Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (5-7-2020)

Κριός

Ίσως χρειαστεί να κάνετε ακόμα μεγαλύτερες προσωπικές θυσίες που έχουν όμως καλό σκοπό και είναι μόνο για το συμφέρον σας σήμερα αγαπητοί Κριοί. Η αστρολογική όψη της ημέρας σας προτρέπει να τακτοποιήσετε πάσης φύσεως εκκρεμότητες και θέματα που αφορούν στις ανάγκες και τις εpωτικές σας επιθυμίες, να ισορροπήσετε μια έκρυθμη κατάσταση στον δεσμό σας προβάλλοντας τα επικοινωνιακά και διπλωματικά σας ταλέντα, να πάρετε πρωτοβουλίες που μονιάζουν την σχέση σας.

Ταύρος

Υπάρχει αρκετή εύνοια σήμερα φίλοι Ταύροι από τη σημερινή μέρα που φέρνει σχεδόν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας ευχαρίστηση και ικανοποίηση, είτε γιατί βάζετε σε τάξη πάσης φύσεως προσωπικές και συναισθηματικές προκλήσεις, είτε γιατί περιμένετε την στιγμή που το ταίρι σας θα καταθέσει οριστικές αποφάσεις για μια συγκατοίκηση, για ένα ταξίδι, για μια ρομαντική φυγή. Αν δεν υπάρχει εpωτική δέσμευση, τότε η ημέρα ευνοεί μια ιδανική και τρυφερή, νέα γνωριμία.

Δίδυμοι

Η αστρολογική όψη της ημέρας είναι πιθανόν να φέρει στην επιφάνεια αλήθειες για θέματα που αφορούν στην προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα αγαπητοί Δίδυμοι, υπάρχει περίπτωση αν κρύβεται κάτι στην καρδιά σας και δεν θέλετε να μαθευτεί, μάλλον θα βρεθείτε προ τετελεσμένων γεγονότων με το ταίρι σας και πρέπει να ρίξετε την προσοχή σας σε λόγια που γίνονται πίσω από την πλάτη σας και δημιουργούν παρεξηγήσεις και εντυπώσεις στον δεσμό σας.

Καρκίνος

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σας προτρέπει να ισορροπήσετε τις ευθύνες και τα βάρη της καθημερινότητάς σας φίλοι Καρκίνοι, να αναπτύξετε τις σχέσεις σας στο κοινωνικό περιβάλλον που κινείστε, απολαμβάνοντας την προσωπική ανταμοιβή και των θαυμασμό που αξίζετε, ωστόσο χρειάζεται να δείξετε έντονο ενδιαφέρον στην συναισθηματική σας ζωή και στα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στην επικοινωνία με το ταίρι σας, γιατί είναι πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις και κόντρες στην σχέση σας.

Advertisements

Λέων

Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες σήμερα για να οργανώσετε μια κοντινή ή μακρινή φυγή με τους αγαπημένους σας φίλους και τον εpωτικό σας σύντροφο αγαπητοί Λέοντες, πρωτοτυπείτε με τις αντιλήψεις και τις ιδέες σας και προκαλείτε τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον των οικείων σας, έχετε ζωντάνια και κέφι για να εκπληρώσετε με ειλικρινή διάθεση τις επιθυμίες του δεσμού σας, ολοκληρώνοντας μια ισορροπημένη κουβέντα για το αύριο της σχέσης σας, απολαμβάνοντας απόλυτη σιγουριά και εpωτική χαλάρωση.

Παρθένος

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σας δημιουργεί την τάση να επιβληθείτε στις αδιέξοδες και δύσβατες καταστάσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας φίλοι Παρθένοι, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο τον δρόμο σε μια καινούρια πραγματικότητα που θα διέπεται από αισιοδοξία και ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους φίλους και τον εpωτικό σας σύντροφο. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας οι αδέσμευτοι, μαγνητίστε με τα τρυφερά σας ταλέντα μια νέα, αισθηματική γνωριμία.

Ζυγός

Βαδίστε σήμερα αγαπητοί Ζυγοί έχοντας οδηγό σας το ένστικτο και την συνείδησή σας, γιατί μόνο με αυτήν την τακτική θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Η εύνοια της τύχης είναι με το μέρος σας, υπάρχει άπλετη διάθεση ανανέωσης και τρυφερότητας στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι μην αφήσετε να πάει χαμένη η ευκαιρία για ένα νέο ειδύλλιο, φλερτάρετε αισθησιακά με το αντίθετο φύλο, διεκδικείστε την προσοχή μιας καινούριας εμπειρίας.

Σκορπιός

Σήμερα φίλοι Σκορπιοί, αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις στιγμιαίες εκρήξεις με τους φίλους σας και τα προσφιλή σας άτομα, πολύ δε περισσότερο προστατέψτε με ήρεμη και ισορροπημένη διάθεση την ενότητα του δεσμού σας οι ζευγαρωμένοι. Εξερευνήστε σε βάθος μία κατάσταση που αφορά τα προσωπικά ή τα εpωτικά σας, αντλήστε κουράγιο από την εσωτερική σας δύναμη, απαλλαγείτε από τους φόβους, τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειές σας, εμπιστευτείτε το ταίρι σας.

Advertisements

Τοξότης

Η αστρολογική όψη της ημέρας σας βοηθάει αγαπητοί Τοξότες να κλείσετε όσες πληγές αιμορραγούν στην καθημερινότητά σας, που αφορούν προσωπικές και συναισθηματικές εκκρεμότητες από το παρελθόν που ακόμα σας επηρεάζουν, για να απολαύστε την ισορροπία και την ηρεμία με τον άνθρωπο που αγαπάτε, για να προετοιμαστείτε για μια σημαντική πρόταση από το ταίρι σας, για να κάνετε κοινά μελλοντικά όνειρα με τον δεσμό σας, για να πάρουν σάρκα και οστά οι φιλοδοξίες σας

Αιγόκερως

Υπάρχουν σήμερα οι ευκαιρίες για να πραγματοποιηθούν οι προσωπικές φιλοδοξίες και οι συναισθηματικές σας επιθυμίες φίλοι Αιγόκεροι και να ανταμειφθούν οι προσπάθειες και οι κόποι που έχετε καταβάλλει, ενώ παράλληλα σταθεροποιείται η ατμόσφαιρα στην εpωτική σας ζωή, αν δείξετε καλή θέληση και αντοχή στις ανάγκες του εpωτικού σας συντρόφου, αν τραβήξετε με την ανεβασμένη σας λίμπιντο, το ενδιαφέρον και την προσοχή του δεσμού σας, αν πάψετε να ακούτε τις φήμες, τις διαδόσεις και τα σχόλια.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να βελτιώσετε την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, είτε αυτό αφορά στην στάση και την συμπεριφορά σας στους οικείους σας, είτε αυτή έχει να κάνει με ορισμένα προβλήματα και διαφωνίες που υπάρχουν στην συναισθηματική σας καθημερινότητα. Πάρτε την κατάσταση της εpωτικής ζωής στα χέρια σας, με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για το αύριο της σχέσης σας, διαφυλάξτε τα μυστικά και τις κρυφές σας επιθυμίες από άτομα που επιβουλεύονται την ευτυχία σας.

Ιχθύς

Βάλτε γερά θεμέλια φίλοι Ιχθύες σήμερα στα προσωπικά και συναισθηματικά σχέδια που κάνετε, στις δοκιμασμένες σχέσεις σας με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ασχοληθείτε περισσότερο με τα προβλήματα του συντρόφου σας, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων στην εpωτική σας ζωή, δίχως δυσπιστία και ζήλεια, χωρίς αμφιβολίες και εντάσεις που προκαλούνται από αβεβαιότητα για το αύριο της σχέσης σας, αλλά κρατώντας ζωντανά τα αισθήματα για το ταίρι σας

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα