Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-9-2020)

Κριός

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, σκοπός σας θα είναι η εποικοδομητική και κερδοφόρα κατάληξη. Εγκρατείς θα φανείτε στις κουβέντες σας, σήμερα με διπλωματικό τρόπο θα αποφύγετε λεκτικές κόντρες, με ομαλότητα θα εξελιχθούν οι συζητήσεις σας επαγγελματικές και eρωτικές. Αν θέλετε να περάσετε σε προτάσεις τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να δράσετε. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για eρωτικά ραντεβού και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

Advertisements

Ταύρος

Η όψη της ημέρας, θα σας δημιουργήσει άνοιγμα για καινούργιες επαγγελματικές δραστηριότητες. Θα σας γίνει μια τελείως διαφορετική πρόταση από τις συνηθισμένες και επειδή θα σας βάλει σε σκέψεις, σας παροτρύνω να τη δεχτείτε θα έχει αποτελεσματική εξέλιξη. Περνάτε σε περίοδο eρωτικής αρμονίας και συναισθηματικής σταθερότητας. Σήμερα θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας εξιτάρει eρωτικά, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας!

Δίδυμοι

Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, σήμερα θα συζητήσετε για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, καταφθάνουν προτάσεις και οικονομικά ανοίγματα. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βελτιωθούν οι εργασιακές σας σχέσεις, σε περίπτωση που υπήρχαν διαφωνίες, θα τα βρείτε μεταξύ σας. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν προσοδοφόρες εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, eρωτικών και επαγγελματικών.

Καρκίνος

Μια πρόταση θα σας δώσει τη βάση για να αξιοποιήσετε κάποιες συγκεκριμένες επαγγελματικές σας ιδέες και δυνατότητες. Στα eρωτικά σας εσείς που είστε σε μακροχρόνιο δεσμό, η  όψη της ημέρας θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τη ζωή σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, σας φανερώνω πως θα λάβετε υποσχέσεις που θα τηρηθούν. Να είστε σίγουροι πως στην παρούσα φάση ο δυναμισμός σας θα φέρει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Λέων

Αποτελεσματικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, μελετημένη η τακτική που θα εφαρμόσετε, να είστε σίγουροι πως δεν επρόκειτο να πέσετε έξω στους επαγγελματικούς σας σχεδιασμούς. Η γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας γι αυτό πλησιάστε το eρωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε, εκδηλώστε σκέψεις και αισθήματα χωρίς ενδοιασμούς. Εσείς που είστε ελεύθεροι, περνάτε σε καινούργιο στάδιο, καταφθάνει ολοκαίνουργια γνωριμία.

Παρθένος

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τις εργασιακές σας συνθήκες, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον eρωτικό σας τομέα, οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις επικοινωνιακές σας διαθέσεις, η μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και εξομολογήσεις. Για εσάς που τσακωθήκατε με το eρωτικό σας ταίρι έρχεται λύση παρεξήγησης, οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε.

Ζυγός

Με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια θα σας εφοδιάσει η όψη της ημέρας. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθηση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας ορίζοντες. Κατόπιν ουσιαστικής και τολμηρής συζήτησης, τερματίζει ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια. Στα eρωτικά σας λήγει το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να ‘ρθείτε  πολύ κοντά με πρόσωπο που θα ανοιχτεί μεταξύ σας πορεία σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

Σκορπιός

Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και βελτιώσεις, κάποιοι από εσάς θα βρείτε εργασία, κάποιοι άλλοι θα αλλάξετε πόστο ή επιχειρησιακές κατευθύνσεις. Ανεβασμένες θα είναι οι eρωτικές σας διαθέσεις, σε συνδυασμό με την ελκυστικότητα σας θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να ζήσετε απρόοπτα και δυνατά eρωτικά συμβάντα.

Τοξότης

Οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, τώρα θα αποκτήσει τόλμη η δράση σας, θα είστε σε θέση να περάσετε σε διεκδικήσεις τόσο eρωτικές, όσο και επαγγελματικές ή οικονομικές. Η ευγλωττία θα σας χαρακτηρίζει, στις διαπραγματεύσεις σας θα καταφέρετε να διατηρήσετε το πάνω χέρι. Εσείς που είστε σε σχέση, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, περάστε σε άμεσες προτάσεις.

Advertisements

Αιγόκερως

Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα σας φέρει η σημερινή μέρα, διορατική θα είναι η αντίληψη σας, σωστή η κρίση σας, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε εμπιστοσύνη και εκτίμηση στον εργασιακό σας χώρο. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις οικονομικής φύσεως, θα υπερισχύσει η γνώμη σας καταλήγοντας σε επιτυχημένο και κερδοφόρο αποτέλεσμα. Λύση θα δοθεί σε ένα eρωτικό σας θέμα, εκδηλώστε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας.

Υδροχόος

Ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, οι κινήσεις σας θα είναι πρακτικές και εποικοδομητικές. Σήμερα θα κλείσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες, σε περίπτωση που διατυπώσετε καινούργιες ιδέες θα λάβετε ενδιαφέρον και ανταπόκριση. Στα eρωτικά σας, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε ανάγκη για τελεσίδικα eρωτικά ξεκαθαρίσματα και για οριστικές δεσμεύσεις. Προχωρήστε στις προτάσεις που σκέπτεστε, δε θα υπάρξει αρνητική κατάληξη.

Ιχθύς

Σήμερα θα είναι η κατάλληλη μέρα να αξιοποιήσετε τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, η σημερινή μέρα θα σας ανοίξει ενδεχόμενα που αν τα αξιοποιήσετε αποφασιστικά, τότε θα φτάσετε στον στόχο σας. Στα eρωτικά σας, μια συνάντηση και μια συνομιλία θα καταλήξει σε επιτυχία, αρκεί να εκδηλώσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε. Παραδεχτείτε τα αισθήματα σας, δείξτε ειλικρίνεια στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, και θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα είναι δυνατή eρωτική ένωση.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα