Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-3-2019)

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο οίκο σε τετράγωνο με τον Ουρανό παρεμβάλει εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα. Σε θέματα καριέρας θα λειτουργήσετε συναισθηματικά. Ξαφνικές αλλαγές συνεργατών σας, απότομη συμπεριφορά, αυστηρότητα, ίσως ψυχρότητα και κάποια υπεροψία θα χαλάσουν την μέρα και τη διάθεση σας.

 

ΚΡΙΟΣ
Οι πλανητικές επιρροές σήμερα Κυριακή με το τρίγωνο του Ερμή θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και την κοινωνική σου άνοδο. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σου. Επωφελήσου από την εύνοια της σημερινής μέρας και τακτοποιήσετε μια οικονομική σου υπόθεση.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 29, 2.

 

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ
Η θέση του Δία σήμερα στο ωροσκόπιό σου προβλέπει βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα. Η μέρα είναι πολύ καλή για τον αισθηματικό σου τομέα. Προσπάθησε να χτίσεις κάτι νέο και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα να μην ξεχνάς ποτέ ότι η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει. Ξεκάθαρα τα αισθήματά σου, βρίσκουν ανταπόκριση από τη άλλη πλευρά. Φαίνεται να υπάρχει μια ειλικρινής και αμφίπλευρα δοτική διάθεση.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 28, 4.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τετράγωνο του Άρη σε πιέζει ψυχικά. Πολλές φορές οι φοβίες σου είναι αυτές που σου ορθώνουν εμπόδια στο δρόμο σου. Μοιράσου τις σκέψεις και τις ιδέες σου με άλλους σήμερα και μέσα από μια ειλικρινή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μπορεί να προκύψει κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Σήμερα ωστόσο θα πρέπει να κλείσεις επιτέλους εκκρεμότητες που δεν σου αρέσει να ασχολείσαι για να μπορέσεις να ασχοληθείς με θέματα που θα ήθελες.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 31, 2.

 

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα είναι υπέροχη για να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τα αγαπημένα σου άτομα. Τα προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σου φαίνεται να επιλύονται, καιρός να ασχοληθείς και με τις προσωπικές σου σχέσεις. Έχεις την ανάγκη να βρεις τις ισορροπίες σου μέσα στη σχέση σου με το τρίγωνο του Κρόνου στο ωροσκόπιό σου. Ρύθμισε τις υποθέσεις σου με τέτοιο τρόπο ώστε να βρεις το χρόνο να ασχοληθείς σοβαρά.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 28, 6.

 

ΛΕΩΝ
Το πέρασμα του Ουρανού στον 1ο οίκο σου προαναγγέλλει αλλαγές. Είσαι άτομο παθιασμένο και έχεις την τάση να ηγείσαι των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου. Όταν τα πράγματα όμως ξεφύγουν από τον έλεγχο χρειάζεται σκέψη, στρατηγική και όχι συναίσθημα. Οι προκλήσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, καθώς και ο πόνος ή η απόρριψη. Μέσα από τις εμπειρίες αυτές όμως γινόμαστε πιο δυνατές και θωρακιζόμαστε για το παρακάτω.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 33, 2.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ήρεμη η μέρα σου και οι επαγγελματικές σου υποθέσεις βαίνουν καλώς με τη σύνοδο του Ήλιου να ευνοεί το ωροσκόπιό σου. Έχοντας παραμερίσει πολλά από τα εμπόδια που έχουν βρεθεί στο δρόμο σου, έχεις καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταγράψεις επιτυχίες. Γιόρτασε τις επιτυχίες σου λοιπόν, αλλά μην επαναπαύεσαι. Επωφελήσου της νηνεμίας αυτής και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, κάτι που θα σε ξεκουράσει και θα σε ανανεώσει.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 28, 8.

Advertisements

 

ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία σήμερα, απογοήτευση και μοναξιά ίσως να αισθανθείς και θα έχεις τη διάθεση να κλειστείς στο καβούκι σου. Καλύτερα όμως θα ήταν να βγεις έξω, έστω και με το ζόρι και να χαλαρώσεις με φιλική παρέα. Πρόσεξε όμως ποιον εμπιστεύεσαι, ιδίως στον εργασιακό σου χώρο. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο γύρω σου που προσπαθεί να σε υπονομεύσει και δεν είναι ανάγκη να τους οπλίσεις το χέρι.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 35, 2.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν ελπίζεις σε ένα θαύμα τον τελευταίο καιρό, ίσως και να σου συμβεί σήμερα. Η θέση του Ήλιου από τους Ιχθείς στο ωροσκόπιό σου σε ευνοεί. Η τύχη σου ανοίγει κάποιες πόρτες -σε κάποιες στην προσωπική ζωή, σε κάποιες στην επαγγελματική. Γίνεσαι σκληρή ωστόσο με κάποια άτομα, λόγω του ρόλου που έπαιξαν πίσω από την πλάτη σου. Αν και ο τρόπος δράσης δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα σου, κάποια πράγματα πρέπει να μπούνε στη θέση τους.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 28, 10.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη διάθεσή σου θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας με το τετράγωνο του Δία. Είσαι αρκετά ευέλικτη και θα προσαρμοστείς ανάλογα με τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα των άλλων. Μην αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά, γιατί αυτό θα δώσει την εντύπωση σε όσους σε αγαπούν ότι δεν τους νοιάζεσαι.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 39, 30, 21, 12, 3, 37, 2.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όλα καλά, όλα ανθηρά! Αισθήματα αισιοδοξίας γεμίζουν με ζεστασιά το επαγγελματικό σου περιβάλλον και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ευνοούνται συναντήσεις, αν και πρέπει να δείχνεις και λίγη προσοχή, επειδή δεν έχουν όλοι τις δικές σου αγνές προθέσεις με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Η εύθυμη κι ερwτική σου διάθεση σε οδηγεί στην επιθυμία να αγοράσεις όμορφα πράγματα, αλλά προγραμμάτισε λίγο τις αγορές σου για να αποφύγεις τις σπατάλες. Εκτός από το shopping therapy, υπάρχουν και οι ρομαντικοί περίπατοι. Κάτι τέλος πάντων πιο φθηνό.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 29, 2.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα σε προσβάλλουν, θα σε γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Μην κολλάς στη λεπτομέρεια, αλλά δες και τη θέση του άλλου. Το φιλάνθρωπο πνεύμα ωστόσο ξυπνάει μέσα σου σήμερα. Δείξτε την αγάπη σου και την έμπρακτη στήριξή σου στους λιγότερο τυχερούς της ζωής.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 30, 2.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Στα καθημερινά σου ζητήματα φαίνεσαι να δείχνεις περισσότερη ευαισθησία και είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε αυταπάτες ή να προσπαθήσουν οι άλλοι να σε εξαπατήσουν -να φανείς προσεκτική σε κάθε περίσταση. Μια ρομαντική διάθεση σήμερα είναι διάχυτη. Βλέπεις τα πράγματα ονειρικά, με μια ξεχωριστή ευαισθησία με τη θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου. Προσοχή να μην εκμεταλλευτούν κάποιοι τη λεπτή και ευαίσθητή σου διάθεση. Αν μπορείς να μείνεις μόνη θα ήταν καλύτερα ή να βρεθείς με πρόσωπα εμπιστοσύνης.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 29, 4.

 

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα