Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-5-2021)

Κριός 

Βάζετε φρένο στις καχύποπτες σκέψεις, θα κινηθείτε με αισιοδοξία, σήμερα θα προσεγγίσετε σε κοινωνικό επίπεδο, δεκτική θα είναι η στάση σας. Στον κύκλο που θα εισχωρήσετε θα κερδίσετε τις συμπάθειες, εμπιστοσύνη θα σας δείξουν πρόσωπα που θα ενδεχομένως να συνομιλήσετε για πρώτη φορά. Αξιοποιήστε τις συστάσεις και τις νέες γνωριμίες όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό. Τα γεγονότα θα είναι ελπιδοφόρα θα καταφέρετε να αλλάξετε καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν ή που δε σας αφήνουν το περιθώριο να εξελιχτείτε. Μια ανασκόπηση στα παλιά θα σας βοηθήσει να παραδεχτείτε και να αναγνωρίσετε λάθη, η αντίληψη και η στάση σας θα έχουν συναισθηματική ωριμότητα. Σε θέματα σχέσεων και επαφών φιλικών ή οικογενειακών έρχονται ευνοϊκά συμβάντα.

 

Ταύρος

Σαφήνεια και πειθώ θα έχουν τα λόγια σας, αποφασιστικότητα και αμεσότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο στις έκρυθμες καταστάσεις αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση. Για να πέσει ο δείχτης επικινδυνότητας χειριστείτε τις δυσκολίες με τρόπο κάπως πιο διπλωματικό ή ευέλικτο. Σε ανταγωνιστικά ζητήματα προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, μη γίνετε θύμα ανεξέλεγκτης επιμονής. Στον οικονομικό σας τομέα προνοητικός θα είναι το τρόπος που θα χειριστείτε τα έσοδα σας. Εσείς που περιμένετε καθοριστικές απαντήσεις θα σας ικανοποιήσουν τα λόγια που θα ακούσετε. Περάστε σε κινήσεις βελτίωσης, κάντε τις προτάσεις σας, σε τυχόν παρουσιάσεις θα τα πάτε πολύ καλά. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, η στάση σας θα είναι αυθόρμητη ίσως και κάπως απρόβλεπτη.

Δίδυμοι 

Ενισχυμένες θα είναι οι πνευματικές σας ικανότητες, πρακτικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Θα υπάρξει διαύγεια στη σκέψη σας, διπλωματικοί θα είναι οι ελιγμοί σας, θα καταφέρετε να διαχειριστείτε μεθοδικά τις δύσκολες καταστάσεις καθώς και τα άτομα που φέρνουν εμπόδια στα πλάνα σας. Στις συζητήσεις σας θα υπερισχύσετε με δυνατή επιχειρηματολογία, σήμερα θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες, στόχος σας θα είναι η διευθέτηση και η επίλυση προβληματικών ζητημάτων. Στον οικογενειακό στα τομέα, με άμεσο τρόπο και ειλικρινά λόγια λύνετε μια συγκεκριμένη παρεξήγηση, θα είστε σε θέση να δώσετε εξηγήσεις και να διορθώσετε τις λανθασμένες εντυπώσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγονται οι κύκλοι σας, με καινούργια πρόσωπα θα γνωριστείτε, σήμερα θα υπάρξουν επαφές και συναντήσεις.

Advertisements

 

Καρκίνος 

Σε ισορροπία θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμο, τα συναισθήματα σας θα είναι ξεκάθαρα όχι αντιφατικά ή μπερδεμένα. Η εγκράτεια σας θα σας βοηθήσει να συμπεριφερθείτε με κατανόηση, στον εργασιακό σας χώρο η ανάγκη σας για ομαλή συνεργασία θα σας ωθήσει σε συγκαταβατικές ενέργειες που θα δώσουν πρακτικές λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα. Τερματίζουν κόντρες, στην παρούσα φάση δεν θα υπάρξουν ρήξεις και πεισματικές αντιθέσεις. Στον οικογενειακό σας τομέα με τη χαλαρότητα σας θα διατηρηθεί ήρεμο κλίμα στις επαφές σας, ισορροπημένες θα είναι οι επιθυμίες σας, περιορισμένες οι απαιτήσεις σας. Για εσάς τους απογοητευμένους, θα δημιουργηθεί καινούργια προοπτική, αν στοχεύετε στη μεγάλη αλλαγή θα εμφανιστεί ελπιδοφόρο άνοιγμα. Διατηρήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, δείξτε ενδιαφέρον στις νέες προτάσεις.

Λέων 

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να γίνουν συζητήσεις επαγγελματικής εξέλιξης, νέες ιδέες θα ακουστούν, οι προτάσεις θα είναι δημιουργικές, σκεφτείτε πολύ καλά πριν δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις. Στις κουβέντες που θα ανταλλάξετε θα απαιτείτε ειλικρίνεια, σαφήνεια και αμεσότητα, αποφύγετε τις καθυστερήσεις. Διεκπεραιώστε ανοιχτά θέματα που σας δημιουργούσαν άγχος, κινηθείτε με αποφασιστική δράση. Σε περίπτωση εντόνου ενθουσιασμού προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά, οι ενέργειες σας καλό θα είναι να μην έχουν υψηλή ριψοκινδυνότητα. Ουσιαστικά θα περάσει στα χέρια σας ο έλεγχος των κινήσεων και των δραστηριοτήτων σας, γι αυτό οι επιλογές και οι πράξεις σας θα πρέπει να βασίζονται στον ορθολογισμό, οι σπασμωδικές ενέργειες ενδεχομένως στην πορεία να δημιουργήσουν παγίδες.

Παρθένος

Διαφόρων ειδών σκέψεις και υποθέσεις θα σας απασχολήσουν, ωστόσο θα καταφέρετε να σκεφτείτε με σύνεση και ορθολογισμό, θα συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι δυνατότητες σας και αναλόγως θα περάσετε σε διεκδικήσεις πατώντας γερά στο έδαφος. Ο ρεαλισμός σας θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη αμφιβολίες και ανασφάλειες που βάση είχαν κάποιες ανυπόστατες καχυποψίες. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις άτοπες αμφισβητήσεις. Εσείς που πρέπει να διεκπεραιώσετε κάποιες συγκεκριμένες εργασίες θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε το άγχος σας, βάλτε σε ιεραρχική σειρά υποχρεώσεις και ευθύνες. Στο κλείσιμο της μέρας θα αναζητήσετε ξέγνοιαστες συντροφιές και επαφές, φιλικές προτάσεις για εξόδους διασκέδασης θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Κοινωνικοποιηθείτε, φροντίστε να δημιουργηθούν ευχάριστες και ανέμελες στιγμές.

Advertisements

 

Ζυγός

Θα χαρακτηρίζεστε από ευχέρεια λόγου, έμπνευση και επιχειρηματολογία. Στις συζητήσεις τα λόγια σας θα είναι άνετα και αυθόρμητα, θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να ανοίξετε συναισθηματικές κουβέντες, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για εκμυστηρεύσεις. Σε περίπτωση που είστε σε δίλλημα για το αν θα πρέπει να περάσετε σε διεκδικήσεις, ένα απρόσμενο άνοιγμα που θα προκύψει από τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το πράσινο φως να κινηθείτε δραστικά, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας, θετική απάντηση θα λάβετε σε πρόταση σας. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές, αναπτερώνεται το ηθικό σας, εσείς οι απογοητευμένοι ανακτάτε τις δυνάμεις σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα θελήσετε να συναντηθείτε με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα.

Σκορπιός

Σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, οι συζητήσεις σας θα είναι δυναμικές και ουσιαστικές, θα καταφέρετε να υπερισχύσετε σε περίπτωση που υπάρξουν εργασιακές αντιπαραθέσεις. Θα περάσουν οι δικές σας απόψεις, δείξτε εμπιστοσύνη στη δυναμική του λόγου σας, θα έχει τη δυνατότητα να πείσετε και να επηρεάσετε. Εστιάστε στην εργασιακή σας εξέλιξη θα έχετε τη διάθεση και την ευκαιρία να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση. Οξυδέρκεια θα σας διακρίνει με μεθοδικότητα και επιμονή θα χειριστείτε κάποια δύσκολα θέματα, θετική κατάληξη θα έχει μια κίνηση σας σχετικά με οικονομική διεκδίκηση ή συμφωνία. Αυτοπεποίθηση , αυτοσυγκράτηση και σύνεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, ωστόσο προσοχή στις διαστάσεις της καχυποψίας σας κυρίως σε θέματα προσωπικά.

Τοξότης 

Στις συζητήσεις σας θετικό αποτέλεσμα θα έχει η επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε θα είστε σε θέση να κατανοήσετε. Κάποιες απρόοπτες μικρό δυσκολίες ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν άγχος, ωστόσο θα είστε σε θέση να κινηθείτε με αυτοέλεγχο. Θα είστε εξοπλισμένοι με οξυδέρκεια και διορατικότητα, εμπιστευτείτε τις πνευματικές σας ικανότητες δε πρόκειται να πέσετε σε λανθασμένες κινήσεις. Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει βάσεις σταθερές, σας προτρέπω να δεχτείτε τη συνεργασία που θα σας προτείνει. Δυναμική θα είναι η στάση σας σήμερα θα καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, σε ισορροπία θα κρατήσετε την παρορμητικότητα σας. Συναντήσεις και φιλικές συνευρέσεις θα τονώσουν τις διαθέσεις σας.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, η σκέψη σας θα είναι λογική, φεύγουν οι αρνητικές εκδοχές που δημιουργήθηκαν από ανασφάλειες ή ανεξήγητες φοβίες. Σήμερα θα είστε σε θέση να παραδειγματιστείτε από τα παλιά και να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας. Σε προσωπική συζήτηση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινότητα σας, η ειλικρίνεια που θα δείξετε θα λύσει παρεξηγήσεις, θα αποσυρθούν οι άστοχες ή άδικες κατηγορίες και θα εμφανιστεί η πραγματική όψη των καταστάσεων. Κατόπιν έντονης και τολμηρής συζήτησης θα προκύψει κλείσιμο αρνητικής υπόθεσης, θα καταφέρετε να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες. Ενδυναμώνονται σχέσεις και συναισθήματα, προσπαθήστε να ανοιχτείτε και να μιλήσετε χωρίς υπεκφυγές ή καχυποψίες, δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σας υποσχεθούν

Υδροχόος

Είναι κατάλληλη μέρα να αξιοποιήσετε τη κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, σας συμβουλεύω να επεκτείνετε τα ενδιαφέροντα σας. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε δυναμικά σε ένα καινούργιο επαγγελματικό σας εγχείρημα, ουσιαστικά αυτό το άτομο θα σας προσφέρει τη βοήθεια και την υποστήριξη του. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε τις εργασιακές σας συνθήκες μια συζήτηση θα καταλήξει σε επιτυχία αρκεί να μην καμουφλάρετε τις πραγματικές σας βλέψεις. Μιλήστε ξεκάθαρα, περάσετε σε προτάσεις, διατυπώστε τις ιδέες σας θα δείτε πως το έδαφος θα είναι πρόσφορο. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, το ποσό που θα λάβετε θα είναι ικανοποιητικό, θα είστε σε θέση να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας.

Ιχθύς

Αεράτος και άνετος θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, κοινωνικότητα και φιλική διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε ζωτικοί, αποκαλυπτικοί, και ορεξάτοι για τολμηρές συζητήσεις. Σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε δύσκολα θέματα, οι εξηγήσεις που θα δώσετε και ο τρόπος που θα χειριστείτε την αρνητική κριτική ή επιρροή θα βάλουν στη σωστή τους θέση ανθρώπους που προσπαθούν να σας κατευθύνουν. Ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση και η ψυχολογική σας άνοδο, αποδεχτή θα γίνει μια πρόταση σας θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για την υλοποίηση της. Με ένα ευχάριστο γεγονός θα κλείσει η μέρα σας, συνάντηση με συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να αναπτερωθείτε και να αναζητήσετε νέες διεξόδους ψυχικής απόδρασης.

 

Πηγή

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα