Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-04-2020)

Κριός

Σήμερα επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να κάνετε το βήμα να διεισδύσετε στο βάθος των συναισθημάτων και των επιθυμιών σας. Θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τι αξίζει να κυνηγήσετε, που πρέπει να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας, και τι είναι αναγκαίο πλέον να αποτρέψετε ή να αποφύγετε. Θα διατυπώσετε με σαφήνεια τις ιδέες και γενικότερα τις  απόψεις σας, κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σας.

Advertisements

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύση για ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας δημιουργεί φοβίες σχετικά με τη μελλοντική σας πορεία. Σήμερα θα σας δοθεί το άνοιγμα να ανανεωθείτε, εσείς που είστε συναισθηματικά ταλαιπωρημένοι ερευνήστε τον εσωτερικό σας κόσμο θα καταφέρετε να βρείτε τι φταίει και τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα.

Ταύρος

Σήμερα ήρεμη, χαλαρή και διακριτική θα είναι η στάση σας, τα λόγια σας θα είναι συγκαταβατικά, θα δείξετε συναισθηματική κατανόηση. Η συμπεριφορά σας θα είναι ισορροπημένη χωρίς εκρήξεις και ξεσπάσματα, θα επιλέξετε έναν πιο άμεσο και οικείο τρόπο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να φέρετε κοντά σας πρόσωπα που επιθυμείτε να έχετε συστηματικές και δημιουργικές επαφές. Τις απόψεις σας θα τις διατυπώσετε με χαλαρότητα και όχι με απόλυτο ή κάθετο ύφος.

Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα μέσω διαδικτύου, θα είστε σε θέση να αποδεχτείτε απόψεις διαφορετικές από τις δικές σας. Επιθυμία σας θα είναι να δραστηριοποιηθείτε. Θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδώσετε, κινηθείτε ανέμελα, συζητήστε με άνετη διάθεση.

Δίδυμοι

Σήμερα με αισιοδοξία και ορθή κρίση θα είστε εξοπλισμένοι, δε θα αναβάλετε αποφάσεις που θα είναι ουσιαστικές για το μέλλον σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό. Σε εφαρμογή θα βάλετε τις σκέψεις σας, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, ψυχραιμία και μεθοδικότητα θα έχει ο χειρισμός σας. Αυτοσυγκράτηση θα σας διακατέχει, θα είστε συνεργάσιμοι και διπλωματικοί, στο χώρο της εργασία σας θα αποφύγετε κόντρες και διχασμένες καταστάσεις.

Καινούργιο άνοιγμα συνεργασίας θα προκύψει, οι εξελίξεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να στοχεύσετε πιο ψηλά. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για οικονομικές επενδύσεις, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε έξυπνα και προνοητικά.

Καρκίνος

Σήμερα ενθαρρυντική κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις σας, θα λείπουν οι έντονες ή ανασταλτικές αντιπαραθέσεις. Θετική στάση θα κρατήσετε σε θέματα αλλαγών, θα κάνετε την προσπάθεια να διαφοροποιήσετε συνθήκες που σας αγχώνουν ή σας προβληματίζουν. Αποφασιστική θα είναι η στάση σας, τα καινούργια ενδεχόμενα θα τα δείτε με ανανεωμένη διάθεση, ναι μεν θα είναι αισιόδοξη η σκέψη σας ωστόσο θα είστε σε θέση να κρίνετε και να εκτιμήσετε με οξυδέρκεια.

Ενθουσιασμός θα σας διακατέχει όμως δεν θα αφήσετε στην άκρη τη λογική, θα βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε τη σκέψη σας. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, εξωστρεφείς θα είστε στις συζητήσεις σας, τη γνώμη σας θα τη διατυπώσετε χωρίς συγκαλύψεις. Στις διεκδικήσεις σας υλικές ή συναισθηματικές κινηθείτε σκεπτόμενα και μεθοδικά.

Λέων

Σήμερα ομιλητική θα είναι η στάση σας, συγκαταβατικότητα θα δείξετε, θα δοθεί το έναυσμα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Οργανωμένες θα είναι οι πράξεις και οι επιδιώξεις σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες νέες σας ιδέες, θα είστε σε θέση να τα βγάλετε πέρα σε τυχόν δυσκολίες ή εμπόδια. Η μεθοδική σας τακτική και η δυναμικότητα στην έκφραση σας θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας, θα πείσετε, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των συνομιλητών σας.

Advertisements

Προχωρήστε, εκφραστείτε και προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό, ανοίγονται δρόμοι υλοποίησης. Σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στα ταλέντα σας, σήμερα στις επαφές σας θα καταφέρετε να δώσετε δημιουργική κατάληξη.

Παρθένος

Σήμερα καλοδιάθετη θα είναι η στάση σας, η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει πρόσχαρους, θετικοί θα είστε για διαφόρων ειδών συναναστροφές και επαφές. Λογική και ευστροφία θα παρατηρηθεί στη σκέψη σας, ξεκάθαρος θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι τόσο στις επαγγελματικές σας συνομιλίες όσο και στις φιλικές σας κουβέντες. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας και τα επιχειρήματα που θα θέσετε θα τακτοποιήσουν οριστικά ένα εργασιακό σας θέμα που σας ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετό καιρό.

Ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με την σταθερότητα στις απόψεις σας θα καταφέρετε να κερδίσετε θετικές εντυπώσεις. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα σας χαρακτηρίζει οξυδέρκεια, προχωρήστε τα βήματα σας

Ζυγός

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να προσφέρετε, να ξεκαθαρίσετε και να συζητήσετε προκειμένου να λυθούν μπερδεμένες ή στενάχωρες καταστάσεις. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας, αξιοποιήστε το προαίσθημα σας, διατηρήστε την ευδιαθεσία που θα νιώσετε. Η στάση που θα έχετε σχετικά με ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα φέρει λύση άμεση, θα ανανεωθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και σε κοντινά οικογενειακά σας πρόσωπα αδέλφια ή γονείς.

Ευχάριστη πρόταση θα ακούσετε, δώστε θετική απάντηση το αποτέλεσμα θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Σχετικά με οικονομικά ζητήματα προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη υποχρεώσεις και οφειλές, εξισορροπήστε έσοδα με έξοδα. Δημιουργική θα είναι η σκέψη σας αυτό που θα θελήσετε θα είναι να διαμορφωθούν οι συνθήκες κατά τέτοιο τρόπο που να μπορείτε να προγραμματίσετε και να σταθεροποιηθείτε.

Σκορπιός

Σήμερα θα εμφανιστείτε πρόσχαροι και εκδηλωτικοί, θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε σκέψεις και αισθήματα, με τον ανανεωμένο τρόπο δράσης σας θα καταφέρετε να ανοίξετε νέες πόρτες και διόδους, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό. Η συζήτηση σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχει ενθαρρυντική εξέλιξη, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα είναι σοβαρές και θα τηρηθούν. Εσείς οι κουρασμένοι ή αγχωμένοι θα εμφανίσετε έντονη την ανάγκη να ξεσκάσετε και να απελευθερωθείτε από πιεστικά δεσμά, θα βρείτε τρόπο να αποδράσετε.

Σε οικογενειακά θέματα κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και συγκαταβατικότητα, προσπαθήστε να λύσετε αρνητικά ζητήματα που φθείρουν την ψυχολογία σας.

Τοξότης

Σταθερότητα και ισορροπία θα αναζητήσετε, επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από σκαμπανεβάσματα και διλλήματα, σε επαγγελματικά ζητήματα η στάση σας θα είναι σκεπτόμενη, δε θα θελήσετε να δοκιμαστείτε με επικίνδυνα ρίσκα. Σήμερα τα οικογενειακά ζητήματα θα τραβήξουν την προσοχή σας. Ανάγκη σας θα είναι η ψυχική ηρεμία και ξεκούραση, θα αποφύγετε καταστάσεις και υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος.

Advertisements

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για επαφές τόνωσης και αναζωογόνησης. Ισορροπούν έκρυθμες καταστάσεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη προσώπων που μπορούν να συμβάλουν στην προσωπική σας βελτίωση είτε σε εργασιακά θέματα είστε σε οικονομικά.

Αιγόκερως

Σήμερα κλείνουν τα αρνητικά θέματα, έρχονται ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν νέα πνοή στην ψυχολογία σας. Σοβαρή και ουσιαστική πρόταση θα λάβετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις, ορθολογική θα είναι η κρίση σας. Δεν θα απορρίψετε επιχειρηματικά ή εργασιακά ανοίγματα ούτε και προκλήσεις.

Σε ανεβασμένο επίπεδο θα βρίσκεται η κοινωνικότητα σας, σήμερα θα συζητήσετε με χαλαρή διάθεση, θα είστε σε θέση να αποδεχτείτε την διαφορετικότητα των απόψεων ή των πεποιθήσεων. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ, γεγονός που θα φέρει ανοίγματα νέων γνωριμιών μέσω διαδικτύου

Υδροχόος

Μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα υπολογίσετε και δε θα κινηθείτε παρορμητικά. Συμπονετική θα είναι η στάση σας, η συναισθηματική σας αντίληψη θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και διαισθανθείτε. Συνεργάσιμη και ήρεμη θα είναι η διάθεση σας, σε εργασιακά θέματα θα θελήσετε να πορευτείτε μέσα σε κλίμα ομαδικότητας.

Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα πάρει διαστάσεις, θα δοθεί άνοιγμα για συστηματικές επαφές. Θερμή και ανοιχτόκαρδη θα είναι η στάση σας, θα κερδίσετε τη συμπάθεια των καινούργιων ατόμων που θα γνωρίσετε (έστω και μέσω διαδικτύου). Μείνετε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις θα υπάρξει ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ιχθύς

Σήμερα θα είστε σκεπτικοί και αναλυτικοί, δε θα σταθείτε στην επιφάνεια, θα αναζητήσετε εξηγήσεις και λύσεις. Αναμνήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα θυμηθείτε παρελθοντικά συμβάντα, θα εστιάσετε περισσότερο στην συναισθηματική όψη των καταστάσεων και όχι τόσο στον ψυχρό ρεαλισμό. Σε οικονομικά ζητήματα θα προτιμήσετε τις επενδυτικές κινήσεις, ουσιαστικά στόχος σας θα είναι να σταθεροποιήσετε και όχι να ανεβάσετε τον δείχτη αβεβαιότητας.

Σε συναισθηματικό επίπεδο αν τσακωθήκατε με κάποιο συγκεκριμένο άτομο θα γίνουν κινήσεις συμφιλίωσης, σε περίπτωση που δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις από λάθος εντυπώσεις ή παραποιημένα λόγια τώρα θα καταφέρετε να εξηγήσετε και να επαναφέρετε την μεταξύ σας ισορροπία.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα