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Ξεκινήστε χαλαρά τη μέρα σας, τα γεγονότα θα κυλήσουν ανάλογα με την ροή και την ώθηση που εσείς θα δώσετε.

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα