Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-2-2021)

Κριός

Μια ημέρα με έντονες κοινωνικές και φιλικές δραστηριότητες είναι η σημερινή μέρα φίλοι Κριοί, που χρειάζεται να προσέξετε ιδιαίτερα τις συγκρούσεις και τις εντάσεις με τα προσφιλή σας άτομα και τον eρωτικό σας σύντροφο, για να μην δημιουργηθούν καβγάδες και αψιμαχίες που ίσως προκαλέσουν σοβαρό ρήγμα στον δεσμό σας. Δείξτε την αγάπη σας στο ταίρι σας και στους αγαπημένους σας με ανιδιοτέλεια και υπομονή, μην επιτρέπετε στις ομιχλώδεις καταστάσεις να επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σας

 

Ταύρος

Προσέξτε σήμερα αγαπητοί Ταύροι τους χειρισμούς και τις πρακτικές στα οικονομικά σας, μην ξοδεύετε παραπάνω από όσα μπορείτε για να ικανοποιήσετε πρόσκαιρες και ασήμαντες ανάγκες, ισορροπήστε το ισοζύγιο για να μην υπάρξουν έντονες διαφωνίες και συγκρούσεις στην προσωπική και eρωτική σας ζωή. Φέρτε εις πέρας οποιεσδήποτε προκλήσεις ή διλήμματα παρουσιαστούν στον δεσμό σας οι ζευγαρωμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι μην αφήσετε να πάει χαμένη μια εξαιρετική ευκαιρία για νέα γνωριμία.

Δίδυμοι 

Επικεντρώστε σήμερα φίλοι Δίδυμοι την προσοχή σας σε όλα εκείνα τα θέματα και τις καταστάσεις που αφορούν λάθη και εξαπατήσεις από το παρελθόν σας, μην επιτρέπετε να εκμεταλλεύονται τις προσωπικές και συναισθηματικές σας επιθυμίες άτομα που επιβουλεύονται την ευτυχία σας. Κάντε μια ήρεμη και καθοριστική κουβέντα με το ταίρι σας για τις αμφιβολίες και τις φοβίες σας, επικοινωνήστε με τους δικούς σας ανθρώπους φλογίζοντας το έντονο επικοινωνιακό σας χάρισμα και την φλογερή σας λίμπιντο.

Advertisements

 

Καρκίνος

Αναπτύξτε πρωτοβουλίες σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι που αφορούν στα συναισθηματικά κυρίως θέματα που σας απασχολούν, αλλά και στα ζητήματα που επηρεάζουν την κοινωνική και eρωτική σας ζωή. Η μέρα τονίζει τον δυναμισμό και την ενεργητικότητά σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τις eρωτικές σας φιλοδοξίες με τον άνθρωπο που αγαπάτε, οι δε αδέσμευτοι μην χάσετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με μια τρυφερή, καινούρια γνωριμία.

Λέων

Η αστρολογική όψη της ημέρας φίλοι Λέοντες, τροφοδοτεί με ενθουσιασμό και αισιοδοξία τις προσωπικές σας επιδιώξεις και τις συναισθηματικές σας φιλοδοξίες, σας προτρέπει να πάρετε τα ηνία της eρωτικής σας καθημερινότητας. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τα θέλω του άλλου σας μισού, μην κάνετε του κεφαλιού σας και μην εγωιστεύετε μπροστά σε μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της σχέσης σας, δείξτε ανοχή και συγκαταβατική διάθεση στα διλήμματα και τις δυσκολίες του δεσμού σας

Παρθένος

Κοινωνικές προκλήσεις και ίσως κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στις προσωπικές και συναισθηματικές σας συναναστροφές, είναι πιθανόν να αποπροσανατολίσουν σήμερα τις σημαντικές επιλογές και τις καθοριστικές σας αποφάσεις αγαπητοί Παρθένοι. Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους οικείους σας και τον eρωτικό σας σύντροφο, μην κακιώνετε και μην πεισμώνετε για τις μικρολεπτομέρειες

Advertisements

 

Ζυγός

Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις εκρήξεις σήμερα φίλοι Ζυγοί, τις όποιες προκλήσεις και κακοτοπιές συναντάτε στην δουλειά σας και στις σχέσεις σας με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας ή με ένα σημαντικό για σας άτομο από τον φιλικό σας περίγυρο, μην μπλοκάρετε συναισθηματικά και μην φαντάζεστε πράγματα που δεν ισχύουν για τις πάσης φύσεως σχέσεις σας, αγκαλιάστε το άλλο σας μισό με τρυφερότητα και φροντίδα.

Σκορπιός

Σκεφτείτε σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, πως είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεστε πανταχού παρόντες σε κάθε σημαντικό γεγονός που συμβαίνει στην προσωπική και eρωτική σας ζωή, να μην αφήνετε το ταίρι σας έρμαιο επικίνδυνων καταστάσεων και να μην δημιουργείτε με τον ενθουσιασμό και την ζωντάνια σας προβλήματα επικοινωνίας με τους δικούς σας ανθρώπους. Ρισκάρετε στον eρωτα οι αδέσμευτοι γοητεύοντας το αντίθετο φύλο με τα έμφυτα αισθησιακά σας ταλέντα και την φλογερή σας λίμπιντο.

Τοξότης

Μην δίνετε σήμερα το δικαίωμα στους κοντινούς σας ανθρώπους, στους φίλους σας και τον eρωτικό σας σύντροφο φίλοι Τοξότες να πιστεύουν πως δεν είσαστε πλάι τους στις δύσκολες στιγμές, μην προκαλείτε εντάσεις και ανταγωνιστική διάθεση στο περιβάλλον που κινείστε, αντίθετα προσπαθήστε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των οικείων σας, με την ευστροφία του μυαλού σας και τους ευγενικούς σας τρόπους. Οι αδέσμευτοι δεχτείτε τα τρυφερά χτυπήματα ενός eρωτα, πείτε ναι σε ένα υπέροχο φλερτ.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Προτιμήστε να παρακάμψετε σήμερα τα δύσκολα ζητήματα που σας απασχολούν και τις προκλήσεις που προέρχονται από κακοπροαίρετα άτομα αγαπητοί Αιγόκεροι, γιατί ίσως δημιουργηθούν εντάσεις και αψιμαχίες στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Ίσως η μέρα δεν σας βοηθά να δράσετε ψύχραιμα και απερίσκεπτα στην eρωτική σας ζωή, διώξτε τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες από τον δεσμό σας, αφουγκραστείτε τα θέλω του άλλου σας μισού με στοργή και φροντίδα.

Υδροχόος

Μπορείτε αγαπητοί Υδροχόοι να επενδύσετε στις μακροχρόνιες και δοκιμασμένες σχέσεις σας, να σαγηνέψετε τον eρωτικό σας σύντροφο με τα αισθησιακά σας ταλέντα, να κερδίσετε το στοίχημα της αγάπης στον δεσμό σας, απομακρύνοντας τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που εμποδίζουν την ευτυχία σας. Οι αδέσμευτοι εξελίξτε μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία, μην αφήνετε να πάνε χαμένες οι ευκαιρίες για φλερτ και παιχνίδι με το αντίθετο φύλο.

Ιχθύς 

Είναι πιθανόν σήμερα φίλοι Ιχθύες, να παραπλανηθείτε από ψεύτικες υποσχέσεις ή λόγια που προέρχονται από τα προσφιλή σας άτομα, τους φίλους και τον eρωτικό σύντροφο, για αυτό πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε κάθε παγίδα ή συναισθηματική πρόκληση που ελλοχεύει κίνδυνο διάσπασης με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μην αφήνετε τα λάθη και τα πάθη σας να βάζουν τρικλοποδιές στην ενότητα του δεσμού σας, ξεχάστε το χθες ονειρευτείτε το αύριο.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα