Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-04-2020)

Κριός

Η αυτοεκτίμηση σας θα είναι ανεβασμένη θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη ευαισθησίες και ηττοπάθειες, τώρα θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και ενέργειες διεκδίκησης. Στο εργασιακό σας περιβάλλον με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί συζήτηση που θα ανοίξει προοπτική ανόδου ίσως και χρηματικής βελτίωσης.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δείξει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας  είναι πολύ πιθανόν να ανοιχτεί δίοδος νέας συνεργασίας που θα έχει θετικά και άμεσα αποτελέσματα. Καταφθάνουν ευχάριστες αλλαγές που θα σας ικανοποιήσουν ηθικά και οικονομικά. Προχωρήσετε σε δυναμικές πράξεις, σε θέματα διεκδίκησης κινηθείτε μεθοδικά και όχι ανυπόμονα.

Ταύρος

Σήμερα προσοχή στις σκέψεις σας  γιατί αυτές θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για να δράσετε, οπότε αν είναι αρνητικές ή μπερδεμένες ανάλογες θα είναι και οι πράξεις σας. Αντιδραστικότητα και παρόρμηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα θελήσετε να αλλάξετε καταστάσεις που σας πιέζουν, είτε αυτές αφορούν τις εργασιακές σας συνθήκες, είτε τις προσωπικές σας σχέσεις.

Βασική σας ανάγκη θα είναι να έχετε ελευθερία επιλογών, δε θα δώσετε ψυχαναγκαστικές υποσχέσεις, αν σας στριμώξουν τα γεγονότα η στάση σας θα είναι αρνητική. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη σύνεση και την ψυχραιμία σας, μιλήστε συγκρατημένα, κρατήστε ένα ισορροπημένο επίπεδο στις επαφές σας. Στις οικονομικές σας υποθέσεις για την ώρα αποφύγετε διακανονισμούς και συμφωνίες, ενδεχομένως να εμφανιστείτε αναποφάσιστοι.

Advertisements

Δίδυμοι

Σκεφτείτε με ηρεμία, επανεκτιμήστε τις καταστάσεις, προσπαθήστε να δημιουργήσετε κλίμα συνεννόησης και ισορροπίας. Διφορούμενες καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε κάπως τις απόψεις σας και τους στόχους σας. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές συνθήκες, ουσιαστικά δε θα ανεχτείτε άλλο την ύπαρξη εμποδίων ή ψυχοφθόρων υποθέσεων. Με ανανεωμένη τη διάθεση θα περάσετε σε προσεγγίσεις, σε προτάσεις και σε επανασυνδέσεις.

Προσπαθήστε να ρεγουλάρετε το άγχος σας, χαλιναγωγήστε τις αντιδράσεις σας ο ορθολογισμός θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε σε ποια σημεία υπάρχουν ψευδαισθήσεις και σε ποια γεγονότα βρίσκεται η αληθινή όψων των καταστάσεων.

Καρκίνος

Έρχονται γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ψυχολογικές πιέσεις, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να πολεμήσετε ανασταλτικούς παράγοντες. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, νέες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο. Απρόοπτα συμβάντα ενδεχομένως να σας προκαλέσουν εσωτερικά διλλήματα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και την προσωπική. Ένα τυχερό συμβάν θα σας πείσει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε, να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε.

Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για αλλαγές, απελευθερώνεστε από προκαταλήψεις και οπισθοδρομικές απόψεις. Κινηθείτε με βήματα σταθερά, επικεντρωθείτε τους στόχους και στις επιδιώξεις σας, το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό, σας συμβουλεύω να μην αναβάλετε τη δράση σας.

Advertisements

Λέων

Δεν θα είναι ευνοϊκή μέρα για αποφάσεις, προσοχή να μην δημιουργήσετε συνθήκες εσωτερικής πίεσης. Οι επιλογές σας ενδεχομένως να είναι επηρεασμένες από καταστάσεις εκνευρισμού και άγχους, καλυτέρα να αποφύγετε τις τελεσίδικες ενέργειες. Ίσως να δείξετε αστάθεια ως προς τους επαγγελματικούς σας στόχους, η εσωτερική σας ένταση θα φέρει πισωγυρίσματα. Αποφύγετε τις βεβιασμένες πράξεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαπραγματευτείτε, συμφέρουσες θα είναι οι προτάσεις που θα ακούσετε, θα έχετε το περιθώριο να απαντήσετε όταν θα νιώσετε έτοιμοι.

Σας δίνω τη συμβουλή να οριοθετήσετε τάσεις ανυπομονησίας, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να σας αγχώσει, προσπαθήστε να σκεφτείτε με ηρεμία. Σε οικογενειακά θέματα, οι συζητήσεις σας θα πορευτούν ανάλογα με τον τρόπο που θα εκφραστείτε.

Παρθένος

Σήμερα ενδεχομένως να παρεκκλίνει κάπως η αντίληψη σας, προσπαθήστε να κυμανθείτε εντός πραγματικότητας. Προσοχή στις υπερβολές και στις καχύποπτες σκέψεις, κρατήστε σε ισορροπία τις εσωτερικές σας τάσεις. Κάπως μειωμένη θα είναι η υπομονή σας, η στάση σας ενδεχομένως να μην είναι μεθοδική αλλά παρορμητική, σε ζητήματα ρίσκου μη στηριχτείτε μόνο στη δική σας κρίση. Όπου χρειαστεί να δώσετε δεσμευτικές υποσχέσεις ή απαντήσεις θα πρέπει να σκεφτείτε πάρα πολύ καλά τη στάση σας, οι επιπολαιότητες ενδεχομένως να μην μπορούν μετά να διορθωθούν.

Σήμερα θα υπάρξουν φιλικές συναναστροφές και οικογενειακές συγκεντρώσεις, συζητήστε ελεύθερα χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι ανάγκη θα έχετε για αποδράσεις, προσοχή να μην αφήσετε στην άκρη υποθέσεις που η τακτοποίηση τους δεν έχει άλλο περιθώριο αναβολής

Ζυγός

Σήμερα για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα θα πρέπει οι επιθυμίες σας να σταθεροποιηθούν, οι νεες ευκαιρίες αν σας βρουν μπερδεμένους η στάση σας θα είναι αναποφάσιστη δεν θα είστε σε θέση να κινηθείτε με αμεσότητα. Κρατήστε προσγειωμένη τη συμπεριφορά σας, στις επαφές και στις συνομιλίες σας επαγγελματικές ή οικονομικές δείξτε σοβαρότητα και διάθεση διαλλακτικότητας. Σε περίπτωση που στην επίτευξη των στόχων σας υπάρχουν εμπόδια, κινηθείτε με μεθοδικότητα και δυναμισμό, αποφύγετε την άτακτη υποχώρηση.

Advertisements

Στον οικογενειακό σας τομέα διατηρήστε ισορροπημένο το κλίμα στις επαφές και στις συζητήσεις σας, για να μην υπάρξουν συγκρούσεις θα πρέπει να λείψουν οι ακρότητες. Με πρόσωπα που ξέρετε πως χρειάζεστε την βοήθεια τους καλό θα είναι να μην φανείτε αντιδραστικοί.

Σκορπιός

Σήμερα στις περιπτώσεις που χρειάζεται άμεση διεκδίκηση κινηθείτε με διπλωματία, χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις με διάθεση ευελιξίας,  αποφύγετε στην συμπεριφορά σας τις αντιθέσεις και τις αρνητικές αντιδράσεις.Θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι, αναλυτικές θα είναι οι κουβέντες που θα ανοίξετε, όμως προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης και ανυπομονησίας, δεν αποκλείεται σε κάποιες περιστάσεις να εμφανιστείτε πνεύμα αντιλογίας. Φρενάρετε την υπερβολή στα συναισθήματα σας, προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο.

Σε κοινωνικό επίπεδο αν το ύφος σας είναι προσιτό θα καταφέρουν να σας πλησιάσουν πρόσωπα που θα έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες στη ζωή σας. Ίσως να προκύψουν ξαφνικές τάσεις φυγής, προσαρμοστείτε, διαχειριστείτε το άγχος σας.

Τοξότης

Σήμερα ίσως να μην είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα, σε έξαρση θα βρίσκονται οι αντιδράσεις σας, αρνητική θα είναι η διάθεση σας. Σε περίπτωση που βρείτε δυσκολίες ή εμπόδια καλό θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και όχι με πεισματική επιμονή. Αν μιλήσετε τεκμηριωμένα θα καταφέρετε να επηρεάσετε με τις απόψεις και τις ιδέες σας. Όσοι από εσάς περιμένετε απάντηση για ένα συγκεκριμένο προσωπικό σας θέμα δε θα απογοητευτείτε, η κατάληξη θα είναι θετική ωστόσο οι εξελίξεις θα απαιτούν υπομονή.

Βελτιώνονται  ζητήματα που έχουν να κάνουν με την μελλοντική σας εξέλιξη, αποφύγετε τις πεσιμιστικές εικασίες. Σε περίπτωση που αναζητάτε δεσμεύσεις ή περιμένετε να σας δοθούν υποσχέσεις σας συμβουλεύω να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση, όλα θα γίνουν την κατάλληλη χρονική στιγμή

Αιγόκερως

Σήμερα κυκλοθυμίες και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές εναλλαγές. Ο εσωτερικός σας κόσμος θα περάσει από κάποια ένταση και αναστάτωση, προσπαθήστε να ισορροπήσετε ψυχολογικά, απεγκλωβιστείτε από τυχόν ανασφάλειες. Η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για εποικοδομητικές συζητήσεις αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε, να διαπιστώσετε, και να διαφοροποιήσετε τυχόν αρνητικές απόψεις.

Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε την τακτική που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις της καθημερινότητας σας, καλό θα είναι να κινηθείτε με χαλαρότητα και όχι με εσωτερική πίεση. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε την οπτική σας.

Υδροχόος

Σήμερα δε θα σας αφήσουν αδιάφορους οι επαγγελματικές εξελίξεις, θα υπάρξει άνοιγμα για αλλαγές βελτίωσης. Συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας,  εσείς που θέλετε να προωθήσετε κάποιες νεες σας ιδέες θα ανοίξετε επικοινωνιακές επαφές με σκοπό να δικτυωθείτε και να δημιουργήσετε δίοδο νέων συνεργασιών με καινούργια πρόσωπα. Κοινωνική και δεκτική θα είναι η συμπεριφορά σας, η συμμέτοχη που θα λάβετε σε συλλογικές δραστηριότητες θα στρώσουν έδαφος για νεες γνωριμίες.

Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι δημιουργική και οικονομικά προσοδοφόρα, σας συμβουλεύω να τη μελετήσετε με ενδιαφέρον. Εσείς που δεν έχετε σταθερή επαγγελματική θέση ή εργασία προσπαθήστε να διευρύνετε τους ορίζοντας σας, μη διστάσετε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε διαφορετικό αντικείμενο ασχολίας από αυτό που είχατε στο παρελθόν.

Ιχθύς

Σήμερα δύσκολα θα κρατήσετε συγκροτημένη τη σκέψη σας, σε θέματα οικονομικά καλό θα είναι να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό, σας συμβουλεύω να μην ρισκάρετε. Μπερδεμένοι θα είναι η αντίληψη σας, ενδεχομένως να δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε, να αποδεχτείτε και να εμπιστευτείτε. Προσπαθήστε στις αντιδράσεις σας να μην υπάρχει η υπερβολή, αποφύγετε τις ακρότητες. Το μυαλό σας θα είναι στις αποδράσεις ίσως να εμφανιστούν τάσεις φυγής είναι πολύ πιθανόν να πέσετε στην παγίδα σπασμωδικών ενεργειών.

Η ανάγκη σας  να απεγκλωβιστείτε και να ξεφύγετε θα σας κάνει ανυπόμονους, καλό θα είναι να μη βιαστείτε, δώστε χρόνο στα γεγονότα. Σας δίνω τη συμβουλή να μην αγχωθείτε, να μην αφήσετε τις απαισιόδοξες σκέψεις να κατευθύνουν τις κινήσεις σας.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα