Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-3-2019)

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, κυβερνήτη του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου σε τρίγωνο με τη Σελήνη και να συνεργάζεται αρμονικά με το ζωδιακό κύκλο, θέλετε να κάνετε πράγματα πρωτοποριακά στον επαγγελματικό σας τομέα. Μέρα κατάλληλη σήμερα να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τις όποιες παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρχουν με το σύντροφό σας. Θα υπάρχει αναγνώριση και αποδοχή από εκείνον.

Advertisements

 

ΚΡΙΟΣ
Τα άστρα σήμερα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις με το τετράγωνο του Δία στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην οξύνεις τα πράγματα με λογομαχίες. Αρκετά απαιτητική και ιδιόρρυθμοι γίνονται οι συνεργάτες στη δουλειά σήμερα. Κάνε υπομονή και μην οξύνεις τις καταστάσεις. Προς το βράδυ η πίεση που θα νιώσεις θα είναι κάπως υπερβολική.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη θέση του Άρη στο ωροσκόπιό σου, η ένταση και οι διαμάχες που θα υπάρξουν στο οικογενειακό περιβάλλον σου θα σε αναστατώσουν και θα σε γεμίσουν με άγχος. Σε ερwτικό επίπεδο, εκφράσου ελεύθερα και επικοινώνησε με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς αναστολές. Πάθος, έρωτας και δυνατή αγάπη σε περιμένουν!
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθεις μπερδεμένη και απογοητευμένη σήμερα με τη Σελήνη στην Παρθένο. Το ένστικτό σου είναι αρκετά δυνατό και θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις από το παρελθόν. Αισθάνεσαι ότι δεν σημειώνεις τα βήματα προόδου που θέλεις. Εάν δεις όμως ψύχραιμα όλα αυτά που κατάφερες από την αρχή του χρόνου, θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 26, 4.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μεγάλη κινητικότητα και πολύ τρέξιμο σήμερα στον επαγγελματικό σου χώρο. Το εξάγωνο του Ήλιου σε ευνοεί. Η καριέρα σου θα ανακάμψει σύντομα και θα δεχθείς αρκετές προτάσεις από ανθρώπους του εξωτερικού, που θα βοηθήσουν στο να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις και να σημειώσεις επιτυχίες. Η ασυνεννοησία με το ταίρι σου θα σου χαλάσει τη διάθεση.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.

Advertisements

 

ΛΕΩΝ
Συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια χαρακτηρίζουν τη μέρα σου, που σου επιτρέπει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ευλογίες που έχεις με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο να σε ευνοεί. Μια θετική μέρα για σένα, με πάρα πολύ ενέργεια και μια γενικότερη διάθεση να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση, εντάσσοντας λίγη άσκηση στο πρόγραμμά σου. Μην ξεχνάς όμως να παρέχεις τη βοήθειά σου στους λιγότερο τυχερούς.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 28, 4.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δυσκολίες και δυσαρμονίες θα βρεθούν στο δρόμο σου σήμερα με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιό σου. Μην προσπαθήσεις να τις αγνοήσεις, γιατί θα σε ταλαιπωρήσουν περισσότερο. Ασχολήσου σοβαρά με ό,τι προκύψει και λύσε το με αποφασιστικότητα. Μην υποχωρείς ως προς τις ηθικές αξίες και τα πιστεύω σου, ακόμη κι αν έχεις τη στήριξη των γύρω σου. Αργά ή γρήγορα θα κλιθείς να πληρώσεις τις συνέπειες των πράξεών σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 23, 10.

 

ΖΥΓΟΣ
Με τον Ουρανό στον Ταύρο σε πτώση στον 8ο οίκο σου δεν είσαι και στα καλύτερά σου. Όσο αισθάνεσαι ένοχη για κάτι που έχεις διαπράξει, δεν θα μπορέσεις να βρεις ησυχία, παρά μόνο εάν αποφασίσεις να ζητήσεις συγγνώμη από το άτομο που έβλαψες ηθελημένα ή κατά λάθος. Σήμερα όλο και κάποιο τρόπο θα βρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια που συναντάς στο δρόμο σου προς την επίτευξη των στόχων σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 30, 4.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο πόνος και η απόλαυση λένε ότι πάνε χέρι – χέρι. Σήμερα μέσα από τον πόνο που θα προκαλέσεις σε κάποιο άτομο θα αντλήσεις ικανοποίηση. Είναι όμως δίκαιο ή σωστό; Με τον ανάδρομο Ερμή μια τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, προσωπικό ή επαγγελματικό, θα σε χαροποιήσει και θα αλλάξει τελείως την πορεία της μέρας.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 23, 12.

Advertisements

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σελήνη στην Παρθένο, απόβαλε τη μιζέρια και τη λύπη από τη ζωή σου και θα βρεις την ισορροπία. Μοίρασε ισορροπημένα το χρόνο σου μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικής ζωής, φροντίζοντας και για την ξεκούραση και εκτόνωσή σου. Μια ασχολία που θα σου αποσπάσει την προσοχή από την καθημερινότητά σου θα ήταν εξαιρετικά ευεργετική για σένα. Εάν έχει σχέση με τη φύση ή τα φυτά ακόμη καλύτερα.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 32, 4.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην κουράζεις το νευρικό σου σύστημα και βρες διέξοδο εκτόνωσης. Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα με το τρίγωνο Σελήνης Ουρανού. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρεις αποφάσεις για τις οικονομικές σου υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σε περιμένουν. Η μέρα είναι ευνοϊκή να συζητήσεις τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη σύνοδο του Κρόνου, κάποιοι προσπαθούν να σε βγάλουν από το παρελθόν που φαίνεται να έχεις κολλήσει για να ζήσεις το παρόν και το μέλλον. Καλό το παρελθόν, η ζωή όμως προχωράει γρήγορα. Διδάξου από αυτό και προχώρησε μπροστά. Ασχολήσου με το σπίτι και την οικογένεια. Μην εμπιστεύεσαι τρίτους. Τα μυστικά σου θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείς.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Κάποια εμπόδια με το τετράγωνο του Δία που θα ορθώσουν μπροστά σου ανταγωνιστές σου να μην σε πτοούν. Κάνε τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου ή να ενεργήσεις βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρήξεις και να το μετανιώσεις αργότερα. Δώσε βάρος στη σωματική και στην ψυχική σου υγεία.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 24, 6.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα