Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (07-03-2020)

Κριός

Σήμερα προσοχή ίσως να υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες, θα πρέπει το ύφος σας να είναι χαλαρό, αποφύγετε την απότομη έκφραση σε περίπτωση που θελήσουν να σας μεταπείσουν ή να κατευθύνουν τον τρόπο σκέψης σας. Προσπαθήστε να ξεκαθίσετε τις βλέψεις , τους στόχους σας, και την κρίση σας. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τα βιαστικά και άμεσα συμπεράσματα τα φαινόμενα ίσως να απατούν, δώστε χρόνο στα γεγονότα. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε ψυχολογικά και νοητικά, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες. Δώστε προτεραιότητα σε ζητήματα που σας ευχαριστούν, συναντηθείτε με αγαπητά σας άτομα συγγενικά ή φιλικά, μην απορρίψετε προτάσεις για συναντήσεις. Η μέρα σας θα έχει σκαμπανεβάσματα, ωστόσο στο χέρι σας θα είναι η διατήρηση της ισορροπίας σας.

Ταύροι

Σήμερα προσοχή στις επιλογές σας και κυρίως στον τρόπο που θα αντιδράσετε. Αποφύγετε να εναντιωθείτε σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν με τις απόψεις σας, προσοχή στον αντίλογο και στις διχογνωμίες κυρίως με πρόσωπα συναδελφικά. Ένα συγκεκριμένο άτομο ενδεχομένως να σας προκαλέσει, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Ανάγκη σας θα είναι η προσωπική ελευθερία, θα βγει στην επιφάνεια η ανεξάρτητη πλευρά του χαρακτήρα σας ωστόσο θα πρέπει αν αποφευχθεί η απότομη στάση. Προτιμήστε τις χαλαρές καταστάσεις, για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις και τις δεσμευτικές υποσχέσεις. Εσείς οι εξαντλημένοι ή προβληματισμένοι καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε στα εσωτερικά σας συμπλέγματα, ξεκαθαρίστε με το εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε, μερικές φορές κάποια θέματα χρειάζονται υπομονή.

Advertisements

Δίδυμοι 

Ίσως να νιώσετε μια εσωτερική σύγχυση, δεν θα λείψουν οι διαφωνίες και οι εγωιστικές κόντρες, ωστόσο στο χέρι σας θα είναι να αποτραπούν. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, σε περιπτώσεις διαφορετικών απόψεων καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί, προσοχή στις αντιδράσεις και στις αιχμηρές κουβέντες. Εσείς που νιώθετε καταπιεσμένοι ή αδικημένοι στόχο θα βάλετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα θα σας δοθεί το έναυσμα για να δραστηριοποιηθείτε. Εξάρσεις θα έχει η στάση σας, προσπαθήστε να μη δώσετε έκταση σε καταστάσεις που ξέρετε πως σας αποδυναμώνουν. Θα θελήσετε να ζήσετε έναν διαφορετικό ρυθμό ζωής ωστόσο δε χρειάζεται να αγχωθείτε, θα πρέπει να αποφευχθούν οι επιπόλαιες επιλογές. Αν κινηθείτε με οξυδέρκεια και αυτοσυγκράτηση θα καταφέρετε να στρώσετε πρόσφορο έδαφος για αλλαγές.

Καρκίνος

Η ανάγκη σας για εσωτερική και ψυχολογική ισορροπία θα σας κάνει χαλαρούς, ενθουσιώδεις, ίσως και κάπως ρομαντικούς. Διορατικότητα και διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, διανοητικά θα είστε προικισμένοι με χαρακτηριστικά ικανά να σας οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα και συνειδητοποιήσεις. Δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από παλιές αποτυχημένες ενέργειες, σήμερα θα κινηθείτε άνευ προκαταλήψεων, ουσιαστικά θα επικεντρωθείτε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Η απόφαση σας να ξεφύγετε από τα παλιά, θα είναι το όπλο που θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε μια νέα αρχή, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε συναισθηματικό. Ίσως να θελήσετε να αποδράσετε από την ρουτίνα και τις καθημερινές αναγκαστικές συνήθειες, είναι πολύ πιθανόν να βρείτε τελικά τον τρόπο να ξεφύγετε και να αναζωογονηθείτε.

Advertisements

Λέων

Σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε να αναλωθείτε ψυχικά σε ανταγωνισμούς, κόντρες και προκλήσεις ισχύος. Προσπαθήστε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, σας δίνω τη συμβουλή να μην εμπλακείτε σε αντιμαχόμενες καταστάσεις. Εσείς που ψάχνετε νέα εργασία συνεχίστε τις προσπάθειες σας, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να συλλάβετε μια νέα επιχειρηματική ιδέα, αλλάζουν οι στόχοι σας ίσως και τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Ο ενθουσιασμός που θα νιώσετε θα είναι έντονος, θα καταφέρει να σας ωθήσει σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης πιο αισιόδοξο και πιο απελευθερωμένο. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα μπορέσετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, στα καινούργια πρόσωπα που θα σας συστήσουν κινηθείτε με δεκτικότητα.

Παρθένος

Προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που ενδεχομένως να προκύψουν, μην αφήσετε ανεξέλεγκτη τη σκέψη σας, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες ή ψευδαισθήσεις. Η χρονική στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για ρίσκα και απότομες αλλαγές, προσοχή στην παρατραβηγμένη αντίδραση. Ίσως να σας πιάσει μια ανασφάλεια γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης, καλό θα είναι οι κινήσεις σας να είναι μετρημένες και οι πράξεις σας επιφυλακτικές. Προσπαθήστε να προστατέψετε τον εαυτό σας, αποφύγετε να εστιάσετε στις αρνητικές εκδοχές, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατηθείτε μακριά από επαναλαμβανόμενα λάθη. Διατηρήστε την κοινωνική σας διάθεση, συναναστραφείτε με φίλους, προτιμήστε συζητήσεις περί ανεμών και υδάτων. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, εστιάστε στις ανέμελες συνομιλίες και επαφές.

Ζυγός

Advertisements

Σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός, συναισθηματισμός και διάθεση για ονειροπόληση. Φανείτε συγκεντρωμένοι, προσπαθήστε να ανταπεξέλθετε στις εργασιακές σας υποχρεώσεις, προσοχή να μην δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε πολύ καλά πως θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε. Αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις σχετικά με θέματα που θα αφορούν χρηματικά ποσά, συμφωνίες ή δάνεια αφήστε τα για την ώρα. Η ταχύτητα κάποιων επαγγελματικών σας ζητημάτων ενδεχομένως να σας προκαλέσει άγχος, προσοχή στην εσωτερική πίεση, ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις φυγής. Θετικοί θα φανείτε για οικογενειακές συγκεντρώσεις και συνομιλίες, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια, θα βοηθήσετε και θα συμπαρασταθείτε στα συγγενικά σας άτομα. Δε θα λείψουν οι συναντήσεις με φιλικές παρέες, η στάση σας θα είναι κοινωνική, θερμή και οικεία.

Σκορπιός

Προσοχή στους διαλόγους που θα έχετε με πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει ανταγωνισμός. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα αιχμηρά σχόλια που ξέρετε πολύ καλά πως θα προκαλέσουν, γενικότερα σε συζητήσεις γύρω από επίμαχα θέματα καλό θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, η αγανάκτηση θα κάνει κοφτερά τα λόγια σας. Σε εσάς που αναζητάτε επαγγελματικά μια νέα ευκαιρία καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες, δεν πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος στην πορεία να μετανιώσετε και να θεωρήσετε πως πράξατε επιπόλαια. Μια φιλική συνάντηση θα τονώσει τις διαθέσεις σας, ευχάριστη κουβέντα θα ανοίξετε, τα λόγια που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τις εργασιακές έννοιες. Σε τυχόν συναισθηματικές συζητήσεις μιλήστε με ειλικρίνεια, κρατήστε στάση συγκαταβατική και όχι πεισματική.

Τοξότης

Έρχονται γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ψυχολογικές πιέσεις, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να πολεμήσετε ανασταλτικούς παράγοντες. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, νέες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο. Απρόοπτα συμβάντα ενδεχομένως να σας προκαλέσουν εσωτερικά διλλήματα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και την προσωπική. Ένα τυχερό συμβάν θα σας πείσει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε, να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για αλλαγές, απελευθερώνεστε από προκαταλήψεις και οπισθοδρομικές απόψεις. Κινηθείτε με βήματα σταθερά, επικεντρωθείτε τους στόχους και στις επιδιώξεις σας, το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό, σας συμβουλεύω να μην αναβάλετε τη δράση σας.

Αιγόκερως

Σήμερα ίσως να απουσιάζει η αυτοσυγκράτηση, σε επαγγελματικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να μην υποπέσετε σε παρορμητικές ή σπασμωδικές ενέργειες, μερικές φορές για κάποια λάθη δεν υπάρχει δυνατότητα επανόρθωσης. Στον εργασιακό σας χώρο προσπαθήστε να φανείτε πρόθυμοι και όχι αντιδραστικοί, καλό θα είναι η στάση σας και η διάθεση σας να είναι διαλλακτική και όχι πεισματικά ασυμβίβαστη. Ανήσυχες σκέψεις ίσως να μην σας βοηθήσουν να παραμείνετε σταθεροί στους επαγγελματικούς σας στόχους, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να σταματήσετε τις προσπάθειες σας σχετικά με επιδιώξεις που ξεκίνησαν την προηγούμενη περίοδο. Η συνομιλίες σας φροντίστε να είναι ήρεμες, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία αρκεί να είστε σε θέση να βγάλετε την συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Υδροχόος

Αναποφασιστικότητα θα σας διακρίνει, άστατη θα είναι η σκέψη σας, προσπαθήστε να φέρετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, μη μεγεθύνετε τις δυσκολίες. Κινηθείτε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε την υπερβολή ή την έξαρση στις αντιδράσεις σας. Σε ανοιχτά επαγγελματικά θέματα αναζητήστε πρακτικές λύσεις, μην αφήσετε τις καταστάσεις να αιωρούνται. Κινηθείτε με χαλαρότητα για να διατηρηθεί ήρεμο κλίμα στις οικογενειακές σας επαφές, σας δίνω τη συμβουλή να μην δώσετε τροφή για εντάσεις και διαφωνίες. Διατηρήστε επικοινωνιακή τη διάθεση σας, συζητήστε, συναναστραφείτε, βγείτε έξω με φίλους. Προσοχή στις αγορές σας ίσως αργότερα να μετανιώσετε για τις επιλογές σας. Τα έξοδα σας θα πρέπει να είναι συνετά, μη παρασυρθείτε σε αγορές που ουσιαστικά δε θα έχουν χρησιμότητα.

Ιχθύς

Προσοχή να μην ενεργήσετε με τρόπο που λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Σε θέματα αλλαγών αναστολές θα κάνουν την εμφάνιση τους, αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας στα καινούργια ενδεχόμενα, πιθανότατα δε θα έχετε διάθεση για ανάληψη ρίσκων. Προσοχή σε τάσεις φυγής, σε ζητήματα που σας προβληματίζουν ή αγχώνουν προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις αντιδράσεις σας. Κοινωνική πρόσχαρη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, εξωστρεφείς θα είστε στις προσωπικές σας επαφές, προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια άτομα. Εσείς οι πιεσμένοι που έχετε ανάγκη για ηρεμία και εκτόνωση βγείτε έξω με τους φίλους σας διασκεδάστε και ψυχαγωγηθείτε, θα είναι ο σωστός τρόπος για να αποφορτιστείτε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Προτιμήστε δραστηριότητες και επαφές που σας αναζωογονούν.

πηγη

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα