Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-11-2020)

Κριός

Σήμερα, συνεννόηση και ισορροπία θα αναζητήσετε στις επαφές σας επαγγελματικές ή οικογενειακές. Η λογική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να λύσετε θέματα που σας προκαλούν άγχος ή αβεβαιότητα. Στις συζητήσεις σας θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα εκφράσετε ελεύθερα και ανοιχτά τις απόψεις σας. Εσείς οι δυσαρεστημένοι προσπαθήστε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που κλονίζει την εμπιστοσύνη σας, κάντε το βήμα να εμβαθύνετε στα εσωτερικά ψυχολογικά σας συμπλέγματα.

Advertisements

Τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα σας βοηθήσουν να βρείτε την άκρη του νήματος, θα οδηγηθείτε σε δυναμικές αποφάσεις που θα είναι σωστές. Κλείνει ένα αρνητικό κεφαλαίο στη ζωή σας, αναθεωρείτε ανασυγκροτήστε και περνάτε σε νέο ξεκίνημα. Προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από τις παρελθοντικές αποτυχίες, πιστέψτε πως όλα μπορούν να αλλάξουν και να βελτιωθούν.

Ταύρός

Σήμερα, οργανώστε τις κινήσεις σας, εντείνετε τις προσπάθειες σας, σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Εσείς που θα πάρετε την απόφαση να ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας στοχεύοντας σε χρηματικά κέρδη θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Κινηθείτε οργανωμένα, ενημερωθείτε για τα ενδεχόμενα, στηριχτείτε σε συμβουλές και υποδείξεις αρμόδιων ατόμων.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε αποκαλύψεις που ενδεχομένως να σας εκπλήξουν, κάτι θα διαπιστώσετε που θα σας βοηθήσει να αντιληφτείτε τις καταστάσεις από διαφορετική πλέον οπτική. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα ανοιχτούν ειλικρινείς συζητήσεις θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξακριβώσετε και να κατανοήσετε. Σκεφτείτε προστατευτικά και προνοητικά, στοχεύστε στην εξασφάλιση και στο σταθερό μέλλον.

Δίδυμοι 

Σήμερα, στο προσκήνιο βγαίνουν καταστάσεις που δεν είχατε καταφέρει να τις χειριστείτε αποτελεσματικά. Λάθη προηγούμενων ημερών ίσως να φέρουν μια ελαφριά αναστάτωση στο εσωτερικό σας κόσμο, ωστόσο ο προβληματισμός που θα προκύψει θα φέρει θετικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας. Παίρνετε την απόφαση να κινήσετε τα νήματα για να μπορέσετε να επέμβετε, να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε.

Προμηνύονται ανατρεπτικές εξελίξεις, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δώσει την αφορμή να περάσετε σε συζητήσεις που θα τερματίσουν τις εντάσεις ή τις αρνητικές επιπτώσεις. Σε γενικές γραμμές σήμερα τα γεγονότα και τα απρόοπτα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά, θα σας δώσουν το έναυσμα να εξερευνήσετε τον ψυχικό σας κόσμο, πολύ καλά θα κάνετε και θα αναζητήσετε αλήθειες, προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες.

Καρκίνος

Σήμερα θα σκεφτείτε και θα αναλύσετε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα, θα καταφέρετε να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, βάζετε στην άκρη ανασφάλειες και αρνητικά σενάρια ή εκδοχές. Ο ορθολογισμός και η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο σκέψης, βγείτε από αναστολές και ψυχολογικά συμπλέγματα, κινηθείτε με αποφασιστικότητα. Στις συζητήσεις σας μιλήστε με σαφήνεια και επεξηγηματικό τρόπο, θετική κατάληξη θα δοθεί σε επίμαχο ζήτημα.

Συμφιλιώνεστε με οικογενειακό σας πρόσωπο, λύνεται παρεξήγηση που σας είχε παγώσει, αποκτούν οι επαφές σας ισορροπία. Εσείς οι προβληματισμένοι που έχετε αμφιβολίες ή που για κάποια συγκεκριμένη αιτία χάσατε την εμπιστοσύνη σας, μιλήσετε ανοιχτά, εκδηλωθείτε χωρίς καμουφλαρίσματα, θα καταφέρετε να λάβετε τις εξηγήσεις που χρειάζεστε για να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο.

Λέων

Σήμερα, ο τρόπος σκέψης σας καθώς και η ανάγκη σας για εσωτερική αναζήτηση θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σας ή της συμπεριφοράς σας και να περάσετε αποφασιστικά σε συγκεκριμένες αλλαγές. Ουσιαστικά τώρα θα καταφέρετε να βρείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να βελτιώσετε την προσωπικότητα σας, την εικόνα σας, και γενικότερα τις αντιδράσεις σας. Παίρνετε απόφαση να βγάλετε από την καθημερινότητας σας συνήθειες που φέρνουν στασιμότητα στην προσωπική σας εξέλιξη, αλλάζετε κατευθύνσεις, δε θα μείνετε προσκολλημένοι σε συντηρητικές απόψεις.

Advertisements

Η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από κοινωνικότητα και εξωστρέφεια, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον των καινούργιων προσώπων που θα σας συστήσουν. Στις οικογενειακές σας υποθέσεις σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία, οι ενέργειες σας θα στοχεύουν στην αρμονία και στη συνεννόηση.

Παρθένος

Σήμερα, προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, βρείτε την άκρη του νήματος, σταθεροποιήστε τις επιθυμίες σας. Απελευθερώστε το πνεύμα σας, προσχωρήστε με καινούργιες ιδέες, διαφοροποιήστε τη σκέψη σας. Θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και σε προσωπικά. Μια πρόταση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα δεδομένα σας, απρόοπτα συμβάντα θα σας βγάλουν από τυχόν αδιέξοδα ή τάσεις αναποφασιστικότητας.

Φανείτε τολμηροί και ειλικρινείς μην υποκύψετε σε συμπλέγματα και διλλήματα που μέχρι τώρα σας έριχναν στην αδράνεια και την αποστασιοποίηση. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε κακοτυχιές του παρελθόντος ταυτοχρόνως θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη και να αλλάξετε τις δεδομένες συνθήκες.

Ζυγός

Σήμερα, σκεπτόμενες και ώριμες θα είναι οι ενέργειες σας, ισορροπημένο κλίμα θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε, να βρείτε διόδους συνεννόησης και συνεργασίας. Σε κάποια ζητήματα ενδεχομένως να αποφύγετε να δώσετε βάση, σήμερα θα προτιμήσετε τις χαλαρές και ανέμελες επαφές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι αφήνετε στην άκρη τους προβληματισμούς, επέρχεται ψυχική εσωτερική ηρεμία.

Καταδεχτική θα είναι η στάση σας, θα ακούσετε προτάσεις, θα βρεθείτε σε καινούργιες παρέες μέσω διαδικτύου. Εσείς που θέλετε να τονωθείτε και να αναζωογονηθείτε δείξτε προσοχή στα συμπτωματικά γεγονότα, αξιοποιήστε τα απρόοπτα ανοίγματα που θα προκύψουν.

Σκορπιός

Σήμερα, η ανάγκη σας για εσωτερική ισορροπία θα απελευθερώσει τη σκέψη σας, ενδεχομένως να σας ωθήσει προς την φιλοσοφία καταλήγοντας σε μια σφαιρική άποψη για τη ζωή σας. Σήμερα δεν θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα μεμονωμένα γεγονότα αλλά με το γενικό αποτέλεσμα των πράξεων σας και κυρίως των επιλογών σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα κινηθείτε συνετά και σκεπτόμενα, αν χρειαστεί να πάρετε ρίσκα μελετήστε πολύ καλά τις συνιστώσες.

Οι συγκυρίες θα φέρουν καινούργια ανοίγματα που θα πρέπει να βρουν ανανεωμένη τη διάθεση σας και όχι προσκολλημένη στις παλιές αποτυχίες. Εσείς που θέλετε να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις προσπαθήστε να σκεφτείτε ορθολογικά και να κινηθείτε ισορροπημένα, τα γεγονότα θα καταφέρουν να τονώσουν την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας. Αξιοποιήσετε μεθοδικά τα χρήματα σας, αποφύγετε τις σπατάλες.

Τοξότης

Σήμερα θα είστε σε θέση να αποφασίσετε και να αξιολογήσετε με σωστή κρίση. Στις υποχρεώσεις σας θα δείξετε συνέπεια, θα φανείτε οργανωτικοί και αποτελεσματικοί. Αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και διορατική, ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, θα βρείτε τις αναγκαίες λύσεις. Σε προσωπικά ζητήματα θα υπάρξουν συζητήσεις και υποσχέσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε και να εξελιχτείτε. Ενισχυμένος θα είναι ο δυναμισμός σας θα βρειτε τρόπο να απαλλαγείτε από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Advertisements

Τοποθετήστε σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε στόχους και βλέψεις, βγαίνετε από συμπλέγματα, συναισθηματικές εξαρτήσεις και εσωτερικά διλλήματα. Δεχτείτε προσκλήσεις και προτάσεις φίλων, η επικοινωνία σας θα είναι ομαλή και οι συζητήσεις σας ανέμελες, συνειδητά θα αποφύγετε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν.

Αιγόκερως

Σήμερα, ένα είδος αναδρομής και ενδοσκόπησης θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις καταστάσεις, νέες ιδέες θα εμφανιστούν στο σκεπτικό σας, θα αλλάξετε στόχους και προτεραιότητες. Τώρα θα είστε ενισχυμένοι με ισχυρή θέληση, σοβαρότητα και αιχμηρή αντίληψη. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για επαγγελματική βελτίωση, η εργατικότητα και η υπευθυνότητα σας θα βρουν την αναγνώριση που σας αξίζει. Θα αποκτήσετε τη διάθεση για κινήσεις εποικοδομητικές, θα αποφύγετε προχειρότητες και μισές λύσεις.

Μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον κατόπιν συζήτησης οι απαντήσεις που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας και τις οικονομικές σας βλέψεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε, εξηγήστε τις καταστάσεις, σε οικογενειακά ζητήματα κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση.

Υδροχόος

Σήμερα, αναθεωρείτε σχετικά με κάποιες παρελθοντικές σας ενέργειες που δεν είχαν τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας κατά συνέπεια και τον τρόπο σκέψης σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αφήσετε στην άκρη το κακό παρελθόν και να πορευτείτε κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο θα υπάρξει η προοπτική νέας επαγγελματικής πρότασης σκεφτείτε την με σοβαρότητα.

Ξαφνικά συμβάντα θα αλλάξουν την κατεύθυνση της μελλοντικής σας πορεία, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο. Στα οικογενειακά και συγγενικά σας πρόσωπα εκφραστείτε ελεύθερα, θα βρείτε άμεση και θερμή ανταπόκριση, δε θα απογοητευτείτε. Ευχάριστες συναναστροφές μέσω διαδικτύου θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, φιλικές επαφές θα καταφέρουν να σας αναζωογονήσουν.

Ιχθύς 

Σήμερα, σε επαγγελματικά θέματα μεθοδική θα είναι η σκέψη σας, θα προχωρήσετε με αποφασιστική βήματα, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε μικρό δυσκολίες ή διλλήματα που σας δημιουργούν διχασμούς και καθυστερήσεις. Θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την ανυπομονησία σας, οι αντιδράσεις σας θα είναι ψύχραιμες και όχι παρορμητικές. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ότι μπορεί να σας αναζωογονήσει ή μπορεί να προχωρήσει τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά.

Σχετικά με την μελλοντική σας πορεία αφήνετε στην άκρη τις ανυπόστατες φοβίες, θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων, ο δυναμισμός σας θα σας αποτρέψει από ηττοπαθείς σκέψεις. Σε περίπτωση που τις τελευταίες μέρες η ταχύτητα των γεγονότων σας δημιούργησε άγχος τώρα θα καταφέρετε να κινηθείτε ήρεμα και ισορροπημένα.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα