Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-11-2020)

Κριός

Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη σκέψη σας εσωτερικά ερωτήματα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε όχι μόνο την καθημερινότητα σας, αλλά και τις σχέσεις σας, επαγγελματικές, προσωπικές και οικογενειακές. Παίρνετε νέες αποφάσεις σχετικά με το πως πρέπει να συμπεριφερθείτε, τι είδους αλλαγές πρέπει να γίνουν απ την πλευρά σας, και τι είναι αυτό που πρέπει να σταματήσετε πλέον να ανέχεστε.

Σας ικανοποιούν οι συνθήκες και τα δεδομένα; Μήπως πρέπει να διαφοροποιήσετε βάσεις αξίες και προσδοκίες; Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν από εσάς τους ίδιους, αλλάζετε στάση και τακτική. Σε ένα συγκεκριμένο θέμα που από καιρό σας προβληματίζει κλείνετε το κεφάλαιο και να περνάτε σε νέο ξεκίνημα. Διαγράφετε παρελθοντικές αποτυχίες, εστιάζετε σε αυτά που θα έρθουν.

Ταύρος

Σήμερα οι διαθέσεις σας θα ανοίξουν νέους ορίζοντες, θα νιώσετε που είστε έτοιμοι να αποκτήσετε καινούργιους στόχους ωστόσο προσοχή στις επιπολαιότητες. Αφήνετε στην άκρη απαισιοδοξίες και επιφυλάξεις, σήμερα θα αποκαλυφθεί η ανάγκη σας να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, να αποκτήσετε υλικά αγαθά, προσοχή να μην ξεφύγουν οι αγορές που θα στοχεύουν στον εντυπωσιασμό. Η επιμονή σας ενδεχομένως να βγάλει στην επιφάνεια την ανταγωνιστική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις περιπτώσεις που θα βρείτε δυσκολίες ή εμπόδια, αποφύγετε την νευρικότητα, την ανυπομονησία και το έντονο πείσμα. Παρορμητικές ενέργειες ή πράξεις υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού θα έχουν απρόβλεπτο αποτέλεσμα που θα έχει αντίκτυπο στο μέλλον των σχέσεων και των επαφών σας.

Advertisements

Δίδυμοι

Σήμερα σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε, θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, πρακτικά θα βρίσκεστε σε ετοιμότητα, σήμερα θα είστε δραστήριοι, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Άνοιγμα θα έχετε σε μια συγκεκριμένη υπόθεση που από καιρό σας απασχολεί, μπαίνει το νερό στο αυλάκι τώρα θα καταφέρετε να επιτύχετε στον στόχο σας. Σε συνομιλία θα καταφέρετε να σπρώξετε την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε, η αποδοχή μιας πρότασης που θα κάνετε θα φέρει θετική και άμεση κατάληξη.

Εκφράστε τη σκέψη σας, διατυπώστε ιδέες και προτάσεις, ο δυναμισμός σας θα πιάσει τόπο. Στον οικογενειακό σας τομέα λύνεται μια παρεξήγηση, για εσάς τους τσακωμένους ή αποστασιοποιημένους αλλάζουν τα δεδομένα, φεύγει η αρνητικότητα.

Καρκίνος

Σήμερα εσείς που στοχεύετε στη βελτίωση και στην ανανέωση οι εξελίξεις θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές που θα τονώσουν τον δυναμισμό και την αισιοδοξία σας. Προχωρήστε σε ανάληψη πρωτοβουλιών, οι δημιουργικές σας προτάσεις θα βρουν το ενδιαφέρον που αναμένετε. Με οξυδέρκεια και διαίσθηση θα είστε εξοπλισμένοι, οι επαφές σας θα είναι εποικοδομητικές και προσοδοφόρες, θα έχετε την  ευκαιρία να  ανοίξετε συζητήσεις θετικής κατάληξης.

Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, κινηθείτε αποφασιστικά ωστόσο αποφύγετε τα σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας, προσοχή σε τάσεις ανυπομονησίας. Επικοινωνήστε με τα αγαπητά σας άτομα, εσείς που έχετε πεσμένη διάθεση ανοιχτείτε και μιλήστε ξεκάθαρα, τα λόγια και οι συμβουλές που θα ακούσετε θα σας ενθαρρύνουν.

Advertisements

Λέων

Σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες θα φέρουν ανατροπές στο σκεπτικό σας, διαφορετικός θα είναι ο τρόπος δράσης και αντιμετώπισης σας. Έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός σας, θα εστιάσετε σε εκείνα τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που ξέρετε πως μπορούν να σας ανανεώσουν και σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Παίρνετε απόφαση να υλοποιήσετε κάποιες εσώψυχες επιθυμίες σας και ταυτόχρονα θα βάλετε σε τάξη τις εσωτερικές σας διακυμάνσεις.

Αλλάζετε απόψεις και ιδεολογική τοποθέτηση, η αφορμή θα δοθεί από ένα απρόοπτο συμβάν που θα φέρει έντονες αναστατώσεις και σκέψεις. Απελευθερωμένη θα γίνει η στάση σας, απεγκλωβίζεστε από αρνητικές εικασίες, αποκτά αισιοδοξία η δράση σας.

Παρθένος

Σήμερα θα θελήσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, ο τρόπος συμπεριφοράς σας θα είναι ανέμελος, δεχτικός ίσως και κάπως απελευθερωμένος. Ενδέχεται να  λάβετε πρόταση που θα σας χαροποιήσει, θα ανανεωθεί η διάθεση σας ωστόσο αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό και τις γρήγορες εξιδανικεύσεις. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε, να συμφωνήσετε και να καταλήξετε αρκεί να είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά.

Αναθερμαίνονται παγωμένες επαφές, μια χαρά θα τα πάτε στην επικοινωνίας σας,  έρχονται εξακριβώσεις και συνειδητοποιήσεις. Προσοχή στις ανατρεπτικές αποφάσεις, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, στοχεύστε στην ισορροπία, οι μεγάλες αλλαγές θα έρθουν σταδιακά. Σε περίπτωση που σας πιέσουν οι καταστάσεις μη βιαστείτε να απαντήσετε ή να κλείσετε τα ζητήματα, πάρτε το χρόνο σας, αποφύγετε να στηριχτείτε σε υποθετικές εκδοχές.

Ζυγός

Σήμερα προσπαθήστε να ρεγουλάρετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, προσοχή στην έκταση και το βάθος των όσων θα αισθανθείτε. Αναζητήστε σταθερότητα, κρατήστε σε ισορροπία τις διαθέσεις σας. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα κλείσουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Σήμερα οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη γι αυτό μιλήστε ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις καθυστερήσεις και τις αναβολές.

Advertisements

Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να προσκολληθείτε στις αρνητικές εκδοχές, σκεφτείτε με ορθολογισμό και αντικειμενικότητα. Φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί στους χώρους που θα κινήστε, προσπαθήστε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας μέσω διαδικτύου. Έρχονται ανοίγματα για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, αποφύγετε το άγχος, ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς αναζητάτε.

Σκορπιός

Σήμερα συναισθηματική θα είναι η αντίληψη σας, ενθουσιώδης η στάση σας, ο σύνδεσμος αυτών των δυο θετικών στοιχείων θα φέρει θετικά και απρόοπτα ανοίγματα. Δεν θα απουσιάζει ο δυναμισμός, επιθυμία σας θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, νέους στόχους βάζετε στα μελλοντικά σας πλάνα. Κλείνετε παλιές εκκρεμότητες, τερματίζετε αρνητικές σχέσεις προσωπικές ή φιλικές, βάζετε πλώρη για καινούργιες γνωριμίες ή επαφές.

Η εσωτερική σας δύναμη θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, αισιόδοξο αποτέλεσμα θα έχουν οι συναντήσεις και οι συζητήσεις σας. Η κοινωνική σας διάθεση σε συνδυασμό με την απελευθερωμένη σας στάση θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε κοντά σας καινούργια πρόσωπα μέσω διαδικτύου.

Τοξότης

Πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αδρανήσετε, ωστόσο θα πρέπει οι πράξεις σας να είναι μεθοδικές και όχι παρατραβηγμένες ή υποκινούμενες από τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Βασική σας ανάγκη θα είναι να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα, στόχος σας θα είναι πάση θυσία να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, όμως προσοχή θα ελλοχεύει κίνδυνος να πέσετε σε υπερβολές. Αν προβείτε σε προτάσεις ο τρόπος σας δεν θα πρέπει να είναι ανυπόμονος, προσοχή στις επαφές σας με πρόσωπα που προσπαθείτε να τα κρατήσετε υπό τον έλεγχος σας.

Στον οικογενειακό σας τομέα η εξέλιξη των γεγονότων θα δημιουργήσει άνοιγμα για λύσιμο προβλημάτων, η στάση σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική. Σε ζήτημα που έχετε αμφιβολίες σας δίνω τη συμβουλή να μη βιαστείτε να βγάλετε τελεσίδικα συμπεράσματα.

Αιγόκερως

Σήμερα ανησυχία θα σας διακατέχει, ίσως να μην αρκεστείτε στα δεδομένα, θα σας δημιουργηθεί η διάθεση να προχωρήσετε τη ζωή σας επάνω σε διαφορετικές βάσεις γι αυτό θα διεκδικήσετε αλλαγές σε ορισμένες περιπτώσεις θα αντιδράσετε και θα εναντιωθείτε. Ένα ξαφνικό απρόσμενο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε ωστόσο δε θα πρέπει να κινηθείτε αναστατωμένα.

Προσέξτε και αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων, βάλτε μπροστά τη  λογική. Με ενθουσιασμό και ανοιχτό πνεύμα θα χειριστείτε τα συμβάντα και τις καινούργιες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως ζωτικούς, θα είστε δεχτικοί σε προτάσεις, ανοιχτοί σε κάθε είδους συζητήσεις, και τολμηροί στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Σε τόνωση θα βρίσκεται η αισιοδοξία σας, ζωντάνια θα έχουν οι διαθέσεις σας και οι  πράξεις σας.

Υδροχόος

Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, ανανεωμένη η ψυχολογία και η διάθεση σας, θετικές θα είναι οι σκέψεις σας. Με προθυμία θα προσφέρετε και θα βοηθήσετε, δεν θα λείψουν πράξεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας ωστόσο σε θέματα που θα υπάρξουν διαφορετικές απόψεις αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. Για εσάς που σε προσωπικό επίπεδο αναζητάτε νέες ευκαιρίες θα δημιουργηθούν ανοίγματα που θα περιμένουν τη δράση σας.

Σήμερα θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα μέσω διαδικτύου. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε προσωπικές σας υποθέσεις, έρχονται συμφιλιώσεις και λύσιμο παρεξηγήσεων. Μιλήστε ανοιχτά για τα θέματα που υπάρχουν διαφορές και μπερδεμένες καταστάσεις, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας.

Ιχθύς

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε, συζητήστε ανοιχτά με ειλικρίνεια και συγκεκριμένες βλέψεις. Προσοχή στις συναισθηματικές σας εναλλαγές, μην αφήσετε ανεξέλεγκτη την εσωτερική σας παρόρμηση, κινηθείτε με σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Σε περίπτωση που σας γίνουν προτάσεις  δώστε θετικές απαντήσεις, καλό θα είναι να περιορίσετε τον αρνητισμό ή τον καχύποπτο τρόπο σκέψης.

Κοινωνική θα είναι η μέρα σας, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, ίσως να αναθεωρήσετε για κάποιες αρνητικές απόψεις σας. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρύψετε ή καμουφλάρετε αυτό που νιώθετε.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα