Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-4-2021)

Κριός

Ίσως να αλλάξετε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν υπό βεβιασμένες συνθήκες ή υπό την επήρεια έντονου άγχους. Τώρα θα δείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία, χαλαρή διάθεση και διαλλακτική σκέψη. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τα επίμαχα ζητήματα μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, συγκατάβαση και διπλωματία θα έχουν οι ενέργειες σας. Ισορροπία και αλληλοϋποστήριξη θα υπάρξει στις οικογενειακές σας σχέσεις, οι συναντήσεις σας θα είναι ήρεμες και αναζωογονητικές, δε θα έχετε τη διάθεση να δώσετε τροφή για εξάρσεις και ρήξεις. Σήμερα θα ασχοληθείτε με την ψυχολογία σας αλλά και με την σωματική σας κατάσταση, ενδεχομένως να αποκτήσετε δραστηριότητες που θα βοηθήσουν την υγεία σας. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, φανείτε δεχτικοί.

 

Ταύρος

Μειώνονται οι αντιδραστικές σας τάσεις, η οπτική σας θα δώσει συναισθηματική μορφή στη σκέψη σας, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε παλιές ενέργειες, τώρα θα εντοπίσετε ποιες καταστάσεις και ποιες φοβίες σας οδήγησαν σε λάθη. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν ανασφάλειες, θα βρείτε την ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος και να γυρίσετε την πλάτη στα λάθος άτομα. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας δοθούν, θα νιώσετε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας ωστόσο κρατήστε ελεγχόμενο τον ενθουσιασμό σας. Η θετική σας διάθεση και ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσουν να τηρήσετε τις υποσχέσεις που θα δώσετε στον ίδιο σας τον εαυτό. Σε χαλαρωτικές δραστηριότητες θα επιδοθείτε, κάντε προτάσεις για εξόδους και αποδράσεις θα γίνουν αποδεκτές.

Δίδυμοι 

Δεκτικότητα και συμπόνια θα δείξετε στα πρόσωπα που σας περιβάλουν, θα είστε συγκαταβατικοί και εξωστρεφείς. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τη σχέση σας με συγγενικό πρόσωπο που μέχρι τώρα η επικοινωνία μεταξύ σας δεν ήταν ιδιαιτέρως ομαλή. Θα είστε εξοπλισμένοι με θετική διάθεση, θα δικαιολογήσετε και θα κατανοήσετε. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα έχει θετική εξέλιξη, ανοίγεται δίοδος βελτίωσης. Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις τα συμπεράσματα και τα πορίσματα σας δε θα πρέπει να είναι βιαστικά. Οι κινήσεις και οι επιλογές σας θα είναι εύστοχες, διορθώνετε λανθασμένες παρελθοντικές πράξεις, τώρα θα είστε σε θέση να καταλάβετε ποιες ενέργειες σας ήταν λάθος.

Advertisements

 

Καρκίνος

Η σκέψη σας θα γυρίζει στα παλιά θα επανέρχεται στο παρόν το νου σας να μην μπερδευτείτε συγκρίνοντας με λάθος κριτήρια. Προσοχή στης ονειροπολήσεις σας, σήμερα ενδεχομένως να μην καταφέρετε να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να μείνετε εντός πραγματικότητας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα επικρατεί κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας, οι διπλωματικές σας ενέργειες θα αποτρέψουν διαθέσεις ανταγωνισμού. Σήμερα σε συνάντηση που θα έχετε θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε αρνητικό ζήτημα, βελτιώνονται οι συναδελφικές σας σχέσεις, η στάση σας θα είναι χαλαρή και συνεργάσιμη. Εσείς οι συναισθηματικά ανήσυχοι ή ταραγμένοι θα βρείτε την ηρεμία και την εσωτερική σας ισορροπία, τερματίζετε εντάσεις, σβήνετε τα κακώς κείμενα. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, με καινούργια πρόσωπα θα συνομιλήσετε.

Λέων

Είναι κατάλληλη μέρα να αξιοποιήσετε τη κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, σας συμβουλεύω να επεκτείνετε τα ενδιαφέροντα σας. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε δυναμικά σε ένα καινούργιο επαγγελματικό σας εγχείρημα, ουσιαστικά αυτό το άτομο θα σας προσφέρει τη βοήθεια και την υποστήριξη του. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε τις εργασιακές σας συνθήκες μια συζήτηση θα καταλήξει σε επιτυχία αρκεί να μην καμουφλάρετε τις πραγματικές σας βλέψεις. Μιλήστε ξεκάθαρα, περάσετε σε προτάσεις, διατυπώστε τις ιδέες σας θα δείτε πως το έδαφος θα είναι πρόσφορο. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, το ποσό που θα λάβετε θα είναι ικανοποιητικό, θα είστε σε θέση να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας.

Παρθένος

Εμπνευσμένη δημιουργική και απελευθερωμένη θα είναι η φαντασία σας, αυξημένη θα είναι η πνευματικότητα σας. Κλείνει με αισιόδοξη κατάληξη ένα οικογενειακό σας ζήτημα, συμφιλιώνεστε με συγγενικό σας άτομο, θα τα βρείτε και θα συνεχίσετε τις επαφές σας χωρίς αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει ευκαιρία βελτίωσης και σταθεροποίησης, προχωρήστε στους διακανονισμούς σας με διαλλακτική διάθεση το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Στις επαγγελματικές σας επαφές και σχέσεις θα συμπεριφερθείτε με ειλικρίνεια και ξεκάθαρους στόχους, στις συνεργασίες σας δε θα υπάρξουν αρνητικές ανατροπές αρκεί να κρατήσετε μια σταθερή γραμμή. Εσείς που είστε τσακωμένοι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρείτε δίοδο συνεννόησης, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε και να ακούσετε υποσχέσεις.

Advertisements

 

Ζυγός

Σήμερα δώστε σημασία στο προαίσθημα σας δε θα σας εξαπατήσει. Θα διακατέχεστε από βαθύ και έντονο συναίσθημα, ονειροπολήσεις θα συνεπάρουν τις σκέψεις σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεν θα έχετε καμία διάθεση να απομονωθείτε, ειλικρινείς και εσώψυχες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καχυποψίες και αυταπάτες. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων που θα λάβετε, σας δίνω την συμβουλή να ανταποκριθείτε άμεσα στο θερμό ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν είχατε τσακωθεί στο παρελθόν τώρα θα δημιουργηθεί άνοιγμα συμφιλίωσης. Σε επαγγελματικά θέματα και ανοίγματα καλό θα είναι να μην κρατήσετε αδιάφορη στάση, ίσως να σας δοθεί ευκαιρία που αν την χάσετε θα είναι δύσκολο να την ξαναβρείτε, αποφύγετε την αδράνεια.

Σκορπιός

Θα ονειροπολήσετε σήμερα, προτίμηση θα δείξετε σε δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν. Θα θελήσετε να ξεγλιστρήσετε από επαγγελματικά θέματα που σας αγχώνουν και σας υποχρεώνουν να σπαταλήσετε όλη σας την ενέργεια. Η ανάγκη σας για ψυχική ηρεμία ίσως να σας οδηγήσει σε αποστασιοποίηση, θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας σας κάπως πιο χαλαρά αποφεύγοντας την εσωτερική πίεση. Μάλλον θα δείξετε προτίμηση σε επαφές κοινωνικές που να μπορείτε να συμπεριφερθείτε ανέμελα και απελευθερωμένα. Σε προτεραιότητα θα βάλετε τη σωματική και πνευματική σας ξεκούραση, δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις φιλικών εξόδων, ευχάριστες συνομιλίες θα ελαφρύνουν τη σκέψη σας. Επιθυμία σας θα είναι να βρεθείτε σε οικείο περιβάλλον οικογενειακό ή φιλικό, να μιλήσετε περί ανέμων και υδάτων, να αποφορτιστείτε από έγνοιες και προβληματισμούς.

Τοξότης

Επάνω σε νέα βάση θα ξανά σκεφτείτε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις των προηγούμενων ήμερων ίσως και περιόδων. Συμφιλιωτικές θα είναι οι ενέργειες σας, διορθώνετε λάθη, αναθεωρείτε. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε οικογενειακά ζητήματα. Αν είχατε τσακωθεί με κάποιο πρόσωπο σας θα σας δοθεί ευκαιρία να αποκατασταθεί η σχέση σας, θα ακουστούν λόγια που θα βάλουν τα πράγματα σε τάξη. Οξυδέρκεια και ώριμη αντιμετώπιση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να λύσετε θέματα φιλικά ή επαγγελματικά. Απρόοπτα γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη η ψυχολογία σας και γενικότερα η ζωή σας. Οι συζητήσεις σας θα κλείσουν με δημιουργικό αποτέλεσμα, μιλήστε με ειλικρίνεια.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Άνεση και αυθορμητισμό θα έχουν οι ενέργειες σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις βιασύνες, τη σκληρότητα και τον ψυχρό ρεαλισμό. Χαλαρότητα θα υπάρχει στις διαθέσεις σας, ναι μεν δε θα παρεκκλίνετε από τις προτεραιότητες σας, ωστόσο θα βρείτε τρόπο να αποβάλετε το άγχος. Τις καταστάσεις θα τις φιλοσοφήσετε, θα δώσετε χρόνο στις βλέψεις σας, δεν θα κάνετε περικοπές στις επιθυμίες σας λόγω ανυπομονησίας. Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, με ομαλότητα θα εξελιχτούν οι επαφές σας. Σε κοινωνικό επίπεδο αφήστε τον εαυτό σας να συναναστραφεί ελεύθερα χωρίς ενδοιασμούς και καχυποψίες, καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, ζήστε τις εξελίξεις χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

Υδροχόος

Αισιόδοξος θα είναι τρόπος σκέψης σας, συγκρατημένες οι αντιδράσεις σας, έρχονται ξεκαθαρίσματα και δημιουργικές συμφωνίες. Εσείς που βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας βιογραφικά και ενέργειες εύρεσης θα έχουν θετική κατάληξη, οι προσπάθειες σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Σήμερα θα εστιάσετε στην έκφραση και στον τρόπο ομιλίας σας, θα προσέξετε την κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα την προσωπικότητα που βγάζετε προς τα έξω. Θα είστε σε θέση να κερδίσετε τις συμπαθείς, θετικά θα είναι τα σχόλια που θα ειπωθούν για εσάς, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια άτομα που θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας με δημιουργικό τρόπο, θα καταφέρετε να κερδίσετε εμπιστοσύνη και εκτίμηση.

Ιχθύς

Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, κοφτερή θα είναι η αντίληψη σας, σήμερα θα μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, έξυπνες θα είναι οι επιλογές σας. Κινηθείτε βάσει ενστίκτου, η διαίσθηση σας δε θα πέσει έξω, ταυτοχρόνως εφαρμόστε μεθοδική και προσχεδιασμένη τακτική, μην αφήστε τίποτα να αιωρείται. Εσείς που τις προηγούμενες μέρες είχατε βιώσει διχασμούς και συναισθηματικά μπερδέματα, τώρα θα βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, τυχόν φοβίες υποσυνείδητες ή συνειδητές θα καταφέρετε να τις εντοπίσετε και να τις εξηγήσετε. Η αυτοψυχανάλυση που θα κάνετε θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση και διέξοδο. Αν προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο θα τα καταφέρετε, σκεφτείτε λογικά, επικεντρωθείτε στις χαρούμενες και αισιόδοξες καταστάσεις. Θα υπάρξουν οικογενειακές επαφές που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ασφάλεια.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα