Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-7-2020)

Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού.

Η ημέρα δημιουργεί εκρηκτική διάθεση η οποία θα επηρεάσει την επικοινωνία σου με τους άλλους.  Από τη μία φαίνεται πως θέλεις να κρατήσεις τα προσχήματα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, από την άλλη μπορεί να υπάρχουν συζητήσεις οι οποίες θα σε εκνευρίσουν και θα σε κάνουν να θέλεις να τα πεις «έξω από τα δόντια»! Κράτησε τις ισορροπίες ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Advertisements

Κριός

Σήμερα σου βγαίνει η επιθυμία να ξεφύγεις από τα σοβαρά και καθημερινά, να το ρίξεις λίγο έξω, και να βρεις διεξόδους για αποφόρτιση και διασκέδαση. Προσπάθησε παράλληλα με όσα έχεις να κάνεις, να αφιερώσεις και λίγο χρόνο στο ταίρι σου και σε σένα, για να μην αφήσεις να σας αποξενώσουν οι υποχρεώσεις. Οργάνωσε μια μικρή απόδραση με τους δυο σας και τους φίλους σας, που θα σε ξεκουράσει, ιδίως σήμερα που σε ευνοούν τα Άστρα.

Ταύρος

Οι πιο κακοί σύμβουλοι, για την συμπεριφορά σου σήμερα, είναι τα τεντωμένα νεύρα και το κλείσιμο στο καβούκι σου, που σε φέρνουν επικίνδυνα κοντά σε παρεξηγήσεις και τσακωμούς. Απόφυγε να αντιδράσεις κάτω από την πίεση του εκνευρισμού σου για να μην βρεθείς στριμωγμένος/η στην γωνία. Ευτυχώς σου συμπαραστέκεται το ταίρι σου, που όμως δεν είναι ο σάκος του μποξ σου.

Δίδυμοι

Σήμερα οι δραστηριότητες σου διαδέχονται η μια την άλλη, αφού η ενεργητικότητα σου κτυπάει κόκκινο. Η αστρολογική όψη της ημέρας σου διεγείρει την διάθεση για επικοινωνία, τηλεφωνήματα, επαφές, επισκέψεις με το ταίρι σου, βγείτε και ανανεωθείτε με ψώνια έστω, σε όλους αρέσουν. Θα ενδιαφερθείς να μάθεις τα νέα απ’ όσους επικοινωνείς και παράλληλα τους κρατάς ενήμερους και συ.

Καρκίνος

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σε ρίχνει ψυχολογικά, επειδή έχεις επικεντρωθεί στις ανησυχίες σου για τα οικονομικά και το πώς θα μπορούσες να τα βελτιώσεις. Αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και δεν ενεργήσεις παρορμητικά κάτω από την πίεση που σου δημιουργεί το άγχος, οι αποφάσεις σου θα είναι λογικές και θα αποφύγεις λάθη που κρύβονται στα ψιλά γράμματα. Μην αφήσεις την κακή ψυχολογική σου κατάσταση να επιρεάσει την σχέση με το ταίρι σου, αν όμως δεν είσαι σε σχέση, μια νέα κατάκτηση θα σου ανεβάσει το ηθικό.

Λέων

Σήμερα είσαι κάπως εγωκεντρικός/η, κάπως έχεις φορτωθεί έντονα συναισθήματα, και καλά και κακά, που τα εξαπολύεις παντού. Βέβαια, το πρώτο πρόσωπο που τα εισπράττει είναι το ταίρι σου, με το οποίο να μην το παρακάνεις, και κατόπιν οι γύρω σου, που ο καθένας τους τα ακούει από σένα κατά την δική σου αίσθηση δικαιοσύνης, είτε χοντρά, είτε ευχαρίστα, όπως αναλογεί στον καθένα. Βαλε όμως κάποιο φίλτρο στις εκδηλώσεις σου, για να μην υπάρχουν στενοχώριες.

Παρθένος

Σε καταλαμβάνει μια περίεργη ανασφάλεια, καθώς βασίζεται σε σκέψεις, που ευτυχώς για σένα, είναι τελείως ανεδαφικές. Αυτό όμως σε ρίχνει ψυχολογικά με αποτέλεσμα να νοιώθεις αδικαιολόγητα κούραση και αδυναμία, αλλά και να μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Πράγμα που δεν πρέπει να το δείξεις για να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις και παρεξηγήσεις, κυρίως με το ταίρι σου, αλλά και με τους γύρω σου.

Ζυγός

Η συντροφικότητα είναι αυτό που θα σου φέρει η σημερινή μέρα. Νοιώθεις έντονα τον αλτρουισμό για τους φίλους σου, θέλεις να τους είσαι χρήσιμος/η και ωφέλιμος/η, και το κάνεις απόλυτα επιτυχημένα. Η εγκυρότητα της γνώμης και των συμβουλών σου, σε κάνει να τις αποζητούν οι φίλοι σου, γι’ αυτό γίνεσαι ιδιαιτέρα δημοφιλής μέσα σε ομάδες συλλόγους, διάφορα σύνολα, όπου δραστηριοποιείσαι, προσφέρεις στις κοινές επιδιώξεις του συνόλου. Αυτό αν το κάνεις από κοινού με το ταίρι σου θα σας φέρουν πιο κοντά οι κοινές δραστηριότητες. Αν πάλι είσαι μόνος/η αυτές σου υπόσχονται ότι θα βρεις κάτι νέο.

Σκορπιός

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σε βάζει σε σκέψεις, για το τι πρέπει να αποφασίσεις και το ποιά θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Αυτός ο σημαντικός προβληματισμός, πρέπει να βρει την καλλίτερη κατά το δυνατόν λύση, με νηφαλιότητα, λογική και σωστή εκτίμηση της κατάστασης. Η ανάγκη σου να καταλήξεις στην σωστότερη απόφαση, ρίχνει πίσω σε δεύτερο ρόλο τα αισθηματικά σου και το ταίρι σου, όπως είναι φυσικό επακόλουθο για σένα, αλλά κάνε και καμιά παραχώρηση!

Advertisements

Τοξότης

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να επιδιώξεις κάποια απόδραση από καθημερινότητα και εργασία. Κάτι τέτοιο είναι μέσα στην νοοτροπία και τις συνήθειες σου, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις την ικανότητα να το υλοποιήσεις πολύ πιο εύκολα. Πάρε το ταίρι σου αν έχεις, (αν όχι μην χολοσκάς κάτι θα βρεθεί όπου και να πας), δικτυώσου με φίλους και ξεκίνα.

Αιγόκερως

Σήμερα φορτίζεσαι ακόμα πιο πολύ από το κανονικό, γίνεσαι απόλυτος/η σε ότι αφορά τις επιθυμίες σου για το πώς θα πετύχεις τους στόχους σου στα συνηθισμένα φλέγοντα ζητήματα, οικονομικά και αισθηματικά. Ο τρόπος που θα διεκδικήσεις τα θέλω σου, λογω της απολυτότητας και της ορμής σου, στα οικονομικά και επαγγελματικά, μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις, οπότε θα πρέπει, για να υπάρξει συνεννόηση και να πετύχεις, ρίξε λίγο τους τόνους. Σε ότι αφορά τα αισθηματικά, κράτησε την διάθεση σου στο Ζενίθ και φρόντισε να περάσετε  καλά με το ταίρι σου

Υδροχόος

Πολύ ανθρώπινη η συμπεριφορά σου σήμερα, κάτι που δεν σου είναι σπάνιο, καθώς πρώτη σου προτεραιότητα είναι, οι σχέσεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο και οι συνεργασίες σου κυρίως να βασίζονται στο ενδιαφέρον σου για το τι θα έκανε τους συνεργάτες σου ευχαριστημένους. Με αυτό το πνεύμα όμως, της κατανοήσεως των άλλων, αν οδηγηθείς σε συμφωνίες, ίσως να αδικήσεις τον εαυτό σου, οπότε να αναβάλεις την απάντηση σου για όταν θα είσαι λιγότερο ευάλωτος συναισθηματικά. Σ’ αυτό σε στηρίζει το ταίρι σου στο οποίο οφείλεις να δίνεις  την αγάπη σου.

Ιχθύς

Στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών σε υποχρεώνει να κάνεις η αστρολογική όψη της ημέρας. Βρίσκεις ξαφνικά μπροστά σου, την ξεκούραση, τη διασκέδαση, όλες τις εκκρεμότητες, τις πεζές υποχρεώσεις που δεν μπορείς ούτε να παραλείψεις, ούτε  καν να αναβάλλεις. Παρ’ τ’ απόφαση και στρώσου λοιπόν μια ώρα αρχύτερα, ξεμπέρδευε μ’ αυτές για να φύγει τουλάχιστον το άγχος από πάνω σου, μια και οι υποχρεώσεις σου σκότωσαν κάθε διάθεση για αισθηματικά.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα