Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (8-1-2021)

Κριός

Στα διαφόρων ειδών εργασιακά σας θέματα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, θα εμφανιστούν στο σκεπτικό σας νέες ιδέες και πρακτικοί τρόποι συνεργασίας. Φιλοσοφημένη θα είναι η διάθεση σας, δε θα αγχωθείτε, ακονισμένη θα είναι η αντίληψη σας. Η μέρα σας θα είναι δραστήρια και επικοινωνιακή καλό θα είναι να μην εξαντλήσετε τις πνευματικές σας ικανότητες και τις σωματικές σας αντοχές, βρείτε χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση.

Advertisements

Πείτε ναι στην πρόταση για φιλική έξοδο, θα ανανεωθεί η ψυχολογία σας, οι συντροφιές και οι παρέες θα ενισχύσουν τις θετικές σας διαθέσεις. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, απρόσμενα γεγονότα θα σας αναζωογονήσουν, σήμερα εσείς οι προβληματισμένοι θα καταφέρετε να αποκτήσετε ένα πιο χαλαρό τρόπο σκέψης, επιθυμία σας θα είναι να περάσετε ένα ευχάριστο παρόν.

Ταύρος

Καλό θα είναι να αποφύγετε την άκαμπτη και κάθετη συμπεριφορά, προσοχή στις σκέψεις σας και στον τρόπο που θα πράξετε. Στις συζητήσεις που θα έχετε σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις αστάθειες, σταθεροποιήστε τις απόψεις σας, μιλήστε με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Ποικιλία θα υπάρξει στις αντιδράσεις σας, σήμερα κατά την διάρκεια της μέρας θα υπάρξουν αλλαγές και διακυμάνσεις.

Ναι μεν σε κάποιες περιπτώσεις θα δείξετε διαλλακτικότητα και κατανόηση, σε κάποιες άλλες όμως η στάση σας θα είναι απότομη και απόλυτη. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τι ακριβώς θέλετε, διατηρήστε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ισορροπημένο πλαίσιο. Συναντήσεις με φίλους θα καταφέρουν να σας βγάλουν από την εσωτερική φόρτιση.

Δίδυμοι

Με δύναμη θα σας εξοπλίσει ο ανανεωμένος τρόπος σκέψης σας, σήμερα θα προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις άγχους και θα τα καταφέρετε μια χαρά. Η κοινωνικότητα σας θα σας βοηθήσει να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε από επαγγελματικές υποθέσεις που σας δημιουργούν στρες. Σκεπτόμενη και ισορροπημένη θα είναι η κρίση σας, σε συνδυασμό με την ανάγκης σας για ασφάλεια θα καταφέρετε να λύσετε ζητήματα που από καιρό είχαν παραμείνει άλυτα.

Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, οι διπλωματικές σας ικανότητες θα φέρουν κατάληξη συμφέρουσα και ικανοποιητική. Λύση θα δοθεί σε μια οικογενειακή σας διαφωνία ή κόντρα, η αυτοσυγκράτηση που θα σας διακρίνει θα βοηθήσει στο να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να προκύψει θετικό αποτέλεσμα.

 

Καρκίνος

Η σκέψη σας θα εστιάσει σε ιδέες κατευθύνσεις ή τρόπους που θα μπορούν να σας αναζωογονήσουν και να σας βγάλουν από τις καθιερωμένες συνθήκες. Θα διακατέχεστε έντονα από την ανάγκη να διαφοροποιήσετε και να αλλάξετε, οργανώνεστε τις κινήσεις σας, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε τον έντονο ενθουσιασμό να υποκινεί τις ενέργειες σας. Ομιλητική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, θα συζητήσετε, με καινούργια πρόσωπα θα μιλήσετε οικεία και αυθόρμητα.

Δεν θα φανείτε αρνητικοί σε ενδεχόμενα συμφιλιώσεων ή επανασυνδέσεων θα έχετε τη θέληση να διορθώσετε και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Προνοητικότητα και ορθολογισμό θα έχουν οι πράξεις σας, με τη μεθοδική σας τακτική θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε και να βρείτε λύσεις.

Advertisements

Λέων

Οι ψυχολογικές σας εναλλαγές ίσως να σας κάνουν κάπως επιπόλαιους και αντιδραστικούς, ωστόσο κατά την διάρκεια της ημέρας τα γεγονότα θα διαδραματιστούν με τέτοιο τρόπο που θα καταφέρουν να αλλάξουν τις διαθέσεις σας και γενικότερα τη συμπεριφορά σας. Η ανάγκη σας για απελευθέρωση θα δώσει δυναμική ώθηση στο σκεπτικό σας, φεύγουν ανασφάλειες και αναστολές. Μια συνάντηση και μια ουσιαστική συνομιλία θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε κάποια ζητήματα, οι συζητήσεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές θα κλείσουν με εποικοδομητικό αποτέλεσμα.

Για εσάς που αναζητάτε νέα εργασία θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο καινούργιας αρχής που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, η πρόταση που σας γίνει θα είναι ικανοποιητική. Αποκτάτε νέες επιθυμίες, στόχο βάζετε να τις εκπληρώσετε άμεσα.

Παρθένος

Αισιόδοξος γίνεται ο τρόπος σκέψης σας, θα σας ωθήσει σε πιο στοχευμένες επαγγελματικές και οικονομικές αναζητήσεις. Προσέξτε οι κινήσεις σας να μην είναι σπασμωδικές ή αόριστες, πράξτε με οργάνωση και μεθοδευμένη τακτική, στις συζητήσεις σας μιλήστε με ξεκάθαρες κουβέντες. Θα είστε σε θέση να ισορροπήσετε τις επαφές σας με άτομο που είχατε διαφωνίες και εντάσεις, η στάση σας θα είναι σκεπτόμενη και ισορροπημένη. Πολύ καλά θα κάνετε και θα διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση σας ακμαία, θα καταφέρετε να αλλάξετε τα αρνητικά ή στάσιμα δεδομένα.

Καινούργια επαγγελματική συμφωνία θα δημιουργήσει νέο ορίζοντα στις επαγγελματικές σας βλέψεις. Φεύγουν οι επιφανειακές αναζητήσεις, επικεντρώνεστε στα ανοίγματα που ξέρετε πως μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σας όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε ψυχολογικό.

 

Ζυγός

Προσοχή στις αλλοπρόσαλλες ενέργειες κρατήστε υπό το έλεγχο σας την ορμή και την ένταση των συναισθημάτων σας θετικών και αρνητικών. Δε θα λείψουν τα απρόοπτα γεγονότα, το άνοιγμα που θα προκύψει θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τον καθιερωμένο τρόπο σκέψης ή αντίδρασης σας, θα παρατηρηθεί μια τάση αναζήτησης που αν τη συνοδεύσετε με τόλμη και μεθοδικότητα τότε θα σας βγει σε καλό.

Μια συνομιλία θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τις συνθήκες της ζωή σας, εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί θα μπορέσετε να διαφοροποιήσετε την παρά πέρα εξέλιξη. Μια θετική πρόταση θα σας βοηθήσει να γυρίσετε την πλάτη σε αποτυχημένες παρελθοντικές υποθέσεις, ανεβασμένη θα είναι η αυτοεκτίμηση σας, αλλάζετε προσδοκίες και μελλοντικά σχέδια.

Σκορπιός

Συνθήκες ρουτίνας ή πίεσης ενδεχομένως να σας δυσανασχετήσουν, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε. Αλλοπρόσαλλες θα είναι οι σκέψεις σας, δε θα βοηθήσουν στο να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε, η μέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Απόψεις τρίτων δε θα καταφέρουν να σας πείσουν σε θέματα που υπάρχει διαφωνία, καλό θα είναι να μην αντιταχτείτε πεισματικά σε ότι ακούσετε.

Advertisements

Για εσάς τους καταπιεσμένους που θέλετε να αλλάξετε ρυθμό ζωής θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει το έναυσμα για συναντήσεις και επαφές, αφήστε τον εαυτό σας να κινηθείτε αυθόρμητα, να προσεγγίσει και να εκδηλωθεί.

Τοξότης

Ο έλεγχος των καταστάσεων περνά στα χέρια σας, με αισιοδοξία αναλαμβάνετε ρίσκα, δε θα υπάρξει διστακτικότητα. Η στάση σας θα είναι ναι μεν ενθουσιώδης ταυτοχρόνως όμως και μεθοδική. Συνεργάσιμοι και αποδοτικοί θα είστε σε θέματα εργασίας που απαιτούν άμεση διεκπεραίωση, σε περιπτώσεις που χρειαστεί να συνεργαστείτε θα τα πάτε πολύ καλά, δε θα υπάρξουν αρνητικές συνθήκες. Προχωρήστε σε οικονομικές διεκδικήσεις ωστόσο κινηθείτε διπλωματικά και όχι παρορμητικά, σας συνιστώ τα βήματα σας να είναι σταθερά και πολύ καλά υπολογισμένα.

Σήμερα θα βρεθείτε με οικογενειακά σας πρόσωπα, οι συζητήσεις σας θα είναι ουσιαστικές, αν υπάρχουν προβλήματα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις. Συναισθηματική και ευαίσθητη θα είναι η συμπεριφορά σας, θα κατανοήσετε, θα συμπαρασταθείτε και θα προστατέψετε τα άτομα που σας χρειάζονται.

 

Αιγόκερως

Σήμερα ενδεχομένως η στάση σας να είναι παρορμητική ίσως και κάπως ανυπόμονη. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε τα καινούργια ενδεχόμενα επαγγελματικά ή οικονομικά. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα σας ωθήσει να κινείτε δυναμικά και απελευθερωμένα, ωστόσο σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις υπερβολές. Η παρορμητικότητα σας θα είναι πολύ έντονη, προσοχή γιατί θα υπάρξει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό, καλό θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και συνειδητοποιημένη κρίση.

Ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από περιορισμούς και κατευθυνόμενα πρέπει, προσοχή να μην βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Οι πράξεις και οι εκδηλώσεις σας θα είναι άμεσες, αν πάρετε την απόφαση να κινηθείτε χωρίς αναστολές προνοήστε για την εξέλιξη των επιλογών σας.

Υδροχόος

Στο ξεκίνημα της μέρας ίσως να υπάρξουν δυσανασχετήσεις, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε σκέψεις που ουσιαστικά δε θα στηρίζονται σε απτά γεγονότα αλλά σε προσωπικές εικασίες. Σε περιπτώσεις διαφωνιών χαλιναγωγήστε τις νευρικές σας αντιδράσεις, στο εργασιακό σας περιβάλλον φροντίστε να διατηρήσετε το κλίμα ισορροπημένο και συνεργάσιμο. Στην πορεία θα υπάρξει αλλαγή στις διαθέσεις σας αναλαμβάνετε ρίσκα, δραστηριοποιήστε, διαφοροποιείτε απόψεις.

Παίρνετε απόφαση να περάσετε σε άμεσες πράξεις, θα επικεντρωθείτε στα νέα ανοίγματα και στις καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Ευχάριστα μαντάτα θα τονώσουν τον ενθουσιασμό σας, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε ουσιαστικές διεκδικήσεις, διατηρήστε ενδυναμωμένη την αυτοπεποίθηση σας αλλά χωρίς υπερβολές.

Ιχθύς

Ώθηση θα σας δώσουν τα γεγονότα βγαίνετε από την αδράνεια και την καταστολή. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, στον επαγγελματικό σας τομέα ανοίγονται πόρτες προς νέες αναζητήσεις, εσείς που ψάχνετε εργασία δώστε μεγάλη σημασία στην καινούργια πρόταση που θα σας γίνει θα είναι συμφέρουσα. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, η διάθεση σας για τακτοποιήσεις θα σας ωθήσει σε δραστικές ενέργειες.

Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κλείσετε κεφάλαια που ως τώρα σας προκαλούσαν κούραση πνευματική και ψυχολογική. Εκδηλώστε ξεκάθαρα και με σαφήνεια τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας, ωστόσο αποφύγετε την υπερβολή και την ανυπομονησία.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα