Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (9-5-2021)

Κριός

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τις βλέψεις σας, εμπιστοσύνη θα δείξετε στα προσόντα σας, φεύγουν τάσεις ηττοπάθειας. Έρχονται χρηματικά ανοίγματα, βγαίνετε από καταστάσεις άγχους, τώρα θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη και πρόγραμμα λογαριασμούς, οφειλές, και αγορές. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε εκδηλωτικοί, ειλικρινείς και άμεσοι, στοιχεία που θα φέρουν ισορροπία στις προσωπικές σας επαφές και συνομιλίες. Για όσους από εσάς προσμένετε κάποιο άνοιγμα ή είστε σε αναμονή για απαντήσεις τα μαντάτα θα είναι ευχάριστα θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα. Σε οικογενειακά θέματα συγκαταβατική και προστατευτική θα είναι η στάση σας, σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις ή άλυτα θέματα θα πάρετε πρωτοβουλίες, θα είστε σε θέση να λύσετε και να ξεκαθαρίσετε.

Advertisements

 

Ταύρος

Φεύγουν τάσεις εσωστρέφειας, θα δεχτείτε προσκλήσεις φίλων, θα νιώσετε την ανάγκη να συναναστραφείτε, να μιλήσετε αυθόρμητα. Σε συζητήσεις θα συμμετέχετε, δε θα κρατήσετε τις σκέψεις σας κλειστές, θα εκφραστείτε ελεύθερα, καταδεχτικοί κι πρόσχαροι θα είστε με τα πρόσωπα που θα συνομιλήσετε. Στις επαγγελματικές σας επαφές εμφανιστείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να σκεφτείτε ρεαλιστικά, προσοχή στις παραπλανήσεις. Καλό θα είναι οι προσδοκίες σας να μην βγουν εκτός πραγματικότητας, οι ιδέες σας για να βρουν υλοποίηση θα πρέπει να είναι εφικτές. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τα όρια και τις δυνατότητες, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες συγκεκριμένες μελλοντικές σας βλέψεις. Εσείς οι αγχωμένοι ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία σας, βγείτε έξω με φίλους, κάντε καινούργιες γνωριμίες.

Δίδυμοι 

Μεθοδική θα είναι η διεκδίκηση σας, δεν πρόκειται να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας για ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό σας θέμα που από καιρό θέλετε να διεκπεραιώσετε. Αυτή τη φορά δε θα αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να σας οδηγήσουν στην απογοήτευση, ακμαίο θα είναι το ηθικό σας. Διατηρήστε την εσωτερική σας ορμή ωστόσο αποφύγετε τις ανυπομονησίες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την αισιοδοξία σας, έρχονται ανοίγματα, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε θετικοί, διαλλακτικοί και υπομονετικοί. Εσείς που θέλετε να ξεδώσετε και έχετε ανάγκη τις κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε έξω, να συνομιλήσετε και να αποφορτιστείτε. Οικεία και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, δείξτε το ενδιαφέρον σας και τις φιλικές σας διαθέσεις.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, φανείτε συζητήσιμοι και διαλλακτικοί. Έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, ο χειρισμός σας θα είναι ώριμος και μεθοδικός. Ο ορθολογισμός σας θα σας αποτρέψει από λανθασμένες ή αφελείς σκέψεις και πράξεις, οι αποφάσεις σας θα είναι οικονομικά συμφέρουσες, πριν κινηθείτε θα σκεφτείτε σε βάθος. Συνεργάσιμοι θα είστε σε θέματα εργασίας που απαιτούν ομαδικότητα, σε περιπτώσεις που χρειαστεί να συνεργαστείτε θα τα πάτε πολύ καλά δεν θα υπάρξουν αρνητικές συνθήκες. Θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να αποκτήσετε συστηματική επικοινωνία με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Εσείς που αναζητάτε νέα εργασία είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε συζήτηση για μια συγκεκριμένη πρόταση που θα σας γίνει, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον.

Λέων

Επικεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας, δημιουργική και άμεση θα είναι η στάση σας, θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις, θα περάσετε σε υλικές διεκδικήσεις, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε την εσωτερική πίεση και τις αγχωμένες σκέψεις, καλό θα είναι να μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να δείξετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σας περιβάλουν, αποβάλετε την καχύποπτη σκέψη. Στα εργασιακά σας ζητήματα στόχος σας θα είναι η εποικοδομητική συνεργασία και όχι ο ανταγωνισμός, θα είστε συγκαταβατικοί και πρόθυμοι να μοιραστείτε ιδέες και σκέψεις. Θετική απάντηση θα λάβετε σε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα κάνετε. Οι επαφές σας θα εξελιχτούν πολύ καλά, θα προκύψουν συζητήσεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

Παρθένος

Σήμερα ιδιαιτέρως συναισθηματική θα είναι η προσέγγιση σας, ίσως να εμφανιστεί ένα είδος ρομαντισμού στις διαθέσεις σας, είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείτε από τα αισθήματα που θα νιώσετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αδυναμίες σας, θα έχετε τον ορθολογισμό και τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από τις εξαρτήσεις σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα ένα απρόοπτο γεγονός θα σας ανοίξει ενδεχόμενο νέας συνεργασίας, η απάντηση σας θα είναι πολύ καλά σκεπτόμενη, δε θα βιαστείτε για το τελικό αποτέλεσμα. Στις συναντήσεις σας θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, θα έχετε την τόλμη να μιλήσετε με ειλικρίνεια γι αυτό το αποτέλεσμα που θα προκύψει δε θα είναι αρνητικό. Ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλύψεις, βγαίνουν στην επιφανεια καταστάσεις που θα τονώσουν τον δυναμισμό σας, απαλλάσσεστε από τυχόν αυταπάτες.

 

Advertisements

Ζυγός

Παρορμητική, δυναμική και ενθουσιώδης θα είναι η στάση σας, οι εσωτερικές σας ορμές θα τονώσουν τη ζωτικότητα σας, η μέρα σας θα είναι δραστήρια. Σε επαγγελματικές συζητήσεις τα λόγια σας θα είναι ξεκάθαρα, σε περιπτώσεις θυμού ή λεκτικών αντιπαραθέσεων προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένες αντιδράσεις και όχι υπερβολικές. Διατηρήστε τον αυτοέλεγχο σας, κινηθείτε ψύχραιμα, αποφύγετε τις αυστηρές ή επικριτικές εκφράσεις. Σε θέματα που απαιτούν αποφασιστικές ενέργειες προσπαθήστε να ελέγξετε την ανυπομονησία σας, οι εξιδανικεύσεις σας δεν θα πρέπει να βασίζονται σε επιφανειακές ενδείξεις. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε ή να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση, ναι μεν θα σας δοθεί το άνοιγμα που ψάχνετε, ωστόσο προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες, μην πράξετε βιαστικά.

Σκορπιός

Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, επεκτείνονται οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε μεταρρυθμιστικές αλλαγές. Από οξυδέρκεια και εγκράτεια θα διακρίνεστε, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η σταθερότητα, θα είστε σε θέση να καταλάβετε πως δε σας συμφέρει να τεντωθεί το σκοινί. Διαλλακτική, μεθοδική και αρκετά διπλωματική θα είναι η συμπεριφορά σας, συνειδητά θα κρατήσετε θετικές τις αντιδράσεις σας και τις διαθέσεις σας ως προς τους τρίτους. Μια ευχάριστη επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει θα βοηθήσει στο να βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει. Αφιερώστε χρόνο σε προσωπικές και κοινωνικές επαφές, σε συνάντηση που θα προκύψει θα ζήσετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας.

Τοξότης

Δικτυώνεστε και κοινωνικοποιήστε, θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με καινούργια άτομα, αποκτάτε κοινωνικά ενδιαφέροντα. Οι συνομιλίες και οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής, φεύγουν τάσεις εγωκεντρισμού ή απομόνωσης. Πάρτε την απόφαση να δράσετε με ενθουσιασμό, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, βάλτε στόχο να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Ενσωματωθείτε σε σύνολα ατόμων που πιστεύετε ή νιώθετε πως ταιριάζετε είτε ιδεολογικά είτε ως προσωπικότητες. Δεν αποκλείεται με ένα καινούργιο πρόσωπο να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για φιλία ή για συνεργασία. Σήμερα τα συμβάντα σε συνδυασμό με την εσωτερική σας διάθεση θα καταφέρουν να σας σταθεροποιήσουν συναισθηματικά, αποκτάτε σταθερές βλέψεις και αξίες. Φανείτε φιλικοί και επικοινωνιακοί, η μέρα σας θα έχει ανοίγματα και θετικές εξελίξεις.

 

Αιγόκερως

Για σήμερα σας συμβουλεύω να αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και ρίσκου, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις ή εργασιακές συνθήκες. Αν θέλετε να σταθεροποιηθεί η πορεία της καριέρας σας, τότε ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, οι τολμηρές και ασυνήθιστες επιλογές κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν άγχος ή ανασφάλεια. Η συναισθηματική σας κατάσταση ενδεχομένως να μην είναι ισορροπημένη, καχύποπτες σκέψεις και άστοχα συμπεράσματα θα σας οδηγήσουν σε λάθη που δεν είναι σίγουρο αν θα είστε σε θέση να τα διορθώσετε. Ναι μεν θα έχετε διάθεση για περιπέτειες και γνωριμίες αναζωογόνησης, ωστόσο η συμπεριφορά σας είναι πολύ πιθανόν να γίνει αλλοπρόσαλλη και αντιφατική.

Υδροχόος

Θα είστε σε θέση να αντιληφτείτε και να διαλευκάνετε, οι επικοινωνιακές σας επαφές θα έχουν θετική κατάληξη. Συναντήσεις και συζητήσεις διαφόρων ειδών, επαγγελματικές ή κοινωνικές, θα καταφέρουν να τονώσουν τη θετική σας διάθεση. Όσοι από εσάς ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις ευχέρεια θα έχει ο λόγος σας, το παρουσιαστικό σας θα είναι ελκυστικό. Διαύγεια και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τον πονηρό τρόπο σκέψης μη προσπαθήσετε να παγιδεύσετε ίσως να υπάρξει αντίστροφο αποτέλεσμα. Διατηρήστε ισορροπημένες τις επαφές σας οικογενειακές, φιλικές και επαγγελματικές. Τα οικονομικά σας βήματα σας συμβουλεύω να είναι επιφυλακτικά με μικρή ριψοκινδυνότητα. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω με τους φίλους σας, η μέρα σας θα είναι κοινωνική.

Ιχθύς

Καταφθάνει εποικοδομητικό έναυσμα που θα τονώσει τη ζωτικότητα σας. Εσείς οι απογοητευμένοι που είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αλλάζετε τρόπο σκέψης με αφορμή μια πρόταση που θα σας γίνει. Σας προτρέπω να την δεχτείτε θα αποδειχτεί συμφέρουσα, θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν τον στενό οικογενειακό σας κύκλο, αν στο προηγούμενο στάδιο υπήρχαν κόντρες ή δυσαρέσκειες τώρα το έδαφος θα είναι συνεννοήσιμο, θα δοθούν λύσεις. Εσείς που είστε σε δίλλημα αποφύγετε τον κάθετο τρόπο σκέψης, σκεφτείτε αντικειμενικά. Αν καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη τις καχύποπτες θεωρίες θα μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Διατηρείστε σε ισορροπία και ηρεμία τον συναισθηματικό σας κόσμο, μη δώσετε έκταση στα ασήμαντα θέματα.

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα