Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (3-7-2020)

Κριός

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, τολμηρή θα είναι η σκέψη σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε αισθηματικά. Θετική εξέλιξη θα έχουν οι ενέργειες σας γύρω από αγορές ή ζητήματα που σχετίζονται με χρηματικά ποσά, έρχονται ανοίγματα ιδιαιτέρως ευνοϊκά. Στα αισθηματικά σας ζητήματα, η στάση σας θα είναι θερμή, αποκαλυπτικός θα είναι ο τρόπος προσέγγισης σας. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Advertisements

Ταύρος

Σοβαρότητα, υπευθυνότητα και εργατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ευχάριστα ανοίγματα θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας, έρχονται νέες συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε στον τομέα σας. Κινηθείτε αποφασιστικά, δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας, οι αποφάσεις και τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Σε αισθηματικά ζητήματα, απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα γοητευτεί από την παρουσία σας.

Δίδυμοι

Δημιουργική θα είναι η διάθεση σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας, θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Αποφύγετε να επιδοθείτε με επιμονή σε δραστηριότητες που προκαλούν σωματική ή πνευματική κούραση.

Καρκίνος

Μια καινούργια επαγγελματική πρόταση θα είναι άξια των προσόντων και των δυνατοτήτων σας, η ανταμοιβή που θα λάβετε θα είναι ανάλογη με την προσφορά σας και την πραγματική σας αξία. Να είστε σίγουροι πως στην παρούσα φάση ο επαγγελματισμός σας θα εκτιμηθεί δεόντως. Στον αισθηματικό σας τομέα, με το ταίρι σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε την ζωή σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, σας φανερώνω πως θα λάβετε υποσχέσεις που θα τηρηθούν πλήρως.

Λέων

Καταφθάνει νέο επαγγελματικό άνοιγμα, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει τυχερή πρόταση που θα σας βοηθήσει να ανεβείτε οικονομικά. Σας παροτρύνω να τη δεχτείτε, η εξέλιξη της συνεργασίας που θα σας ζητήσουν θα δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Αυξημένη θα είναι η γοητεία σας, πολύ θερμή η  συμπεριφορά σας, στοιχεία που θα δώσουν άνοιγμα για καινούργια γνωριμία. Εσείς οι μοναχικοί, ετοιμαστείτε έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε νέο ταίρι.

Παρθένος

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, να εδραιώσετε τη θέση σας, ή εσείς οι άνεργοι να βρείτε καινούργια εργασία. Θα κινηθείτε δυναμικά με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο εργασιακά όσο και οικονομικά, τα αποτελέσματα δεν θα σας απογοητεύσουν. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, αυτή τη φορά ο προσπάθειες σας και η αγωνιστικότητα σας θα πιάσουν τόπο.

Ζυγός

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα στρώσει έδαφος για ουσιαστικές αλλαγές, σας φέρνει καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις που θα έχουν θετική κατάληξη. Σας δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψετε τα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Στον αισθηματικό σας τομέα, τολμηρές συζητήσεις θα ανοίξετε με το ταίρι σας, η διάθεση σας να φερθείτε με ειλικρίνεια και συγκατάβαση, θα φέρει οριστική λύση σε πρόβλημα που εμπόδιζε την προοπτική της δέσμευσης

Σκορπιός

Σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, συνεπείς θα είστε στις εργασίες σας, συνεργάσιμες θα είναι οι διαθέσεις σας. Εποικοδομητικές συναντήσεις θα δημιουργήσουν καινούργιο επαγγελματικό ορίζοντα, εσείς που ψάχνετε εργασία θα σας ανοιχτεί νέα προοπτική. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για τα παλιά αναθεωρώντας απόψεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να επανέλθει στην προσωπική σας ζωή και μάλιστα με δεσμευτικές βλέψεις.

Τοξότης

Καταφθάνουν ευνοϊκά γεγονότα, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, σήμερα θα εμφανιστείτε πρακτικοί και δημιουργικοί. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Στον αισθηματικό σας τομέα ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα απορρίψετε το ενδιαφέρον του.

Advertisements

Αιγόκερως

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει δίοδο για να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εποικοδομητικές και προσοδοφόρες συναλλαγές. Οργανωμένο θα είναι το σκεπτικό σας, θα κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας την ολοκληρωμένη και σοβαρή κατάληξη, αυτή τη φορά δεν θα θελήσετε αναβολές ή ακυρώσεις. Φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί τους χώρους που θα βρεθείτε, σήμερα θα υπάρξει προοπτική να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Υδροχόος

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει νέες επαγγελματικές προοπτικές που θα τονώσουν τον δυναμισμό και την αισιοδοξία σας, τώρα θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, οι δημιουργικές σας προτάσεις θα βρουν θετικότητα και ανταπόκριση. Ολοκληρώνετε με επιτυχία τυχόν διαπραγματεύσεις και οικονομικές συμφωνίες. Στον αισθηματικό σας τομέα, το πρόσωπο που θα σας ζητήσει προσωπικό ραντεβού θα είναι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, κινηθείτε αποφασιστικά.

Ιχθύς

Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει ευνοϊκά ανοίγματα στις συνεργασίες σας και γενικότερα στην επικοινωνίας σας, θα είστε εφοδιασμένοι με αποφασιστικότητα γεγονός που θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που από καιρό εκκρεμούν.  Φανείτε διαλλακτικοί, θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, θα δοθεί λύση σε θέμα που δημιουργούσε εντάσεις. Έρχεται προοπτική επανασύνδεσης για τους χωρισμένους, το πρώην ταίρι σας θα σας ζητήσει συνάντηση

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα