Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-05-2020)

Κριός

Η σημερινή μέρα θα καταλαγιάσει την ορμητικότητα σας, εξασθενούν οι επιθετικές ή οι σκληρά μαχόμενες αντιδράσεις σας. Στις πράξεις σας υποχωρεί ο κάθετος ρεαλισμός, θα υπερισχύσει το συναίσθημα στους σκοπούς σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε πολύ προσωπικές εξομολογήσεις, θα κερδίσετε την καρδιά του προσώπου που επιθυμείτε. Η κατανόηση που θα δείξετε σε ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα εμβαθύνει τους δεσμούς της φιλίας σας.

Advertisements

Ταύρος

Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα σας φέρει η σημερινή μέρα, ώριμη και ισορροπημένη θα είναι η κρίση σας, σε συνδυασμό με τη σταθερότητα στις απόψεις σας, θα καταφέρετε να πείσετε, θα κερδίσετε εμπιστοσύνη και θετικές εντυπώσεις. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα υπερισχύσει η γνώμη σας καταλήγοντας σε επιτυχία. Λύση θα δοθεί σε ένα εpωτικό σας θέμα, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε επίσημες δεσμεύσεις.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα ώριμη θα κάνει τη σκέψη σας, διαίσθηση και διανοητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις σας θα στηρίζονται στη λογική, ανάγκη σας θα είναι η στάθμευση και η ασφάλεια. Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας χωρίς αναστολές, θα πλησιάσετε και θα εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά. Για τους χωρισμένους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανένωσης.

Καρκίνος

Από σήμερα παίρνετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, αυτή τη φορά οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες και όχι σπασμωδικές, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα μετανιώσετε για τις ενέργειες σας. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ακμαία την ψυχολογία σας, σας δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο εpωτικό θα πάρει απρόσμενες θετικές διαστάσεις, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές.

Λέων

Η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, σήμερα θα αφήσετε στην άκρη τις ψυχρές διαπραγματεύσεις. Συμπονετικοί θα εμφανιστείτε ως προς τα πρόσωπα που αγαπάτε, αλλά και γενικότερα θα εκδηλώσετε στους γύρω σας συγκαταβατικότητα και διαλλακτική στάση. Στον εργασιακό σας τομέα θα ανοιχτούν δρόμοι επικοινωνίας με συναδελφικά άτομα που ως τώρα δεν είχατε ιδιαίτερες επαφές. Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει εpωτική συμφιλίωση με πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε χωρίσει για ανούσια αιτία.

Παρθένος

Η χρονική περίοδος ενδείκνυται για υλοποίηση επαγγελματικών στόχων, αν έχετε καινούργιες εργασιακές ή οικονομικές προτάσεις, σας παροτρύνω να προχωρήσετε στην εφαρμογή τους. Συνειδητοποιημένες θα είναι οι ενέργειες σας, η προσγειωμένη επαγγελματική σας στάση θα ανοίξει διόδους νέων συνεργασιών. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμό σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες και υπεύθυνες. Ένα πρόσωπο στον εpωτικό σας τομέα θα σας εκδηλώσει πιστή αγάπη, ανταποκριθείτε αναλόγως.

Ζυγός

Θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε εpωτικά. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα δεδομένα σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ασφάλεια και την σταθερότητα που αναζητάτε. Φανείτε τολμηροί, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, μην υποκύψετε σε αβάσιμες ηττοπάθειες. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε λάθη του παρελθόντος.

Σκορπιός

Σήμερα θα ενισχυθεί κατά πολύ το ένστικτο σας, οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα είναι αποτελεσματικές και η δράση σας εποικοδομητική. Συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, τα άλματα θα τα μελετήσετε πολύ καλά, στρατηγική θα έχει η στάση σας. Στα εpωτικά σας οικειοθελώς θα κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις αβεβαιότητας, ίσως να επιλέξετε να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, και όχι να ρισκάρετε να προχωρήσετε με το καινούργιο πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει.

Τοξότης

Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε την τακτική που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις της καθημερινότητας σας. Θα σας εξουσιάζει η επιθυμία να σταθεροποιηθείτε  και να κατασταλάξετε, σε εpωτικά θέματα είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την προοπτική της δέσμευσης. Σκεπτόμενες θα είναι οι επαγγελματικές σας ενέργειες, διαπραγματεύσεις και αγοραπωλησίες θα έχουν θετική εξέλιξη. Αποκαλύψτε την εpωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα υπάρξουν ευχάριστες γνωριμίες.

Advertisements

Αιγόκερως

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ισορροπήσει τα τυχόν ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα, θα νιώσετε ανάγκη για σταθερότητα, τόσο εpωτική, όσο και επαγγελματική. Συναισθηματική ωριμότητα θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας γεγονός που θα σας γλυτώσει από ανώριμα λάθη. Η στάση που θα κρατήσετε σε οικογενειακά σας πρόσωπα θα δώσει λύσεις σε τυχόν παρεξηγήσεις. Στον εpωτικό σας τομέα, με το ταίρι σας θα ζήσετε θερμές εpωτικές στιγμές.

Υδροχόος

Σοβαρούς, συγκρατημένους και ρεαλιστές θα σας κάνει η σημερινή μέρα, προσγειωμένες θα είναι οι επαγγελματικές και οικονομικές σας προσδοκίες. Παίρνετε την απόφαση να κρατήσετε στη ζωή σας μόνο πρόσωπα που μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη χωρίς να σας πνιγούν ή να σας καταπιέζουν. Εσάς τους εpωτικά μόνους θα σας εντυπωσιάσει πρόσωπο με κοινωνικό γόητρο, σοβαρές θα είναι οι βλέψεις που θα έχει για εσάς, σας συμβουλεύω να μην μείνετε με σταυρωμένα χέρια.

Ιχθύς

Η σημερινή μέρα θα ενδυναμώσει τη διαίσθηση σας, θα βγάλει στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας. Διαλλακτική, θερμή και αρκετά συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, θερμές θα είναι οι διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Μια ευχάριστη πρόταση που θα σας γίνει από πρόσωπο εpωτικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού. Ανοίγεται νέα εpωτική περίοδος, θα βρείτε συναισθηματική ασφάλεια, θα νιώσετε σιγουριά και εμπιστοσύνη

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα