Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-03-2020)

Κριός

Advertisements

Σκεφτείτε με προνοητικότητα, κρατήστε ελεγχόμενη την παρορμητικότητα σας. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε την επαγγελματική σας πορεία ωστόσο θα πρέπει οι κινήσεις και οι βλέψεις σας να μην αεροβατούν. Εσείς που θέλετε να ανεβάσετε την καριέρα σας ένα σκαλί πιο πάνω, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό,  οι υπερβολές και τα έντονα ρίσκα ίσως να μην έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.  Σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη τα παράτολμα ανοίγματα μην δημιουργήσετε συνθήκες επιπλέον άγχους. Ο επαγγελματικός διάλογος που θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τερματίσει τις αρνητικές εντυπώσεις που ενδεχομένως να υπάρχουν μεταξύ σας. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ξεκαθαρίσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε η συνεργασία σας θα αναδομηθεί επάνω σε καινούργια πλέον δεδομένα.

Ταύροι

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τη στάση σας, τώρα θα αναρωτηθείτε, θα αναζητήσετε, θα δείτε κάποιες καταστάσεις από άλλη σκοπιά ίσως πιο ευαισθητοποιημένη. Αντιληφτείτε τις καταστάσεις σφαιρικά, ελάτε στη θέση του άλλου, αν σκεφτείτε με τρόπο συλλογικό και όχι εγωκεντρικό θα καταφέρετε να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις και λύσεις. Σήμερα οι επαφές και οι συναντήσεις σας  θα δρομολογηθούν με βάση τις επικοινωνιακές σας διαθέσεις, η μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και για ξεκαθαρίσματα που θα βοηθήσουν στην ομαλότητα των σχέσεων φιλικών επαγγελματικών και προσωπικών. Για εσάς που τσακωθήκατε κάντε την προσπάθεια να φανείτε διαλλακτικοί, έρχεται λύση παρεξήγησης, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο συγκαταβατικοί και ειλικρινείς θα φανείτε.

Δίδυμοι 

Σε ανεβασμένο επίπεδο θα βρίσκεται και η ψυχολογία σας και η διάθεση σας, θετικές θα είναι οι σκέψεις σας, συναισθηματική η στάση σας. Με γενναιοδωρία θα προσφέρετε και θα βοηθήσετε, δεν θα λείψουν πράξεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας ωστόσο σε θέματα που θα υπάρξουν διαφορετικές απόψεις αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. Για εσάς που σε επαγγελματικό επίπεδο αναζητάτε νέες ευκαιρίες θα δημιουργηθούν ανοίγματα που θα περιμένουν τη δράση σας. Σήμερα θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες και δημιουργικές.  Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε προσωπικές σας υποθέσεις, έρχονται συμφιλιώσεις και λύσιμο παρεξηγήσεων. Μιλήστε ανοιχτά για τα θέματα που υπάρχουν διαφορές και μπερδεμένες καταστάσεις, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας.

Καρκίνος

Η συγκαταβατικότητα στις διαθέσεις σας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις επαφές σας τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές. Δημιουργική και αποτελεσματική θα είναι η στάση σας, αναθερμαίνονται οι επαφές σας με πρόσωπο που είχατε παρεξηγηθεί ή κοντραριστεί.  Ο συναισθηματισμός που θα σας διακατέχει θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε ή να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με άτομα που τις προηγούμενες μέρες είχαν δημιουργηθεί εκνευρισμοί. Η κοινωνική σας διάθεση θα σας αποτρέψει από τη μοναχικότητα, η στάση σας θα είναι αυθόρμητη, εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε οικογενειακή συνάντηση δεν θα λείψουν οι  έντονες συζητήσεις και εκμυστηρεύσεις, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, άμεσο και ενθαρρυντικό.

Λέων

Advertisements

Ευχάριστες επαφές και συνομιλίες θα σας τονώσουν συναισθηματικά και ψυχολογικά, αποκτάτε μια πιο ανέμελη διάθεση. Η ανάγκη σας για χαλάρωση θα σας ωθήσει στο να αλλάζετε επιθυμίες ουσιαστικά θα διαφοροποιήσετε τις ανάγκες σας εστιάζοντας περισσότερο στη ψυχική σας ανανέωση και όχι τόσο στην κυριαρχία ή την επιβολή. Θα εμφανιστείτε δεκτικοί και συζητήσιμοι, αφήνετε στην άκρη το εγωιστικό πείσμα, οι επαφές σας θα είναι δημιουργικές. Έρχεται άνοιγμα σε θέμα που σας αγχώνει και σας ωθεί σε σπασμωδικές ενέργειες και αντιδράσεις, θα καταφέρετε να λύσετε συμπλέγματα και ψυχολογικούς κόμπους. Σήμερα θα είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά οικογενειακά σας ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα επεκτείνετε τις γνωριμίες σας, θα σας συστήσουν καινούργια άτομα.

Παρθένος

Συναισθηματισμός και συγκαταβατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα έχετε τη διανοητική ικανότητα να κατανοήσετε και να εξηγήσετε. Ομαλή εξέλιξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, οι ενέργειες σας θα είναι αποτελεσματικές. Εσείς οι αγχωμένοι θα βρειτε τρόπο να χαλαρώσετε. Για εσάς τους μπερδεμένους ή συναισθηματικά εγκλωβισμένους η οξυδέρκεια και η διαισθητική σας αντίληψη θα σας βοηθήσει να βγείτε από διλλήματα, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο.  Σε τυχόν οικονομικά ρίσκα φροντίστε να είναι συγκρατημένες οι κινήσεις σας, ερευνήστε πολύ καλά αν οι προοπτικές είναι συμφέρουσες, μην επηρεαστείτε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό και προκύψουν βιαστικές εξιδανικεύσεις. Καλό θα είναι η αγορές σας να κυμαίνονται σε συνετό πλαίσιο, μη ξοδέψετε περισσότερα από αυτά που σας επιτρέπει το πορτοφόλι σας.

Ζυγός

Σταθερότητα και ισορροπία θα αναζητήσετε, επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από σκαμπανεβάσματα και διλλήματα, σε επαγγελματικά ζητήματα ενδεχομένως να κρατήσετε στάση παθητική, μάλλον δεν θα μπείτε στη διαδικασία να ρισκάρετε. Σήμερα  τα οικογενειακά ζητήματα θα τραβήξουν την προσοχή σας, συναντήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα θα έχουν ευχάριστη κατάληξη θα τονωθούν οι συναισθηματικοί δεσμοί. Ανάγκη σας θα είναι η ψυχική ηρεμία και ξεκούραση, θα αποφύγετε καταστάσεις και υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας  για επαφές τόνωσης και αναζωογόνησης. Ισορροπούν έκρυθμες καταστάσεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη προσώπων που μπορούν να συμβάλουν στην προσωπική σας βελτίωση είτε σε εργασιακά θέματα είστε σε οικονομικά.

Σκορπιός

Ηρεμία και αρμονία θα αναζητήσετε στις επαφές σας επαγγελματικές ή οικογενειακές. Η λογική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να λύσετε θέματα που σας προκαλούν άγχος ή αβεβαιότητα. Στις συζητήσεις σας θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα εκφράσετε ελεύθερα και ανοιχτά τις απόψεις σας. Εσείς οι δυσαρεστημένοι προσπαθήστε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που κλονίζει την εμπιστοσύνη σας, κάντε το βήμα να εμβαθύνετε στα εσωτερικά ψυχολογικά σας συμπλέγματα. Τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα σας βοηθήσουν να βρείτε την άκρη του νήματος, θα οδηγηθείτε σε δυναμικές αποφάσεις που θα είναι σωστές. Κλείνει ένα αρνητικό κεφαλαίο στη ζωή σας, αναθεωρείτε ανασυγκροτήστε και περνάτε σε νέο ξεκίνημα.  Προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από τις παρελθοντικές αποτυχίες, πιστέψτε πως όλα μπορούν να αλλάξουν και να βελτιωθούν.

Τοξότης

Advertisements

Προσπαθήστε να φανείτε σταθεροί στις βλέψεις σας, οι επιθυμίες σας θα πρέπει να είναι συνειδητοποιημένες και προσγειωμένες, αποφύγετε τον μετεωρισμό. Θετική κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις σας, θα είστε  σε θέση να σκεφτείτε συγκαταβατικά ίσως και κάπως συμβιβαστικά, προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και διπλωματική στάση. Θετικοί θα είστε στις αλλαγές και στα καινούργια ανοίγματα, ωστόσο προσοχή στις επιλογές σας, κάποια πράγματα απαιτούν ανάλυση και άμεση επεξεργασία. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές δραστηριότητες και φιλικές παρέες.  Αυτοσυγκράτηση θα σας διακρίνει, με φιλοσοφημένη διάθεση θα χειριστείτε απόψεις ή στάσεις που δεν συμφωνούν με την ιδεολογική σας τοποθέτηση ή με τις θεωρητικές βάσεις της κοσμοθεωρίας σας. Δεν θα έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις, θα προτιμήσετε να διευρύνετε την πνευματική σας ανοχή.

Αιγόκερως

Σήμερα οι επαφές που θα έχετε θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας και τον θετικό τρόπο σκέψης σας. Δεν αποκλείεται να συναντηθείτε με πρόσωπα που είχατε πολύ καιρό να δείτε, ανανεώνονται παλιές σχέσεις. Καταφθάνει θετική απάντηση σε μια πρόταση σας, θα πάρετε χαρά που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, μην ανακόψετε τον ενθουσιασμό σας. Εσείς που έχετε άμεση ανάγκη την ανανέωση μην κλειστείτε ούτε στο σπίτι σας ούτε στον εαυτό σας, κοινωνικοποιηθείτε, δραστηριοποιηθείτε και τολμήστε να προσεγγίσετε. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε κοινωνικά και σε άλλους κύκλους γνωριμιών, θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα που κάποια από αυτά δεν θα μείνουν μόνο σε πλαίσιο φιλικό. Κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας θα έχετε ανοίγματα άμεσης εξέλιξης, αξιοποιήστε τις νέες ευκαιρίες.

Υδροχόος

Ειρηνικές και συμβιβαστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ισορροπημένο κλίμα θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε, να βρείτε διόδους συνεννόησης και συνεργασίας.   Σε κάποια ζητήματα ενδεχομένως να αποφύγετε να δώσετε βάση, σήμερα θα προτιμήσετε τις χαλαρές και ανέμελες επαφές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι αφήνετε στην άκρη τους προβληματισμούς, επέρχεται ψυχική εσωτερική ηρεμία. Δεν θα λείψουν οι κοινωνικές συναναστροφές, ανάγκη σας θα είναι να συναντηθείτε με φίλους, να διασκεδάσετε και να ανανεωθείτε. Καταδεχτική θα είναι η στάση σας, θα ακούσετε προτάσεις, θα βρεθείτε σε καινούργιες παρέες.  Εσείς που θέλετε να τονωθείτε και να αναζωογονηθείτε δείξτε προσοχή στα συμπτωματικά γεγονότα, αξιοποιήστε τα απρόοπτα ανοίγματα που θα προκύψουν.

Ιχθύς

Ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, για να αποφύγετε τις επιπόλαιες πράξεις σας συμβουλεύω να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας και τις προτεραιότητες  σας. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε προκειμένου να πάρετε σωστές αποφάσεις είναι να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι αναζητάτε και τι είναι αυτό  που πραγματικά έχετε πρωταρχική ανάγκη. Αναρωτηθείτε τι είστε σε θέση να θυσιάσετε ή να παραγκωνίσετε για να μπει η επαγγελματική αλλά και η προσωπική σας ζωή σε πορεία βελτίωσης. Σκεφτείτε λογικά και αντικειμενικά, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις αδυναμίες σας και να δώσετε εξηγήσεις σε ανασφάλειες που ενδεχομένως να είναι υποσυνείδητες. Θετικές απαντήσεις θα δώσετε σε εξόδους και κοινωνικές επαφές. Συγκαταβατικοί και εκδηλωτικοί θα είστε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ισορροπημένες θα είναι οι επαφές σας.

πηγη

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα