Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (3-10-2020)

Κριός

Με αποφασιστικότητα θα διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας, ενδεχομένως να εμφανίσετε επιμονή στον τρόπο που θα διατυπώσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Σήμερα δε θα λείψουν οι δόκιμες και τα νέα άλματα, ενδεχομένως να περάσετε καινούργια μέθοδο σε εργασιακό σας θέμα ή σε άλυτο ως τώρα προσωπικό σας ζητήματα. Φανερώστε τις σκέψεις σας, εκφράστε τις ανάγκες σας, δε θα λάβετε καμία απολύτως απόρριψη.

Ταύρος

Σαφήνεια και δυναμικότητα θα έχει ο προφορικός σας λόγος, σταθεροί και αμετακίνητοι θα φανείτε ως προς τους στόχους σας. Αποτελεσματικοί θα είστε σε θέματα που απαιτούν ριζικές λύσεις, θα έχετε τη διάθεση να εμπλακείτε σε σοβαρά ζητήματα είτε επαγγελματικά είτε eρωτικά. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές συνευρέσεις και φιλικές παρέες, θα φανείτε οικείοι σε φιλικά σας πρόσωπα. Η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως eρωτική.

Δίδυμοι

Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη διανοητικότητα σας, θα φέρει ευφράδεια στην ομιλία σας, θα έχετε την ικανότητα να διατυπώσετε και να πείσετε. Με όποιο πρόσωπο συνομιλήσετε θα καταφέρετε να το οδηγήσετε στα δικά σας νερά, κλείνουν επιτυχώς συμφωνίες και ανοιχτές εργασιακές υποθέσεις. Από σήμερα τακτοποιείται ένα συγκεκριμένο eρωτικό σας ζήτημα, θα βάλετε σε τάξη πρόσωπα που διατηρούν την πλάνη πως μπορούν να κατευθύνουν τις κινήσεις σας ή να ελέγξουν τις αποφάσεις σας.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Καρκίνοι, σας κάνει να σκεφτείτε καλά τις επόμενες κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα σας. Μην πάρετε γρήγορες και βιαστικές αποφάσεις γιατί αργά ή γρήγορα θα τις μετανιώσετε. Συζητήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για κάποιες κρυφές σας σκέψεις μαζί τους προκειμένου να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Μην τους διώχνετε από κοντά σας. Θα πρέπει να δείξετε ότι έχετε ψυχραιμία κι αυτοσυγκράτηση. Προσπαθήστε να μείνετε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι.

Advertisements

Λέων

Η όψη της ημέρας θα σας κάνει επικίνδυνα ελκυστικούς, η στάση σας θα είναι eρωτική και ιδιαιτέρως θερμή. Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη επαγγελματικά ζητήματα, συνεργασίες, και οικονομικές σκοτούρες, θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε θέματα καρδιάς και eρωτικών υποθέσεων. Η μέραα σας οδηγήσει σε έντονες eρωτικές δραστηριότητες και επειδή η τύχη θα είναι σταθερά με το μέρος σας, ετοιμαστείτε για την εμφάνιση νέας eρωτικής γνωριμίας!

Παρθένος

Σήμερα ενδεχομένως να μην έχετε και πολύ όρεξη για σκληρή δουλειά. Σε προσωπική συνάντηση θα νιώσετε έντονα αισθήματα και δυνατό eρωτισμό. Σήμερα θα εμφανιστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που όχι μόνο θα ανανεώσει το ηθικό σας αλλά θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε παλιά ξεχασμένα eρωτικά αισθήματα. Θα λάβετε πρόταση που θα φέρει αναστάτωση τόσο στην καρδιά σας, όσο και σε ολόκληρη την eρωτική σας ζωή, σας συμβουλεύω να την καλοδεχτείτε.

Ζυγός

Η όψη της ημέρας, θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, θα ενισχύσει τις αντιστάσεις σας, αυτή τη φορά δε θα υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε για κινήσεις ή αποφάσεις. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί, με έντονο eρωτισμό στις εκδηλώσεις σας, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Για όσους από εσάς αναζητάτε σταθερό ταίρι, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να το αποκτήσετε.

Σκορπιός

Για εσάς που αναζητάτε εργασία θα εμφανιστεί νέα ευκαιρία. Αυθορμητισμός, ελκυστικότητα, και έντονος eρωτισμός, θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σήμερα θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τη στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο eρωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού! 

Advertisements

Τοξότης

Κλείνουν με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε τολμηρά δε θα υπάρξει αποτυχία. Από σήμερα περνάτε σε σοβαρές και δεσμευτικές συμφωνίες, ανοίγεται προοπτική οικονομικής ανόδου. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε θα εισχωρήσει στη ζωή σας γοητευτικό πρόσωπο.

Αιγόκερως 

Δημιουργικές προτάσεις θα ακούσετε, σε επαγγελματικές συζητήσεις θα συμμετέχετε, η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σας  θα σας ανοίξουν δίοδο προόδου και ανάπτυξης. Σήμερα  θα δείτε με πιο υπεύθυνο και πιο σοβαρό μάτι κάποιες καταστάσεις επαγγελματικές αλλά και eρωτικές. Στην eρωτική σας σχέση θα συμπεριφερθείτε σταθερά και ώριμα κάνοντας το ταίρι σας να νιώσει ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία. Το ελκυστικό σας παρουσιαστικό δε θα περάσει απαρατήρητο.

Υδροχόος

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας επηρεάσει θετικά, θα σας βοηθήσει να περάσετε σε νέο ξεκίνημα, τώρα θα αλλάξετε στάση, θα βρείτε την ψυχική σας ισορροπία. Θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να απαλλαγείτε απ κακές συνήθειες, από εξαρτήσεις, ή από καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογική σας υγεία. Ουσιαστικά θα βάλετε φρένο σε ό,τι σας τραβά προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω. Σήμερα θα προχωρήσετε σε αποφασιστικές ενέργειες θετικής κατάληξης.

Ιχθύς 

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε συναισθηματικές βλάβες που προκλήθηκαν από αρνητικά λόγια κακιάς στιγμής. Θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας. Για εσάς τους χωρισμένους ανοιχτή θα είναι η προοπτική της επανασύνδεσης

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα