Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-10-2020)

Κριός

Δημιουργική θα είναι η σκέψη σας, καινούργιες ιδέες θα αλλάξουν την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων. Τώρα θα σας δοθεί  άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις. Θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο αποφασιστικό ίσως και κάθετο ή απόλυτο, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή συνθήκες που περιορίζουν την προσωπική σας εξέλιξη.

Ταύρος 

Σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, συνεπείς θα είστε στις εργασίες σας, συνεργάσιμες θα είναι οι διαθέσεις σας. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα ανοίξουν καινούργιο επαγγελματικό ορίζοντα, εσείς που ψάχνετε εργασία θα σας ανοιχτεί νέα προοπτική. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του και θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για τα παλιά αναθεωρώντας απόψεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να επανέλθει στην eρωτική σας ζωή και μάλιστα με δεσμευτικές βλέψεις.

Δίδυμοι

Η όψη της ημέρας θα σας εξοπλίσει με δυναμισμό και επιμονή, αιχμηρή θα είναι η αντίληψη σας, θα καταφέρετε να λύσετε μυστήρια και μπερδεμένες καταστάσεις. Προσοχή στα αιχμηρά σας σχόλια ενδέχεται η παρορμητική σας ειλικρίνεια να σας οδηγήσει σε κουβέντες που ίσως να πληγώσουν ή προσβάλουν τον συνομιλητή σας. Αποφασιστικοί και υπεύθυνοι θα εμφανιστείτε στην εργασία σας, σήμερα θα διεκπεραιώσετε δύσκολα ζητήματα κερδίζοντας εμπιστοσύνη και εκτίμηση.

Καρκίνος

Δημιουργικές προτάσεις θα λάβετε, σε επαγγελματικές συζητήσεις θα συμμετέχετε, η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σας  θα σας ανοίξουν δίοδο προόδου και ανάπτυξης. Σήμερα  θα δείτε με πιο υπεύθυνο και πιο σοβαρό μάτι κάποιες καταστάσεις επαγγελματικές αλλά και eρωτικές. Στην eρωτική σας σχέση θα συμπεριφερθείτε σταθερά και ώριμα, κάνοντας το ταίρι σας να νιώσει ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία. Προσγειωμένες θα είναι η διαθέσεις σας, ελκυστικό το παρουσιαστικό σας.

Advertisements

Λέων

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, θα εμφανιστείτε πρακτικοί και δημιουργικοί. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, είναι πολύ πιθανό να απορρίψετε το ενδιαφέρον του.

Παρθένος

Θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο. Με άμεσο τρόπο θα σας γίνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε θα προκύψει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα λύσει απορίες, θα σας βοηθήσει να βγείτε από αυταπάτες.

Ζυγός

Σοβαρούς, συγκρατημένους και ρεαλιστές θα σας κάνει η όψη της ημέρας, προσγειωμένες θα είναι οι επαγγελματικές και οικονομικές σας προσδοκίες. Θα πάρετε την απόφαση να κρατήσετε στη ζωή σας μόνο πρόσωπα που μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη χωρίς να σας πνιγούν ή να σας καταπιέζουν. Εσάς τους eρωτικά μόνους θα σας εντυπωσιάσει πρόσωπο με κοινωνικό γόητρο ίσως και οικονομική ευρωστία, σας συμβουλεύω να μην μείνετε με σταυρωμένα χέρια.

Σκορπιός

Η όψη της ημέρας θα σας ανοίξει δίοδο για να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εποικοδομητικές και προσοδοφόρες συναλλαγές. Θα κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας την ολοκληρωμένη και σοβαρή κατάληξη, αυτή τη φορά δεν θα θελήσετε αναβολές ή προχειρότητες. Φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί τους χώρους που θα βρεθείτε, σήμερα θα υπάρξει προοπτική να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Advertisements

Τοξότης

Δημιουργική θα είναι η διάθεση σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας, και θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Αποφύγετε να επιδοθείτε με επιμονή σε δραστηριότητες που προκαλούν σωματική ή πνευματική κούραση.

Αιγόκερως

Οι όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την αποφασιστικότητα σας, τολμηρή θα είναι η σκέψη σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε eρωτικά. Προσοχή στις ενέργειες σας γύρω από αγορές ή ζητήματα που σχετίζονται με χρηματικά ποσά. Η eρωτική σας στάση θα είναι ιδιαιτέρως θερμή αποκαλυπτικός θα είναι ο τρόπος προσέγγισης σας. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας

Υδροχόος

Θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, πρωτοποριακός ίσως και εκκεντρικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σήμερα δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας, θα είστε επιρρεπείς σε παρορμητικές οικονομικές ενέργειες, ενδέχεται να δημιουργήσετε αυξημένα έξοδα. Η εμφάνιση προσώπου που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη κατάληξη. Σας δίνω τη συμβουλή να έχετε απέναντι του ξεκάθαρη στάση και σταθερή συμπεριφορά.

Ιχθύς

Με την όψη της ημέρας, ενδεχομένως να σας πιάσει ένα μικρό άγχος σχετικά με καταστάσεις που αφήσατε στην μέση επαγγελματικές ή οικονομικές. Θα έχετε τη θέληση να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας με τρόπο άμεσο και δημιουργικό, η εργασιακή σας στάση θα είναι συνεργάσιμη, νέες συμφωνίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Δείξτε προσοχή στις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις. Καλό θα είναι να αποφύγετε τάσεις μελαγχολίας, διατηρήστε την κοινωνικότητα σας θα είναι λάθος αν απομονωθείτε.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα