Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-10-2020)

Κριός

Η μέρα θα σας εξοπλίσει με αισιοδοξία, ορμητική θα είναι η στάση σας, ωστόσο αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, φροντίστε τα σχέδια σας, eρωτικά ή επαγγελματικά, να πατούν γερά στο έδαφος. Προσοχή στα οικονομικά σας άλματα, κινηθείτε με σύνεση, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τα ποσοστά τόσο του κέρδους, όσο και της ζημίας. Στον eρωτικό σας τομέα, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να επιστρέψετε στο πρώην ταίρι σας.

Ταύρος

Σήμερα θα βρείτε εργασία εσείς που από καιρό έχετε χάσει τη δουλειά σας. Καταφθάνει ικανοποιητική επαγγελματική πρόταση, θα σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε σε μια τάξη και σειρά τα οικονομικά σας. Συμφιλιώνεστε με οικογενειακό σας πρόσωπο, λύνεται παρεξήγηση που σας είχε παγώσει. Στα eρωτικά σας αν είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας ετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε, αμοιβαία θα είναι η έλξη ανάμεσα σε εσάς και το ιδιαιτέρως συμπαθητικό πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Δίδυμοι

Η μέρα θα σας κάνει κοινωνικούς, συγκαταβατικούς και εξωστρεφείς. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τη σχέση σας με συγγενικό πρόσωπο που μέχρι τώρα η επικοινωνία μεταξύ σας δεν ήταν ιδιαιτέρως ομαλή. Το τηλεφώνημα που θα λάβετε από πρώην eρωτικό σας ταίρι θα έχει θετική εξέλιξη, ανοίγεται δίοδος επανένωσης.

Καρκίνος

Αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας σε καινούργια επαγγελματικά ενδεχόμενα, δε θα έχετε καμία διάθεση για ανάληψη ρίσκων, κυρίως οικονομικών. Εξωστρεφείς θα είστε στις eρωτικές σας συζητήσεις, για τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανένωσης. Έρχεται στην σκέψη σας αισιοδοξία, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, κρατήστε τις ονειροπολήσεις σας σε ρεαλιστικό επίπεδο.

Advertisements

Λέων

Θα σας ανοίξουν την καρδιά τους άτομα φιλικά, αλλά και eρωτικά, σήμερα θα κατανοήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Σε περίπτωση που νιώσετε ανασφάλεια σχετικά με μελλοντικά θέματα εργασιακά ή οικονομικά, καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από έντονους προβληματισμούς, σήμερα δε θα υπάρξει κανένα αρνητικό γεγονός. Για εσάς που είστε σε σταθερό δεσμό, θα σας ανοίξει δίοδο δεσμευτικών αποφάσεων.

Παρθένος

Eποικοδομητικές επαγγελματικές προτάσεις θα λάβετε, εσείς που είστε σε αναζήτηση εργασίας, είναι πολύ πιθανό να βρείτε την κατάλληλη δουλειά. O συναισθηματικός σας κόσμος ναι μεν θα περάσει από κάποια ένταση και αναστάτωση, ωστόσο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε, θα απεγκλωβιστείτε από τυχόν ανασφάλειες. Στα eρωτικά σας, ένα πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας καλέσει σε προσωπικό ραντεβού, σας παροτρύνω να δώσετε θετική απάντηση.

Ζυγός

Δημιουργική πορεία θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, στις συνεργασίες σας το κλίμα θα είναι συνεννοήσιμο, δε θα υπάρξουν αντιπαλότητες. Όσοι απ’ εσάς περιμένετε καθυστερούμενες αμοιβές να είστε σίγουροι πως θα τις λάβετε. Στα eρωτικά σας θα προκύψει νέα γνωριμία, συνομιλία που θα έχετε με ένα καινούργιο πρόσωπο θα ανοίξει δυνατότητα περεταίρω επαφών. Eρωτισμός θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Σκορπιός

Σας συμβουλεύω να τρέξετε τα επαγγελματικά σας βήματα, στις διαπραγματεύσεις σας θα τα πάτε πολύ καλά, συμφωνίες θα κλείσουν με εποικοδομητικά αποτελέσματα. Στα eρωτικά σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Σταθεροποιείται η eρωτική σας σχέση, βγαίνετε από την ανασφάλεια.

Advertisements

Τοξότης

Θα εμφανιστείτε συναισθηματικά ευαίσθητοι ίσως και κάπως ευάλωτοι, προσοχή στις άτοπες φοβίες, δεν πρέπει να  δημιουργήσετε στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Αν νιώθετε μπερδεμένοι ή παγιδευμένοι τότε εστιάστε στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων, μην αφήσετε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε αδιέξοδα ή ακραίες στάσεις. Για την ώρα περάστε απλά σε ειλικρινείς συζητήσεις, μόνο έτσι θα βρείτε την άκρη του νήματος.

Αιγόκερως

Ίσως να βιώσετε ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές φοβίες υποσυνείδητες ή συνειδητές. Θα καταβάλετε προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο.  Η μέρα θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά, θα βρείτε τελικά την άκρη του νήματος δίνοντας λύση σε ψυχολογικά σας ζητήματα. Στα eρωτικά σας θα υπάρξουν ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σας, έρχονται δεσμευτικές υποσχέσεις.

Υδροχόος

Δημιουργικές επαγγελματικές εξελίξεις θα σας φέρει η όψη της ημέρας, στις εργασιακές σας υποθέσεις θα εμφανιστείτε πρακτικοί και αποτελεσματικοί. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξει επικερδής κατάληξη, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Ένα eρωτικό πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, κατά πάσα πιθανότητα δε θα απορρίψετε το ενδιαφέρον του.

Ιχθύς

Προσοχή στις συναισθηματικές εξαρτήσεις και στις ονειροπολήσεις φυγής, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και όχι να καταφύγετε σε φανταστικές εκδοχές. Για να γλυτώσετε παγίδες του μυαλού καλό θα είναι να μη γίνετε θύμα ψευδαισθήσεων, προσπαθήστε να κινηθείτε σε ρεαλιστικά επίπεδα. Δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα έχει θερμές και ευγενικές διαθέσεις που θα είναι στο χέρι σας να μετατραπούν σε eρωτικές βλέψεις.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα