Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (11-4-2021)

Κριός

Σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές γι αυτό καλό θα είναι να αποβάλλετε τον αρνητισμό ή την εσωτερική ένταση που ενδεχομένως να νιώθετε. Σταθεροποιείστε την διάθεση και την ψυχολογία σας τίποτα το δυσάρεστο δεν θα προκύψει. Με συγκεκριμένο πρόσωπο θα ενισχυθούν οι μεταξύ σας συναισθηματικοί σας δεσμοί, ίσως να αφόρα οικογενειακό άτομο, οι εκμυστηρεύσεις που θα ανταλλάξετε θα δυναμώσουν τα αισθήματα αγάπης και εμπιστοσύνης. Αν διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε επίμαχα θέματα, τερματίζουν διαφωνίες, διαλύονται αρνητικές εντυπώσεις. Σε προσωπικά θέματα σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, μην προχωρήσετε σε άμεσες κινήσεις αν πρώτα δε νιώθετε σιγουριά για την κατάληξη. Δεχτικοί θα φανείτε σε προτάσεις φίλων, ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα κλειστείτε στον εαυτό σας

 

Ταύρος

Καλό θα είναι να αποφύγετε την άκαμπτη και κάθετη συμπεριφορά, προσοχή στις σκέψεις σας και στον τρόπο που θα πράξετε. Στις συζητήσεις που θα έχετε σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις αστάθειες, σταθεροποιήστε τις απόψεις σας, μιλήστε με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Ποικιλία θα υπάρξει στις αντιδράσεις σας, σήμερα κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν αλλαγές και διακυμάνσεις. Ναι μεν σε κάποιες περιπτώσεις θα δείξετε διαλλακτικότητα και κατανόηση, σε κάποιες άλλες όμως που θα αφορούν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία σας, η στάση σας θα είναι απότομη και απόλυτη. Προσπαθήστε να μην βγάλετε διφορούμενο χαρακτήρα, διατηρήστε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ισορροπημένο πλαίσιο. Συναντήσεις με φίλους θα καταφέρουν να σας βγάλουν από την εσωτερική φόρτιση.

Δίδυμοι 

Σήμερα δε θα θελήσετε να αγχωθείτε ή να πιεστείτε, ανέμελος και ξέγνοιαστος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, είναι πολύ πιθανόν να αναβάλετε ή να τρενάρετε καταστάσεις που σας δυσκολεύουν ή σας προβληματίζουν. Επιθυμία σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από πιέσεις, προσοχή σε εκνευρισμούς, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας. Σε οικονομικά θέματα προσπαθήστε να αποφύγετε βιασύνες και επιπολαιότητες, σκεφτείτε πολύ καλά που θα εναποθέσετε τα χρηματικά σας ποσά. Σε οικογενειακά θέματα και γενικότερα σε υποθέσεις που απαιτούν ξεκαθάρισμα, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ηρεμία θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, αν η στάση σας είναι απότομη ή αδιάφορη τότε θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε την ανάλογη αντίδραση. Προσπαθήστε να κινηθείτε με ωριμότητα, κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις καλό θα είναι να μην εξακολουθείτε να τις τρενάρετε.

Advertisements

 

Καρκίνος

Δε θα λείψουν οι νέες ευκαιρίες, τυχερά ανοίγματα θα ενδυναμώσουν την αισιοδοξία σας ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον χειρισμό σας. Δεχτείτε χωρίς ενδοιασμούς την νέα προοπτική που θα ανοιχτεί, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πάνω. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, αναλάβετε πρωτοβουλίες, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Οι μπερδεμένοι προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι πραγματικά θέλετε και επιδιώκετε. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, η συμμέτοχη σας σε φιλικές συνευρέσεις θα τονώσει τις διαθέσεις σας. Εσείς οι ευέξαπτοι προσοχή στις αντιδράσεις σας, καλό θα είναι να κρατήσετε υπό έλεγχο τον θυμό ή τις εξάρσεις σας. Σε περίπτωση που σας πιέσουν ή υπάρξουν διαφωνίες απόψεων προσπαθήστε να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες.

Λέων

Προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε, επίμονη θα είναι η στάση σας σε θέματα διεκδίκησης. Έντονο θα είναι το πείσμα σας, καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε τραβηγμένες καταστάσεις, κρατήστε ελεγχόμενη την αντιδραστικότητα σας. Η έντονη αυτοπεποίθηση σας και η επιθυμία σας να έχετε υπό τον έλεγχος σας τις καταστάσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Μια νέα πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, η απόφαση σας ναι μεν θα είναι παρορμητική, ωστόσο το αποτέλεσμα άμεσο ή έμμεσο δεν θα είναι απογοητευτικό. Θα υπάρξει δυνατότητα αλλαγών , έρχονται νέα ανοίγματα, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη. Σήμερα ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις, τα γεγονότα θα σας δώσουν την κατάλληλη ώθηση.

Παρθένος

Προσοχή στις φοβίες και στις ανασφάλειες σας δε είναι ανάγκη να δώσετε έκταση. Σε θέματα αλλαγών αναστολές θα κάνουν την εμφάνιση τους, αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας στα καινούργια ενδεχόμενα, πιθανότατα δε θα έχετε διάθεση για ανάληψη ρίσκων. Προσοχή σε τάσεις φυγής, σε ζητήματα που σας προβληματίζουν ή αγχώνουν προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις αντιδράσεις σας. Κοινωνική πρόσχαρη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, εξωστρεφείς θα είστε στις προσωπικές σας επαφές, προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια άτομα. Εσείς οι πιεσμένοι που έχετε ανάγκη για ηρεμία και εκτόνωση βγείτε έξω με τους φίλους σας διασκεδάστε και ψυχαγωγηθείτε, θα είναι ο σωστός τρόπος για να αποφορτιστείτε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Προτιμήστε δραστηριότητες και επαφές που σας αναζωογονούν.

Advertisements

 

Ζυγός

Αποβάλετε τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις, στηριχτείτε στις ικανότητες σας, αφήστε στην άκρη παλιές αποτυχίες και απογοητεύσεις. Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές τόσο σε προσωπικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικές υποθέσεις γι αυτό μην αφήσετε τάσεις ηττοπάθειας να σας ακινητοποιήσουν. Για εσάς τους στρεσαρισμένους θα χαλαρώσουν στην πορεία οι συνθήκες που σας δημιουργούν άγχος, για την ώρα αποφύγετε την συναισθηματική φόρτιση. Θα ανέβει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι σχέσεις και οι επαφές σας, στην πορεία δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους καινούργιες προτάσεις. Εσείς οι κοινωνικοί χαρακτήρες βγείτε έξω μιλήστε με αγαπημένα σας πρόσωπα, η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, απολαύστε τις ευχάριστες στιγμές που θα προκύψουν.

Σκορπιός

Ίσως να μην είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα, σε έξαρση θα βρίσκονται οι αντιδράσεις σας, αρνητική θα είναι η διάθεση σας. Σε περίπτωση που βρείτε δυσκολίες ή εμπόδια καλό θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και όχι με εμμονική επιμονή. Αν μιλήσετε τεκμηριωμένα θα καταφέρετε να επηρεάσετε με τις απόψεις και τις ιδέες σας. Όσοι από εσάς περιμένετε απάντηση για ένα συγκεκριμένο προσωπικό σας θέμα δε θα απογοητευτείτε, η κατάληξη θα είναι θετική ωστόσο οι εξελίξεις θα απαιτούν υπομονή. Βελτιώνονται ζητήματα που έχουν να κάνουν με την μελλοντική σας εξέλιξη, αποφύγετε τις πεσιμιστικές εικασίες. Σε περίπτωση που αναζητάτε δεσμεύσεις ή περιμένετε να σας δοθούν υποσχέσεις σας συμβουλεύω να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση, όλα θα γίνουν την κατάλληλη χρονική στιγμή.

 

Τοξότης

Καλλιεργήστε την υπομονή σας, καταφθάνει τυχερό άνοιγμα που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Έρχεται θετική ίσως και κάπως απρόοπτη πρόταση που θα αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα, βγαίνετε από τις δύσκολες συνθήκες που βιώσατε το τελευταίο διάστημα, οι αλλαγές θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Εσείς οι απογοητευμένοι θα αλλάξετε διάθεση τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά, θα νιώσετε πως όλα μπορούν να διαφοροποιηθούν αρκεί να είστε σε ετοιμότητα. Στις κοινωνικές σας σχέσεις και επαφές θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, η διάθεση σας θα είναι θετική, θα μιλήσετε με αυθορμητισμό. Διατηρήστε τη σκέψη σας αισιόδοξη, βάλτε μπροστά την λογική και τον ορθολογισμό, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα που από καιρό σας απασχολούν.

Advertisements

Αιγόκερως

Σκαμπανεβάσματα θα εμφανιστούν στον εσωτερικό σας κόσμο, οι αρνητικές σας σκέψεις ίσως να σας δημιουργήσουν φοβίες και αναστολές δεν αποκλείεται να αναβάλετε τις προσεγγίσεις σας. Διατηρήστε κοινωνική τη διάθεση σας, δείξτε φιλική και ζεστή στάση στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Σας δίνω τη συμβουλή για σήμερα τουλάχιστον να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν στεναχώρια, με αποφασιστική στάση απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας κουράζει ψυχολογικά. Προσπαθήστε να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας, τα γεγονότα θα είναι θετικά οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον ενθουσιασμό σας. Οριοθετήστε τον αρνητισμό και την αντιδραστικότητα σας, αφήστε ελεύθερη τη θετική σας αύρα, συναναστραφείτε και συζητήστε. Θα λάβετε φιλικές προτάσεις για εξόδους, αφεθείτε στις φιλικές συντροφιές, αποφύγετε την μοναχικότητα.

 

Υδροχόος

Σκεφτείτε ορθολογικά, σας δίνω τη συμβουλή να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί σε αβάσιμα αρνητικά προαισθήματα. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε την ροή των γεγονότων αποφεύγοντας τις βιαστικές παρεμβάσεις. Δείξτε αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές και ενστικτώδεις σας τάσεις. Σε περίπτωση που υπάρξουν αντικρουόμενες απόψεις ή ακουστούν ιδέες που για τον δικό σας τρόπο αντίληψης είναι συντηρητικές, καλό θα είναι να αντιταχτείτε με αυτοσυγκράτηση και όχι με αιχμηρά ή επιθετικά λόγια. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις εντάσεις και τις κατά μέτωπο συγκρούσεις, έχετε διπλωματικές ικανότητες πάρτε την απόφαση να τις βάλετε σε λειτουργία. Ασχοληθείτε με την διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε νέες δραστηριότητες.

Ιχθύς

Έντονος ενθουσιασμός θα σας διακρίνει, προσοχή στις υπερβολές, κρατήστε σε ισορροπία τις εσωτερικές σας τάσεις. Κάπως μειωμένη θα είναι η υπομονή σας, η στάση σας ενδεχομένως να μην είναι μεθοδική αλλά παρορμητική, σε ζητήματα ρίσκου μη στηριχτείτε μόνο στην δική σας κρίση. Όπου χρειαστεί να δώσετε δεσμευτικές υποσχέσεις ή απαντήσεις θα πρέπει να σκεφτείτε πάρα πολύ καλά τη στάση σας, οι επιπολαιότητες ενδεχομένως να μην μπορούν μετά να διορθωθούν. Σήμερα θα υπάρξουν φιλικές συναναστροφές και οικογενειακές συγκεντρώσεις, όμορφα θα περάσετε, θα θελήσετε να ξεδώσετε και να απελευθερωθείτε. Εσείς οι στρεσαρισμένοι ανάγκη θα έχετε για αποδράσεις, προσοχή να μην αφήσετε στην άκρη υποθέσεις που η τακτοποίηση τους δεν έχει άλλο περιθώριο καθυστέρησης ή αναβολής.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα