Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (7-12-2020)

Κριός

Αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, σήμερα δε θα θελήσετε να κρύψετε ή να καμουφλάρετε λόγια ή καταστάσεις. Με αντιδραστικότητα και παρόρμηση θα εναντιωθείτε σε καταπιεστικές καταστάσεις, προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε στον εργασιακό σας χώρο. Βασική σας ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, δεν θα αντέξετε τις ψυχαναγκαστικές ενέργειες ή συνήθειες, αν σας στριμώξουν τα γεγονότα η στάση σας θα είναι σπασμωδική.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη σύνεση και την ψυχραιμία σας, σκεφτείτε αισιόδοξα, στοχεύστε στην ισορροπία, αποφύγετε τις υπερβολές. Στις οικονομικές σας υποθέσεις θα πρέπει να λείπουν οι επιπολαιότητες, προσοχή να μην μετανιώσετε λίγο αργότερα για τυχόν βιαστικές επιλογές. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε και να κινηθείτε μεθοδικά

Ταύρος

Σήμερα δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση της η μυστικοπάθεια σας, παράλληλα ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις φυγής και απόδρασης. Επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από την ανιαρή ή καταπιεστική πραγματικότητα γεγονός που θα σας ωθήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ακμαία, το πείσμα και η δυναμική σας θέληση θα σας βοηθήσουν να λύσετε κόμπους, να απεγκλωβιστείτε από συνθήκες που δε θα σας αφήνουν να εξελιχτείτε.

Προσοχή στις εμμονές, καλό θα είναι η σκέψη σας να μην είναι προσκολλημένη, αφήστε να βγουν στην επιφάνεια οι αισιόδοξες εκδοχές. Μια πρόταση θα αποτελέσει έναυσμα για ξεκίνημα μιας άλλου είδους ζωής, θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες και να δώσετε περισσότερο χρόνο στα προσωπικά σας ζητήματα.

Advertisements

Δίδυμοι 

Σήμερα ανανεώνεστε και βγαίνετε από καταστάσεις που σας στρεσάρουν, είτε αυτές αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα, είτε τον κοινωνικό. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για χαλάρωση και ψυχαγωγία, το νου σας να μην παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, φανείτε οργανωτικοί.

Στον οικογενειακό σας τομέα θα υπάρξει ισορροπία στις επαφές σας, δείξτε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στα συγγενικά σας άτομα, βγάλτε στην επιφάνεια τη δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Μη πάρετε αψήφιστα θέματα ή καταστάσεις που θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στο μέλλον σας, κινηθείτε προνοητικά και όχι παρορμητικά.

Καρκίνος

Σήμερα προσοχή στις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, αποφύγετε την αναβολή στις εργασιακές σας υποθέσεις. Αλλαγές θα υπάρξουν στις εσωτερικές και ψυχολογικές σας διαθέσεις, θα απομακρυνθείτε, θα απορρίψετε, ενδεχομένως να τερματίσετε οριστικά κάποιες συγκεκριμένες σχέσεις σας. Ίσως να έχετε την τάση να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας. Θα σας παροτρύνω να ακούσετε τη συμβουλή που θα σας δώσει ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο, θα αποδειχτεί πολύτιμη και θα δώσει λύση σε έναν συναισθηματικό κόμπο που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε στον εαυτό σας.

Για όσους από εσάς νιώθετε πως οι εργασιακές ή καθημερινές  σας συνθήκες σας πνίγουν, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βρείτε διέξοδο. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να την ώρα είναι να αποφύγετε τις  απαισιόδοξες σκέψεις και τις  σπασμωδικές ενέργειες.

Advertisements

Λέων

Σήμερα ίσως να υπάρξουν ψυχολογικές διακυμάνσεις, είναι πολύ πιθανόν οι σκέψεις που θα κάνετε να δημιουργήσουν συναισθηματικές εναλλαγές στον ψυχικό σας κόσμο. Αν θέλετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία σας εισχωρήσετε στο βάθος των αισθημάτων σας, ψάξτε για αιτίες και αποτελέσματα. Εσείς οι στρεσαρισμένοι ή πεσμένοι μιλήστε για τα προβλήματα ή τις ανησυχίες σας στα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Θα είναι λάθος αν εγκλωβιστείτε στις σκέψεις σας και κρατήσετε απόμακρη στάση, υπάρχουν άτομα που μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Διατηρήστε συζητήσιμη και κοινωνική τη διάθεση σας. Σήμερα θα υπάρξει δυνατότητα να λυθούν παρεξηγήσεις αρκεί να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

Παρθένος

Σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός και αισιοδοξία σήμερα θα έχετε τη διάθεση να αποκαλύψετε και να ξεσκεπάσετε. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει είναι απολύτως συνειδητές, κρατήστε υπό έλεγχο την παρορμητικότητα σας, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και ρίσκα ωστόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος να κινηθείτε υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού.

Απρόοπτη επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, θα εμφανιστεί καινούργια προοπτική μέσω διαδικτύου, σας δίνω τη συμβουλή να μην απαντήσετε ή αποφασίσετε βιαστικά. Η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να βγείτε απ’ τις ανασφάλειες σας, θα καταφέρετε να κρατηθείτε μακριά από ενδοιασμούς και αναστολές, όμως η  δράση σας θα  πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενη και όχι επιπόλαια.

Ζυγός

Σήμερα προσοχή στις υπερβολές και στις εκκεντρικές ενέργειες, σε διέγερση θα βρίσκεται το πνεύμα και η φαντασία σας, σήμερα θα ανακαλύψετε, θα βρείτε νέους μεθόδους, θα επιχειρήσετε να εφαρμόσετε καινούργια τακτική. Θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και διορατικοί, εμπνευσμένες ιδέες θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Παίρνετε απόφαση να ανοιχτείτε σε καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, βάζετε στόχο να επεκταθείτε και να εξελιχτείτε.

Advertisements

Η τολμηρή σας διάθεση θα σας ωθήσει στο να αναλάβετε ρίσκα, σας φανερώνω πως τα αποτελέσματα δε θα σας απογοητεύσουν αρκεί να είναι εφικτές οι βλέψεις σας. Αποφύγετε τις υπερβολές είτε στις προσδοκίες σας, είτε στις ικανότητες σας, οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι προϊόντα προσγειωμένων επιθυμιών.

Σκορπιός

Σήμερα θα αντιδράσετε σε καταπιέσεις και ασφυκτικές συνθήκες, ωστόσο οι ενέργειες σας ενδεχομένως να είναι σπασμωδικές, καλό θα είναι να μην αφήσετε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από απωθημένα και εξάρσεις.  Προσπαθήστε να εντοπίσετε τις αιτίες των ψυχολογικών σας συμπλεγμάτων, δώστε εξηγήσεις και λύσεις. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες.

Στον οικογενειακό σας τομέα προσπαθήστε να βρείτε δίοδο συνεννόησης, αν δεν γίνουν από πλευρά σας κάποιες συγκεκριμένες υποχωρήσεις τότε το αποτέλεσμα δε θα είναι άμεσο, αποφύγετε τις προστριβές. Οι σκέψεις σας καλό θα είναι να μείνουν εντός πραγματικότητας, προσαρμόστε επιθυμίες και βλέψεις. Σε μπερδεμένες καταστάσεις εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος.

Τοξότης

Σήμερα δείξτε ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, αποφύγετε τον πρόχειρο ή επιπόλαιο χειρισμό, αν κινηθείτε πρακτικά και μελετημένα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ζωτικότητα και επικοινωνιακή διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, η κινητικότητα σας θα σας προσφέρει μια αρκετά δραστήρια και εποικοδομητική ημέρα.

Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, δε θα θελήσετε φραγμούς και περιοριστικά όρια. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί στις οικογενειακές σας σχέσεις και επαφές, χαλαρή θα είναι η διάθεση σας, θα αφήσετε στην άκρη τα δύσκολα θέματα που υποκινούν εντάσεις και διαφωνίες.

Αιγόκερως

Σήμερα προσπαθήστε να χειριστείτε με ψυχραιμία τις τυχόν δυσκολίες, είναι πολύ πιθανόν να ακυρώσετε ή να αναβάλετε, μάλλον δε θα είστε σε θέση να χειριστείτε καταστάσεις που σας πιέζουν με τρόπο μεθοδικό. Περάστε σε εσωτερικές αναζητήσεις, λύστε τους συναισθηματικούς κόμπους που σας δημιουργούν στρες ή και αναστολές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι κάντε το βήμα να απελευθερωθείτε συναισθηματικά, να δώσετε τέλος σε φραγμούς, να απαλλαγείτε από καταστάσεις ψυχολογικής φθοράς.

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε ψυχολογικά, να συνομιλήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αν συμπεριφερθείτε με χαλαρή διάθεση θα δείτε πως οι συνομιλίες σας θα είναι αναζωογονητικές.

Υδροχόος

Σήμερα κινηθείτε με σύνεση και προγραμματισμό, προσοχή να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και ο υπερβολικός ενθουσιασμός σας ωθήσει σε στόχους έκτος ρεαλιστικού πλαισίου. Εφικτές θα πρέπει να είναι οι επιδιώξεις σας, ναι μεν θα βρίσκεται σε τόνωση η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας, ωστόσο δε θα είναι σοφό να δοκιμαστείτε ή να ρισκάρετε χωρίς να υπάρχει ένα εναλλακτικό πλάνο ή ένα σίγουρο πάτημα σε περίπτωση αποτυχίας.

Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας οφειλές, μη παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, κινηθείτε με υπευθυνότητα σε θέματα που από καιρό αιωρούνται. Η εγκράτεια και ισορροπημένη σκέψη δε θα πρέπει να λείψουν από τις ενέργειες ή τις επιλογές σας, μην αφήστε την παρορμητικότητα να γίνει οδηγός των αποφάσεων σας.

Ιχθύς 

Σήμερα περιορίστε την αβεβαιότητα σας, σήμερα μη δώσετε έμφαση στις ανυπόστατες φοβίες, διαφοροποιήστε τις βλέψεις σας, αναπροσαρμόστε επιθυμίες και προτεραιότητες. Σας δίνω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από οικονομικές σκοτούρες, βαριές επαγγελματικές ευθύνες, και εργασιακές εντάσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε λίγο από τα δεσμά της καθημερινότητας σας γι αυτό θα είστε θετικοί σε προτάσεις διασκέδασης μέσα στο σπίτι, θα οδηγηθείτε σε πιο απελευθερωμένες προτιμήσεις και αναζητήσεις.

Επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από την καθιερωμένη ρουτίνα, θα θελήσετε να κάνετε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις ακλουθώντας έναν πιο  ξέγνοιαστο τρόπο ζωής. Ξεκουραστείτε, φροντίστε για την υγεία σας, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα