Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-2-2021)

Κριός

Αυτοπεποίθηση και δύναμη χρειάζεστε σήμερα φίλοι Κριοί για να αντιμετωπίσετε τις επαγγελματικές προκλήσεις και τα προσωπικά μπερδέματα που ίσως προκύψουν στην δουλειά σας και την συναισθηματική σας ζωή. Κάτι μέσα σας έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία και αφορά ένα eρωτικό σας όνειρο, ένα σχέδιο που καταστρώνατε από κοινού με τον άνθρωπο που εμπιστεύεστε την αγάπη και τους πόθους σας. Όσοι δεν έχετε γνωρίσει ακόμα την αληθινή αγάπη, γοητέψτε μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία.

 

Ταύρος

Η μέρα θα σας φέρει αγαπητοί Ταύροι, σταθερότητα και ασφάλεια στις επαγγελματικές φιλοδοξίες και τις κοινωνικές σας επιδιώξεις. Επιδιώξτε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε μετά τον φόρτο της δουλειάς, ακολουθώντας πιστά τις επιθυμίες και τις ανάγκες της καρδιάς σας για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Μην ξεχνάτε πως μια καλή και ευχάριστη παρέα, τα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι σας, αποτελούν για εσάς, πηγή ευτυχίας και ζωντάνιας.

Δίδυμοι

Η μέρα φέρνει, αυτοπεποίθηση στα επικοινωνιακά σας ταλέντα και ευλυγισία στον λόγο και τις συζητήσεις που θα κάνετε με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σκεφτείτε πως δεν είναι μόνο η ατίθαση πλευρά του εαυτού σας που αφοπλίζει τους πάντες, αλλά και εκείνη η σταθερή, η σοβαρή και η επίμονη που πείθει για τις ικανότητες και την αξιοσύνη σας ακόμα και τον πιο δύσκολο θαυμαστή σας, εκμεταλλευτείτε την τύχη που είναι στο πλευρό σας.

Advertisements

 

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει αγαπητοί Καρκίνοι μια τάση εσωστρέφειας και υπερβολής, για αυτό το λόγο, καλό θα είναι να τιθασεύσετε και να ελέγξετε τον εκνευρισμό και τον θυμό σας στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και να δείξετε ευχάριστη και συγκαταβατική διάθεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το άλλο σας μισό, για να μπορέσετε να ξεγλιστρήσετε εύκολα από τις προκλήσεις και τα μπερδέματα που επηρεάζουν τον eρωτικό σας δεσμό

Λέων

Οι ευκαιρίες συνεχίζουν να κατακλύζουν την επαγγελματική και προσωπική σας καθημερινότητα φίλοι Λέοντες, αρκεί να επέμβετε την κατάλληλη στιγμή στα θέματα και τις καταστάσεις που σας απασχολούν, δίχως να προβάλλετε τον εγωισμό και το πείσμα σας. Ανοίξτε τους συναισθηματικούς σας ορίζοντες οι αδέσμευτοι, με την εξωτερική σας λάμψη και την εσωτερική σας γοητεία, δεχτείτε με ευχαρίστηση και ικανοποίηση το φλερτ μιας τρυφερής γνωριμίας, απελευθερώστε τη φλογερή σας λίμπιντο στο ταίρι σας.

Παρθένος

Μια ξαφνική σας επιθυμία μπορεί σήμερα να πάρει σάρκα και οστά αγαπητοί Παρθένοι, είτε αφορά την δουλειά σας και τα σχέδια που κάνετε για το άμεσο μέλλον, είτε έχει να κάνει με συναισθηματικές σας ανάγκες, σας δίνει χαρά, ζωντάνια και απόλυτη ικανοποίηση. Λειτουργείστε περισσότερο με τον αυθορμητισμό και το ένστικτό σας στην eρωτική σας καθημερινότητα, αφουγκραστείτε τα θέλω της καρδιάς του συντρόφου σας, αγκαλιάστε με στοργή και τρυφερότητα τον δεσμό σας.

Advertisements

 

Ζυγός

Σήμερα η επιτυχία είναι στα χέρια σας φίλοι Ζυγοί, αρκεί να χειριστείτε με νηφαλιότητα, με ηρεμία και ισορροπημένες αποφάσεις τις επαγγελματικές σας δοσοληψίες και τις προσωπικές σας ανάγκες. Η συναισθηματική σας ζωή αποκτά άρωμα φρεσκάδα και ζωντάνιας, ο eρωτικός σας σύντροφος μαγεύεται από την όμορφη εξωτερική σας εμφάνιση και την γλυκύτητα των τρόπων σας. Οι αδέσμευτοι ενθαρρύνετε το φλερτ μιας τρυφερής, καινούριας γνωριμίας, ικανοποιήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες της καρδιάς.

Σκορπιός

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια ευνοϊκή και τυχερή οικονομική συμφωνία σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί που εδώ και αρκετό διάστημα επιδιώκατε, να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο από το παρελθόν που επανεμφανίζεται στην συναισθηματική σας ζωή, να υποδεχτείτε την επανασύνδεση που περιμένατε. Προσέξτε τους υψηλούς τόνους στην συμπεριφορά σας στο ταίρι σας, φλογίστε με πάθος και ενδιαφέρον τον δεσμό σας, αποφύγετε τις εκρήξεις και τις διαφωνίες που μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα

Τοξότης

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετανιώσετε για καμία σας επαγγελματική κίνηση ή επιλογή σήμερα φίλοι Τοξότες με τους συναδέλφους, τους ανωτέρους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επιδιώξτε να χαλαρώσετε και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές σας ανάγκες, ακολουθώντας περισσότερο το ένστικτο και την διαίσθησή σας, παρά τον ορθολογισμό και την λογική σας. Αγκαλιάστε το ταίρι σας με αυτοπεποίθηση στα eρωτικά σας ταλέντα και τον έντονο αισθησιασμό σας.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Ομαδικές δραστηριότητες και συμφωνίες ευνοούνται αγαπητοί Αιγόκεροι, αρκεί να μην προκαλείτε τα αρνητικά σχόλια των συναδέλφων σας και των αγαπημένων σας ανθρώπων. Έστω και την τελευταία στιγμή προσπαθήσετε να κρατήσετε τον εκνευρισμό και τον θυμό σας για τις προβληματικές καταστάσεις που ίσως προκύψουν στην eρωτική σας ζωή, η σημερινή μέρα ενισχύει την σταθερότητα και την σοβαρότητα στην σχέση με το ταίρι σας και τροφοδοτεί με πάθος τον δεσμό σας.

Υδροχόος

Οι κοινωνικές και επαγγελματικές σας επαφές και συνεργασίες σήμερα φίλοι Υδροχόοι, προσδίδουν θαυμάσιες και εξαιρετικές ιδέες και οράματα στα άμεσα και μακροπρόθεσμα σχέδια που κάνετε για την δουλειά σας και την συναισθηματική σας ζωή. Οι πλανητικές συγκυρίες σας προκαλούν να επιδείξετε την αισθησιακή και συντροφική πλευρά του εαυτού σας στον eρωτικό σας σύντροφο, να απολαύσετε μοναδικές στιγμές, δημιουργώντας eρωτική ατμόσφαιρα στην σχέση σας

Ιχθύς

Σημαντική εύνοια υπάρχει αγαπητοί Ιχθύες στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας επιδιώξεις, τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή, μπορούν να τακτοποιηθούν και να διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να επικεντρώσετε την προσοχή σας στις ουσιαστικές και σημαντικές σας ανάγκες. Ένας επικοινωνιακός Μαραθώνας με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει αρχίζει σήμερα, για να ικανοποιήσει κάθε πτυχή της καρδιάς σας.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα