Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (31-03-2020)

Κριός

Advertisements

Σήμερα, επαναστατική και ανατρεπτική θα είναι η διάθεση σας, αποφύγετε τις υπερβολές και τις εγωκεντρικές διαθέσεις. Η δυναμικότητα που θα νιώσετε θα βγάλει στην επιφάνεια την ατίθαση πλευρά του χαρακτήρα σας. Αντίσταση θα προβάλετε, ριζοσπαστικές θα είναι οι ενέργειες σας , θα κινηθείτε με τρόπο διαφορετικό ίσως και κάπως ασυνήθιστο.

Λεκτικά αλλά και πρακτικά θα εναντιωθείτε σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να φέρουν εμπόδια στις αποφάσεις σας ή στις απόψεις σας, δεν αποκλείεται σήμερα να κάνετε το τολμηρό βήμα να βγάλετε οριστικά από τη ζωή σας πρόσωπα που δεν ταιριάζουν ούτε στον χαρακτήρα σας ούτε στην προσωπικότητα σας. Μην κρατήσετε κλειστή ή απρόσιτη στάση, προσπαθήστε να συμφιλιώσετε τις εσωτερικές σας αντιθέσεις. Στα οικογενειακά σας πρόσωπα δείξτε συγκατάβαση, αποκτήστε ήρεμη και ειρηνική διάθεση.

Ταύροι

Σήμερα, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε προσγειωμένα με συγκροτημένη σκέψη και αυτοσυγκράτηση, μην παρασυρθείτε από τάσεις αγανάκτησης ή από παλιά κρυμμένα απωθημένα. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και ερεθίσματα εκνευρισμού, στοχεύστε στο να δοθούν πρακτικές και οριστικές λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που από καιρό εκκρεμούν, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αναβολές δώστε την απαιτουμένη σημασία.

Στην κοινωνική και προσωπική σας ζωή θα απομακρυνθείτε από ανιαρές καταστάσεις, θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε συμβάντα που να μπορούν να σας αναζωογονήσουν. Απελευθερώστε τις διαθέσεις σας, ισορροπήστε και ασχοληθείτε με δραστηριότερες που σας ηρεμούν.

Δίδυμοι 

Σήμερα, παρορμητική, δυναμική και ενθουσιώδης θα είναι η στάση σας, οι εσωτερικές σας ορμές θα τονώσουν τη ζωτικότητα σας, η μέρα σας θα είναι δραστήρια. Σε επαγγελματικές συζητήσεις τα λόγια σας θα είναι ξεκάθαρα, σε περιπτώσεις θυμού ή λεκτικών αντιπαραθέσεων προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένες αντιδράσεις και όχι υπερβολικές. Διατηρήστε τον αυτοέλεγχο σας, κινηθείτε ψύχραιμα, αποφύγετε τις αυστηρές ή επικριτικές εκφράσεις.

Σε θέματα που απαιτούν αποφασιστικές ενέργειες προσπαθήστε να ελέγξετε την ανυπομονησία σας, οι εξιδανικεύσεις σας δεν θα πρέπει να βασίζονται σε επιφανειακές ενδείξεις. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε ή να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση, ναι μεν θα σας δοθεί το άνοιγμα που ψάχνετε, ωστόσο προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες, μην πράξετε βιαστικά.

Advertisements

Καρκίνος

Σήμερα, κάντε την προσπάθεια να αφήσετε να υπερισχύσει η θετική και δεχτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στις δύσκολες περιπτώσεις που θα σας δημιουργηθεί άγχος ή εκνευρισμός καλό θα είναι η στάση σας να μην είναι αντιδραστικά πεισματική ή επιθετική. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, αφήστε διαθέσιμο χρόνο για φιλικές συνομιλίες, και διαφόρων ειδών συναναστροφές. Ο εσωτερικός σας κόσμος ίσως να περάσει από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κάντε την προσπάθεια να ρεγουλάρετε την κυκλοθυμία σας, η διάθεση σας θα αλλάζει όψη και μορφή.

Συμπονετική και προστατευτική στάση θα σας δείξει πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον ή από τον οικογενειακό σας κύκλο, ανοίξτε με εμπιστοσύνη την καρδιά σας, φανερώστε τις ανησυχίες σας. Λύση θα βρείτε σε υπόθεση που σας κούρασε ψυχολογικά, ίσως να αφόρα οικονομικό ζήτημα.

Λέων

Σήμερα, αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, αν εκ των πραγμάτων για την ώρα δεν μπορείτε να αλλάξτε τα αρνητικά δεδομένα τότε προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που σας δυσκολεύουν ή που σας δημιουργούν δυσανασχέτηση. Στην επικοινωνία σας ίσως να δημιουργήσετε αφορμές για αντιλογίες, αν θέλετε να κλείσουν οι υποθέσεις και οι διάλογοι σας με θετική κατάληξη τότε φανείτε συγκαταβατικοί και επεξηγηματικοί.

Σκεφτείτε με ορθολογισμό, προσπαθήστε να αλλάξετε, ή να κόψετε τελείως συνήθειες που συμβάλουν στην πτώση της ψυχολογίας σας και αναλώνουν χωρίς λόγο τη σωματική σας ενέργεια. Δραστηριοποιηθείτε, οργανωθείτε, ανανεώστε τις διαθέσεις σας. Σας συμβουλεύω για την ώρα να αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα, κρατήστε συνετή τη στάση σας και χαλιναγωγημένες τις εξάρσεις σας.

Παρθένος

Σήμερα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ουσιαστικές αλλαγές, διαφοροποιούνται σκέψεις και δεδομένα, βάζετε τέλος στην επίδραση που έχουν προκαταλήψεις ή οπισθοδρομικές απόψεις. Η εσωτερική σας δύναμη και η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ψυχολογικές πιέσεις, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να εναντιωθείτε σε ανασταλτικούς παράγοντες είτε αυτοί είναι πρόσωπα, είτε υποσυνείδητες φοβίες.

Advertisements

Αναπτερώνεται το ηθικό σας, βάζετε φρένο στις αρνητικές εικασίες, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να εστιάζετε στη σκοτεινή όψη των καταστάσεων. Νέες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο για καινούργια επαγγελματική αρχή, για εσάς που αναζητάτε εργασία είναι πολύ πιθανόν να ανοίξει η τύχη σας. Δώστε προσοχή στις συνομιλίες σας, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για άμεσες εξελίξεις.

Ζυγός

Σήμερα προσοχή στις ψυχολογικές και εσωτερικές σας εναλλαγές, θα πρέπει η στάση σας να είναι χαλαρή, αποφύγετε τα ξεσπάσματα σε περίπτωση που θελήσουν να σας χαλιναγωγήσουν ή να σας επηρεάσουν. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις, τους στόχους σας, και την κρίση σας. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τα βιαστικά και άμεσα συμπεράσματα τα φαινόμενα ίσως να απατούν, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε ψυχολογικά και νοητικά, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες. Δώστε προτεραιότητα σε ζητήματα που σας ευχαριστούν. Η μέρα σας θα έχει σκαμπανεβάσματα, ωστόσο στο χέρι σας θα είναι η διατήρηση της ισορροπίας σας.

Σκορπιός

Σήμερα, κάπως περίεργη θα είναι η ψυχική σας διάθεση, θα δοθούν τα ερεθίσματα που θα σας βάλουν σε έντονες σκέψεις σχετικά με τις πράξεις σας, τις δυνατότητες σας, τις επιλογές σας. Μήπως πέσατε σε λάθη που δεν πρέπει να ξαναγινούν; Ίσως αυτό να είναι το βασικό ερώτημα που θα σας απασχολήσει και θα δρομολογήσει από δω και πέρα τους στόχους και τις κινήσεις σας. Θα την αναλύσετε την κατάσταση, θα εμβαθύνετε και θα επεκτείνετε τη σκέψη σας.

Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστες. Θα μπείτε στην διαδικασία να επαναξιολογήσετε τις ενέργειες και τις επιλογές σας, θα εντοπίσετε τα λάθη σας, θα φροντίσετε να περιορίσετε τις ανούσιες επιλογές.

Τοξότης

Σήμερα, σε περίπτωση που νιώθετε πως οι προσπάθειες που καταβάλετε δεν έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα αλλάξτε την οπτική σας, γενικεύστε και διαφοροποιείστε τον τρόπο σκέψης σας. Αφήστε πίσω σας παρελθοντικές αποτυχίες που αφορούν είτε επαγγελματικά άλματα, είτε προσωπικές σχέσεις και αναπροσαρμόστε σχέδια και βλέψεις. Θα χρειαστεί υπομονή, σταδιακά θα προκύψουν καινούργια ανοίγματα, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας φύγουν μέσα από τα χέρια, αξιοποιήσετε αυτό που θα εμφανιστεί.

Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεκτικότητα θα δείξετε στα καινούργια πρόσωπα που θα σας συστήσουν. Διευρύνονται οι συναναστροφές σας θα είναι δημιουργικές. Αποφορτιστείτε, ψυχαγωγείτε και προσπαθήστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας αποβάλλοντας τις αρνητικές σκέψεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, σας δίνω τη συμβουλή οι επαγγελματικές και οικονομικές σας αναζητήσεις να είναι προσγειωμένες, καλό θα είναι να μην σας παρασύρει η ορμητικότητα και η ανατρεπτική σας διάθεση. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι σταθερές και όχι σπασμωδικές ή ανυπόμονες, πράξτε με μεθοδευμένη τακτική. Προσπαθήστε να έχετε ξεκάθαρες επιθυμίες και επιδιώξεις, οι μπερδεμένες βλέψεις θα σας οδηγήσουν σε αόριστες ενέργειες. Εσείς οι ανικανοποίητοι ή δυσαρεστημένοι θα καταφέρετε να αλλάξετε τα αρνητικά ή στάσιμα δεδομένα, ωστόσο η επιτυχία θα απαιτεί οργάνωση και αυτοσυγκράτηση.

Καινούργια επαγγελματική συμφωνία θα δημιουργήσει νέο ορίζοντα, θα πρέπει να κινηθείτε με υπευθυνότητα και ώριμη σκέψη. Αποφύγετε τις επιφανειακές αναζητήσεις, επικεντρωθείτε σε έναν πιο συγκεκριμένο ή μακροχρόνιο στόχο, πάρτε αποφάσεις ώριμες και προνοητικές.

Υδροχόος

Σήμερα, οι σκέψεις σας και οι αναζητήσεις σας ενδεχομένως να έχουν ανατρεπτική κατάληξη, αλλάζετε απόψεις και συναισθηματική τοποθέτηση. Ίσως εμφανιστούν προβληματισμοί, προσοχή στις άτοπες φοβίες, δεν πρέπει να δημιουργήσετε στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Αν νιώθετε μπερδεμένοι ή παγιδευμένοι τότε εστιάστε στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων, μην αφήσετε τις εικασίες σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα ή ακραίες στάσεις.

Για την ώρα περάστε σε ειλικρινείς συζητήσεις, μόνο έτσι θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε λογικά και με αντικειμενικότητα. Οριοθετήστε και ανασυγκροτηθείτε, μη αφήσετε τη συναισθηματική σας ορμή να σας οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Κάντε την προσπάθεια να σταθεροποιηθείτε ψυχολογικά, βάλτε στόχους, επικεντρωθείτε στην επίτευξη τους.

Ιχθύς

Σήμερα, ενδεχομένως να γίνει κάπως ανατρεπτικό το σκεπτικό σας, θα κάνετε την προσπάθεια να δώσετε τέλος σε δυσάρεστες καταστάσεις και σε αποτελέσματα που δε σας ικανοποιούν, θα εμφανιστείτε τολμηροί και αποφασιστικοί. Περάστε σε προσεγγίσεις θα βρείτε πρόσφορο έδαφος στις επιδιώξεις σας. Σε οικονομικά ζητήματα θα υπάρξουν ανοίγματα και διευκολύνσεις, αποφύγετε το άγχος και τον αρνητισμό, για τις δύσκολες υποθέσεις μη βιαστείτε και βγάλετε τελεσίδικα συμπεράσματα.

Ανεβασμένη θα είναι η ψυχολογία σας θα οδηγηθείτε σε πράξεις άμεσες που στόχο θα έχουν το ξεκαθάρισμα και τη διαφοροποίηση, θα βρουν ικανοποίηση οι προσπάθειες σας. Σε ζητήματα που από καιρό αιωρούνται και αδυνατείτε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις ίσως να αλλάξετε τακτική αντιμετώπισης, θα βρείτε τρόπο να τερματίσετε πρόβλημα που κρατά από το παρελθόν.

zwdiasimera.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα