Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-2-2021)

Κριός

Σήμερα θα συζητήσετε για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, καταφθάνουν προτάσεις και οικονομικά ανοίγματα. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βελτιωθούν οι εργασιακές σας σχέσεις, σε περίπτωση που υπήρχαν διαφωνίες τώρα θα τα βρείτε μεταξύ σας. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν προσοδοφόρες εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, eρωτικών και επαγγελματικών.

 

Ταύρος

Θα αναζητήσετε σταθερότητα επαγγελματική και συναισθηματική. Αρνητικοί θα είστε για ριψοκίνδυνες κινήσεις, στην προκειμένη φάση θα ακολουθήσετε τα συνηθισμένα γνώριμα μονοπάτια αποφεύγοντας επικίνδυνα ρίσκα. Στόχος σας θα είναι να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν άγχος ή ανασφάλεια. Θερμοί, συγκαταβατικοί και τρυφεροί θα είστε ως προς το eρωτικό σας ταίρι, για τους χωρισμένους θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης.

Δίδυμοι 

Σήμερα θα καταφέρετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον eρωτικό σας τομέα, οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις επικοινωνιακές σας διαθέσεις, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και εξομολογήσεις. Για εσάς που τσακωθήκατε με το eρωτικό σας ταίρι, έρχεται λύση παρεξήγησης!

Advertisements

 

Καρκίνος

Αποτελεσματικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, μελετημένη η τακτική που θα εφαρμόσετε, να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να πέσετε έξω στους επαγγελματικούς σας σχεδιασμούς. Η γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας γι’ αυτό πλησιάστε το eρωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε, φανερώστε σκέψεις και αισθήματα χωρίς ενδοιασμούς

Λέων

Η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει καινούργια πρόταση στον επαγγελματικό σας τομέα, ωστόσο ίσως να σας δυσκολέψει να πάρετε τελεσίδικη απόφαση. Σας συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στο δίλλημα σας, μην κινηθείτε υπό πίεση. Στα eρωτικά σας, θα υπάρξει ευχάριστη αναστάτωση, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας τηλεφωνήσει, η στάση του θα σας ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί μεταξύ σας προοπτική σταθερού δεσμού

Παρθένος

Με διπλωματικό τρόπο θα διεκδικήσετε αλλαγές επαγγελματικές και eρωτικές. Ενδυναμωμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Ένα ξαφνικό συμβάν θα σας ανοίξει νέους eρωτικούς δρόμους, οι εξελίξεις θα σας δώσουν το άνοιγμα για αρχή καινούργιας eρωτικής σχέσης. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για επενδύσεις τόσο συναισθηματικές, όσο και οικονομικές.

Advertisements

 

Ζυγός

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδώσετε, να απαλλαγείτε από καταστάσεις ψυχολογικής φθοράς, επιθυμία σας θα είναι να περάσετε μια μέρα συναισθηματική ήρεμη. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρήσετε στις επαγγελματικές σας επαφές, θα είστε διαλλακτικοί και αρκετά συζητήσιμοι. Σήμερα θα πλαισιωθείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε ξαφνική στιγμή δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα κεντρίσει το eρωτικό σας ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ευνοήσει σε θέματα  συμφιλιώσεων, σήμερα θα καταφέρετε να επιτύχετε αποκατάσταση σχέσεων. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας με φανερή διάθεση για συναισθηματικές πράξεις, αυτή τη φορά θα σας οδηγεί η καρδιά και το ενδόμυχο συναίσθημα. Η προσιτή και πολύ θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες ανοίγοντας σας τη δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών. Σε ζητήματα αγοροπωλησίας ή οικονομικών διαπραγματεύσεων εμπιστευτείτε το ένστικτο σας.

Τοξότης

Τώρα θα δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, με πιο ανανεωμένες ίσως και πιο ριζοσπαστικές διαθέσεις. Θα αλλάξετε ιδεολογική τοποθέτηση και η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν, που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε καινούργια πνοή στη σχέση σας, θα περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Οι διαθέσεις σας θα είναι δημιουργικές, καινούργιες ιδέες θα εμφανιστούν στη σκέψη σας. Θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία και ψυχική υπομονή, γι αυτό οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις σας θα κλείσουν εποικοδομητικά. Στον eρωτικό σας τομέα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα αναποδογυρίσματα που θα φέρουν νέες γνωριμίες στους μοναχικούς και έντονους συναισθηματικούς δεσμούς σε αυτούς που ήδη βρίσκονται σε σχέση.

Υδροχόος

Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα επικρατεί κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας, οι διπλωματικές σας ενέργειες θα αποτρέψουν διαθέσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Ευνοϊκά γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να τακτοποιήσετε παρελθοντικό eρωτικό ζήτημα, καταφθάνει επανασύνδεση. Σήμερα θα βρείτε την ηρεμία και την ισορροπία σας στο θερμό και eρωτικό περιβάλλον που θα δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

Ιχθύς 

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει κατά πολύ την ανάγκη σας για χαλάρωση, σήμερα κύριο χαρακτηριστικό σας θα είναι η συγκαταβατικότητα. Η διάθεση σας για ανέμελες δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς σε φιλικές αλλά και σε eρωτικές προτάσεις. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από βαριές σκέψεις, τώρα θα εστιάσετε σε συγκεκριμένη eρωτική υπόθεση που ενδεχομένως να αφορά ζήτημα επανασύνδεσης. Η συμπαράσταση που θα δείξετε σε φιλικό σας πρόσωπο θα εκτιμηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα