Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (8-10-2020)

Κριός

Advertisements

Σήμερα θα εμφανιστείτε εξωστρεφείς. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα πάνε πολύ καλά, σε ισορροπημένο κλίμα θα εξελιχτούν οι διάλογοι σας, θέστε όρους, περάστε σε δυναμικές διεκδικήσεις. Στον eρωτικό σας τομέα έρχονται απρόοπτα γεγονότα, δεν αποκλείεται να υπάρξει διπλό eρωτικό ενδεχόμενο. Από την μια ένα πρόσωπο από τα παλιά, από την άλλη μια ολοκαίνουργια eρωτική γνωριμία

Ταύρος

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να αλλάξετε στόχους και κατευθύνσεις. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα σας ωθήσει σε δυναμική δράση και αντιμετώπιση, θα πάρετε τολμηρές αποφάσεις που θα σας φέρουν νέα ανοίγματα. Η θερμή συμπαράσταση που θα δώσετε σε πρόσωπο φιλικό ή eρωτικό, θα δυναμώσει τον ψυχικό σας δεσμό, θα λάβετε βαθειά εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Δίδυμοι

Καθαρό θα είναι το μυαλό σας, διορατική η σκέψη σας, προχωρήστε σε διαπραγματεύσεις ή διεκδικήσεις θα υπάρξει επιτυχία. Τώρα θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε επίμαχα ζητήματα, θα κερδίσετε την εκτίμηση κάποιων προσώπων γεγονός που θα ανεβάσει το επαγγελματικό σας γόητρο. Σήμερα θα είστε σε θέση να κλείσετε εκκρεμότητες επαγγελματικές ή eρωτικές, ο έλεγχος των εξελίξεων περνά στα χέρια σας, μη διστάσετε να προτείνετε αυτό που σκέπτεστε. Ετοιμαστείτε για νέα eρωτική γνωριμία.

Καρκίνος

Σωστός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα προχωρήσετε σε πρακτική δράση, τώρα θα γίνετε αποτελεσματικοί τακτοποιώντας μακροχρόνιες εκκρεμότητες. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα ανοίξει καινούριους ορίζοντες, θα δραστηριοποιηθείτε με έντονους ρυθμούς. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία πρόσωπα, θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας. Αν είστε eρωτικά μόνοι, καταφθάνει πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει

Λέων

Advertisements

Η πραγματική σας θέληση να ανακαλύψετε και άλλα μονοπάτια επιμόρφωσης και γνώσης πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σας, αγαπητοί Ταύροι, σας οδηγεί σε νέες γνωριμίες, σε συζητήσεις και επιλογές για το μέλλον της καριέρας σας, που από καιρό επιθυμούσατε να φτάσετε. Εκτιμήστε το γεγονός ότι γύρω σας υπάρχουν έμπιστοι φίλοι, καλοπροαίρετα άτομα και ένας σύντροφος που σας προσφέρει απόλυτη τρυφερότητα και ζεστασιά, εκμεταλλευτείτε μοναδικά τις τρυφερές στιγμές με το άλλο σας μισό.

Παρθένος

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για ξεκάθαρες καταστάσεις, για επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Ό,τι νιώσετε και ό,τι σκεφτείτε θα το διατυπώσετε με τρόπο ξεκάθαρο χωρίς υποκρισία και χωρίς τον φόβο αρνητικής κριτικής. Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να εκφράσετε προτάσεις και νέες ιδέες. Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη θα σας βγάλει από την ρουτίνα, θα σας δώσει την δυνατότητα να αλλάξετε eρωτική κατεύθυνση.

Ζυγός

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με σαφήνεια, οι τεκμηριωμένες απόψεις σας θα λύσουν παρεξηγήσεις. Η μέρα θα σας φέρνει γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να βάλετε σε προτεραιότητα τις eρωτικές σας υποθέσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα γνωρίσετε μέσω φιλικών σας ατόμων, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από την eρωτική σας στασιμότητα. Για τους eρωτικά μπερδεμένους έρχονται ξεκαθαρίσματα ενδεχομένως και επανασυνδέσεις, η μέρα σας θα έχει τηλεφωνήματα και συναντήσεις

Σκορπιός

Σήμερα θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα, τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και σε eρωτικά. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα eρωτικά σας δεδομένα, ετοιμαστείτε για συμβάντα που θα φέρουν έντονες eρωτικές εξελίξεις. Φανείτε τολμηροί, ειλικρινείς και μην υποκύψετε σε αβάσιμες ηττοπάθειες. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε λάθη του παρελθόντος, προμηνύεται νέο eρωτικό ξεκίνημα!

Τοξότης

Advertisements

Θα υπάρξει νέο επαγγελματικό άνοιγμα στη ζωή σας, η σημερινή μέρα θα φέρει μια τελείως διαφορετική πρόταση από τις συνηθισμένες. Επειδή θα σας βάλει σε σκέψεις, σας παροτρύνω να την δεχτείτε, η εξέλιξη της θα είναι κατά πολύ περισσότερο αποδοτική από όσο θα προβλέψετε. Αυξημένη θα είναι η γοητεία σας, πολύ θερμή η eρωτική σας συμπεριφορά, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε περίοδο eρωτικής σταθερότητας. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε έρχονται εκπλήξεις, καταφθάνει απρόσμενη εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου.

Αιγόκερως 

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε επαγγελματικά ένα βήμα πιο μπροστά θέτοντας υψηλοτέρα οράματα και οικονομικούς στόχους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρισκάρετε για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, οι  αποφάσεις σας θα είναι σωστές και δημιουργικές. Ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στην ταχύτητα των ενεργειών σας. Στον eρωτικό σας τομέα έρχονται αλλαγές, θα γίνουν συζητήσεις περί δεσμεύσεων.

Υδροχόος

Η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει καινούργιες προτάσεις που θα ανοίξουν δίοδο επαγγελματικής βελτίωσης. Κρατήσετε θετική στάση στα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί μέσα στη σχέση σας, η διάθεση σας να φερθείτε με ειλικρίνεια και διαλλακτικότητα, θα φέρει οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυνάμωνε. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, σήμερα θα γνωρίσετε πρόσωπο πολλά υποσχόμενο!

Ιχθύς 

Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας. Ευφράδεια θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, θα ολοκληρώσετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Στον eρωτικό σας τομέα, το πρόσωπο που θα σας ζητήσει προσωπικό ραντεβού θα είναι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα της eρωτική σας ζωής. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, ζήστε τις εξελίξεις χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα