Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-3-2019)

Ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με το Δία και  σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ενισχύει τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

 

ΚΡΙΟΣ
Ο έντονος ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα σου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, σου δημιουργεί συνθήκες άγχους. Κάνε όσο καλύτερα μπορείς τη δουλειά σου, προσηλωμένη στους στόχους σου και θα επιβληθείς. Μην είσαι τόσο απόλυτη αναφορικά με τις απόψεις σου -κανείς δεν είναι τέλειος. Θα πρέπει να δείξεις ανοχή ως προς τις απόψεις των άλλων και ίσως να διδαχτείς μέσα από την ανταλλαγή απόψεων.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

 

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ
Η θέση του Ουρανού στον 1ο οίκο σου, ευνοεί την καριέρα σου. Με αποφασιστικότητα και επιμονή θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να ωθήσεις την καριέρα σου στην ανοδική πορεία που δικαιούσαι. Έχεις μεγάλες προσδοκίες, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, η πραγματικότητα ωστόσο θα έρθει να σε προσγειώσει απότομα. Και κάποια πρόσθετα έσοδα που μπορεί να προκύψουν δεν θα είναι άξια λόγου.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 14, 16.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας με το εξάγωνο του Άρη είναι πολύ καλές και είναι καιρός να ευχαριστήσεις με τον τρόπο που εσύ θα επιλέξεις όσους σου στάθηκαν στα δύσκολα και σε βοήθησαν έμπρακτα για να ανακάμψεις. Ένα αίσθημα μοναξιάς όμως φαίνεται να σε βαραίνει. Αν κοιτάξεις όμως γύρω σου θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπούν και θέλουν να βρεθούν δίπλα σου.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14.

 

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό και η Σελήνη στο ζώδιό σου δεν θα κάνουν θαύματα στον οικονομικό σου τομέα. Σήκωσε τα μανίκια και με ρεαλισμό μεθόδευσε τις κινήσεις εκείνες που θα σε ανακουφίσουν. Αισθάνεσαι αρκετά τρωτή και χρειάζεσαι την αγάπη και τη στήριξη των γύρω σου, κυρίως των αγαπημένων σου προσώπων. Μέρα είναι και θα περάσει.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

 

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ευνοεί την καριέρα σου. Οι δεξιότητες και τα ταλέντα σου είναι το κλειδί της επιτυχίας σου. Είσαι εξαιρετικά εύστροφη και δημιουργική και μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο δρόμο σου. Κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου ίσως να χρειαστεί τη στήριξή σου σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Θα πρέπει να είσαι δίπλα του, ακόμη κι αν χρειαστεί να αναβάλεις τα σχέδιά σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 19, 14.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σου σήμερα με το τετράγωνο του Δία. Αφορμή για αυτό θα είναι ο σύντροφός σου ή κάποιος από το σπίτι σου. Φέρσου με ρεαλισμό και άφησε στην άκρη τις ανώφελες απαισιοδοξίες σήμερα. Πολλά γεγονότα προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Ξεκουράσου και μην αφήνεις την ένταση μέσα σου να μεγαλώνει.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 14, 20.

Advertisements

 

ΖΥΓΟΣ
Ο Ουρανός από τον Ταύρο ευνοεί τον αισθηματικό σου τομέα, αν είσαι single. Η ατμόσφαιρα είναι ηπιότερη σήμερα και οι πιθανότητες να διορθώσεις τις δυσκολίες που προέκυψαν χθες είναι πολλές. Ξεκαθάρισε τις διαφορές και βάλε μερικά πράγματα στη θέση τους. Αν και πολλά σε στεναχωρούν, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάπως τα οικονομικά και προσωπικά σου θέματα σήμερα. Κάποιο ηλικιωμένο άτομο θα βοηθήσει τις προσπάθειές σου.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 21, 14.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, μπορεί να χρειαστεί να αναβάλεις μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελός σου, γιατί έτσι θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς ακόμη μια φόρα το τι πρέπει να πεις ή να κάνεις. Τα άστρα θα φέρουν όμως εμπόδια και καθυστερήσεις και στις σχέσεις σου με το σύντροφό σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην οξύνεις καταστάσεις.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 14, 22.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν δεν είσαι ευχαριστημένη με την εργασία σου βρες τρόπους να την κάνεις πιο ενδιαφέρουσα ή πιο αποδοτική. Με το τετράγωνο της Αφροδίτης αισθάνεσαι ότι η σχέση σου δεν προχωράει. Συζήτησέ το με το σύντροφό σου και προσπάθησε να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 23, 14.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γόνιμη η μέρα για νέες ιδέες που με την πάροδο του χρόνου και το τρίγωνο του Κρόνου θα αποτελέσουν τη βάση, πάνω στην οποία θα οικοδομήσεις το μέλλον της επαγγελματικής σου ανάκαμψης. Αργά το βράδυ προσπάθησε να μη δυσαρεστήσεις κάποιον από τους συγγενείς σου. Απόφυγε τις παρανοήσεις και έκφρασε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα προσπαθήσεις σήμερα να μάθεις τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου στη δουλειά, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η διαίσθησή σου, σε οδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση και οι αποδείξεις δεν θα αργήσουν να φανούν. Ερwτικά ζεις μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας, που είναι δύσκολο να την εξηγήσεις. Από την άλλη όμως είσαι δοσμένη στον επαγγελματικό σου χώρο, μιας και έχεις σκοπό να καταπλήξεις με τις επιδόσεις σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αρκετή δράση και κινητικότητα θα έχει το πλανητικό σκηνικό με το τετράγωνο του Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Τα συναισθήματά σου αλλάζουν συνεχώς. Εσύ ας είσαι διαλλακτική και προσαρμόσιμη στις απαιτήσεις της ημέρας. Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου σήμερα. Στα αισθηματικά η ένταση θα σου χαλάσει τη διάθεση.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 15, 16.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα