Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (2-12-2020)

Κριός

Τεκμηριωμένες θα είναι οι απόψεις σας, οι συζητήσεις σας θα είναι δυναμικές και ουσιαστικές, θα καταφέρετε να υπερισχύσετε σε περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις. Θα βρείτε τρόπο να εισακουστούν και να επηρεάσουν οι απόψεις σας, δείξτε εμπιστοσύνη στη δυναμική του λόγου σας. Εστιάστε στην εργασιακή σας εξέλιξη, τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά θα σας δώσουν την ευκαιρία να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση.

Οξυδέρκεια θα σας διακρίνει με μεθοδικότητα και επιμονή θα χειριστείτε κάποια δύσκολα θέματα, θετική κατάληξη θα έχει μια κίνηση σας σχετικά με οικονομική διεκδίκηση ή συμφωνία. Αυτοπεποίθηση, αυτοσυγκράτηση και συγκροτημένη σκέψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, ωστόσο προσοχή στις διαστάσεις της καχυποψίας σας σε θέματα που υπάρχουν αμφιβολίες.

Ταύρος

Προσπαθήστε  σήμερα να αδειάσετε το μυαλό σας από προβληματισμούς και σκέψεις, εσείς που έχετε να διεκπεραιώσετε εργασίες σε συγκεκριμένο χρόνο δε θα πρέπει να αφήσετε την πίεση και το στρες να σας καταβάλει. Σήμερα θα επικεντρωθείτε σε θέματα που να μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και ψυχολογική ισορροπία. Αρνητική θα είναι η διάθεση σας για ανάληψη παράτολμων ρίσκων, κύριο μέλημα σας θα είναι να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που σας προκαλούν σκαμπανεβάσματα και έκρυθμες καταστάσεις.

Η παρέμβαση σας σε ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα φέρει άμεση και οριστική κατάληξη, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα επαναφέρει την συνεννόηση και την ηρεμία. Εσείς που νιώθετε κουρασμένοι εστιάστε στην ψυχαγωγία και στη διασκέδαση σας, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που μπορούν να σας ανανεώσουν.

Advertisements

Δίδυμοι

Σήμερα θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τις απόψεις σας, η έκφραση σας θα έχει δυναμισμό και σαφήνεια. Θετική κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις σας, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε σφαιρικά ίσως και κάπως συμβιβαστικά, προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και διπλωματική στάση. Θετικοί θα είστε στις αλλαγές και στα καινούργια ανοίγματα, ωστόσο προσοχή στις επιλογές σας, το νου σας να μην παρασυρθείτε από λανθασμένες πληροφορίες.

Αυτοσυγκράτηση θα σας διακρίνει, με φιλοσοφημένη διάθεση θα αντιμετωπίσετε απόψεις ή στάσεις που δεν συμφωνούν με τις προσωπικές σας πεποιθήσεις. Δεν θα παγιδευτείτε στο παιχνίδι των πεισματικών αντιπαραθέσεων, η επιχειρηματολογία σας θα είναι δυνατή και εύστοχη, θα καταφέρετε να πείσετε και να αποδείξετε

Καρκίνος

Προσπαθήστε να μη βγείτε από το πρόγραμμα σας, σήμερα βάλτε προτεραιότητες, συγκεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, μη κουράσετε τη σκέψη σας με μελλοντικές υποθέσεις εστιάστε στα παροντικά ζητήματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις ωστόσο η σωστή διεκπεραίωση θα απαιτεί μεθοδική στάση και όχι σπασμωδική ή βιαστική. Προσοχή να μην ‘ρθείτε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που χρειάζεστε την συνεργασία τους.

Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, για την ώρα κινηθείτε επιφυλακτικά. Εσείς που απογοητευτήκατε από τα ως τώρα αποτελέσματα καλό θα είναι να μην υποπέσετε σε αδράνεια, η σκέψη σας δε θα πρέπει να είναι απαισιόδοξη.

Advertisements

Λέων

Σήμερα δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις περί επαγγελματικής επέκτασης ή βελτίωσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον ορίζοντα σας, καταφθάνει δημιουργικό έναυσμα. Θα υπάρξουν γεγονότα ευνοϊκά που θα φέρουν ευχάριστες συναντήσεις και εποικοδομητικές συνομιλίες. Σε περίπτωση που έχετε νέες επαγγελματικές ιδέες τότε μην καθυστερείτε άλλο, περάστε σε προτάσεις, διατυπώστε αυτό που σκέπτεστε.

Σήμερα θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα, να διεκδικήσετε αλλαγές, η δράση σας θα είναι αισιόδοξη και δυναμική. Οικονομικό άνοιγμα θα προκύψει, ευνοϊκοί θα γίνουν κάποιοι όροι σε περίπτωση που έχετε υπογράψει δάνειο ή συνάψατε συμφωνία συνεργασίας. Ομαλό θα είναι το κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αν υπάρχουν θέματα μπερδεμένα τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα και δηλώσεις.

Παρθένος

Σε τυχόν παρουσιάσεις και ομιλίες σήμερα θα τα πάτε πολύ καλά, ευχέρεια θα έχει ο προφορικός σας λόγος, θα φανείτε συζητήσιμοι, θα μιλήσετε τεκμηριωμένα. Έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, ο χειρισμός σας θα είναι ώριμος και σκεπτόμενος. Ο ορθολογισμός σας θα σας αποτρέψει από λανθασμένες ή αφελείς σκέψεις και πράξεις, οι αποφάσεις σας θα είναι μελετημένες, πριν κινηθείτε θα σκεφτείτε σε βάθος. Συνεργάσιμοι θα είστε σε θέματα εργασίας που απαιτούν ομαδικότητα, σε περιπτώσεις που χρειαστεί να συνεργαστείτε θα τα πάτε πολύ καλά δεν θα υπάρξουν αρνητικές συνθήκες.

Θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να αποκτήσετε συστηματική επικοινωνία με πρόσωπο που από καιρό επιδιώκατε προσωπική σχέση. Εσείς που αναζητάτε νέα εργασία είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε συζήτηση για μια συγκεκριμένη πρόταση που θα σας γίνει, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον.

Ζυγός

Σαφήνεια και πειθώ θα έχει τόσο ο προφορικός σας λόγος όσο και ο γραπτός, σήμερα οι σκέψεις, οι συζητήσεις και οι αποφάσεις σας θα είναι δημιουργικές, διατηρήστε συνεργάσιμη τη στάση σας, νέες ιδέες ή συμφωνίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Δείξτε προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στα συναδελφικά σας άτομα και γενικότερα στα πρόσωπα που μεταξύ σας ειπωθούν στο παρελθόν αρνητικά ή πικρόχολα σχόλια.

Advertisements

Καλό θα είναι να αποφύγετε τις αοριστίες ξεκαθαρίσετε με αμεσότητα τη θέση σας. Προσοχή στις υπερβολές και στις βιασύνες, χειριστείτε με υπομονή καταστάσεις που χρήζουν άμεση τακτοποίηση. Σας συμβουλεύω να φανείτε προνοητικοί σε οικονομικά θέματα, μη βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Επιλέξτε τις επενδυτικές κινήσεις, αποφύγετε τις πολλές ή περιττές αγορές, αποταμιεύστε τα χρήματα σας.

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις επικοινωνιακές σας επαφές, προσπαθήστε να διακρίνετε το φαινομενικό από το απολύτως πραγματικό. Η σκέψη σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένη και ισορροπημένη, καλό θα είναι να μην πράξετε ή αποφασίσετε στηριζόμενοι σε ενδείξεις ή σε προσωπικές εικασίες. Θα είστε σε θέση να συζητήσετε με τεκμηριωμένες απόψεις, στις επαγγελματικές σας επαφές μιλήστε με σαφήνεια και όχι με μισόλογα και υπεκφυγές. Φανείτε ομιλητικοί και αναλυτικοί στοχεύοντας στο να περάσετε ιδέες και επιθυμίες.

Αν έχετε διαφορές ή αντιπαλότητες με κάποιο συγκεκριμένο άτομο φιλικό ή οικογενειακό, καλυτέρα σήμερα να αποφύγετε τη μεταξύ σας προσωπική ρήξη, προσπαθήσετε να κινηθείτε διπλωματικά, αν νιώθετε πως σας λείπει η υπομονή τότε κρατήστε απόσταση ασφαλείας.

Τοξότης

Καινούργιες σκέψεις και ιδέες θα κάνουν την εμφάνιση τους, σήμερα ίσως να θελήσετε να ξεφύγετε από τα καθέκαστα, θα αναζητήσετε βελτίωση και ανανέωση. Άμεση εξέλιξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, στις συνεργασίες σας το κλίμα θα εξαρτηθεί από τη στάση σας, φανείτε διαλλακτικοί, αποφύγετε ρήξεις και αντιπαλότητες. Όσοι απ εσάς περιμένετε απαντήσεις ή επιδιώκετε τελεσίδικες συμφωνίες δεν θα πρέπει να αγχωθείτε ούτε να πιέσετε τις καταστάσεις.

Σε θέματα προσεγγίσεων βγαίνετε από τυχόν ενδοιασμούς ή αναστολές, τώρα βάζετε φρένο στον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης. Θα προκύψουν ουσιαστικές συνομιλίες και συμφωνίες σας θα δημιουργήσουν δυνατότητα μακροχρόνιων συστηματικών επαφών. Σκεφτείτε και κινηθείτε με ορθολογισμό, συμφέρουσες και δημιουργικές θα είναι οι προτάσεις που θα ακουστούν.

Αιγόκερως

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, σήμερα μην σταθείτε σε επιφανειακές εξηγήσεις, δώστε χρόνο στα γεγονότα. Δεν θα πρέπει να κινηθείτε επιπόλαια σε θέματα που αφορούν χρηματικά ποσά και έντονα ρίσκα, φανείτε σταθεροί και μεθοδικοί. Οι παρορμητικές ενέργειες θα σας στοιχίσουν, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να συναναστραφείτε, να βρεθείτε με κόσμο, οι απελευθερωμένες σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις προσέγγισης.

Στο οικογενειακό σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας δημιουργεί εντάσεις ή ψυχολογικές πιέσεις. Προσπαθήστε τα λόγια και οι πράξεις σας να έχουν ξεκάθαρες βλέψεις, αποφύγετε κουβέντες διφορούμενης σημασίας.

Υδροχόος

Σήμερα θα σας επηρεάσει το προαίσθημα σας, προσπαθήστε να βασιστείτε στα γεγονότα που ήδη συνέβηκαν και όχι σε αυτά που νομίζετε πως θα συμβούν. Ομιλητική θα είναι η στάση σας, δημιουργικές οι προτάσεις που θα κάνετε, διατυπώστε τις ιδέες σας. Σε οικονομικά θέματα ενδεχομένως να σας αγχώσουν καταστάσεις που καθυστερούν, ωστόσο μια θετική απάντηση που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπο τακτοποίησης, θα καταφέρετε να δώσετε τη λύση που απαιτείται.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ζητήματα που ουσιαστικά προκύπτουν από ψυχολογικά συμπλέγματα και υποσυνείδητες φοβίες. Στα οικογενειακά σας θέματα η στάση σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική και συζητήσιμη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναλύσετε καταστάσεις και να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις, μη κλειστείτε στον εαυτό σας περάσετε σε ειλικρινείς εξηγήσεις.

Ιχθύς

Σκεφτείτε στηριζόμενοι στη λογική και όχι στις επιφανειακές εντυπώσεις, σήμερα σας δίνω τη συμβουλή να μην παρασυρθείτε από τις πληροφορίες που θα λάβετε και τα σχόλια που θα ακούσετε ενδέχεται να υπάρχουν κενά και παραποιήσεις. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε την ροή των γεγονότων αποφεύγοντας τις βιαστικές παρεμβάσεις. Δείξτε αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι να χαλιναγωγήσετε άγχος, ανυπομονησία, και στρες.

Σε περίπτωση που υπάρξουν αντιπαραθέσεις και αντιδράσεις καλό θα είναι να αντιταχτείτε με αυτοσυγκράτηση, διατηρήστε ισορροπημένους διαλόγους. Στα δύσκολα ζητήματα που υπάρχουν αμφιβολίες σοφό θα είναι να αποφύγετε τις τελεσίδικες απαντήσεις, προτιμήστε τους ελιγμούς έχετε διπλωματικές ικανότητες.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα