Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-03-2020)

Κριός

Advertisements

Έντονο θα είναι το προαίσθημα σας ίσως να σας απασχολήσει η διαίσθηση σας. Προσοχή στις πεισματικές ή παθιασμένες ενέργειες, καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε τραβηγμένες καταστάσεις, κρατήστε ελεγχόμενη την αντιδραστικότητα σας. Η έντονη αυτοπεποίθηση σας και η επιθυμία σας να έχετε υπό τον έλεγχος σας τις καταστάσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Μια συγκεκριμένη πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε με αντικειμενικότητα και ορθολογισμό. Θα υπάρξει δυνατότητα αλλαγών, έρχονται νέα ανοίγματα, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη. Σήμερα ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από πιεστικές ή αποπνίχτηκες καταστάσεις, τα γεγονότα θα σας δώσουν την κατάλληλη ώθηση.

Ταύροι

Σκεπτόμενη και μεθοδική θα είναι η στάση σας, θα κάνετε την προσπάθεια να δώσετε τέλος σε δυσάρεστες καταστάσεις και δε θα αποτύχετε, σήμερα θα εμφανιστείτε τολμηροί και αποφασιστικοί. Περάστε σε προσεγγίσεις θα βρείτε πρόσφορο έδαφος στις επιδιώξεις σας. Σε οικονομικά ζητήματα θα υπάρξουν ανοίγματα και διευκολύνσεις, αποφύγετε το άγχος και τον αρνητισμό, για τις δύσκολες υποθέσεις μη βιαστείτε και βγάλετε τελεσίδικα συμπεράσματα. Ανεβασμένη θα είναι η ψυχολογία σας θα οδηγηθείτε σε πράξεις άμεσες που στόχο θα έχουν το ξεκαθάρισμα και την διαλεύκανση, θα βρουν ικανοποίηση οι προσπάθειες σας. Σε ζητήματα που από καιρό αιωρούνται και αδυνατείτε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις ίσως να αλλάξετε τακτική αντιμετώπισης, θα βρείτε τρόπο να τερματίσετε πρόβλημα που κρατά από το παρελθόν.

Δίδυμοι 

Ένταση θα έχουν αυτά που θα αισθανθείτε, σήμερα θα σας επηρεάσει ο συναισθηματισμός σας. Οξυδερκής θα είναι η αντίληψη σας, δημιουργικές οι προτάσεις που θα κάνετε, θα βρείτε συνεννόηση και αποδοχή. Σε οικονομικά θέματα ενδεχομένως να σας αγχώσουν καταστάσεις που καθυστερούν, ωστόσο μια θετική απάντηση που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπο τακτοποίησης, θα καταφέρετε να δώσετε τη λύση που απαιτείται. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ζητήματα που ουσιαστικά προκύπτουν από ψυχολογικά συμπλέγματα και εξαρτήσεις. Στα οικογενειακά σας θέματα η στάση σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική και συζητήσιμη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναλύσετε καταστάσεις και να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις, μη κλειστείτε στον εαυτό σας περάσετε σε ειλικρινείς εξηγήσεις.

Καρκίνος

Αποβάλετε τον αρνητισμό και την αντίδραση, καταφθάνει τυχερό άνοιγμα που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Έρχεται θετική ίσως και κάπως απρόοπτη πρόταση που θα αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα, βγαίνετε από τις δύσκολες συνθήκες που βιώσατε το τελευταίο διάστημα, οι αλλαγές θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Εσείς οι απογοητευμένοι θα αλλάξετε διάθεση τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά, θα νιώσετε πως όλα μπορούν να διαφοροποιηθούν αρκεί να είστε σε ετοιμότητα. Στις κοινωνικές σας σχέσεις και επαφές θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, η διάθεση σας θα είναι θετική, θα μιλήσετε με ξεκάθαρο τρόπο. Διατηρήστε τη σκέψη σας αισιόδοξη, βάλτε μπροστά τη λογική και τον ορθολογισμό, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα που από καιρό σας απασχολούν.

Λέων

Advertisements

Η ανάγκη σας για εξέλιξη θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από φοβίες που σας ρίχνουν στην αδράνεια, τώρα θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων και στις νεες προοπτικές. Ο δυναμισμός και η αισιοδοξία σας θα δώσουν ώθηση στη δράση σας, θα είστε σε θέση να περάσετε άμεσα σε διεκδικήσεις. Προσοχή στη συμπεριφορά σας κινηθείτε διπλωματικά, ενδεχομένως να βγάλετε στάση απαιτητική, καλό θα είναι να διατηρήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεων σας. Για να καταφέρετε να κρατήσετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας οικογενειακές ή προσωπικές θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά, η οξύθυμη ή παρορμητική συμπεριφορά δε θα έχει δημιουργικό αποτέλεσμα. Αν εφαρμόσετε μελετημένη στρατηγική θα μπορέσετε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

Παρθένος

Σήμερα θα είστε σε θέση να αποφασίσετε και να αξιολογήσετε με σωστή κρίση. Στις υποχρεώσεις σας θα δείξετε συνέπεια, θα φανείτε οργανωτικοί και αποτελεσματικοί. Αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και διορατική, ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, θα βρείτε τις αναγκαίες λύσεις. Σε προσωπικά ζητήματα θα υπάρξουν συζητήσεις και υποσχέσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε και να εξελιχτείτε. Ενισχυμένος θα είναι ο δυναμισμός σας θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις. Τοποθετήστε σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε στόχους και βλέψεις, βγαίνετε από συμπλέγματα, συναισθηματικές εξαρτήσεις και εσωτερικά διλλήματα. Δεχτείτε προσκλήσεις και προτάσεις φίλων, η επικοινωνία σας θα είναι ομαλή και οι συζητήσεις σας ανέμελες, συνειδητά θα αποφύγετε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν.

Ζυγός

Σήμερα θα είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά και να εναντιωθείτε σε κάποιες συγκεκριμένες εσωτερικές σας αδυναμίες. Τολμηρές και ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα τηρήσετε σε κάποια δύσκολα ζητήματα. Η δυναμικότητα σας θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, θα βρείτε το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά διεκδικώντας και ρισκάροντας. Θα ακουστούν προτάσεις που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας, ίσως να προκύψουν νέες γνωριμίες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διαφοροποιήσεις ωστόσο προσοχή στις αντικομφορμιστικές σας διαθέσεις, καλό θα είναι να τοποθετήσετε τις επιθυμίες σας σε πλαίσια που να είναι εφικτή ή υλοποίηση, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολικές εκκεντρικότητες. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, οι συνομιλίες σας θα είναι ουσιαστικές.

Σκορπιός

Η διαίσθηση σας θα καθοδήγει τις ενέργειες σας, κοφτερή θα είναι η αντίληψη σας, σήμερα θα μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, έξυπνες θα είναι οι επιλογές σας. Κινηθείτε βάσει ενστίκτου, η διαίσθηση σας δε θα πέσει έξω, ταυτοχρόνως εφαρμόστε μεθοδική και προσχεδιασμένη τακτική, μην αφήσετε τίποτα να αιωρείται. Εσείς που τις προηγούμενες μέρες είχατε βιώσει διχασμούς και συναισθηματικά μπερδέματα, τώρα θα βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, τυχόν φοβίες υποσυνείδητες ή συνειδητές θα καταφέρετε να τις εντοπίσετε και να τις εξηγήσετε. Η αυτοψυχανάλυση που θα κάνετε θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση και διέξοδο. Αν προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο θα τα καταφέρετε, σκεφτείτε λογικά, επικεντρωθείτε στις χαρούμενες και αισιόδοξες καταστάσεις. Θα υπάρξουν οικογενειακές επαφές που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ασφάλεια.

Τοξότης

Advertisements

Θα φιλοσοφήσετε και θα αποφορτιστείτε, προτίμηση θα δείξετε σε δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν. Θα θελήσετε να ξεγλιστρήσετε από επαγγελματικά θέματα που σας αγχώνουν και σας υποχρεώνουν να σπαταλήσετε όλη σας την ενέργεια. Η ανάγκη σας για ψυχική ηρεμία ίσως να σας οδηγήσει σε αποστασιοποίηση, θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας σας κάπως πιο χαλαρά αποφεύγοντας την εσωτερική πίεση. Σήμερα θα δείξετε προτίμηση σε επαφές κοινωνικές που να μπορείτε να συμπεριφερθείτε ανέμελα και απελευθερωμένα. Σε προτεραιότητα θα βάλετε τη σωματική και πνευματική σας ξεκούραση, δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις φιλικών εξόδων, ευχάριστες συνομιλίες θα ελαφρύνουν τη σκέψη σας. Επιθυμία σας θα είναι να βρεθείτε σε οικείο περιβάλλον οικογενειακό ή φιλικό, να μιλήσετε περί ανέμων και υδάτων, να αποφορτιστείτε από έγνοιες και προβληματισμούς.

Αιγόκερως

Αλλαγές θα υπάρξουν τόσο στη σκέψη σας όσο και στις επιθυμίες σας, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι συγκρατημένα και μεθοδικά. Ενδεχομένως να απορρίψετε προτάσεις που δεν σας ικανοποιούν τολμώντας να αποφύγετε τους εξαναγκαστικούς συμβιβασμούς, με συνειδητό τρόπο θα απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που σας θέτουν όρια ή σας δυσκολεύουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Για εσάς που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε δυσκολίες και προβλήματα καταφθάνει αισιόδοξο άνοιγμα που θα σας βγάλει από την ανασφάλεια ή την αβεβαιότητα, μια συγκεκριμένη πρόταση που θα σας γίνει θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τις στενάχωρες καταστάσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την κοινωνικότητα σας, εσείς οι μελαγχολικοί ή απογοητευμένοι καλό θα είναι να αποφύγετε την εσωστρέφεια, αφήστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν.

Υδροχόος

Χαλιναγωγήστε το πάθος σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις, βάλτε στόχο να διατηρήσετε ισορροπημένες τις σχέσεις σας με φίλους και οικογενειακά σας πρόσωπα. Σας δίνω τη συμβουλή να παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, μην αφήσετε τις καθυστερήσεις ή τις μικρό απογοητεύσεις να σας αλλάξουν διαθέσεις και βλέψεις. Αν στις συνομιλίες σας διατηρήσετε κλίμα ηρεμίας και συγκατάβασης θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη. Εποικοδομητικές θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε τα τυχόν αρνητικά ζητήματα. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις ή παρεξηγήσεις, αναθεωρείτε τις απόψεις σας. Θα δοθούν εξηγήσεις, θα καταλάβετε και θα είστε σε θέση να δικαιολογήσετε.

Ιχθύς

Εμπιστευτείτε την αντίληψη και τη διαίσθηση σας θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε τις στάσιμες καταστάσεις, σήμερα θα δώσετε ώθηση στα γεγονότα. Αν στο προηγούμενο στάδιο αντιμετωπίσατε μικρό ατυχίες ή βρήκατε εμπόδια στη δράση σας τώρα καταφθάνουν αναπάντεχα γεγονότα, τυχερά ανοίγματα θα προκύψουν. Τα απρόβλεπτα συμβάντα ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις συνήθειες σας, έρχονται αλλαγές στα δεδομένα σας, βγαίνετε από την απαισιοδοξία. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, θα πρέπει να φανείτε προνοητικοί στις αγορές που θα κάνετε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείτε να προσκαλέσετε φίλους στο σπίτι σας, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές. Ανανεώνεται η ψυχολογία σας, θα συνομιλήσετε με αγαπημένα σας άτομα.

zwdiasimera.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα