Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-8-2020)

Σήμερα το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στην Παρθένο με το Δία στον Αιγόκερω.

Advertisements

Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για συζητήσεις και συναντήσεις ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν επαγγελματικά ζητήματα. Εκμεταλλεύσου τις επικοινωνιακές σου ικανότητες που -σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες που θα υπάρχουν σήμερα- μπορούν να φέρουν ευχάριστα νέα αλλά και λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν.

Στην προσπάθειά σου να ξεμπλοκάρεις τη ζωή σου κάνεις νέα ανοίγματα και νέες επιλογές. Στην προσπάθειά σου αυτή είναι σημαντικό να διαλέξεις να έχεις δίπλα σου πρόσωπα που δεν θα σε αποσυντονίσουν ή θα σε κάνουν να χάσεις την αισιοδοξία σου. Διώξε τους τοξικούς ανθρώπους και ξαναβρές την εσωτερική σου ισορροπία. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι  οι Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι.

Κριός

Φαίνεται ότι οι υποχρεώσεις σου έχουν συσσωρεύει και σε έχουν κουράσει. Για να μπορέσεις να συνεχίσεις και να τις φέρεις σε λογαριασμό, σου είναι απαραίτητο να πάρεις μια ανάσα, να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, για να μπορέσεις να συνεχίσεις τις δραστηριότητες σου, ευχάριστες αυτήν την φορά. Η σημερινή μέρα έχει βοηθητική και υποστηρικτική επίδραση στις απόπειρες σου για να αρχίσεις νέα πράγματα που να σου ταιριάζουν και να σε γεμίζουν. Η σχέση σου με το ταίρι σου θα εμπλουτιστεί με πολύ συναίσθημα από την μεριά σου και θα σε κάνει να νοιώθεις ωραία. Όταν ασκείς αυτές τις νέες και ευχάριστες δραστηριότητες, θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον ατόμων που θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τις ίδιες ασχολίες και θα κάνεις γνωριμίες που πιθανότατα θα σου χρησιμευόσουν στο μέλλον

Ταύρος

Σήμερα εστιάζεσαι στα θέματα της οικογενείας τα οποία υπάρχουν και νοιώθεις ότι το βάρος για την επίλυση τους πέφτει στους ώμους σου, νοιώθεις ότι ευθύνεσαι εσύ για να βρεθούν λύσεις σχετικές με κάποιο οικείο σου πρόσωπο. Χρειάζεσαι καθαρό μυαλό και αντικειμενικότητα, ώστε να μπορέσεις να καταλήξεις στο ποιες είναι οι ενδεδειγμένες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβείς αποτελεσματικά. Αυτή σου η ενασχόληση, καταναλώνει σχεδόν το σύνολο του χρόνου σου και εις βάρος του ελευθέρου σου, τουλάχιστον προς το παρόν, αλλά και σε κάνει να νοιώθεις την επιβάρυνση από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που φορτώθηκες. Όμως όταν τα όσα έχεις επωμιστεί τελεσφορήσουν, η ηθική ανταμοιβή που θα νοιώσεις κάνοντας αυτό που θεωρείς καθήκον σου θα σε κάνει να νοιώσεις εξαιρετικά ωραία! Ο μόνος δυσάρεστος αντίκτυπος είναι ότι οι υποχρεώσεις σου σε κρατούν μακριά από το ταίρι σου.

Δίδυμοι

Σαν το ψάρι στο νερό θα νοιώθεις σήμερα που θα σου δοθεί η ευκαιρία να ασκήσεις αυτό που σου αρέσει πιο πολύ και που εκεί δεν έχεις το ταίρι σου, την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Την ασκείς με τέτοια δεξιότητα, που οι πάντες υποκλίνονται μπροστά σου γι’ αυτό σου το έμφυτο ταλέντο. Η σημερινή μέρα σε κάνει να συγκρατηθείς και να μην είσαι αμετροεπής, να σου θυμίσει το γνωμικό ¨ ασημένια μου λαλιά, χρυσή μου βουβαμάρα¨, με αποτέλεσμα να μην ξεφεύγεις από μια μετρημένη και χαμηλών τόνων συμπεριφορά, ώστε να μένεις στο απυρόβλητο από κριτικές. Άσκησε την επικοινωνιακή σου ικανότητα και την πειθώ σου, για να εξομαλύνεις ζητήματα που τυχόν έχουν προκύψει με το ταίρι σου. Με την ρέντα που έχεις στην επικοινωνία, αν δεν είσαι σε σχέση, θα κατορθώσεις εύκολα να κάνεις μια.

Καρκίνος

Αυτά τα οικονομικά που σε ταλαιπωρούν όχι μονό εσένα αλλά και όλον τον κόσμο, θα είναι για σένα το φλέγον ζήτημα, εις βάρος της ηρεμίας σου. Η σημερινή μέρα σου δίνει χείρα βοηθείας να επιστρατεύσεις την λογική και την επινοητικότητα σου, ώστε να επιλύσεις αυτό το πρόβλημα σου. Ο δρόμος είναι για σένα ανοιχτός σήμερα, για να συνάψεις συμφωνίες, να ενισχύσεις τις βάσεις τυχόν υπαρχόντων, γιατί σήμερα με την πειθώ που θα έχεις, εκθέτοντας τα επιχειρήματα σου αυτά μπορείς να τα κατορθώσεις. Είναι η μέρα σου, η ευκαιρία σου να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση πάλι, με την λογική και την σωστή κρίση, ακόμη και σε συζητήσεις με το ταίρι σου, επιλύοντας θέματα της σχέσης σου που σε απασχολούν.

Λέων

Η σημερινή μέρα σου ανοίγει την δυνατότητα να επιστρατεύσεις τον ορθολογισμό σου και να κάνεις μια εκτίμηση των σχέσεων σου, ώστε να αξιολογήσεις τις σχέσεις σου, να αποβάλεις τους ανθρώπους που είναι τοξικοί για σένα και να συνεχίσεις να έχεις κοντά σου αυτούς που σου αξίζουν. Η λογική σου θα πρέπει να σε οδηγήσει σε σωστή εκτίμηση των ανθρώπων και να μην υπάρξουν υπερβολές και αδικίες εις βάρος τους. Το ίδιο ισχύει και για την σχέση σου την οποία πρέπει να εξετάσεις αντικειμενικά και όχι υπό το κράτος των παρορμήσεων, που έτσι κι’ αλλιώς δεν σου λειτουργούν σήμερα σωστά!

Παρθένος

Οι ρυθμοί σου σήμερα είναι χαμηλοί και γι’ αυτό είναι και η διάθεση σου πεσμένη, με συνέπεια να μοιάζεις χαμένος στις σκέψεις σου, εξ αίτιας της εμμονής σου σε θέματα που σου δημιουργούν άγχος. Η λογική εκτίμηση των όσων σε απασχολούν, θα σου αποκαλύψει τα αδύνατα σημεία των αποφάσεων σου, τα σφάλματα που ενδεχομένως έχεις κάνει, σε κάθε τομέα της ζωής σου και κυρίως σε θέματα που συνδέονται με την οικογένεια σου και το ταίρι σου, προς το οποίο θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις την επικριτική σου διάθεση και αυτό να την αγνοήσει.

Advertisements

Ζυγός

Θέλεις να βρίσκεστε συνεχώς μαζί, αλλά φρόντισε να αφήνεις χρόνο και για το ταίρι σου ή να συμμετέχει και αυτό στις παρέες σας. Η σημερινή μέρα θα σου δώσει την δυνατότητα να αξιολογήσεις τους υποτιθέμενους φίλους σου, να ξεχωρίσεις αυτούς που είναι πραγματικοί και να διατηρήσεις την φιλία σου μαζί τους, και απαλλαγείς από αυτούς που δεν είναι, διακόπτοντας τις φιλικές σχέσεις μαζί τους. Πρέπει να κατανοήσεις ότι στην ζωή σου υπάρχουν και φίλοι και απλώς γνωστοί και των οποίων τον ρόλο δεν είναι σκόπιμο να υπερεκτιμάς μέχρι να σου αποδείξουν ότι αξίζουν να προαχθούν σε φίλους. Αυτά τα ξεκαθαρίσματα, μπορεί κάποιες φορές να είναι δυσάρεστα αλλά αναγκαία, πες πως είναι ένα φάρμακο πικρό αλλά ωφέλιμο.

Σκορπιός

Ο εργασιακός και επαγγελματικός σου τομέας έχει για σένα σήμερα την πρωτοκαθεδρία και σε απασχολεί πολύ έντονα η εικόνα σου που στο περιβάλλον αυτό θέλεις να προβάλει άψογη. Βέβαια θα πρέπει να θυσιάσεις και κάτι από την προσωπική σου ζωή, όλα έχουν το τίμημα τους! Μήπως να προσπαθήσεις να μην είσαι των άκρων; Η σημερινή μέρα είναι βοηθητική, και δικαιούσαι να περιμένεις την αναγνώριση και την βοήθεια να ανέβεις επαγγελματικά, αλλά μονό υπό τον όρο ότι έχεις καταβάλλει προσπάθειες γι’ αυτό. Αν λοιπόν αληθινά εργάστηκες και σωστά, οι κόποι σου θα αναγνωριστούν δικαία. Να σου θυμίσω το: «ο μη εργαζόμενος, μηδέ εσθιέτω»;

Τοξότης

Η σημερινή μέρα, σου υποβάλλει την ιδέα της αποδράσεως από την καθημερινότητα και την ρουτίνα της, να αλλάξεις για λίγο περιβάλλον, να απαλλαγείς από την μονοτονία και την ανία που σου προκαλεί. Μια επιμόρφωση με διαλέξεις, σεμινάρια, πιστοποιήσεις ευνοούνται σήμερα που συντρέχει η περίπτωση του να δίψας γι’ αυτά, οπότε έχεις το κίνητρο να τα συνεχίσεις. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ξεναγήσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους με το ταίρι σου και κατά την διάρκεια της περιήγησης θα αναπολήσετε τις διακοπές σας και θα σχεδιάσετε και κάποια εκδρομή.

Αιγόκερως 

Η ψυχική σου διάθεση δεν θα είναι στα καλλίτερα της σήμερα, καθώς θα έχει πολλές διακυμάνσεις και θα ανεβοκατεβαίνει συνεχώς. Πότε θα ηρεμείς και πότε θα εκνευρίζεσαι χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις. Την ¨νύφη¨ την πληρώνει το ταίρι σου που στρέφεις εναντίον του τον εκνευρισμό σου επικρίνοντας το άδικα και ψυχραίνονται οι σχέσεις σας. Έχεις ανοιχτά οικονομικά θέματα, που πρέπει να διευθετήσεις, νοιώθεις ανασφάλεια εξ αίτιας τους, φοβάσαι ότι εκτίθεσαι σε κινδύνους που απορρέουν από τις οικονομικές υποχρεώσεις σου. Η σημερινή μέρα καταπραΰνει τους φόβους και τις ανησυχίες σου, κάνοντας σε να αντιλήφθης ότι υπερβάλλεις, υπερεκτιμώντας την κατάσταση και άδικα πανικοβάλλεσαι παραβλέποντας ότι η κατάσταση είναι πολύ ευκολότερα αντιμετωπίσιμη.

Υδροχόος

Σήμερα, είσαι από τους τυχερούς που σου μεταφέρει κάποιες από τις ιδιότητες, κάποια από τα προτερήματα που έχουν οι εκπρόσωποι του Λέοντος. Έτσι, συνδυάζεις αυτά που σου προσφέρονται, και που είναι η γενναιοδωρία, η διάθεση για βοήθεια και καλή συνεργασία με τον επαγγελματικό σου κύκλο, με τις δικές σου ιδιότητες. Αυτό επιδρά και στην σχέση σου με το ταίρι σου, με το οποίο, επειδή είσαι στην κατάλληλη καλή διάθεση, μπορείς να κάνεις συζητήσεις ωφέλιμες για την σχέση μεταξύ σας. Η σημερινή μέρα σε υποστηρίζει στην προσπάθεια να αξιολογήσεις αντικειμενικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις, και να ενεργήσεις ανάλογα και όχι με γνώμονα την δημοφιλή σου. Επίσης είναι μια καλή ημέρα για να αρχίσετε νέες συνεργασίες που θα διαρκέσουν.

Ιχθύς 

Η σημερινή μέρα συνεχίζει να σε φέρνει μπροστά στις ανάγκες που σε πιέζουν και που πρέπει να αντιμετωπίσεις, με αποτέλεσμα να γεμίζεις άγχος. Δεν σου φτάνει μόνο αυτό, σήμερα προστίθενται και πρόσθετες που επιδεινώνουν την κατάσταση. Η μέρα θα σε κάνει να αντιμετωπίσεις αυτήν την κατάσταση πιο ψύχραιμα, βάζοντας τις σκέψεις σου σε τάξη, πράγμα που είναι αναγκαίο για να τα βγάλεις πέρα. Πρέπει να επιστρατεύσεις όλες τις δυνάμεις και το κουράγιο σου, ώστε να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έρχονται, και που θα συμβάλλουν στην άνοδο σου στα μάτια των συνεργατών σου και την βελτίωση της εικόνας σου κατά πολύ. Μην παραμελήσεις όμως τελείως την σχέση σου εξ αιτίας των προσπαθειών σου στα επαγγελματικά.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα