Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-11-2020)

Κριός

Σήμερα, θετικές και χαλαρές θα είναι οι σκέψεις που θα κάνετε, ήρεμη και ισορροπημένη θα είναι η διάθεση σας, τα συναισθήματα σας θα είναι ξεκάθαρα και θα είστε σε θέση να τα εκδηλώσετε. Η εγκράτεια σας θα σας βοηθήσει να συμπεριφερθείτε με κατανόηση, η ανάγκη σας για ευχάριστες και διασκεδαστικές επαφές θα κάνει ανέμελη και θερμή τη στάση σας. Τερματίζουν οι κόντρες, σήμερα δεν θα υπάρξουν ρήξεις και πεισματικές αντιπαραθέσεις.

Στον οικογενειακό σας τομέα με τη χαλαρότητα σας θα διατηρηθεί ήρεμο κλίμα στις επαφές σας, ισορροπημένες θα είναι οι επιθυμίες σας. Για εσάς τους απογοητευμένους θα υπάρξουν ελπιδοφόρα γεγονότα που θα καταφέρουν να σας αναζωογονήσουν. Διατηρήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, δώστε θετικές απαντήσεις στις προτάσεις που θα σας κάνουν.

Ταύρος

Σήμερα δε θα φανείτε απόμακροι ή εσωστρεφείς, κοινωνική θα είναι η μέρα σας απρόοπτες συναντήσεις θα τονώσουν τις διαθέσεις σας. Οι ειλικρινείς συζητήσεις που θα γίνουν θα σας δώσουν την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις θα δικαιολογήσετε τα φαινόμενα, αναθεωρείτε τις απόψεις σας. Ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας και η διάθεση σας, αποτελεσματικές θα είναι οι επαφές σας φιλικές ή οικογενειακές. Θα διατηρήσετε ήρεμο και ισορροπημένο τον εσωτερικό σας κόσμο, δε θα υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες θα γίνουν σε κλίμα συνεννόησης και συγκατάβασης, θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη. Κλείνουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που έδιναν τροφή για παρεξηγήσεις.

Advertisements

Δίδυμοι

Σήμερα, με αισιοδοξία θα κινηθείτε, απεγκλωβίζεστε από ψυχολογικό βάρος που σας δημιουργούσε ατονία και άρνηση. Υποχωρούν οι συναισθηματικές αναταράξεις και οι εσωτερικοί διχασμοί, καταλαγιάζουν τάσεις αντιδραστικότητας και επίμονου πείσματος. Βγαίνει στην επιφανεια η χαλαρή και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σας ωστόσο προσοχή στις επιπολαιότητες, αποφύγετε τις ανώριμες ενέργειες. Επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την αισιοδοξία σας, αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν χωρίς πίεση.

Σήμερα θα ανοιχτείτε και να κινηθείτε με ευχάριστη διάθεση. Στις επαφές σας θα εκδηλωθείτε, αυθορμητισμός θα διακρίνει τις ενέργειες σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να γίνεται προσιτοί, διευρύνονται οι γνωριμίες σας.

Καρκίνος

Σήμερα, θετικά θα εξελιχτεί η μέρα σας, δεν θα υπάρξει λόγος για αρνητισμούς και απογοητεύσεις. Άμεσες θα είναι οι επαφές, θα σας ανοίξουν την καρδιά τους άτομα που σας εκτιμούν και σας εμπιστεύονται, σήμερα θα κατανοήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Σε περίπτωση που νιώθετε ανασφάλεια σχετικά με μελλοντικά θέματα καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από τους έντονους προβληματισμούς, δε θα υπάρχει κανένα λόγος να επιβαρύνετε τη διάθεση και την ψυχολογία σας.

Υποθέσεις και ζητήματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν αβεβαιότητα θα έχουν θετική πορεία γι αυτό δε θα πρέπει αν παγιδευτείτε στον αρνητισμό. Εσείς που θέλετε να ανανεώσετε την καθημερινότητα σας και την προσωπική σας ζωή δείξτε ενδιαφέρον στις κοινωνικές επαφές, αποκτήστε καινούργιες δραστηριότητες, βγείτε από την αδράνεια.

Advertisements

Λέων

Σήμερα συνειδητά θα αποφύγετε να κουράσετε το μυαλό σας με αγχωτικά ζητήματα περί μελλοντικής εξέλιξης, ουσιαστικά θα θελήσετε μια παύση για να μπορέσετε να ηρεμήσετε. Δε θα αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να υπερισχύσουν και να σας οδηγήσουν στην απογοήτευση, ακμαίο θα είναι το ηθικό σας. Διατηρήστε την εσωτερική σας ορμή ωστόσο αποφύγετε τις ανυπομονησίες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την αισιοδοξία σας, έρχονται ανοίγματα, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε θετικοί, διαλλακτικοί και υπομονετικοί.

Εσείς που θέλετε να ξεδώσετε και έχετε ανάγκη τις κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε έξω, να συνομιλήσετε και να αποφορτιστείτε. Οικεία και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, δείξτε το ενδιαφέρον σας και τις φιλικές σας διαθέσεις.

Παρθένος

Σήμερα, τα συμβάντα θα είναι ευχάριστα θα σας βοηθήσουν να περάσετε τη μέρα σας ανέμελα και χαλαρά. Κοινωνικότητα και φιλική διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε ζωτικοί, αποκαλυπτικοί, και ανοιχτοί για συναισθηματικές συζητήσεις. Σήμερα θα μπορέσετε να σκεφτείτε αισιόδοξα, οι εξηγήσεις που θα δώσετε και ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα βοηθήσουν στα να δοθούν λύσεις και να μπει τέλος στον αρνητισμό.

Ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση και η ψυχολογική σας άνοδο, αποδεχτή θα γίνει μια πρόταση σας, διατυπώστε αυτό που σκέπτεστε δε θα υπάρξει απόρριψη. Με ένα ευχάριστο γεγονός θα κλείσει η μέρα σας, μια συνομιλία θα σας βοηθήσει να αναπτερωθείτε και να ασχοληθείτε με τη διασκέδαση σας.

Ζυγός

Σήμερα, τη συμπαράσταση σας θα προσφέρετε, θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί, και συμφιλιωτικοί, συνεννόηση θα υπάρξει με τα πρόσωπα που θα συζητήσετε. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, οι αποφάσεις σας θα είναι συνετές και ορθολογικές, δεν θα υπάρξουν επιπολαιότητες ή ακραίες πράξεις. Ευχάριστη θα είναι η διάθεση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Στις συζητήσεις σας θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, με τη θετική σας στάση και τη συγκαταβατική σας διάθεση θα καταφέρετε να δώσετε βάθος και έκταση στις συνομιλίες σας.

Advertisements

Εσείς οι απογοητευμένοι ή κοινωνικά αποτραβηγμένοι θα λάβετε τηλεφωνήματα, θα γίνουν προτάσεις που θα φέρουν ανατροπές στον τρόπο σκέψης σας. Ανάγκη σας θα είναι να επικοινωνήσετε και να εκδηλωθείτε, δε θα κρατήστε τη στάση σας κλειστή, ανανεώνεται η διάθεση σας.

Σκορπιός

Σήμερα, η διάθεση σας θα είναι δραστήρια και επικοινωνιακή, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν καινούργια ενδεχόμενα. Η ανάγκη σας για ηρεμία και ξεγνοιασιά θα δώσει ώθηση στις ενέργειες σας, θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάποια συγκεκριμένα θέματα κυρίως υγείας και ψυχικής ισορροπίας. Τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογική σας υγεία και σας ωθούν σε ανισόρροπες πράξεις ή επιλογές.

Τη σταθερότητα και την αρμονία θα αναζητήσετε και επειδή οι πράξεις σας θα είναι ανάλογες με τις προσωπικές σας ανάγκες, γι’ αυτό θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από τις αρνητικές συνθήκες. Ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία και την εσωτερική σας ισορροπία.

Τοξότης

Σήμερα, συναισθηματική, δοτική και γενναιόδωρη θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να αφουγκραστείτε και να κατανοήσετε. Σήμερα θα δείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία, χαλαρή διάθεση και διαλλακτική σκέψη. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τα επίμαχα ζητήματα μέσα στο καθημερινό σας περιβάλλον, συγκατάβαση και διπλωματία θα έχουν οι ενέργειες σας. Ισορροπία και αλληλοϋποστήριξη θα υπάρξει στις οικογενειακές σας σχέσεις, δε θα έχετε τη διάθεση να δώσετε τροφή για εξάρσεις και ρήξεις.

Σήμερα θα ασχοληθείτε με την ψυχολογία σας αλλά και με την σωματική σας κατάσταση, ενδεχομένως να αποκτήσετε δραστηριότητες που θα βοηθήσουν την υγεία σας. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, φανείτε δεχτικοί.

Αιγόκερως

Σήμερα, καλοπροαίρετη και πρόθυμη θα είναι η συμπεριφορά σας, τα λόγια σας θα είναι θερμά ίσως και κάπως ανέμελα. Η θετική σας σκέψη θα σας βγάλει από τη προκατάληψη και το πείσμα, ίσως να αναθεωρήσετε και να αναγνωρίζετε ποιες καταστάσεις θα πρέπει απ πλευρά σας να διορθωθούν. Αποφασιστικός και άμεσος θα είναι ο τρόπος δράσης σας, προσπαθήστε να χαλαρώσετε, βγείτε από καταστάσεις και υποθέσεις άγχους, κάντε ένα συναισθηματικό διάλλειμα για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε ψυχολογικά.

Σε περίπτωση που προχωρήσετε σε αγορές καλό θα είναι να μην υπερβούν τα συνετά όρια, αποφύγετε τις σπατάλες. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μέσω social media, η στάση σας θα είναι εκδηλωτική.

Υδροχόος

Σήμερα, σε τόνωση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για κοινωνική κα προσωπική ανανέωση, ψυχολογικά θα πάρετε τα πάνω σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν απαισιοδοξία, στενοχώρια ή ψυχικό βάρος. Ο ρεαλισμός σας θα βγάλει στην επιφάνεια τη λογική σας σκέψη και την εσωτερική σας δύναμη, θα έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε, συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας.

Η απόφαση σας να ξεχάσετε τις παλιές αποτυχίες και να αναζητήσετε ένα καινούργιο και ικανοποιητικό μέλλον θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με δυναμικότητα. Επειδή θα είστε επιρρεπείς στους ενθουσιασμούς προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις υπερβολές και στις επιπόλαιες επιλογές κυρίως σε οικονομικό επίπεδο.

Ιχθύς

Με ήρεμη και χαλαρή διάθεση θα σκεφτείτε τα θέματα που σας προβληματίζουν, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αγχωμένες αποφάσεις και επιλογές. Διαφοροποιείτε τα πλάνα σας, θα δώσετε μια δημιουργική έκταση στις επιθυμίες σας, οι κινήσεις σας θα είναι συγκρατημένες. Η αντίληψη σας θα είναι σωστή, θα είστε σε θέση να προνοήσετε και να προφυλαχτείτε, δεν πρόκειται να την πατήσετε λόγω έντονου ενθουσιασμού. Θα βρείτε τρόπο να ελέγξετε την ορμητικότητα σας, εμπιστευτείτε άφοβα το ένστικτο και τις διανοητικές σας ικανότητες.

Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου μέσω social media θα φέρει αλλαγές στις βλέψεις σας, ίσως να μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, θα βγουν στην επιφάνεια συμβάντα και καταστάσεις που ενδεχομένως να ωθήσουν τη σκέψη σας προς άλλη κατεύθυνση.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα