Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (30-06-2020)

Κριός

Επικοινωνήστε με διπλωματία και ευχάριστη διάθεση σήμερα αγαπητοί Κριοί με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, δημιουργείστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην δουλειά σας για να ικανοποιηθείτε με υλική και ηθική ανταμοιβή, προβάλλετε τα καλλιτεχνικά και δυναμικά σας ταλέντα στην συναισθηματική σας ζωή, για να γονιμοποιηθούν τα θέλω και οι ανάγκες της καρδιάς σας και να καρποφορήσουν ευτυχία και αφοσίωση στην σχέση σας, απομακρύνοντας την ζήλεια, το πείσμα και τον εγωισμό

Advertisements

Ταύρος

Σήμερα φίλοι Ταύροι είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με τα πρακτικά και δημιουργικά θέματα της καθημερινότητας είτε αυτά αφορούν υποθέσεις στην δουλειά σας που πρέπει να φέρετε εις πέρας, είτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους και τον εpωτικό σας σύντροφο. Βάλτε τα πράγματα σε τάξη στο γραφείο, στο σπίτι και στους αγαπημένους σας χώρους, τακτοποιήστε όλες τις εκκρεμότητες που ταλαιπωρούν την ενότητα του δεσμού σας.

Δίδυμοι

Υλοποιήστε με συνέπεια και οργανωτικότητα τους βραχυπρόθεσμους και σταθερούς επαγγελματικούς σας στόχους σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι, απελευθερώστε τις ιδέες και τις προτάσεις σας για το αύριο συζητώντας με τον εpωτικό σας σύντροφο για μια μικρή απόδραση, ανατρέποντας έτσι την μουντάδα και την στασιμότητα της σχέσης σας. Αναζητήστε πρωτόγνωρους, αισθησιακούς τρόπους προσέγγισης στο ταίρι σας, απολαύστε την χαρά και την ζωντάνια της ζωής, με απλές και λιτές στιγμές αγάπης.

Καρκίνος

Ανοίγει ο δρόμος της καλοπροαίρετης και σταθερής επικοινωνίας με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα φίλοι Καρκίνοι, υπάρχει συνεννόηση και κατανόηση με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου σας μισού, απολαμβάνετε στιγμές αισθησιασμού και τρυφερότητας με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, προσεγγίζοντας ένα υπέροχο, καινούριο ειδύλλιο.

Λέων

Διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα που έχετε αναλάβει και αφορούν στην δουλειά σας αγαπητοί Λέοντες, δείξτε την απαιτούμενη ζεστασιά και την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας στους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, φροντίστε τις μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητας χωρίς να αμφιβάλλετε για τα αισθήματα του δεσμού σας, μην αρνηθείτε φιλικές προσκλήσεις οι αδέσμευτοι, που μπορεί να κρύβουν μια καινούρια γνωριμία, μην αφήνετε να χαθούν οι ευκαιρίες για εpωτικό παιχνίδι.

Παρθένος

Η σημερινή αστρολογική όψη φίλοι Παρθένοι σας κάνει περισσότερο δραστήριους και οργανωτικούς για τα τρέχοντα και σημαντικά θέματα της καθημερινότητας, ασχολείστε περισσότερο με τα πρακτικά και λειτουργικά ζητήματα της δουλειάς σας και των κοινωνικών σας υποχρεώσεων, τακτοποιείτε πάσης φύσεως εκκρεμότητες που αφορούν στην καθημερινότητά σας. Οι ζευγαρωμένοι αφυπνίζετε τον δεσμό σας από την ανία και την πλήξη, οι αδέσμευτοι παίζετε αισθησιακά με το φλερτ του αντίθετου φύλου.

Ζυγός

Είναι μια ημέρα εσωτερικής ηρεμίας και γαλήνης παρά άγχους και υποχρεώσεων αγαπητοί Ζυγοί, για να κάνετε την προσωπική σας ενδοσκόπηση και να επιλέξετε άτομα και καταστάσεις που θέλετε να κρατήσετε κοντά σας. Ξεκαθαρίστε τις αποτυχίες από τις επιτυχίες σας, θαυμάστε τον εαυτό σας στους τομείς που έχετε πετύχει, επικεντρωθείτε στα σημεία που σας ενώνουν ψυχικά με τον δεσμό σας, δίνοντας έμφαση σε μια τρυφερή συζήτηση με το ταίρι σας, πάρτε απαντήσεις για τις αμφιβολίες και τα εpωτηματικά σας.

Σκορπιός

Αντί να κοιτάζετε τις μικρολεπτομέρειες που σας ενοχλούν στην δουλειά σας και τις επαφές σας σήμερα φίλοι Σκορπιοί, οργανώστε μια συνάντηση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, συζητήστε τα προβλήματα και τα διλήμματα που σας φορτίζουν χωρίς τύψεις και ταμπού, ξεκαθαρίστε το τοπίο της συναισθηματικής σας ζωής και της ενότητας της σχέσης σας. Ένας κοντινός περίπατος με το άλλο σας μισό, μπορεί να απαλύνει τις εντάσεις και τα νεύρα από την σχέση σας

Τοξότης

Ρυθμίστε τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν στην προσωπική και επαγγελματική σας καθημερινότητα αγαπητοί Τοξότες, πληρώστε λογαριασμούς, τακτοποιείστε τα σοβαρά θέματα της δουλειάς που επηρεάζουν την ψυχική σας γαλήνη, οι ευκαιρίες για κοινωνική και ατομική άνοδο είναι αρκετές και χρειάζεται να οπλιστείτε με τόλμη και δυναμισμό για να αντικρούσετε τα επιχειρήματα του εpωτικού σας συντρόφου, για να αποβάλλετε τις δύσκολες στιγμές από τον δεσμό σας, για να φέρετε την ισορροπία στην σχέση σας

Advertisements

Αιγόκερως

Νέες ευκαιρίες ξεδιπλώνονται στον εργασιακό σας χώρο κι εσείς πρέπει να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας φίλοι Αιγόκεροι γιατί έχετε αρωγό στις προσπάθειές σας την αστρολογική όψη της ημέρας, έτσι ώστε να πετύχετε τους στόχους και τα οράματά σας. Καινούριες συναισθηματικές γνωριμίες είναι δυνατόν να επηρεάσουν θετικά το μουντό τοπίο της εpωτικής ζωής των αδέσμευτων σήμερα, ενώ οι ζευγαρωμένοι ανοίγετε διόδους χαράς και ζωντάνιας με το ταίρι που αγαπάτε έχοντας καλοπροαίρετη και αφοσιωμένη διάθεση.

Υδροχόος

Κάντε έναν ολοκληρωτικό απολογισμό αγαπητοί Υδροχόοι σήμερα στα σχέδια και τους στόχους που έχετε θέσει στην δουλειά σας, βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής, για να γευτείτε τους καρπούς από τους κόπους σας και να ανταμειφθείτε από τον δεσμό σας, με πρόταση επισημοποίησης, με ένα τρυφερό ταξίδι, με μια υπέροχη, συντροφική συζήτηση. Μην επιδιώξετε μια νέα γνωριμία για σταθερή σχέση οι αδέσμευτοι, αφιερώστε πολύτιμο χρόνο στον εαυτό σας.

Ιχθύς

Ευχάριστες και καλότυχες ειδήσεις και νέα φτάνουν σήμερα στα αυτιά σας φίλοι Ιχθύες για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, για μια επαγγελματική πρόταση που περιμένετε, για μια έκπληξη που σας ετοιμάζει ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει. Αγωνιστείτε για να αποκτήσετε ότι σας ευχαριστεί και σας γεμίζει χαρά, μην αφήνετε την εpωτική σας σχέση να μαραζώνει από στασιμότητα και βαρεμάρα, επικεντρώστε την προσοχή σας στις ιδιαίτερες, μοναχικές στιγμές με το ταίρι σας, αποδείξτε την αληθινή σας αγάπη.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα