Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-7-2020)

Κριός

Η σημερινή μέρα, θα σε παροτρύνει να εκδηλώσεις τα αισθήματα που πηγάζουν από την καρδιά σου. Η εσωτερική σου φωνή, σε καλεί να ρίξεις το βάρος στην κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών, να αναζητήσεις τις συγκινήσεις που σου δίνει κάποιο νέο ταίρι και επειδή είσαι ψυχολογικά έτοιμος γι’ αυτό, ίσως κάποια νέα γνωριμία σε κεραυνοβολήσει! Όμως, το να ενεργείς με κίνητρο την παρόρμηση, που δεν είναι και ο καλλίτερος σου σύμβουλος, πιθανόν να κάνεις λάθος εκτιμήσεις για την νέα γνωριμία, οπότε πρόσεχε! Αν πάλι έχεις ήδη ταίρι, ούτε συζήτηση για αταξίες.

Advertisements

Ταύρος

Η σημερινή αστρολογική όψη σε καλεί να κάνεις έναν απολογισμό, να δεις σε ποιο σημείο βρίσκεται η ζωή σου, τα προσωπικά σου. Θέλεις να αναθεωρήσεις και να αλλάξεις όσα θεωρείς κακώς κείμενα, όσα δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς. Τα πρώτα που σού ‘ρχονται στο μυαλό είναι ότι κοντινότερο έχεις, οικογενειακά και αισθηματικά. Με την ταυρίσια φόρα σου μπορεί να κάνεις υπερβολές και αδικίες ίσως οριστικές, οπότε άκουσε το ταίρι σου καλλίτερα και γίνε λογικός και μετριοπαθής και δεν θα χάσεις!

Δίδυμοι

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου τονίζει ζητήματα που εκκρεμούν στο συγγενικό σου περιβάλλον και που θέλεις επί τέλους να τα επιλύσεις. Ίσως σήμερα πάρεις την απόφαση να το κάνεις, αλλά πρέπει να ενεργήσεις με βάση την λογική και όχι με την βιασύνη να το κάνεις ίσα – ίσα να ξεμπερδεύεις, και που σε εκθέτει σε κίνδυνο λαθών. Απόφυγε να ανακατευτεί το ταίρι σου στα οικογενειακά σας και μπει στο στόχαστρο, γιατί τα αδέλφια και οι συγγενείς μεταξύ σας τα ξεχνάτε, ενώ για τους ξένους δεν ισχύει.

Καρκίνος

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σου φέρει στην επιφάνεια αβεβαιότητα και ανασφάλεια στα οικονομικά σου. Αυτή η ανησυχία θα σε κάνει να αναζητήσεις τρόπους να τα βελτιώσεις και θα θέλεις να επωφεληθείς από κάθε ευκαιρία, όσο και αν δεν ταιριάζει στον τρόπο που ενεργείς. Αν νομίζεις ότι κάποια από τις δυνατότητες που σου παρουσιάζονται αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και να το διακινδυνεύσεις, ίσως ήλθε η ώρα να μάθεις και νέα πράγματα. Ανακατατάξεις θέλεις να κάνεις και στα αισθηματικά σου αλλά η ημέρα δεν προσφέρεται για σωστή κρίση της κατάστασης.

Λέων

Η σημερινή μέρα σε φορτίζει, σου δημιουργεί έντονη διάθεση για αναθεωρήσεις και ξεκαθαρίσματα στα προσωπικά και επαγγελματικά σου. Θέλεις να βάλεις σε τάξη τις σχέσεις σου και να φέρεις την κάθε μια στο σημείο και στο επίπεδο που εσύ νομίζεις, και υπάρχει κίνδυνος, η συμπεριφορά σου να είναι υπερβολικά αυταρχική και αυθαίρετη. Έτσι μπορεί να πάρει η μπάλα και σχέσεις σωστά χρισμένες, στις οποίες δεν χρειάζεται καμία επέμβαση και να διαταραχθούν, όπως και στην αισθηματική σου δεν πρέπει να παρέμβεις δυναμικά, επειδή είσαι Λιοντάρι, αλλά με ήρεμη ανταλλαγή απόψεων και συνεννόηση

Παρθένος

Η σημερινή μέρα  σε κάνει ανασφαλή και ανήσυχο, καθώς αναδύονται διάφορες φοβίες που ήσαν κρυμμένες κάτω από το λογικό και προσγειωμένο σου περίβλημα. Αυτό σε βγάζει έξω από τα νερά σου και θολώνει την κρίση σου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να κάνεις λάθος εκτιμήσεις και λάθη που αδικούν το ταίρι σου, τους γύρω σου και τις καταστάσεις που επικρατούν. Το καλλίτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιστρατεύσεις την λογική και την ψυχραιμία σου, και τότε, με καθαρό μυαλό να πάρεις σωστές αποφάσεις που δεν θα αφήσουν να πέσει το ηθικό σου.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα επιδρά στον τομέα των σχέσεων που σχετίζονται με τους κύκλους των συλλογικών και φιλικών σου σχέσεων. Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι εγκλωβισμένος/η σε μόνιμες καταστάσεις που θέλεις να αλλάξεις, αλλά προς το παρόν, δεν είναι σκόπιμο να το κάνεις. Η αιτία είναι η έλλειψη συμμαχιών που θα σε βοηθούσαν, μπορείς όμως να τις αναζητήσεις για το μέλλον, στο στενό σου περιβάλλον και ιδίως από το ταίρι σου. Γι’ αυτό μην προχωρήσεις σε ριζοσπαστικές ενέργειες και δηλώσεις γιατί ίσως μετανιώσεις αργότερα.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και τις δυνατότητες να επεκταθούν και να βελτιωθούν περισσότερο. Αυτή η ευκαιρία σε βάζει σε δίλημμα αν είναι σκόπιμο να αλλάξεις πορεία και να γυρίσεις σελίδα, μπαίνοντας σε καινούργιες δραστηριότητες ίσως επικίνδυνες οικονομικά. Αν έλθουν όμως από μόνες τους, αφέσου στην ροη και στην εύνοια της Τύχης. Επειδή σήμερα είναι ημέρα με επιλογές που σε βάζουν σε πειρασμούς, αγνόησε αυτούς που σχετίζονται με αισθηματικά και βελτίωσε την υπάρχουσα σχέση σου.

Τοξότης

Η σημερινή αστρολογική όψη, σου πυροδοτεί  και επιτείνει και που ήδη έχεις, την ροπή σου σε αλλαγές και διάθεση φυγής, πράγμα που μπορείς να κάνεις με το ταίρι σου με μια εκδρομή και να ανανεωθείτε. Αυτή η διαρκής αναζήτηση για αλλαγές, δημιουργεί αντιθέσεις με τον περίγυρο σου που επηρεάζεται από αυτές γιατί μπορεί να του είναι ασύμβατες, οπότε μάλλον θα πρέπει να αναβάλλεις για αργότερα τις ενέργειες σου και με καθαρότερο μυαλό για να είναι λογικότερες.

Advertisements

Αιγόκερως

Η σημερινή αστρολογική όψη σε αναγκάζει να αντιμετωπίσεις πράγματα και καταστάσεις που εσκεμμένα παραβλέπεις και αγνοείς σαν να μην υπάρχουν. Η μέρα σου δίνει μια ευκαιρία να κάνεις έναν εκ βαθέων απολογισμό που θα σε φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με αυτά που σε στοιχειώνουν, σε ενοχλούν και δεν σου ταιριάζουν, και τελικά να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις. Οι αποφάσεις στις οποίες θα οδηγηθείς ίσως σε εκπλήξουν, όμως θα σε ξυπνήσουν από αυτό που θεωρούσες δεδομένο και θα αναθεωρήσεις κάποιες σχέσεις σου. Στα αισθηματικά, επωφεληθείτε από την ένταση της έκλειψης εσύ και το ταίρι σου προς την σωστή κατεύθυνση…

Υδροχόος

Η σημερινή αστρολογική όψη σε οδηγεί σε εκκαθαρίσεις και ξεσκαρταρίσματα που αφορούν πρόσωπα, καταστάσεις και σχέσεις, ακόμη και την αισθηματική σου, που ίσως, δεν δικαιολογούν πλέον την ύπαρξη τους. Μοιραία θα κάνεις επανεκτιμήσεις, αναθεωρήσεις, προσαρμογές και διαγραφές τόσο ριζικές που είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν στην παρούσα συγκυρία. Η αναβολή κάθε ενέργειας είναι προς το παρόν ότι καλλίτερο έχεις να επιλέξεις.

Ιχθύς

Η σημερινή αστρολογική όψη, σε κάνει να θέλεις να κάνεις ριζικές αναθεωρήσεις στην ρουτίνα και στα επαγγελματικά σου που νοιώθεις να σε πνιγούν. Έχεις στο μυαλό σου την εμμονή για αλλαγές που μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές ή άστοχες ενέργειες, θύμα των οποίων μπορεί να είναι και η σχέση σου. Χρειάζεσαι σύνεση και ψυχραιμία για να κερδίσει και να μην χύσεις από τα όσα θα κάνεις.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα